Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Σαρδελακι μου κανε υπομονη!Εγω το κοβω το κεφαλι μου οτι ειναι απο την αντιβιωση.Απλα επιβαρυνθηκε μετα με την αλλαγη σε αλλη αντιβιωση και μετα ξανα με την αλλη αλλαγη σε αλλη αντιβιωση...Ειμαι σιγουρη!Ολα θα πανε καλα!

Οτι θες εδω ειμαστε!!!!Να μας τον φιλησεις

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμαλευτερακι μου, όχι δεν έχω πρόβλημα που θηλάζω, γουστάρω, αλλά καμιά φορά με πιάνει ανασφάλεια μήπως θηλάζει "πολύ" και μήπως δεν είναι "φυσιολογικό". Σου είπα τί μου τη δίνει, αν πάω να ξαπλώσω στον καναπέ να χαλαρώσω λίγο, να δω λίγο τηλεόραση, τσουπ, σκάει μύτη για "νάνα", δηλ. έλεος. Όπου με πετύχει "νάνα"! Δεν έχω πρόβλημα δεν πα να τη θήλαζα όλη μέρα, για αυτήν λέω αν είναι σωστό. Ξέρω κι εγώ; Eπίσης για τα άλλα που λες, τζίφος, μόλις πάω λίγο να της κάνω χαδάκια, φιλάκια κτλ. αμέσως θα ακούσω το γνωστό "μαμά νάνα", δεν παίζεται.

Χμμμμμμμμμμ κουράγιο δεν υπάρχει σωστό η λάθος αν με ρωτάς αυτό

δεν υπάρχει

γιατί αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους θα ακούσεις 101 απόψεις

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ

ΜΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΧΡΟΝΟ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

όποτε κάνε όπως νιώθεις εσύ και άσε το σωστό και το λάθος κατά μέρος καλή συνέχεια

ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

:tongue::tongue:

Φιλακι μου να πω μια ιδεα ...σαφεστατα δεν ειμαι ειδικη σε θηλασμο..για την ακριβεια ιδεα δεν εχω ομως εγω νομιζω οτι θα εκανα το εξης:Θα ξεκινουσα να λεω στο παιδι χωρις να του αρνουμαι το στηθος οτι πλεον μεγαλωσε και οτι θα πρεπει να πινει πλεον σε ποτηρακι το γαλα της(??? δε ξερω κιολας πινετε αλλο γαλα?) και οτι πλεον ειναι μεγαλη και οτι θα ηταν πιο καλο να καθομαστε παρειτσα και να μιλαμε ,να λεμε παραμυθια,να ταιζουμε τις κουκλες της ή οτι αλλο θελει γιατι γαλατακι ετσι πινουν τα μωρακια...

Δε ξερω αν ειναι η πιο ενδεδειγμενη μεθοδος απλα εγω, οτι του εκοψα του Γρηγορη το καταφερα με το να του λεω οτι πλεον μεγαλωσε και να τον κανω να νιωθει οτι δεν ειναι πια μωρο...

Πιστευω αν το λες συνεχως θα δεις που θα το αποτυπωσει και θα αποθηλασει σιγα σιγα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλακι μου να πω μια ιδεα ...σαφεστατα δεν ειμαι ειδικη σε θηλασμο..για την ακριβεια ιδεα δεν εχω ομως εγω νομιζω οτι θα εκανα το εξης:Θα ξεκινουσα να λεω στο παιδι χωρις να τπου αρνουμαι το στηθος οτι πλεον μεγαλωσε και οτι θα πρεπει να πινει πλεον σε ποτηρακι το γαλα του(??? δε ξερω κιολας πινετε αλλο γαλα?) και οτι πλεον ειναι μεγαλος και οτι θα ηταν πιο καλο να καθομαστε παρειτσα και να μιλαμε ,να λεμε παραμυθια,να ταιζουμε τις κουκλες της ή οτι αλλο θελει γιατι γαλατακι ετσι πινουν τα μωρακια...

Δε ξερω αν ειναι η πιο ενδεδειγμενη μεθοδος απλα εγω οτι του εκοψα του Γρηγορη το καταφερα με το να του λεω οτι πλεον μεγαλωσε και να τον κανω να νιωθει οτι δεν ειναι πια μωρο...

Πιστευω αν το λες συνεχως θα δεις που θα το αποτυπωσει και θα αποθηλασει σιγα σιγα.

ΡΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ το θέμα είναι ότι η Μαρίζα ΔΕΝ θέλει να αποθηλάσει για πολλούς λόγους αποτι κατάλαβα απλά την έπιασαν κάποιες αμφιβολίες

Μαρίζα τα λέω καλά

Για το φαγητο και εγω οπως και η Νατασσα θεωρω οτι η μεθοδος με το βραδινο αποδιδει και επισης θεωρω απαραιτητο ενα επιπλεον γευμα κανονικου φαγητου σε αυτη την ηλικια. Δοκιμαστε και ετσι.

Εμεις σημερα καλα περασαμε αλλα σκασαμε και μετανιωσα που δεν πηγαμε για μπανιο.πηγαμε κουνιες και μετα παιδοτοπο που ηταν κατι φιλοι μας.Μετα για φαγητο και εντωμεταξυ ψωνισα και δωρακια για τα διδυμους!

Ρε παιδια ακουσα ενα συνομηλικο του Γρηγορη σημερα να βηχει και ειχε ακροαστικα...τι υποκωφος θορυβος ηταν αυτος οταν εβηχε?Μιλαμε δεν εχω ξανακουσει τετοιο πραγμα....μακρια απο εμας!!!

Νατασσα πες μας τα νεα απο το κολυμβητηριο!!!Περιμενω!!!

Λαζαρενια θα δεις τεραστια διαφορα σε σενα οταν θα λειπει το παιδι καποιες ωρες.Εγω τωρα συνεινηδητοποιω σιγα σιγα οτι βρισκω τους ρυθμους μου.Εγω προσωπικα σαν ατομο οχι σαν μαμα.Δηλαδη τους ρυθμους που βρηκαν οι αλλες κοπελες στους 6-7 μηνες εγω τωρα τους ανακαλυπτω...και σαφεστατα ειμαι πολυ πιο ξεκουραστη δεν το συζητω....Ομως δεν παυει να μου λειπει η καθημερινοτητα με το παιδι και πολυ μαλιστα.Καποιες φορες νιωθω οτι αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη ειναι τελειως λαθος ειδικα οταν πιο μεγαλες γυναικες(στο δρομο,στην πολυκατοικια,στη σταση) μου λενε ''μα δεν ειναι μικρος για σχολειο?''....Τεσπα το ξεπερναω σιγα σιγα γιατι φαινεται οτι το παιδι περναει καλα.Αν ομως εβλεπα οτι ζοριζεται θα ειχα θεμα ...

Λοιπον ολα καλα θα πανε!Σου ευχομαι να εκλιματιστειτε ολοι γρηγορα στη νεα σας πραγματικοτητα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου ήρθα σπίτι, έκανα ένα μπάνιο και θα ξαναπάω στο μικράκι μου.

Οι αιματολογικές που περιμένουμε (οι επόμενες από Δευτέρα...Ελλάς το μεγαλείο σου). Οι άλλες δεν έδειξαν σαφέστατη εικόνα. Μπορεί η augmentin μαζί με την αμυγδαλίτιδα να έβγαλε αυτό το εξάνθημα μπορεί όμως να έχει και κάποια λοιμώδη νόσο.

Δεν είμαι καθόλου καλά...σήμερα δεν απαντάω ούτε σε τηλέφωνα. Η ψυχολογία στα πατώματα. Το μικράκι μου τι έπαθε! Η ψυχούλα μου γιατί να ταλαιπωρείτε;

Σας αφήνω...φιλιά και ευχαριστώ

για ηρεμισε λιγο το παιδι μια χαρα ειναι και θα φυγετε και γρηγορα απο εκει μεσα.εμενα θα επρεπε να εχεις εκει να σου ελεγα εγω,ψυχολογια στα πατωματα.

ανεβα λιγο,παιδι ειναι και αρρωστησε,αντε μη σταναχωριεσαι,παρε παιχνιδακια και γυρνα πισω.

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαριζακι στο βιβλίο της Πατσουρου οσον αφορα τον φυσικο απογαλακτισμο αναφερει "προσφερω γαλα οταν τοπαιδι ζηταει, δεν στερω, δεν δινω χωρις να ζητησει!"

Επίσης οι δραστηριοτητες που αναφερεις ειναι ενας καλός τροπος για να απασχολειται το παιδι , αναφερει, καθως και το στηθος για αυτο ειναι μια μορφη απασχόλησης και συντροφιας..Αρα περισσοτερο παιχνιδι για να ξεχνιεται και να μην ζηταει στηθος

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Σαφώς δεν την ενθαρρύνω να αποθηλάσει, ούτε λόγως, ίσα-ίσα... Αν αποθηλάσει αυτή τη στιγμή απλά θα μείνει χωρίς γάλα και δεν θέλω... θα την ενθαρρύνω όταν θα έχει κι αυτή από μια γκάμα να διαλέξει, η επιλογή που έχει τώρα είναι ένα απαίσιο κατασκεύασμα... δεν πίνεται... και δυστυχώς κανείς δε με καταλαβαίνει... ακόμα κι ο γυναικολόγος μου π.χ. που αναρωτιέται γιατί θηλάζω και σχεδόν μου βάζει χέρι για αυτό, τί σχεδόν δηλ., δεν τα βλέπω πολλά τα ψωμιά του... ακόμα και όταν του λέω για την αλλεργία με ρωτάει αμέσως γιατί δεν της δίνω το γάλα που προβλέπεται για την περίπτωση της, του λέω δεν πίνεται αλλά δεν το δέχεται...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πλακα εχεις ριτα.εδω δεν καταφερνουμε να δωσουμε τα 5 γευματα θα δωσουμε και αλλο!!!χαχαχα.

νατασα οποιαδηποτε ωρα προσπαθησω να την ταισω χρησιμοποιω τα παντα.μεχρι και στον νεροχυτη πλενει πιατα τα ποδια της και οτι αλλο βρουμε.τρωει μια μπουκια και τελος.τωρα βρηκα κατι νεο.

μου λεει δεν φτανω το κουμπι(στο ασανσερ εννοει)και της λεω φαε να μεγαλωσεις και θα το φτασεις. ετσι θα φαει και δευτερη μπουκια.την τριτη θα την φαει στο λαπτοπ και το υπολοιπο ο μπετ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου. Σαφώς δεν την ενθαρρύνω να αποθηλάσει, ούτε λόγως, ίσα-ίσα... Αν αποθηλάσει αυτή τη στιγμή απλά θα μείνει χωρίς γάλα και δεν θέλω... θα την ενθαρρύνω όταν θα έχει κι αυτή από μια γκάμα να διαλέξει, η επιλογή που έχει τώρα είναι ένα απαίσιο κατασκεύασμα... δεν πίνεται... και δυστυχώς κανείς δε με καταλαβαίνει... ακόμα κι ο γυναικολόγος μου π.χ. που αναρωτιέται γιατί θηλάζω και σχεδόν μου βάζει χέρι για αυτό, τί σχεδόν δηλ., δεν τα βλέπω πολλά τα ψωμιά του... ακόμα και όταν του λέω για την αλλεργία με ρωτάει αμέσως γιατί δεν της δίνω το γάλα που προβλέπεται για την περίπτωση της, του λέω δεν πίνεται αλλά δεν το δέχεται...

ποιο γαλα λες?

Μπορεί η augmentin μαζί με την αμυγδαλίτιδα να έβγαλε αυτό το εξάνθημα μπορεί όμως να έχει και κάποια λοιμώδη νόσο.
Κορίτσια μου τί είναι η λοιμώδης νόσος;;; Περαστικούλια Αστεράκο μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιανα νομιζω οτι η Μαριζα θελει να αποθηλασει για να ξαναμεινει εγκυος?Μου φαινεται ...δε ξερω η ιδια θα μας πει.

Οσο για το ποσο τρωει ο μικρος που με ρωτησες .

Λοιπον θα σου πω προγραμμα οταν ειμαστε μαζι .

Το πρωι το γαλα του ενα ποτηρι γεματο (αρκετο).

Μετα και εως το μεσημερι θα φαει απο ενα κουλουρακι ή λιγο κουλουρι με σουσαμι εως και τιποτα.

Το μεσημερι φαγητο που μπορει να ειναι και αρκετη ποσοτητα αν του αρεσει.

Μολις ξυπνησει οπωσδηποτε χυμο με 2-3 φρουτα ή σκετο χυμο πορτοκαλι.

Και απο εκει και υστερα μπορει να μην φαει και τιποτα μεχρι το βραδυ(σπανια) που θα πιει το γαλα νωρις (στις 9) ή μπορει να φαει ψωμι με μελι,ή τοστ ,ή τυροπιτα,ή γιαουρτια ή παγωτο (σπανια)ή κατι ελαφρυ για απογευματινο.

Ομως μετα το γαλα(αν του εχω δωσει)και γυρω στις 10 τρωει παντα κανονικο φαγητο.Μπορει αυτο να ειναι ακομα και 2 κομματια πιτσα ή κανονικο μαγειρευτο απο το μεσημερι ή σουβλακι ή μακαρονια.Οτι εχω τελοσπαντων.

Αν ας πουμε ειμαστε εξω και φαει πολυ μπορει και να μην του δωσω καν γαλα οταν γυρισουμε αν δεν το ζητησει.

Με λιγα λογια πλεον εχω αντικαταστησει το βραδινο γαλα με κανονικο γευμα.Αν το δωσω το γαλα το βραδυ θα ειναι επειδη δεν θα εχει φαει τιποτα ιδιατερο νωριτερα.Αλλιως θα προτιμησω πλεον να φαει φαι.

Α το αυγο το τρωμε με το μεσημεριανο μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα δεν τρώει και πολλά ο δικός σου πάντως λίγα μου φενοντε εμένα

απλα τρωει γερα το μεσημερι

Όσο για την Μαρίζα αν έχει περίοδο μπορεί να μήνη έγκυος άνετα το θέμα είναι τι θέλει εκείνη και πως θα αντιμετώπιση μια δύσκολη κατάσταση στην διάρκεια κυήσεις και παράλληλου θηλασμού όπως εγώ όταν η μικρούλα δεν πίνει κανένα άλλο γάλα

Αχ βρε βικακι ξερω οτι το να μην τρωνε ειναι φοβερο...κατι ελαχιστα το εζησα και τα εφτυσα ομολογω...χαρα στην υπομονη σας.

Να πω και κατι αλλο που ειδα το καλοκαιρι απο τα παιδια που παραθεριζαμε μαζι και το εφαρμοσα και πιανει.

Λοιπον τα παιδια εκει μου ειπαν οτι δεν αρεσει στα μικρα να βλεπουν κουμουτσες το φαγητο και μεγαλη ποσοτητα στο πιατο τους.Μπουκωνουν,τρομαζουν απο την ποσοτητα οτι δεν μπορουν να την καταφερουν και δεν τρωνε.

Ειδικα με το γιο τους ειχαν τρελο θεμα..ειχε να φαει το παιδι κρεας απο 18 μηνων και ειναι τωρα τεσσαρων και βαλε.Τελικα εκαναν το εξης που τους συμβουλευσε ειδικος.Βαζουν ελαχιστο φαι σε ενα πιατο σε πολυ μικρα κομματακια και του λενε οτι'' αυτο ειναι ολο.Σιγουρα μπορεις να το καταφερεις και μετα θα κανεις αυτο που θες(να δει τηλεοραση,να παιξει κτλ)''.Μολις το καταφερνε επειδη η ποσοτητα ηταν ελαχιστη,χαιροταν και φυσικα διαπιστωσε οτι του αρεσε κιολας η γευση και ετσι ζητουσε κι αλλο και να μη ζητουσε του την αυξαναν σταδιακα απο μονοι τους την ποσοτητα...τσουκου τσουκου φτασανε να τρωνε μια μεριδα.

Και σας μιλαω για μια μανα που εχει δεινοπαθησει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΡΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ το θέμα είναι ότι η Μαρίζα ΔΕΝ θέλει να αποθηλάσει για πολλούς λόγους αποτι κατάλαβα απλά την έπιασαν κάποιες αμφιβολίες

Μαρίζα τα λέω καλά

Ρίτα και μαμαλευτερακι νομίζω σας καλύπτω με την απάντηση μου στη Stone.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...