Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας τσουπρες!!!

Περασαμε τελεια.Ημασταν θαλασσα απο τις 9 το πρωι...ουτε σχολειο δεν παμε τοσο νωρις χαχα.

Αχ ποσοοοοοο του αρεσει και τι κολυμπι και βουτιες κανει με ενα μπρατσακι ετσι?

Νατασσα υπεροχα στο κολυμβητηριο τωρα ξαναπριζωθηκα.Θελω πολυ να παει ο Γρηγορης φετος...

Επρηξα τον ανδρα μου και μου ειπε να το κοιταξω για ηλιουπολη ή αργυρουπολη ή γλυφαδα...

Θα σου πω!!!

Εχθες επεσα λιγο γιατι πηγα στο μαιευτηριο στη φιλη μου...το αγορακι ακομα δεν τρωει ειναι με ορο και διαφορα άλλα ταχυπνοια κτλ...

Το κοριτσακι τρωει αλλα ακομα μονο 28 μλ αλλα ειναι ζωηρη και θα βγει μολις πιασει τα 50 μλ.

Η φιλη μου βγαινει σημερα.Και θα αφησει τα μωρα πισω...δε ξερω ειλικρινα ολο αυτο με στεναχωρησε πολυ.Τα ειδα και σε φωτο στη θερμοκοιτιδα τους...τεσπα.

Ηταν και ο μεγαλος της κατω και εκλαιγε για τη μαμα του...πω πω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Για την συνάντηση εγώ έχω συννενοηθεί με την Βίκυ, αν είμαστε εδώ θα έρθει από το σπίτι μου να την δω γιατί μόνη μου δεν μπορώ να μετακινηθώ εκτός εάν έρθετε κάπου κοντά μου που το βλέπω χλωμό..
Γιατί όχι; Γιατί να μην το πιούμε προς τα εκεί το καφεδάκι μας; Εξάλλου έχει και το μετρό που βοηθάει στις μετακινήσεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Να ξαπλώσεις λίγο και να μην ξεθαρρεύεσαι λέω εγώ έχεις καιρό για βόλτες καλό μου έλα πρόσεχε την νύφη μας ΕΡΕ και μας βγει τσουτσουνατος και αυτός ???????
Χμμμμμ, κι εγώ συμφωνώ να προσέχεις αλλά και να κάνεις ότι σου λέει κι ο γιατρός.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρια και εμας μας αρεσει πολυ αυτη η ταινια αλλα χτες την ειδα μονη μου μιας και ο συζυγος δουλευε..
Βρε κορίτσια, ποιά είναι αυτή η τόσο ρομαντική ταινία που μου έχει ξεφύγει;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

αλλα πηρα μια στενοχωρια σημερα το πρωι.η μικρη παραπονιεται οτι της ποναει το ποδαρακι της και πραγματικα δυσκολευεται να περπατησει.πρησμενο δεν ειναι αλλα ουτε και χτυπημενο.σκεφτομαι να την παω στο νοσοκομειο για ακτινα.τι να κανω τωρα?
Νοσοκομείο, γιατί όχι Χριστινάκι, αφού το βλέπεις κιόλας ότι λέει αληθεια και δυσκολεύεται. Νοσοκομείο να τελειώνεις και να μην ανυσηχείς. Περαστικά της.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

αλλα πηρα μια στενοχωρια σημερα το πρωι.η μικρη παραπονιεται οτι της ποναει το ποδαρακι της και πραγματικα δυσκολευεται να περπατησει.πρησμενο δεν ειναι αλλα ουτε και χτυπημενο.σκεφτομαι να την παω στο νοσοκομειο για ακτινα.τι να κανω τωρα?

Πρεπει να την πας οπωσδηποτε...ακτινα θα σου πουν αυτοι αν χρειαζεται

Δεν το συζητω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Mε ολο το θαρρος παιδια να σας πω τηγνωμη μου για την αλλεργια.Καλα ολα αυτα τα ψυχολογικα που λενε οι ειδικοι αλλα σε μερικα πραγματα πρεπει να ειμαστε καθετοι.Τι παει να πει ''περισσοτερο κακο της κανει η περιθωριοποίηση απο την αλλεργια''?

Ειμαστε σοβαροι τωρα?

Και εμενα που δε με περιθωριοποιουσαν και καθομου κανονικα στη σειρα να παρω γλυκο στο τελος οχι μου ελεγαν και ηταν τρεις χειροτερο.Συν τοις αλλοις ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και δε ξερεις πότε ενα παιδι θα ζηλεψει κατι ή ποτε ενα αλλο θα του βαλει κατι στο στομα σε χρονο dt.

Στον παιδοτοπο στο τσακ προλαβαμε το Γρηγορη να μην της δωσει ποπ κορν αφου εδινε σε ολα.Και αυτο γιατι δεν σκεφτηκα εγω το βουτυρο..και ενιωσα τοσοοο ασχημα...χιλια συγνωμη Μαριζακι μου..ηθελα να στο πω.

Το καλυτερο ολων ειναι αυτο που κανετε .Nα την απομακρυνετε δλδ διακριτικα μεχρι να μαθει η ιδια να λεει οχι.Αν και νομιζω εως τοτε θα της εχει περασει!Ειμαι σιγουρη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επισης βατραχακι συγχαρητηρια για την πανα!!Φοβερο δεν ειναι που μεγαλωνουν?Τελεια τα παει!!!!

Και μιας και το εφερε η κουβεντα να σας πω οτι πλεον ολοκληρωσαμε 100% το θεμα τουαλετα.Μαζεψαμε το γιο γιο εδω και κατι μερες κ ο μικρος παει πλεον μονος του στο μπανιο για ολα.Και τα τσισα τα κανει ορθιος,σηκωνει το καλυμμα και κραταει το τσουτσουνι.Στοχευει καλυτερα απο μενα οταν τον εβαζα θελω να σας πω.χαχα Εχει φοβερη πλακα.

Οσο για τα κακα αν δεν μου το πει ουτε που το περνω χαμπαρι ποτε πηγε!!!Παλευει και το σκουπισμα αλλα εκει τον βοηθαω.Στο σχολειο επισης τα κανει ολα μονος του.Ειναι ενθουσιασμενες οι δασκαλες μαζι του σε αυτο το κομματι.Ουτε το παντελονι δε θελει να του κατεβαζουν!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λοιπον κοριτσια η λαζαρενια παραπονιεται μερες οτι ποναει το μιμι της.

δεν εβλεπα κατι παραξενο.λεω μαλλον χαιδεματα θα κανει.

σημερα το πρωι οντως δεν μπορουσε να περπατησει αλλα ουτε εκλαιγε ουτε ειχε κατι σαν χτυπημα ή σαν πρηξιμο.σε καποια φαση μπουσουλαγε.

το λεω στον αντρα μου γιατι κανει ετσι?μηπως χθες επεσε στις κουνιες?μου λεει ναι.

μετα απο λιγη ωρα αφου της μιλαγαμε και της ειπαμε οτι θα παμε στον γιατρο αρχισε να περπαταει κανονικα!

μετα μας εδειχνε την πατουσιτσα της οτι την τρωει.δεν μπορω να καταλαβω αν λεει αληθεια ή κανει ψεματα και δεν θελω να φαει ακτινα χωρις λογο και ολη την ταλαιπωρια!

επισης με ανυσηχει οτι το καλοκαιρι ειχε πατησει αχινο και η παιδιατρος μου χε πει οτι θα φυγει μονο του.αναρωτιεμαι μηπως ειναι αυτο και την φαγουριζει......

βατραχακι τι τελεια ρουχακια ειναι αυτα?μεγεια σας καλοφορετα.

περασατε και ωραια στην εκδρομη ,τελεια!

οσο για την πανα και την πιπιλα μπραβο σας.κοιμαται ομως το ιδιο ευκολα?

εμεις να σας πω οτι την πηρε τελικα την πιπιλα αλλα μου την δινει και πηγε χθες και την πεταξε κοριτσια μονη της.ελπιζω να το καταλαβε και να ειναι οριστικο.μπορει να την ειχε μονο για τον υπνο αλα ηθελα πολυ να την κοψει!

φιλακι εγω θα συμφωνησω με την ριτα σε αυτο το θεμα .πολυ καλα κανετε και τρωτε μπροστα της και νατης μιλατε συνεχως αλλα θελει πολυ προσοχη.ο διαολος εχει πολλα ποδαρια!

αρμα μου να πηγαινεις βολτιτσες.δεν εισαι αρρωστη.απλα να προσεχεις.οχι αγκαλιες και βαρη.

πες μου κι εμενα ποια ταινια ειδατε την τοσο ρομαντικη?

πειτε μου καμια ταινια..........

παω να ξαπλωσω κι εγω λιγακι γιατι εκτος απο ξενυχτισα ειμαι και πτωμα.

και ηθελα να παμε για :-(μπανακι..............

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...