Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα τα λετε,αλλα για πειτε μου για να ειμαι στο αεροδρομιο στις 4κ30 τα ξημερωματα τι ωρα θα πρεπει να φυγω απο το κεντρο?

και τωρα πειτε μου και το αλλο.τι ωρα θα κοιμηθουμε αν βγουμε κατα τις 10?και αντε εγω αντεχω γιατι κοιμαμαι 3 με 4 η το παρα πολυ 5 ωρες το 24ωρο και ειμαι καλα(απλα μια φορα στις 10 μερες κοιμαμαι πολυ παραπανω και στανιαρω εντελως)την κολλητη μου που δεν θα ξυπνησει ουτε με ενα κουβα νερο τι θα την κανω?μαζι μου μαλλον θα ειναι.

βεβαια απο την αλλη ερχομαι και σας αναστατωνω καθε φορα,ολες κανετε τα αδυνατα δυνατα να βρεθουμε και τωρα σας οριζω και ωρα?τελος παντων θα κανονισουμε ωρα και μερος που θα παει

Απόγευμα θες παιδί μου, ε απόγευμα θα το κάνουμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τετοι κορμι θα εχω σε λιγουσ μηνεσ ιχιχιχ καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Τι μέρα σήμερα ..........???????/

όμορφη μέρα

όμορφη μέρα

σήμερα θα δούμε πάλι το σποράκια μας και θα έχουμε και ακριβές βάρος θα κάνουμε μεγάλο υπέρηχο- ντοπλερ -νστ αιμα ουρά κτλ

κανένα 5 ωρο νοσοκομείο;);););)

κορίτσια αύριο θα είμαι 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ................................

απίστευτο μου φαίνετε άλλη μια εβδομάδα και όλα θα είναι υπέροχα παναγία μου ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ

Διαφημίσεις

Λε Βίκη, εκείνη την ώρα που θες να πας αεροδρόμιο ούτε μετρό δεν έχει...

Αχ κορίτσια μου δε σας είπα καλημέρα... Μέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΑΛΑΛ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΕΡΤΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΑΡΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΡΟΥΦΙΞΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλημερα κι απο την ξενυχτησασα....

στις 3 γυρισα κοριτσια!!!

ητανε φανταστικα.καθησαμε σε μια ταβερνουλα διπλα απο την θαλασσα,τι τελεια βραδυα,και φαγαμε,φαγαμε,ηπιαμε ηπιαμε,μιλησαμε μιλησαμε μιλησαμε γλωσσα δεν βαλαμε μεσα!!!!:)

τελεια ηταν το χρειαζομασρταν αυτο...

ηλιανα μου σιγουρα ολα θα πανε καλα.εγω πιστευω οτι θα γεννησεις 40βδομαδες.;)

υπολοιπες μανουλες καλημερα!κανα νεο απο αστερη?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα λαζαρενια μπράβο που πέρασες :P:p:p:p

καλά για 40 με τίποτα

κινδυνεύω εγω από λοίμωξη η μήτρα μου κ πολλά ΑΛΑ

γιατί βαραίνει το μωρό και δεν θέλουμε να πάθω και τίποτα αλά;););)

μόλις πάρει καλό βάρος θα κάνουμε πρόκληση

θα ήμουν ευχαριστημένη αν έκλεινα και τις 37 :P:p:p:p

πολλά ζήτω.???????/

αλά ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένη ........

ανθρωπινή φύση βλέπεις:?:?:?:?:?

και εγώ είμαι ανικανοποίητη πάντα ήθελα κάτι παραπάνω ΠΑΝΤΑ

Καλημερα!!

Ηλιανα με το καλό να κανετε ολες τις εξετασεις και να μας πεις τα νεα του μπεμπακου!

Βικυ ετοιμαζεις ταξιδακι ε??Καλα να περασετε!!

Λαζαρενια πως περασες χτες??Φανταζομαι χαλάρωσες αρκετα..Ευχομαι με την πρωτη ευκαιρια να το ξανακανετε!

Μαρινα πάλι την εκανε εμετο την κρεμα η μικρη ε??Λες πραγματι να ηταν απο τα σβολακια??

Ιωαννα πως περασατε στην εξοδο σας?Σχολειο ποτε ξεκιναει το κοριτσακι μας ή μηπως εχω χασει επεισοδιο??

Φιλακι δεν ειχα καταλάβει οτι η μικρη αντιμετωπιζει διαφορετικη συμπεριφορα απ'οτι τα συνομιληκα της στον παιδικο..Το εχεις συζητησει με τις δασκαλες της??

Νατασα εχει ξετρελαθει ο Σωτος με την πισινα ε??Τωρα οσον αφορα την προετοιμασια και το μετα θα το συνηθισεις με τον καιρό..αφου το παιδακι σου ειναι ενθουσιασμενο, θα κανεις μια μικρη θυσια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου οκ, αν έχω κόρη θα την δώσω στον Χρηστάκο σου[/img]

!

αμάν θα γεννηθεί το παιδί χωρίς αρραβωνιαρα άντε άντε να συμπεθερέψουμε

Πολύ όμορφα τα νέα σου και τι καλό κοριτσάκι που έχεις και εσύ ………….

Stone θα το ξανά πω ΟΤΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΦΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Θα με βρίσει τώρα η μαμαλευτερακι, αλλά εκεί κατά το 9μηνο ξεκίνα δίνε κι από ξένο να συνηθίζει και τα 2 να της φανεί πιο εύκολη η μετάβαση.... τί να πω;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΩ ΚΑΛΕ ο θηλασμός γίνετε εφόσον το ευχαριστούνται και οι δυο όχι επειδή είναι νομος

Απλά πριν αποθηλάσει μια μάνουλα καλό είναι να το σκεφτεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί ΑΝ το μετανιώσει είναι δρόμος χωρίς επιστροφή

Ηλιανα πιο εντονα απο όλα νοιωθω το μωρο, δλδ ειναι στιγμες που με ποναει με τις κινησεις του..Εδω και ενα μηνα εχω και αλλα συμπτωματα οπως σουβλιες και τραβηγματα απο κτ, εντονους στιγμιαιους πονους στη μεση και ενα αίσθημα βαρους πάλι απο κατω..

Καλημέρα!!!!

Νατάσα μου ο καλός μου είναι πολύ ρομαντικό αγόρι..:mrgreen: Αυτή την ταινία την έχουμε δει τρεις φορές γιατί αυτοί οι δυο είναι το πρώτυπό μας...ζήσαμε μεγάααααααλο έρωτα!πω πω κολλήσαμε από τα μέλια πρωινιάτικα! :lol: :lol: :lol:

Λαζαρένια μου μπράβο που πέρασες καλά! Πολύ χαίρομαι!

Ηλιάνα άντε όλα θα πάνε καλά! Κι εδώ που έφτασες είναι σούπερ! Μπράβο!

Πετρούλα μου ναι, ακούσαμε καρδούλα, τώρα διανύω την 7η βδομάδα.

Εχτές εμείς πήγαμε στο πάρτυ της ανηψιάς μου και περάσαμε πολύ ωραία(είναι στο από πάνω σπίτι γι'αυτό πήγα κι εγώ..) Το Ευάκι καταευχαριστήθηκε, χόρεψε έπαιξε τέλεια! Έχω καταλάβει πάντως πως με τα μεγαλύτερα παιδιά της αρέσει πολύ περισσότερο απ'ότι με τα παιδιά της ηλικίας της και νομίζω βέβαια ότι συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά αυτό.

Κατα τ'άλλα καλά, δεν έχω καθόλου καφέ και τα πονάκια με άφησαν. Λέω το απόγευμα να πάω κι εγώ μαζί τους βολτίτσα.

Για την συνάντηση εγώ έχω συννενοηθεί με την Βίκυ, αν είμαστε εδώ θα έρθει από το σπίτι μου να την δω γιατί μόνη μου δεν μπορώ να μετακινηθώ εκτός εάν έρθετε κάπου κοντά μου που το βλέπω χλωμό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Stone[/url] θα το ξανά πω ΟΤΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ
Ηλιανα μια χαρα χρωμα εχει ο γραπτος λόγος!!Τοσο καιρο που τα λέμε εδω δεν ειμαστε δα και ασπρόμαυρες...;)

A! Νατάσα πιστεύω ότι κι εμείς αν πηγαίναμε κολυμβητήριο θα ζούσαμε το ίδιο ακριβλως σκηνικό και όντως είναι πολυ κουραστικό. όμως πιστεύω ότι σε 2-3 φορές ο Σώτος θα έχει μπει στο τρυπάκι και αν μπείτε σε μια καλή σειρά θα το ευχαριστιέστε και οι δυο! ;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...