Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η ιδεα μου! Εγω εχω οργιασει στο σπιτι με τις ταπετσαριες! Τις προτιμω απο τις διαφορες τεχνοτροπιες βαψιματος! Για να καταλαβεις, στη σκαλα σε ολο τον τοιχο που ανεβαινεις, εχω βαλει μια κοκκινη με μπορντο λουλουδια! Ο αντρας μου ηταν ανενδοτος, του φαινοταν πολυ εξτριμ, αλλα τελικα τον επεισα!!!:D

t7fQp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Σουλα μου και παλι περαστικα σας ευχομαι απο σημερα να εισαστε καλυτερα και να μην κολλησε κι οαντρας σου γιατι μετα θα εχεις 2 μωρα στο σπιτι ;)

ριτα εμας και κατεβαινει το στρωμα και ανεβαινει πολυ το καγκελο αλλα παλι τι θηριο βγηκε :D:D:D

αρμα μου υπεροχες οι μετρησεις σας βλεπω να μας περνατε ολους και να κονταροχτυπιεστε με τον Γρηγορη :D:D:D

οσο για τα δοντακια υπομονη θα βγουν και θα ηρεμησετε!

στονε μου αν πεις να βαλεις φωτο θα σου ελεγα να βαλεις μονο δικες σας εξαλου ο χωρος ειναι δικος σας και θα ειναι και αδικο αργοτερα να ερθει κι αλλο μελος στη οικογενεια και να μην ειναι πουθενα!

παντως αν βαλεις φωτο καντες ολες ασπρομαυρες!

α εχθες πηγαμε ειδαμε για στεγνωτηριο αυριο μαλλον θα παμε να το κλησουμε ο Αγιος Βασιλης φετος ειναι χουβαρντας :D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα!!!

Εχω δυο μέρες να σας διαβάσω δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα ακόμη αλλά ήθελα να σας πω μια καλημέρα!!!!!

Αυτό το Σ/κ περάσαμε πολύ όμορφα .... την Κυριακή είμασταν όλη μέρα έξω πήγαμε το πρωι στο Cosmos κάναμε κούνιες εκεί που έχει τα carousel η Ραφαέλα ξετρελάθηκε μετά πήγαμε στον Αγιο Πρόδρομο και φάγαμε σουβλάκια και μετά πήγαμε στην νονά της Ραφαέλας που γιόρταζε.Το κοριτσάκι μου το καταευχαριστήθηκε !!!!!! Και χθες επειδή δεν ήρθε η πεθερά μου δεν κατέβηκα στην δουλειά και είμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στην μαμά μου με τα δίδυμα ξαδελφάκια της Ραφαέλας!!!!

Ηταν φανταστικά και τις δυο μέρες και σήμερα προσγειωθήκαμε!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά με τα ζουζούνια σας ....θα προσπαθήσω να σας διαβάσω!!!Φιλάκια!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Σουλιτσα περαστικα σας!Ας περασει μονο γρηγορα ευχομαι!

Λαζαρενια εγω απο τοτε που του σταματησα το μπιμπερο βλεπω τεραστια διαφορα στην ορεξη του για γαλα καταρχην το πινει σε 3 λεπτα και ειναι και πολυ χαρουμενος το λεει σε ολους καμαρωνοντας και δειχνει τα ποτηρια του.

Απλα σε εμας βοηθησε οτι ποτε μα ποτε δεν του εδινα γαλα οταν ηταν ξαπλωμενος.Ειναι οτι χειροτερο για τα αυτια τους να ξερετε.

Οποτε μας ηταν πολυ ευκολο εεκι που καθομαστε στη βραδινη ρουτινα αντι για μπιμπερο να εχουμε ποτηρι.

Ειχα συζητησει πολυ και το θεμα με φιλες και γνωστες που δεινοπαθησαν να κοψουν το μπιμπερο χωρις να τους καταργησουν τα παιδια το γαλα ..διαβασα και ενα τετοιο θεμα στο parents kαι το πηρα αποφαση μια και εξω .

Εμας μας βγηκε σε καλο παντως.

Φιλια σε ολες κοριτσα παω να βολταρω με το γιο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις κοιμήθηκε η μικρή από το πρωί 7.00 , ήθελα να ξέρω η κορούλα μου red bull την έδωσε???:):):)

Άρμα η Εύα τραβά μεγάλο ζόρι το μωρό με τα δοντάκια της, καμιά αλοιφη την βάζεις για να ηρεμίσουν λίγο τα ουλα?

Περαστικά Σούλα μου σε σένα και την Ανδριάνα, έμενα που μου αρέσει ο χειμώνας λέω άντε με το καλό να φύγει και να έρθει η άνοιξη με τόσες ίωσης συν η γουρουνογριππη έχουμε απομονωθεί από τον κόσμο.

Φοβάμαι να την βγάλω έξω μην τυχών συναντήσω κανένα γνωστό και την χαϊδέψει την μικρή και κολλήσει τίποτα, και έτσι πάμε βόλτα εκεί που δεν έχει συνωστισμό

Εγώ σήμερα μαγειρεύω παστίτσιο αλλά το κάνω ανακατεμένο όλα μαζί μπας και φάει και η Φωτεινή που πιστεύω θα το τσακίσει,η κορη μου ομως θα ξυνησει το θελει απανω κατω το μακαρόνι:confused::confused::confused:

ασε Φωτεινη μου κι εγω μια απο τα ιδια εχουμε κλειστει στα σπιτια μας φοβαμαι να παμε καπου μην κολλησουμε τιποτα και τρεχουμε εγω δεν μπορω να παρω τιποτα απο φαρμακα κι ετσι φετος θα την βγαλουμε σπιτακι μας κανουμε και οικονομια χαχα!

Λοιπόν από όλα αυτά που διάβασα και ότι θυμάμαι:

Stone μου πάντα άξια κορίτσι μου να χαίρεσαι την βαφτηστήρα σου!!!! Πως την βγάλατε καλέ??? Και τις φωτό δεν πρόλαβα να τις δω αλλά φαντάζομαο ότι θα ήσουν υπέροχη!!!!

Joa και Ριτάκι τέλεια τα δεντράκια σας και του χρόνου να είστε γερες!!!!Ριτά την φωτό με τον γρηγοράκη δεν την είδα.

Ο πεθερός σου μπαίνει σήμερα έτσι??? Αντε καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά!!!

Να ευχηθώ στους αντρες της Σούλας και της Κωνκων , κορίτσια να τους χαίρεστε!!!

Σουλίτσα μου πολύ στεναχωρέθηκα για την μικρή και για σένα που δεν είστε καλά.Εύχομαι από σήμερα να αρχίσει να υποχωρει ο πυρετός.Κουράγιο!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αυτό ακριβός βατραχάκι μου, εμείς εδω στην γειτονιά είμαστε μια μεγάλη παρέα, στον κεντρικό δρόμο είναι η φίλη μας από μικρά παιδιά και έχουν μαγαζιά, αν περάσω από μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπω μέσα έστω για ένα γεια. Με περνουν τηλ και με ρωτούν γιατί χάθηκα,,,, αποτέλεσμα να έχω απομονωθεί στο σπίτι και άντε κανένα σουπερ μάρκετ,,,,,,, και σε αυτή την περίπτωση αν έχει πολύ κόσμο στα ταμεία την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια,,,,,,, με την μικρή, και όταν την παίρνει η Βίκυ τότε σουλατσάρω και ξοδεύω τα διπλά χα χα χα χα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε;

Διαβάζω ότι οι αρρώστιες λίγο λίγο φεύγουν και πολύ χαίρομαι ;)

Σούλα μου περαστικά σας...ελπίζω να είστε καλύτερα...;)

Εμείς χθες είχαμε την πρώτη πτώση απο το κρεβάτι...έπεσε πρώτα στα μαξιλάρια και μετά στο χαλί, τρόμαξε όμως η καλή μου και έβαλε τα κλάματα....στον ύπνο της!!!:D Είχε κλειστά τα ματάκια της και έκλαιγε και φώναζε "μπαμ, μπαμ"... η καλή μου...:D Μετά κοιμήθηκε μαζί με τον μπαμπά της και το πρωί ήταν μια χαρά..;)

Να δούμε πως θα είναι το μεσημέρι...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε;

Διαβάζω ότι οι αρρώστιες λίγο λίγο φεύγουν και πολύ χαίρομαι ;)

Σούλα μου περαστικά σας...ελπίζω να είστε καλύτερα...;)

Εμείς χθες είχαμε την πρώτη πτώση απο το κρεβάτι...έπεσε πρώτα στα μαξιλάρια και μετά στο χαλί, τρόμαξε όμως η καλή μου και έβαλε τα κλάματα....στον ύπνο της!!!:D Είχε κλειστά τα ματάκια της και έκλαιγε και φώναζε "μπαμ, μπαμ"... η καλή μου...:D Μετά κοιμήθηκε μαζί με τον μπαμπά της και το πρωί ήταν μια χαρά..;)

Αχ βρε το κοριτσάκι μας!!! Ευτυχώς ήταν μόνο η τρομάρα της.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εύα διήμερο σούπερ,ε;;Χαλαρώσατε και βρεθηκατε όλοι μαζί..

Όλγα τη βγαλαμε τη μπεμπα και σημερα θα πάμε να το "βγαλουμε" απο το λάδι το νινί..μια σταλιά ανθρωπάκι..

Λαζαρενια εγω απο τοτε που του σταματησα το μπιμπερο βλεπω τεραστια διαφορα στην ορεξη του για γαλα καταρχην το πινει σε 3 λεπτα και ειναι και πολυ χαρουμενος το λεει σε ολους καμαρωνοντας και δειχνει τα ποτηρια του.

Απλα σε εμας βοηθησε οτι ποτε μα ποτε δεν του εδινα γαλα οταν ηταν ξαπλωμενος.Ειναι οτι χειροτερο για τα αυτια τους να ξερετε.

Τι εννοείς Ρίτα;;Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί στα αυτιά δλδ...14 μηνες σε αυτη τη σταση θηλαζε..

Ελένη, η Αναστασούλα πιο πολύ θα τρόμαξε το κοριτσακι μου, αφου είχες και τα μαξιλαρια κτ δεν θα χτύπησε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!!

ωχ βρε deleni μου εγω βαζω απο κατω τα μαξιλαρια απο τον καναπε τα μεγαλα,

απο που επεσε απο το μερος που ειναι για να κατεβαινει;η απο το καγκελο;

Τι εννοείς Ρίτα;;Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί στα αυτιά δλδ...14 μηνες σε αυτη τη σταση θηλαζε..

Αυτο ισχυει για τα μωρα που πινουν απο μπιμπερο οχι για τα μωρα που θηλαζουν.

Συζητησε το με τον παιδιατρο διοτι δε θελω να γραψω καποια ανακριβεια παντως ξερω σιγουρα οτι τα μωρακι που πινουν απο μπιπερο σε ξαπλωτη θεση εχουν ή θα εχουν ευαιασθησια στα αυτια χωρις αυτο να ειναι απολυτο.

Παντως επειδη το θεμα αυτια με εχει απασχπολησει πολυ και ο ωριλα και η παιδιατρος μου εχει τονισει ποτε γαλα σε ξαπλωτη θεση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι το κρεβάτι της δεν έχει πουθενά κάτι προστατευτικό, τη μια πλευρά την έχω κολημμένη στον τοίχο και στην άλλη βάζω τα μαξιλάρια... ένα μεγάλο μαξιλάρι "ρολό" έχω και πάνω στο κρεβάτι απο την έξω πλευρά... Όταν πήγα εγώ τη βρήκα πάνω στο χαλί ακριβώς εκεί που τελιώνουν τα μαξιλάρια που σημαίνει ότι "διέσχισε" όλο το κρεβάτι και έπεσε...

Να σας πω πάντως εγώ την πτώση την περίμενα... απλά τουλάχιστον δεν χτύπησε...απο δω και πέρα νομίζω ότι και μόνη της θα προσέχει περισσότερο...:roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...