Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα πιο εντονα απο όλα νοιωθω το μωρο, δλδ ειναι στιγμες που με ποναει με τις κινησεις του..Εδω και ενα μηνα εχω και αλλα συμπτωματα οπως σουβλιες και τραβηγματα απο κτ, εντονους στιγμιαιους πονους στη μεση και ενα αίσθημα βαρους πάλι απο κατω..

Όντος το μωρό κάνει τούμπες νιώθω

απλά νιώθω σαν ντούκου ντουκου κάτω χαμηλά και σαν αν με σκίζουν ένα πράγμα για δευτερόλεπτα από χτες βραδύ βασικά θα το δούμε σήμερα καλύτερα ελπίζω να μην μου να δούμε από κάτω ωχχχχχχχχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα μια χαρα χρωμα εχει ο γραπτος λόγος!!Τοσο καιρο που τα λέμε εδω δεν ειμαστε δα και ασπρόμαυρες...;)

άπλα χτες δεν κατάλαβα κ μετά που εξήγησες κατάλαβα τι ήθελες να πεις γιαυτο περίμενα απάντηση να ξεδιαλύνω το τοπιο χιιχχι

Κ

Εχτές εμείς πήγαμε στο πάρτυ της ανηψιάς μου και περάσαμε πολύ ωραία(είναι στο από πάνω σπίτι γι'αυτό πήγα κι εγώ..) Το Ευάκι καταευχαριστήθηκε, χόρεψε έπαιξε τέλεια! Έχω καταλάβει πάντως πως με τα μεγαλύτερα παιδιά της αρέσει πολύ περισσότερο απ'ότι με τα παιδιά της ηλικίας της και νομίζω βέβαια ότι συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά αυτό.

Κατα τ'άλλα καλά, δεν έχω καθόλου καφέ και τα πονάκια με άφησαν. Λέω το απόγευμα να πάω κι .

Να ξαπλώσεις λίγο και να μην ξεθαρρεύεσαι λέω εγώ έχεις καιρό για βόλτες καλό μου έλα πρόσεχε την νύφη μας ΕΡΕ και μας βγει τσουτσουνατος και αυτός ???????

Ηλιανα να τους πεις οτι δεν θελεις να σε εξετασουν..Ουτε προχωρημενη εισαι και δεν νομιζω οτι ειναι καιρος για ψηλαφισεις..

Αυτα που νοιωθεις ειναι φυσιολογικα ολα, εχει μεγαλώσει το μωρο πλέον..

Μαρια και εμας μας αρεσει πολυ αυτη η ταινια αλλα χτες την ειδα μονη μου μιας και ο συζυγος δουλευε..Να πας και βολτιτσα σημερα να ξεσκασεις λίγο..Σε ενα μηνα περιπου πας και για αυχενικη!!!:P

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιάνα μη φοβάσαι εχώ είμαι πολυ χέστης! Αν πάμε δεν θα περπατήσω καθόλου..με το αμάξι θα μ'αφήσει απέξω και θα κάτσω σε καφετέρια.. Αν βγει ντουντούνα τι να πω??? Θα σου βρω εγώ άλλη νύφη :lol:

Πετρούλα μου, θέλω πολύ να βγω..αν αισθάνομαι καλά θα πάω. Αυχενική μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κάνω από 16-30 Οκτώβρη! Ανυπομονώ!

Πάω να ταίσω το παιδάκι μου! Σας φιλώ όλες! Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ηλιανα να τους πεις οτι δεν θελεις να σε εξετασουν..Ουτε προχωρημενη εισαι και δεν νομιζω οτι ειναι καιρος για ψηλαφισεις..

Αυτα που νοιωθεις ειναι φυσιολογικα ολα, εχει μεγαλώσει το μωρο πλέον..

Μαρια και εμας μας αρεσει πολυ αυτη η ταινια αλλα χτες την ειδα μονη μου μιας και ο συζυγος δουλευε..Να πας και βολτιτσα σημερα να ξεσκασεις λίγο..Σε ενα μηνα περιπου πας και για αυχενικη!!!:P

Δεν ξέρω θα δούμε σήμερα θα κάνω πολλές εξετάσεις η Χριστίνα θα λείπει θα με δει εμβρυολόγος και μετά θα έρθει εκείνη δεν αφήνω κανέναν περά από εκείνη να με ψάξει από κάτω

μόνο να μου πάρει κολπικό υγρό όπως μου είπε η Χριστίνα

αν και φοβάμαι λίγο πρώτη φόρα θα με δει από κατω αυτός

τέλος πάντων

θα κάνει και μέτρηση τραχήλου μου είπε με κολπικό υπέρηχο

γιατι από πάνω δεν μετριέται καλά

αυτά μου είπε το πρωί που μίλησα μαζί της

αφου μου είπε να τον εμπιστευτώ

έξαλλου τον γιατρό τον εμβρυολόγο τον ξέρω καλά με έχει δει πολλά φορές μαζί της

και έχω κάνει και Α ΚΑΙ Β ΣΕ ΑΥΤΟΝ δεν νομίζω να κάνει κάτι άλλο

αχ αγχώθηκα τώρα να μην πω τίποτα για της σουβλιές λες???????/

ευχαριστω κοριτσια.ελπιζω να το κανονισουμε συντομα παλι αν και δυσκολα γιατι ολες οι φιλες μου εδω ειναι δευτερομανες σαν εσας.

μονο εγω εμεινα με ενα!

καναμε παρεα απο την εγκυμοσυνη και μετα με τα πρωτα μας τα μωρα αλλα μετα μεινανε εγκυες στα δευτερα ,τωρα γεννησανε και δυσκολο να βρισκομαστε.αλλα χθες δεν καταλαβα πως κανονιστηκε στο μπαμ και μας εκατσε .:D

αλλα πηρα μια στενοχωρια σημερα το πρωι.η μικρη παραπονιεται οτι της ποναει το ποδαρακι της και πραγματικα δυσκολευεται να περπατησει.πρησμενο δεν ειναι αλλα ουτε και χτυπημενο.σκεφτομαι να την παω στο νοσοκομειο για ακτινα.τι να κανω τωρα?

1654096yn4fep17z7.gif

Ηλιάνα μη φοβάσαι εχώ είμαι πολυ χέστης! Αν πάμε δεν θα περπατήσω καθόλου..με το αμάξι θα μ'αφήσει απέξω και θα κάτσω σε καφετέρια.. Αν βγει ντουντούνα τι να πω??? Θα σου βρω εγώ άλλη νύφη :lol:

Εσύ ξέρεις πάντως μην κουραστείς και ας είναι και ντουντούκας καλέ δεν θα βρω νύφη για τον χρηστακι μου αμάν ποια

40 προξενιά με χάλασαν ποπο

μωρέ λες να βγει ο δικός μου με κανένα σπασμένο καρπό θα του σπάσω και τα γόνατα μετα α αχχχχχχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

μωρέ λες να βγει ο δικός μου με κανένα σπασμένο καρπό θα του σπάσω και τα γόνατα μετα α αχχχχχχ:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα μωρε θα το σακατεψεις τελειως το παιδι για εναν..καρπο??

Λαζαρενια καντην λίγο να ξεχαστει και δες αν στο ξαναπεί..Αν σου ξαναπαραπονεθει πηγαινετε απο το νοσοκομειο να την δουν λίγο, τπτ δεν θα ειναι αλλα καλύτερα ας εισαι ησυχη ..

Μαρακι τοτε που θα ειμαι εγω στις τελευταιες μερες εσυ θα κανεις την εξεταση..Με το καλό ευχομαι να περασει συντομα και ευκολα ο καιρος!

Ηλιανα θα του πεις τα παντα του γιατρου..τι αισθανεσαι, που εχεις ενοχλήσεις, που πονας κλπ

Σας αφηνω κοριτσια μου, πάω να κρεμασω δυο κουρτινες με τη βοηθεια του συζυγου και να ετοιμαστουμε για βολτουλα..Ουζοκατασταση εχει σημερα η μερα, δεν μαγειρευω...:D

Να περασετε καλά ολοι!!!

Διαφημίσεις

Ξύπνησε ο σύζυγος πάω να καθίσουμε βεράντα να καμαρώσουμε τον γιο να κάνει ποδήλατο ιχιχι koybagiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa edwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πετρούλα της τηλ είδη τις γιατρού και τις είπα για τις σουβλιές κτλ

κ ότι δεν θελω να με δει κανείς από κάτω :?:?:?:?

με καθησύχασε ειπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δαχτυλάκι πριν τις 36 ουφφφφφφφφφφφφ

την έχω ζαλίσει λέμε …………..?????????????????

ποπό θα με βρίζει μόλις κλείνω

Φιλία να περάσετε καλά και μην πιεις πολύ ούζα και μεθύσεις το

χαχα μωρε θα το σακατεψεις τελειως το παιδι για εναν..καρπο??

Λ

Μωρέ όλον θα τον τσακίσω

θα κερνάμε τισ νοσοκόμες για την ντουνα

και αυτός να σπάσει καρπό αργότερα ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τουλάχιστον να μην κερνάμε τις νοσοκόμες

για ντουντούνα ααααααα αααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλακι δεν ειχα καταλάβει οτι η μικρη αντιμετωπιζει διαφορετικη συμπεριφορα απ'οτι τα συνομιληκα της στον παιδικο..Το εχεις συζητησει με τις δασκαλες της??
Σίγουρα στην προσπάθεια τους να την προφυλάξουν.... είμαι σίγουρη... κι ένα ψύχουλο της θα της προκαλέσει το κακό, δε χρειάζεται να είναι μεγάλη ποσότητα. Προχτές είχαν γιορτή, εγώ έστειλα ζελέ. Η μαμά είχε στείλει για κέρασμα κουκουρόυκου. Η δασκάλα μου είπε ότι δεν ασχολήθηκε η Ναταλία καθόλου, έτρωγε το ζελέ της. Αύριο στον αγιασμό θα κάνουν πικ-νικ με πίτσες... ε, έχουμε συμφωνήσει διακριτικά η Ναταλία να πάει στην τάξη της παλιάς της δασκάλας. Πες ότι δε με νοιάζει που θα ζηλέψει ή ίσως δε ζηλεύει κιόλας σύμφωνα με την ψυχολόγο φίλη της γιοβάνας. Αλλά όλα αυτά τα τυριά που θα υπάρχουν γύρω-γύρω και τα κομμάτια κτλ., εγώ λίγο φοβάμαι, αν ήμουν εκεί δε θα φοβόμουν αλλά οι δασκάλες θα έχουν το χρόνο να την επιτηρούν προσωπικά; E, προκειμένου για την ασφάλεια της θα πάει πάνω. Είναι εκπαιδευτικοί κι ελπίζω να το χειρίζονται ως τέτοιοι. Να τρανταχτό παράδειγμα αυτή τη στιγμή στο μπαλκόνι ο πατέρας της τρώει ψωμί με μερέντα κι εκείνη το μέλι της!

lazarenia μου ξεσάλωσες! Μπράβο, σου αξίζει 100%!

Αχ, μαμαλευτερακι όλα τέλεια θα πάνε. Όπως θέλουμε εμείς!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

θα κερνάμε τισ νοσοκόμες για την ντουνα

και αυτός να σπάσει καρπό αργότερα ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τουλάχιστον να μην κερνάμε τις νοσοκόμες

για ντουντούνα ααααααα αααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εεεε εσυ κερνα για τον ..καρπο!!!χαχα

Αντε καλέ ηρεμησε λίγο!!!!!

Φιλια σε όλες!!

γεια σας!!!!

υπεροχη μερα και σημερα!!!!

σαρδελινα μου ολα καλα θα πανε κουκλα μου ανεβα λιγο θα δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο θα περασει κι αυτο!

τα φιλια μου και περιμενουμε νεα σου!!!

Λαζαρενια μου καλα εκανες και βγηκες μπραβο σου να το κανεις πιο συχνα σε ανεβαζει!οσο για το ποδαρακι δεν ξερω αν δεις οτι συνεχιζει πατε να σας δουν κι ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

φιλακι μου τι να σου πω το θεμα σου ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα εγω μαλλον θα περιμενα λιγο να δω τι θα γινει με την αλλεργια του παιδιου και μετα να αποθηλασω και να μεινω κι εγκυος εξαλου δεν σε πηραν και τα χρονια!

οσο γι'αυτο που ειπε η ψυχολογος οτι αφου δεν εχει φαει ποτε δεν ζηλευει δεν ξερω κατα ποσο ισχυει εχθες ο τιμος ειδε τα αλλα παιδακια που πηραν χωνακι παγωτο κι εκλαιγε και ηθελε κι αυτος ενω δεν του εχω παρει ποτε κι ετσι αναγκαστηκα του πηρα δεν γινοταν τον λυπηθηκα κι αμεσως σκεφτηκα το Ναταλακι το πουλακι μου αχ!

αρμακι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!

λιγο προσοχη ακομη και βαλε και τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι!!!

αληθεια ποτε σου ειπε πητ;

στονε μου ολα αυτα που νιωθεις ειναι φυσιολογικα και οι σουβλιες και ο πονος χαμηλα ολα καλε γεννας σε λιγο ακομη δεν το καταλαβες;

τι εγιναν οι φοβιες σου για τον τοκετο τις ξεχασες η οσο πλησιαζει ο καιρος αυξανονται;

Μαρινα μου καλα κανατε και πηγατε για μπανακι εμεις τα κοψαμε εντελως

οσο για τον αποθηλαμο δεν ξερω τι να σου πω η μικρη το δεχεται το μπουκαλι;την γευση του ξενου;την εχεις δοκιμασει;

Νατασσα μου ταλαιπορια το κολυμβιτιριο ε;μμμ το σκεφτομαι τωρα που το λες αλλα εμενα μαλλον θα πηγαινει με τον μπαμπα του τις περισσοτερες φορες.

Ηλιανα μου καλα αποτελεσματα και σημερα απο τις εξετασεις!!!

και τα φιλια μου σε ολες οσες ξεχασα!!!

τα δικα μας νεα εχθες περασαμε υπεροχα πηγαμε μινι εκδρομουλα ολοι μαζι με παρεα φιλους και τα 3 παιδακια τους ηταν τελεια και τα παιδια το ευχαριστηθηκαν το βραδυ μαζευτηκαμε στης 11 καναμε και ψωνια πηρα στα παιδια τελεια ρουχακια και στο τιμο ενα δερματινο μπουφαν πολυ μουρατο!

ο τιμος ηταν πολυ καλος συνεχεια ελεγε τα τσισα του και πηγαιναμε να τα κανει και το αλλο υπεροχο εδω και 2 μερες κοψαμε μαχιαρι την πιπιλα!!!!

ναι ναι την πεταξε μονος του μεσα στη τουαλετα μαζι με τα τσισα του χαχα

και την πηρε το νερο την ζητησε κανα δυο φορες αλλα του ειπα οτι την πεταξε κι εφυγε κι απο τοτε μια χαρα σπανια την θυμαται αλλα του υπενθυμιζω οτι την πεταξε!

οσο για το φαγητο κι εμεις στα κακοφαγα και ριτα αν φαει ο τιμος ενα ολοκληρο γεμιστο θα κανω παρτυ :lol:

τα φιλια μου σε ολες σημερα ειμαι εγω μις σεντονι!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...