Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα οντως δεν ειναι πολυ το φαγητο του μεσα στη μερα αλλα ειναι γερεςς οι μεριδες του και ειναι και πιο ξεκαθαρα τα κυριως γευματα του.Δλδ επαψα να του δινω οτιδηποτε ενδιαμεσα αν δε ζητησει και εκοψα και το πολυ γαλα.Ετσι τρωει πιο συστηματικα τις μεριδες του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα και μαμαλευτερακι νομίζω σας καλύπτω με την απάντηση μου στη Stone.

Απόλυτα δεν θα το έλεγα γιατί ο ουσιαστικός λόγος είναι το ότι δεν πίνει άλλο γαλα δεν αποθηλάζεις η ότι δεν θες εσύ να αποθηλάσεις δηλ?

αν δεν είχε θεμα με την αλλεργία θα ήθελες να θηλάζεις ?

η θα αποθήλαζες γιατί κουραστικές?

συγγνώμη απλά δεν κατάλαβα

εγώ

πχ αν δεν τιθονταν θέμα με την εγκυμοσύνη

δεν θα αποθήλαζα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

και σκοπεύω να συνεχίσω τεντεμ μετά

ΕΣΥ ΤΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ?

:tongue::tongue:

ποιο γαλα λες?
Είναι το αλφαρέ (alfare), μα σας το έχω ξαναπεί, βρωμάει σα χαλασμένο ψάρι... Σε 2 μήνες θα επαναλαβουμε τις αιματολογικές εξετάσεις, εύχομαι να έχουν πέσει λίγο οι δείκτες και να δοκιμάσουμε το επόμενο στη σειρά γάλα, μπας κι είναι λίγο καλύτερο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ναι φιλακι μου τωρα το ειδα...καταλαβα....δε ξερω τι να σου πω.Δυσκολη φαση...

Της εχεις δοκιμασει αντιαλλεργικο γαλα?Ισως το πινει...

Αν παλι οχι νομιζω οτι ειναι καλυτερο να την αφησεις να θηλαζει ακομα.Για εγκυμοσυνη και θηλασμο δε ξερω να σου πω...εγω δε θα το εκανα μαλλον.Αλλα μιλαω εκ του ασφαλους αν ειχαμε αυτο το θεμα με την αλλεργια ισως το προσπαθουσα και σιγα σιγα το σταματουσα.Αλλα θα σκεφτομουν και το εξης.Αν ξεκινησεις να θηλαζεις ενω εισαι εγκυος και ξαφνικα για τον Α ή Β λογο πρπει να σταματησεις εσπευσμενα το θηλασμο δεν θα ειναι πολυ βαρυ και εκβιαστικο για το παιδι?

Δυσκολο...δε ξερω βρε κοριτσακι μου ειλικρινα...εγω ειμαι και λιγο μυστηρια σε μερικα πραγματα...θελω δλδ να ειναι ολα ξεκαθαρα οταν κανω το επομενο βημα σε οτιδηποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα νομιζω οτι η Μαριζα θελει να αποθηλασει για να ξαναμεινει εγκυος?Μου φαινεται ...δε ξερω η ιδια θα μας πει.
Εδώ μπλέκουμε σε ένα φαύλο κύκλο, ναι μεν θέλω να μείνω έγκυος αλλά με ταυτόχρονο θηλασμό φοβάμαι... έχω λίγο περίεργο ιστορικό, μια αποβολή, κι η εγκυμοσύνη στη Ναταλία ξεκίνησε με πολύμηνη ξάπλα στο κρεβάτι λόγω αποκόλλησης.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιανα οντως δεν ειναι πολυ το φαγητο του μεσα στη μερα αλλα ειναι γερεςς οι μεριδες του και ειναι και πιο ξεκαθαρα τα κυριως γευματα του.Δλδ επαψα να του δινω οτιδηποτε ενδιαμεσα αν δε ζητησει και εκοψα και το πολυ γαλα.Ετσι τρωει πιο συστηματικα τις μεριδες του.

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ που έγινε έτσι παντός εμένα τρώει πολλές φόρες τσιμπολογά ει και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο τρώει μια μερα έγραψα σε χαρτί και τελικά είδα ότι τρώει αρκετούτσικα πραγματάκια το σημαντικό είναι ότι πίνουμε 2-3 ποτήρια γάλα την ήμερα και ένα μεγάλο ποτήρι φρουτοχυμό και το αυγό καθημερινά

Όσο για την Μαρίζα αν έχει περίοδο μπορεί να μήνη έγκυος άνετα το θέμα είναι τι θέλει εκείνη και πως θα αντιμετώπιση μια δύσκολη κατάσταση στην διάρκεια κυήσεις και παράλληλου θηλασμού όπως εγώ όταν η μικρούλα δεν πίνει κανένα άλλο γάλα
Α γεια σου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Απόλυτα δεν θα το έλεγα γιατί ο ουσιαστικός λόγος είναι το ότι δεν πίνει άλλο γαλα δεν αποθηλάζεις η ότι δεν θες εσύ να αποθηλάσεις δηλ?

αν δεν είχε θεμα με την αλλεργία θα ήθελες να θηλάζεις ?

η θα αποθήλαζες γιατί κουραστικές?

συγγνώμη απλά δεν κατάλαβα

εγώ

πχ αν δεν τιθονταν θέμα με την εγκυμοσύνη

δεν θα αποθήλαζα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

και σκοπεύω να συνεχίσω τεντεμ μετά

ΕΣΥ ΤΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ?

Όχι δεν έχω κουραστεί, προς Θεού, σιγά το πράγμα. Από την άλλη δεν μπορώ να σου απαντήσω πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς την αλλεργία, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ που έγινε έτσι παντός εμένα τρώει πολλές φόρες τσιμπολογά ει και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο τρώει μια μερα έγραψα σε χαρτί και τελικά είδα ότι τρώει αρκετούτσικα πραγματάκια το σημαντικό είναι ότι πίνουμε 2-3 ποτήρια γάλα την ήμερα και ένα μεγάλο ποτήρι φρουτοχυμό και το αυγό καθημερινά
Δηλ. έχεις αποθηλάσει;

Ριτάκι, οπωσδήποτε για μπανάκι αύριο!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εδώ μπλέκουμε σε ένα φαύλο κύκλο, ναι μεν θέλω να μείνω έγκυος αλλά με ταυτόχρονο θηλασμό φοβάμαι... έχω λίγο περίεργο ιστορικό, μια αποβολή, κι η εγκυμοσύνη στη Ναταλία ξεκίνησε με πολύμηνη ξάπλα στο κρεβάτι λόγω αποκόλλησης.

Μαρίζα μακρηγορούμε πολύ και κοσκινίζουμε τα ιδία

λυπών τα βάζεις κάτω τα ζυγίζεις μετράς και αποφασίζεις τι θα κάνεις

τέλος

από κάπου θα χάσεις δεν μπορεί όλα να είναι ακέραια στο λέω γιατί χρειάστηκε να πάρω απόφαση και δεν γινόταν αλλιώς

1. αν μείνεις έγκυος και έχεις συσπάσεις πρέπει να σταματήσεις τον θηλασμό

2. αν όλα πάνε καλά θηλάζεις μια χαρά

3. αν είσαι έγκυος και δεν γίνετε να θηλάσεις τι γάλα θα πιει το παιδί σου

κτλ κτλ κτλ

γραψτα σε χαρτί σκέψου και αποφάσισε καλό μου

μετρημένα κουκιά είναι

. αντε φιλιαααααααααααααααα παω να ξαπλώσω

Διαφημίσεις

Δηλ. έχεις αποθηλάσει;

Όχι που και που δίνω και καμία τζούρα;);););) μην ξεχαστουμε κιολασ

και περιμένει και το αύριο να έρθει

δεν του είπα ότι τελείωσε αυριο θα εχει γαλα αυριο που θα ερθει το ντεντε και με λαχταρα το περιμενη :P:p:p

αν μείνεις έγκυος και έχεις συσπάσεις πρέπει να σταματήσεις τον θηλασμό
Δεν θέλω να μου συμβεί αυτό... να χρειαστεί δηλ. να κόψω το θηλασμό σε μια στιγμή, θα τρελαθούμε κι οι 2, μαμά και κόρη.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Όχι που και που δίνω και καμία τζούρα;);););) μην ξεχαστουμε κιολασ

και περιμένει και το αύριο να έρθει

δεν του είπα ότι τελείωσε αυριο θα εχει γαλα αυριο που θα ερθει το ντεντε και με λαχταρα το περιμενη :P:p:p

Λιώνω σου λέωωωωωωωωωωω, μη με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Όχι δεν έχω κουραστεί, προς Θεού, σιγά το πράγμα. Από την άλλη δεν μπορώ να σου απαντήσω πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς την αλλεργία, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό!

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις λίγο μέσα σου και να δεις τι είναι ποιο σημαντικό για το παιδί σου και για σένα σίγουρα η αλλεργία σας φρενάρει σε πολλά αλά αυτήν σας έκανε 2 χρόνια τώρα θηλαστικό ζευγάρι φιλιαααααααααα

Λιώνω σου λέωωωωωωωωωωω, μη με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου.

Είναι διαφορετικό να αποθηλάσεις και άλλο αυτό που συμβαίνει σε εμένα χτες ήταν εδώ η συμπεθέρα με την αραβωνιαρα του Λευτέρη εκείνη αποθήλασε πριν 15 μέρες τελείως

όταν την ρώτησε η Λίτσα-η μαμά τις

που είναι το γάλα

είπε Η ΜΙΚΡΗ πήγε στην φώλια του για ΠΑΝΤΑ…………………………………

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ

ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΙ ξανά ΓΑΛΑ με χαμόγελο λέει

ΑΥΙΟ ΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΤΕΝΤΕ

Δηλ

ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ...............!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...