Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γμτ πάλι έκανε εμετό την κρέμα, με τα χίλια ζόρια την τρώει, σήμερα την ετοίμασε κι ο άντρας μου και ήταν όλο σβολάκια! ΜΜΜΜΜ πεντανόστιμη!:twisted:

Λες φιλάκι να πρέπει να ξεκινήσω από το 9μηνο κιόλας για να καταφέρω στο χρόνο να είμαστε ο.κ. ε? Όσο μεγαλώνουν κιόλας καταλαβαίνουν όλο και περισσότερα και σίγουρα δυσκολεύει το πράγμα! Ειδικά τώρα με το μπούκωμα με έχει ξεζουμίσει, προχτέ το βράδυ θήλαζε από τις 5.30-7.00 το πρωί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Για να καταλάβαιτε τι σημαίνει κακόφαγο παιδί, να σας πω ότι σήμερα η Αλεξάνδρα για μεσημεριανό έφαγε μισό μπιφτέκι και λίγο πουρέ. Αυτά. Το πρωί ήπιε το γάλα της και ενδιάμεσα 1 κουλουράκι. Πριν από λίγο πείναγε και έφαγε λίγη κομπόστα ροδάκινο. Της είπα αν ήθελε να φάει το υπόλοιπο μπιφτεκάκι, προσπάθησα κιόλας να της το δώσω, αλλά :twisted::twisted::twisted: Το βράδυ μας έχουν τραπέζι και εκεί έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου για να φάει κάτι.

Μαρίνα πώς είναι τα παιδιά; Απύρετα; Καλά και εγώ κόντεψα να κάνω εμετό όταν έγραψες ότι η κρέμα είχε σβολάκια. Μπρρρρ

Φιλάκι σήμερα βρέθηκα με μια φίλη ψυχολόγο και της έλεγα τις αγωνίες σου, για το ότι η Ναταλία μπορεί να ζηλεύει το φαγητό που τρώνε οι άλλοι. Μου είπε ότι αυτό αποκλείεται γιατί κάτι που δεν έχει δοκιμάσει δεν το ζηλεύει, αλλά ότι η δασκάλα δεν έκανε καλά που την απομάκρυνε από το τραπέζι για να φάει μόνη της. Έπρεπε να καθήσει εκεί δίπλα της, στο τραπέζει με τα άλλα παιδιά, και να προσέξει να φάει το μέλι της με το ψωμί της. Η ''περιθωριοποίηση'' της κάνει κακό και όχι η αλλεργία. Συγγνώμη αν ''ανακατεύτηκα'', αλλά το έφερε η κουβέντα κα τώρα έκρινα σωστό να στο πω.

Μαράκι χαίρομαι που είσαι πολύ καλύτερα.

Τι ωραία, ζεστή μέρα η σημερινή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπερα κοριτσια μου.

ετοιμαζομαι σημερα θα βγω μονη εξω με δυο μαμαδες για ουζακι!!!!!ολες σκασμενες μαλλον χαχαχαχα και οι αντρες θα νταντευουνε!!!

δεν το δικαιουμαστε κι εμεις μια φορα?

φιλακι μου δυσκολη η περιπτωση σου.η αδερφη μου θηλαζε μεχρι τα 2.5 τον γιο της και πραγματικα την θεωρω ηρωιδα οπως κι εσενα και ολες που θηλαζουνε τοσο καιρο.

δεν ξερω τι να σου συμβουλεψω πραγματαικα .το μονο που θα σου πω ειναι να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου και η συνειδηση σου.μην ακους γιατρους κλπ.

σαρδελινα περαστικα στον αστερακο.ευχομαι να βγειτε γρηγορα.

ριτα σε ευχαριστω για την ενθαρυνση.πιστευω πως κι η δικια μου θα συνηθισει γρηγορα.την εχω ποετοιμασει εδω και πολυ καιρο και την πηγαινω βολτα εξω απο σχολεια ,της εξηγω οτι κι αυτη θα πηγαινει εκει και θ παιζει και χαιρεται.

νομιζω οτι κι εγω θα βρω τον εαυτο μου και τους ρυθμους μου οπως τα λες.

σιγουρα ειχαμε το μεγαλειο να τα μεγαλωσουμε εμεις σε σχεση με αλες μανουλες που τα αποχωριστηκανε μικρα.

κι εμενα μου λενε διαφορα τυπου ''θες να το ξεφορτωθεις?'' κλπ αλλα που να ξερουν?

1654096yn4fep17z7.gif

Ωραία ιδέα!

καλα τα λετε,αλλα για πειτε μου για να ειμαι στο αεροδρομιο στις 4κ30 τα ξημερωματα τι ωρα θα πρεπει να φυγω απο το κεντρο?

και τωρα πειτε μου και το αλλο.τι ωρα θα κοιμηθουμε αν βγουμε κατα τις 10?και αντε εγω αντεχω γιατι κοιμαμαι 3 με 4 η το παρα πολυ 5 ωρες το 24ωρο και ειμαι καλα(απλα μια φορα στις 10 μερες κοιμαμαι πολυ παραπανω και στανιαρω εντελως)την κολλητη μου που δεν θα ξυπνησει ουτε με ενα κουβα νερο τι θα την κανω?μαζι μου μαλλον θα ειναι.

βεβαια απο την αλλη ερχομαι και σας αναστατωνω καθε φορα,ολες κανετε τα αδυνατα δυνατα να βρεθουμε και τωρα σας οριζω και ωρα?τελος παντων θα κανονισουμε ωρα και μερος που θα παει

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ξαναρθα...λοιπον φιλακι η αδερφη μου εγκυος και θηλαζε τον γιο της 2,5 χρονω και δεν ειχε συσπασεις.απλα ηθελε να το κοψει για να μην εχει παρατραγουδα μετα.

το εκοψε αφου του εδωσε σε ποτηρακι γαλα και του το εξηγησε μεχρι που το καταλαβε.

αλλα για το θεμα αλλεργιας δεν μπορω να σε συμβουλευσω και δεν ξερω τι θα κανα στην θεση σου.....

βικυ καλα να περασεις κουκλα μου.

καλο βραδυ σε ολες.τα λεμε μετα....

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου καλά να περάσετε στην έξοδό σας!

Γιοβάννα δόξα το Θεό αυτή τη φορά ο πυρετός ήταν ουσιαστικά δέκατα στη μπουμπού λιγότερο από μέρα και στο Γιωργο ένα απόγευμα.Μυξούλες έχουν ακόμα βεβαια, αλλά αυτό είναι πταισματάκι!

Βικάκι μου εγώ μάλλον δε μπορώ νωρίτερα γιατί στις 9 πρέπει να θηλάσω τη μικρή μέχρι να έρθω κέντρο πέρασε η ώρα! Το πολύ πολύ να έρθω να σας βρω εκεί πού θα είστε, εκτός κι αν το κανανίσουμε για απόγευμα, αλλά 9 πρέπει να είμαι πίσω! Αυτά είναι τα θεματάκια με το θηλασμό! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βικακι μου για να εισαι 4μιση στο αεροδρρομιο πρεπει να φυγεις το πολυ 4 παρα τεταρτο αρα να ξυπνησεις κατα τις 3 αρα να εχεις κοιμηθει το πολυ κατα τις 11.Και παλι κουραστικο θα ειναι...

Οποτε εχειςδικο δε λεει για βραδινη εξοδο.

Λοιπον εγω για να ειμαι ξεκαθαρη.Αν δεν φυγουμε θα κοιταξω να σε δω οπωσδηποτε εστω και για καφε ανεξαρτητα αν κανονισουμε κατι ομαδικο ή οχι.

Ομως αν ειναι να κανονιστει κατι ομαδικο αυτη τη φορα θα προτιμουσα να ειναι μεσημερι ή αργα το βραδυ που ειπαμε οτι δε γινεται.

Διοτι απογευμα δε θελω να τους γειωσω παλι μπαμπα και γιο.Ενα σκ περιμενουμε να ειμαστε ολοι μαζι.Οποτε εγω θα προτεινα να βρεθουμε μεσημερι κεντρικα να τσιμπησουμε και κατι αν θελετε σε μεζεδοπωλειο, και οσες θελουν και μπορουν το συνεχιζουν και αργοτερα για καφε κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπήκα να σας γράψω αλλά μόλις μου είπε ο καλός μου ότι έχει την αγαπημένη μας ταινία στο σταρ! Το ημερολόγιο! Την λατρεύουμε κι εγώ και ο καλός μου! Πάω να την δω..

Λαζαρένια πολύ χάρηκα που θα βγεις! Καλή διασκέδαση!!!

Καληνύχτα κορίτσια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσια!

Σαρδελακι μου, τιποτα δε θα ειναι, θα το δεις!!! Μια αλλεργιουλα ειναι που θα περασει γρηγορα ειμαι σιγουρη! Μην απελπιζεσαι, να σκεφτεσαι θετικα! Περιμενουμε νεα σας αυριο!

Λαζαρενια καλη διασκεδαση!

Αρμα με κουφανες τελειως τωρα! Ειναι του αντρα σου η αγαπημενη ταινια το Ημερολογιο??? Θα τρελαθω! Εμενα ο αντρας μου αρνειται και να δει τετοιου τυπου ταινιες, οχι και να ειναι οι αγαπημενες του... Μια ζωη πλακωνομαστε για τις ταινιες! Ρομαντικες εγω, περιπετειες εκεινος! Δραμα η κατασταση! Παντως εισαι πολυ τυχερη!:D

Για το κολυμβητηριο τι να σας πω... Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Δεν εβγαινε απο την πισινα με τιποτα, δεν ηθελε να τον αγκιζω (νομιζε οτι φορουσε μπρατσακια) και ηθελε μονος του! Ουτε το μακαρονι δεν ηθελε καλα καλα! Δυο φορες τον τραβηξα απο τον πατο της πισινας! Παντως νερο δεν ηπιε! Στο τελος ηθελε να κανει βουτιες απο πανω κι εγω να μην ειμαι καν κοντα του, εστω να τον πιασω... Απελπισια! Μετα στα αποδυτηρια για να ντυθουμε γκανιαξα... Τελος παντων... Θα το συνεχισουμε δεν το συζητω απλα σκεφτομαι τι θα κανουμε τον χειμωνα που θα πρεπει και τα μαλλια να στεγνωνουμε, και χιλια ρουχα να φοραμε και καλτσες, μπουφαν... Ουφ, μονο που το σκεφτομαι κουραστηκα!

Βικακι κι εγω θα το παλεψω να ερθω!!! Οργανωθειτε και πειτε μου!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Βικακι μου για να εισαι 4μιση στο αεροδρρομιο πρεπει να φυγεις το πολυ 4 παρα τεταρτο αρα να ξυπνησεις κατα τις 3 αρα να εχεις κοιμηθει το πολυ κατα τις 11.Και παλι κουραστικο θα ειναι...

Οποτε εχειςδικο δε λεει για βραδινη εξοδο.

Λοιπον εγω για να ειμαι ξεκαθαρη.Αν δεν φυγουμε θα κοιταξω να σε δω οπωσδηποτε εστω και για καφε ανεξαρτητα αν κανονισουμε κατι ομαδικο ή οχι.

Ομως αν ειναι να κανονιστει κατι ομαδικο αυτη τη φορα θα προτιμουσα να ειναι μεσημερι ή αργα το βραδυ που ειπαμε οτι δε γινεται.

Διοτι απογευμα δε θελω να τους γειωσω παλι μπαμπα και γιο.Ενα σκ περιμενουμε να ειμαστε ολοι μαζι.Οποτε εγω θα προτεινα να βρεθουμε μεσημερι κεντρικα να τσιμπησουμε και κατι αν θελετε σε μεζεδοπωλειο, και οσες θελουν και μπορουν το συνεχιζουν και αργοτερα για καφε κτλ

μου αρεσει η προταση σου.μαλλον βολευει και το μαρινακι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γμτ πάλι έκανε εμετό την κρέμα, με τα χίλια ζόρια την τρώει, σήμερα την ετοίμασε κι ο άντρας μου και ήταν όλο σβολάκια! ΜΜΜΜΜ πεντανόστιμη!:twisted:
Κοριτσάκι μου κοίταξε το λίγο αυτό. Εμένα η Ναταλία έκανε εμετό την κρέμα και το γιαουρτάκι αλλά με μια κουταλιά. Αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι πάθενε αλλεργικά σοκ... Πολύ επικίνδυνο. Σόρυ μόλις ακούω εμετό κάτι παθαίνω. Εμάς αυτό το σύμπτωμα είχε το παιδί και τίποτα άλλο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Για να καταλάβαιτε τι σημαίνει κακόφαγο παιδί, να σας πω ότι σήμερα η Αλεξάνδρα για μεσημεριανό έφαγε μισό μπιφτέκι και λίγο πουρέ. Αυτά. Το πρωί ήπιε το γάλα της και ενδιάμεσα 1 κουλουράκι. Πριν από λίγο πείναγε και έφαγε λίγη κομπόστα ροδάκινο. Της είπα αν ήθελε να φάει το υπόλοιπο μπιφτεκάκι, προσπάθησα κιόλας να της το δώσω, αλλά :twisted::twisted::twisted: Το βράδυ μας έχουν τραπέζι και εκεί έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου για να φάει κάτι.
Χμμμμμ κι εμένα κάπως έτσι είναι...
Φιλάκι σήμερα βρέθηκα με μια φίλη ψυχολόγο και της έλεγα τις αγωνίες σου, για το ότι η Ναταλία μπορεί να ζηλεύει το φαγητό που τρώνε οι άλλοι. Μου είπε ότι αυτό αποκλείεται γιατί κάτι που δεν έχει δοκιμάσει δεν το ζηλεύει, αλλά ότι η δασκάλα δεν έκανε καλά που την απομάκρυνε από το τραπέζι για να φάει μόνη της. Έπρεπε να καθήσει εκεί δίπλα της, στο τραπέζει με τα άλλα παιδιά, και να προσέξει να φάει το μέλι της με το ψωμί της. Η ''περιθωριοποίηση'' της κάνει κακό και όχι η αλλεργία. Συγγνώμη αν ''ανακατεύτηκα'', αλλά το έφερε η κουβέντα κα τώρα έκρινα σωστό να στο πω.
Αχ, 1000 ευχαριστώ που με σκέφτηκες κι ενδιαφέρθηκες. Πολύ με ενδιαφέρει η άποψη ενός ψυχολόγου. Ίσως κιόλας πρέπει να μιλήσω με έναν. Κοίτα, σα μάνα, με ενδιαφέρει πολύ να μην περιθωριοποιηθεί, να τη χειριστούν με σωστό τρόπο εκεί στο σχολείο αλλα κι εγώ, να μην της δείχνουμε όλοι συνέχεια ότι είναι περίπτωση κι ότι κάτι της συμβαίνει. Δυστυχώς ανυσηχώ, ότι στο σχολείο όχι μόνο την περιθοριοποιούν, προκειμένου να την έχουν ασφαλή, την "φυλακίζουν" κιόλας. Τα έχουμε σκεφτεί με τον άντρα μου... Αλλά, κοίτα, προς το παρόν επιμένω στο να τους τονίζω τη σοβαρότητα της αλλεργία, πίστεψε με υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να καταλάβουν, και σιγά-σιγά θα δούμε και τα υπόλοιπα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλησπερα κοριτσια μου.

ετοιμαζομαι σημερα θα βγω μονη εξω με δυο μαμαδες για ουζακι!!!!!ολες σκασμενες μαλλον χαχαχαχα και οι αντρες θα νταντευουνε!!!

δεν το δικαιουμαστε κι εμεις μια φορα?

Μπράβο κοριτσάκι, καλά να τα περάσετε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...