Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι το αλφαρέ (alfare), μα σας το έχω ξαναπεί, βρωμάει σα χαλασμένο ψάρι... Σε 2 μήνες θα επαναλαβουμε τις αιματολογικές εξετάσεις, εύχομαι να έχουν πέσει λίγο οι δείκτες και να δοκιμάσουμε το επόμενο στη σειρά γάλα, μπας κι είναι λίγο καλύτερο...

η φωτεινη επινε το νεοκατε(μας κοροιδευε δηλαδη γιατι επινε ελαχιστο) για αλλους λογους βεβαια και ηταν και εκεινο αηδια.βρωμα οχι αστεια.ομως οταν το κοψαμε γιατι δεν υπηρχε πλεον λογος να πινει αυτο και φυσικα δεν μπορουσαμε και εμεις να πληρωνουμε καθε βδομαδα 56 ευρω και να το πεταμε κιολας ξεκινησε το φρεσκο.ετσι το εκοψε τελειως.τωρα σιγα σιγα αρχισε να πινει λιγο.

αυτα τα γαλατα οντως βρωμανε.δοκιμασε της το ομως μπορει να της αρεσει (μπλιαχ).

οσο για τα μπουζουκια τωρα που το θυμηθηκα,το πρωι της κυριακης φευγουμε και συγκεκριμενα στις 5κ45,οποτε λιγο δυσκολο για τοσο ξενυχτι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάρες! Χάσατε πού δεν πήγατε για μπάνιο σήμερα, η θάλασσα ήταν ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡ! Μακάρι να τα καταφέρουμε να πάμε και αύριο! Τη μπουμπού δεν την έβαλα ψιλοφοβήθηκα αφού ακόμα τρέχουν οι μύτες της, το Γωγούλη όμως και την αφεντομουτσουνάρα μου όλο βουτιές, μπας και καθαρίσουμε από την ίωση! Τώρα που το σκέφτομαι για το ίδιο θέμα, έπραξα τελείως διαφορετικά στα δύο παιδιά! Βέβαια στο ΓΙώργο δε με έπαιρνε κι αλλιώς αφου έτρεξε μόνος του μόλις φτάσαμε να βουτήξει και δε βγήκε παρά μόνο αφού τουρτούρησε μετά από κάμποση ώρα!

Για το κολυμβητήριο Νατασάκι είναι όντως μια σχετική κούραση αλλά κάθε φορά που θα πηγαίνεις θα είσαι πιο άνετη αφού θα κάνεις τις κινήσεις μηχανικά! Εμείς τώρα τσακωνόμαστε με τον άντρα μου ποιός θα τον πρωτοπάει, όταν όμως τον ξεκίνησα και ήταν 7 μηνών και φυσικά δεν περπατούσε μου έβγαινε η ψυχή μέχρι να ντυθώ, να τον ντύσω, να προλάβω να γυρίσω πίσω να τον ταίσω αφού ήταν ήδη κάποιες ώρες νηστικός πριν και τον έκοβε λίγο η πείνα, είχα και το άγχος μη μου κοιμηθεί στο δρόμο! Το απολάμβανε όμως ο καλός μου οπότε το συνεχίσαμε και τώρα το απολαμβάνουμε και εμείς!

Φιλάκι μου διάβασω τις σκέψεις σου για τον αποθηλασμό και να σου πω ψιλοαγχώθηκα, γιατί αν όλα πάνε καλά κάπου στο χρόνο θα ήθελα να αποθηλάσω κι εγώ, αλλά εχω συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο θα είναι! Στο Γιώργο παρόλο που είχε την αλλεργία επειδή σκεφτόμουν να μείνω ξανά έγκυος ξεκίνησα αποθηλασμό 8 μηνών αλλά μέχρι να συνηθίσει το υποαλλεργικό πέρασε ένας πολύ δύσκολος μήνας, ευτυχώς όμως έγινε έτσι γιατί όταν ήταν 9 μηνών και έπινε μόνο κάτι τζούρες για να αποκοιμηθεί έμεινα ξανά έγκυος. Και ο δικός μου γιατρός δεν ήθελε να θηλάζω όντας έγκυος. Όντως εκείνο το γάλα ήταν τελείως μπλιαξ, στο χρόνο όμως πάνω αρχίσαμε μεζούρα-μεζούρα να το αντικαθιστούμε με αντιαλλεργικό (είναι λίγο καλύτερο) και 18 μηνών έπινε πια κανονικό.

Όσο για το φαγητό, στις διακοπές έκανα αυτό που λέει η Ρίτα άρχισα και βραδινό ΠΡΙΝ το γάλα, κάπως έτσι τσίμπησε μισό κιλάκι! Όταν ομως επιστρέψαμε και σταματήσαμε να τρώμε εμείς βραδινό (δεν πήγαινε είχαμε γίνει βόδια) σταμάτησε κι εκείνος. Τώρα όοοοοταν θέλει και αν θέλει!

Αρμάκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Σαρδελίνα μου διάβασα και τα δικά σας και πραγματικά εύχομαι να είναι αλλεργία. Όσο για το αν έχει κάτι άλλο, αυτός ο χάλια λαιμός και το εξάνθημα χτύπα ξύλο μου θύμησε λίγο και την παλιολοιμώδη που περάσαμε εμείς. Πιστεύω όμως ότι δε θα είναι κάτι τέτοιο γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα το παιδί. Γρήγορα να ηρεμήσετε και θα τα θυμάσαι όλα σαν ένα κακό όνειρο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Για κανένα ουζάκι προς κέντρο κατά τις 10 τι λες Βικάκι? Θύμησέ μου πού είναι το ξενοδοχείο που θα μείνετε!

Δε σας είπα! Εδώ και 2 εβδομάδες που ξεκίνησε ο ΓΙώργος σχολείο είδαμε τεράστια πρόοδο στην ομιλία του (για τα δικά μας φυσικά δεδομένα)! Άρχισε να λέει το όνομά του, πώς λένε το μπαμπά του (εμένα το έλεγε από πριν), γενικά προσπαθεί να παπαγαλίσει κάθε λέξη που ακούει, αλλά αρχίσαμε και το εθέλω (δε θέλω)! Άντε να πάρουμε μπρος επιτέλους, δεν ξέρω ζήλεψε τα άλλα παιδάκια, τον είχαμε κουράσει κι εμείς συνέχεια στο σπίτι προσπαθώντας να τον βοηθήσουμε να πει κάτι και τελικά τώρα ήρθε η ώρα του μου φαίνεται! Ελπίζω να μη σταματήσει πάλι, τώρα που πήρε μπρος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Σαρδελάκι μου όλα θα πάνε καλά! Θα δεις, τίποτα δεν θα είναι. Περαστικά και πολλά φιλιά στον Αστεράκο μας.

Ηλιάνα μου οκ, αν έχω κόρη θα την δώσω στον Χρηστάκο σου! :lol: :lol: :lol:

Εγώ σχετικά καλά είμαι, σήμερα δεν είχα σχεδόν καθόλου καφέ, απλά έχω και πονάκια οπότε το έχω ρίξει στην ξάπλα. Απλά με πήρε λίγο από κάτω που έμεινα μέσα μόνη μου και οι αγάπες μου ήταν έξω..Το κοριτσάκι μου πήγε σ/μ με τον μπαμπά της και του θύμησε όλα τα πράγματα που της είπα να μου φέρει.Το καλύτερο ήταν που είδε το γάλα που ήθελα και ο καλός μου δεν το είχε δει και του φώναζε ''έδω εδώ μπαμπά! το γάλα της μαμάς!''

''δεν είναι εδώ να της λέει''

''όχι εδώ είναι, να το ποτοκαλί!'' Και όντως ήταν αυτό που η Εύα το έχει δει όλο κι όλο μία φορά στο χωριό που είχα ξαναπιει γάλα..τι μνήμη έχουν τα άτιμα!

Μιλάμε ο καλός μου ήρθε κατουρημένος από περηφάνια για την κόρη του! :lol:

Φιλάκι μου αχ! Ελπίζω να βρεις την καλύτερη λύση...είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ρε γμτ...μπορεί από τη μία να μείνεις έγκυος και να θηλάζεις και να είναι όλα οκ, μπορεί όμως και όχι οπότε νομίζω ότι εκεί είναι το χειρότερο πακέτο, αν χρειαστεί να διακόψεις ξαφνικά..κοριτσάκι μου κάτσε και σκέψου, μόνο εσύ πραγματικά γνωρίζεις...σμουτσ!

Νατάσα και η Εύα τρώει πάντα σ'αυτό το στυλ που περιγράφεις βραδυνό το οποίο μπορεί να είναι μια μπουκιά, μπορεί όμως να είναι και κανονική μερίδα. Της το βάζω στο τραπεζάκι του σαλονιού και τρώει μόνη της και ταυτόχρονα παίζουμε ή βλέπουμε dvd. όσο για ''κόλπα...'' αχ! Μέχρι η Εύα να αρχίσει να τρώει λίγο, εγώ ήμουν έτοιμη να γράψω βιβλίο για το ''πως θα κάνετε ένα παιδί να φάει''...:lol:

Εγώ την Εύα πάντως δεν την θεωρώ κακόφαγη πλέον. Τρώει σχεδόν τα πάντα και σε ικανοποιητικές ποσότητες απλά δεν βάζει βάρος.

Ριτάκι νομίζω ότι αν έβλεπες τι έτρωγαν τα αδυνατούλια μας (πριν λίγο καιρό ειδικά )θα πάθαινες εγκεφαλικό από την ποσότητα! :lol: :lol: :lol: Δεν πειράζει μωρέ πάντως, ας είναι καλά τα παιδάκια μας κι ας τρώνε και πολύ ας τρώνε και λίγο...

Το ένα γεμιστό πάντως επιμένω ότι είναι καλή ποσότητα. Εγώ τρώω 2, άρα δεν γίνεται ένα μικρό παιδί και ειδικά κακόφαγο να τρώει όσο κι εγώ. Άρα και το ένα μια χαρά είναι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!

Εχω πρόβλημα. κολλαει ο Η/υ και με πεταει εξω..Θα σχολιασω πάλι στα γρηγορα..

Αρχικα να ξαναευχηθω περαστικα στον Αστερακο και υπομονη στην Αλεξανδρα και οτι όλα θα πάνε καλά!!Λίγη υπομονη και μην το βαζεις κτ, πρεπει να γινουν οι εξετασεις..Συντομα να επιστρεψετε σπιτι σας!Το παιδακι σου ειναι μια χαρα, ειπαμε στα νοσοκομεια κρατανε και για προληπτικους λόγους και οχι μονο :mad:

Μαριζα η μικρη αυτο το γαλα το εχει δοκιμασει και δεν το δεχεται ή δεν σου αρεσει εσενα πως μυριζει και δεν της το εχεις δωσει..Δεν εχω καταλάβει..

Όσο αφορά το νοσοκομείο δεν ξέρω τι άποψη έχεις κ γιατί το αναφέρεις αλά εγώ γέννησα σε νοσοκομείο και πλήρωνα απογευματινά και με παρακολουθούσε ο συγκεκριμένος γιατρός 9 μηνεσ και εκείνος με παρέπεμψε στην Χριστίνα οταν του τηλ οτι μου σπασαν νερα

δεν σε ξεγεννά όποιος νάνε και εκεί νομίζω πως τα έχετε παρεξήγηση τα πράγματα για τα νοσοκομεία αν ξεκινήσεις με έναν γιατρό με αυτόν γεννασ

εκτοσ αν λειπει σε ταξιδη που μπορει αν συμβη και στισ κλινικεσ ;););););)

Άπλα το λέω για διευκρίνηση χωρίς παρεξήγηση ένταξη

????????????//

Ηλιανα μου εφοσον με καλύπτει ο γιατρος μου οπως προανεφερα δεν εχω λόγο να τρεχω σε νοσοκομεια ( 50 χλμ το πιο κοντινο απο μενα) καθως -οπως καλά λες - και ο νοσοκομειακος γιατρος θα πληρωθει και κατα τη διαρκεια των επισκεψεων και για τον τοκετό..

Επίσης δεν θα πήγαινα ποτε να γεννησω με καποιον που δεν ξερω και να χρεωθω ενα μεγαλο κοστος, αυτο προανεφερα οτι αν ηταν να γεννησω με καποιον εκτος του γιατρου μου -ακομη κι αν αυτος ηταν ο συνεργατης του- δεν θα πήγαινα σε κλινικη, θα πήγαινα σε νοσοκομειο..

Προφανως δεν καταλαβες πως το ειπα..Δεν σνομπάρω τα νοσοκομεια και κυριως τους επιστημονες που εργαζονται σε αυτα αλλα στην παρούσα φαση και για ψυχολογικους λόγους, προτιμω τους τοκετους μου να τους βιωσω σε ενα αλλο περιβαλλον που σου παρεχουν και 5 ανεσεις και εναν καλύτερο υλικοτεχνικο εξοπλισμο τον οποιο πολύ λιγα νοσοκομεια διαθετουν - και στις περιπτωσεις αυτες δεν υπαρχει το εξειδικευμενο προσωπικό να τα χειριστει...Ελπίζω να μην παρεξηγηθω με αυτα που γραφω

Τωρα οσον αφορα το φαγητο μας μετα απο μια "κοιλια" που καναμε και εμεις τον Ιουλιο εχω να πω οτι τον τελευταιο καιρο μαγειρευω 3 καθαρες και μεγαλες μεριδες και δεν περισσευει φαγητό..Ο Αναστασης τρωει τις ιδιες ποσότητες με εμας..Το θεμα μας ειναι οτι αν τον αφησω να φαει μονος του θα φαει το μισο και μετα αρχιζει να ψαχνεται για να φυγει, να παιξει με κτ κλπ μετα αναλαμβανω εγω και με κανενα παραμυθι ή κανενα τραγουδι στον Η/υ τρωμε και το υπολοιπο αδιαμαρτυρητα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρακι εισαι καλύτερα ε??Μην αγχωνεσαι, προσεξε λίγο τωρα για να εισια στην πορεια καλύτερα!Τον βρηκες τον γιατρο??

Μαρινα δεν το βαζεις κτ!!Μπραβο και ξανα μπραβο!!

Ναι Πετρούλα μου είμαι καλύτερα.Είμαι ήρεμη πάντως γενικά γιατί το έχω ξαναζήσει το έργο..:lol: Τον βρήκα τον γιατρό και μου είπε να ξεκουραστώ και να αυξήσω πάλι τα χάπια..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρα θα μεινεις στο σπίτι λίγες μερες...

Πραγματι στη δευτερη εγκυμοσυνη εισαι πιο προετοιμασμενος και πιο ψυχραιμος!!

Ολα θα πάνε καλά, ακουσατε και καρδουλα ετσι??Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα??

Διαφημίσεις

η φωτεινη επινε το νεοκατε(μας κοροιδευε δηλαδη γιατι επινε ελαχιστο) για αλλους λογους βεβαια και ηταν και εκεινο αηδια.βρωμα οχι αστεια.ομως οταν το κοψαμε γιατι δεν υπηρχε πλεον λογος να πινει αυτο και φυσικα δεν μπορουσαμε και εμεις να πληρωνουμε καθε βδομαδα 56 ευρω και να το πεταμε κιολας ξεκινησε το φρεσκο.ετσι το εκοψε τελειως.τωρα σιγα σιγα αρχισε να πινει λιγο.

αυτα τα γαλατα οντως βρωμανε.δοκιμασε της το ομως μπορει να της αρεσει (μπλιαχ).

οσο για τα μπουζουκια τωρα που το θυμηθηκα,το πρωι της κυριακης φευγουμε και συγκεκριμενα στις 5κ45,οποτε λιγο δυσκολο για τοσο ξενυχτι.

Σίγουρα αυτό το νεοκατε είναι χειρότερο γιατί είναι το Νο 1, δηλ. για ακόμα πιο αλλεργικά παιδιά από τη Ναταλία, μετά ακολουθεί το αλφαρέ, το δικό μας. Εννοείται ότι εδώ κι ένα χρόνο που το πρωτοξεκινήσαμε έχουμε κάνει άπειρες προσπάθειες να το πιεί αλλά τζίφος, χαζή είναι; O άντρας μου μάλιστα προσπάθησε ακόμα πιο πολύ τη περίοδο που ήταν άνεργος κι εγώ στη δουλειά κι όταν ξύπναγε η μικρή το πρωί προσπαθούσε να της το δώσει ότι και καλά να το γάλα σου αλλά τίποτα.... Τώρα της το δίνουμε μέσω μια κρέμας αλλά έχει αρχίσει να τη βαριέται και τρώει μόνο 2 κουταλιές κάθε απόγευμα και τίποτα άλλο. Θυμάμαι πάντως την αλλεργιολόγο που μας έλεγε τουλάχιστον γλυτώσαμε το νεοκατε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις λίγο μέσα σου και να δεις τι είναι ποιο σημαντικό για το παιδί σου και για σένα σίγουρα η αλλεργία σας φρενάρει σε πολλά αλά αυτήν σας έκανε 2 χρόνια τώρα θηλαστικό ζευγάρι φιλιαααααααααα
Είναι λίγο δύσκολη η απόφαση που πρέπει να πάρω... όλα ξεκινάνε από την σκέψη μου να απομακρύνω τη Ναταλία από τον παιδικό για να αποφύγει τον κίνδυνο ενός αλλεργικού σοκ. Αλλά μετα μπερδεύονται τα πράγματα κι είναι ντόμινο, αν, λέμε αν, ήξερα ότι θα μείνω έγκυος και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με το θηλασμό θα το έκανα τώρα κιόλας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι μου διάβασω τις σκέψεις σου για τον αποθηλασμό και να σου πω ψιλοαγχώθηκα, γιατί αν όλα πάνε καλά κάπου στο χρόνο θα ήθελα να αποθηλάσω κι εγώ, αλλά εχω συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο θα είναι!
Θα με βρίσει τώρα η μαμαλευτερακι, αλλά εκεί κατά το 9μηνο ξεκίνα δίνε κι από ξένο να συνηθίζει και τα 2 να της φανεί πιο εύκολη η μετάβαση.... τί να πω;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαριζα η μικρη αυτο το γαλα το εχει δοκιμασει και δεν το δεχεται ή δεν σου αρεσει εσενα πως μυριζει και δεν της το εχεις δωσει..Δεν εχω καταλάβει..
Έγραψα κάτι σχετικό πιο πάνω που ίσως σε καλύπτει. Ότι βρωμάει-βρωμάει, παρ' όλα αυτά επειδή η αλλεργιολόγος επέμεινε ότι είναι σημαντικό να το πιεί, γιατί περιέχει κάποια συστατικά του γάλακτος που θα την βοηθήσουν να προοδεύσει, μέχρι και με corn-flaces της το έχουμε προσπαθήσει, σαν γάλα δεν το πίνει με τίποτα. Ένα χρόνο τώρα τη φτιάχνουμε μια κρεμούλα με το γάλα αυτό, ειδική κρεμούλα υποαλλεργική, και την τρώει σαν απογευματινό. Πάει όμως την βαρέθηκε, χτες έφαγε 2 κουταλιές με το ζόρι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...