Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρενια μου να δεις οτι θα μπορεσεις ΠΡΕΠΕΙ να μπορεσεις... γιατι το εχεις μεγαλη αναγκη..μην το κανεις αυτο στο εαυτο σου..ετσι θα ξανα βρεις την χαμενη σου ζωντανια, την λαμψη στο προσωπο σου, δεν γινετε αλλιως, εχεις και εσυ ζωη

:D:D:D σας ευχαριστω για ολα!!!

καλημερα φιλακι και ηλιανα.

φιλακι σου στελνω κεφτεδουλες με πατατουτες στο φουρνο δια μαγειας οκ?;)

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λυπών κάτι με ρωτάς ποιο πάνω να σε ρωτήσω πόσες φορες θηλάζεις την ημέρα ? κάποια στιγμή θήλαζες ανά δυο ήμερες θυμάμαι σωστά ?
Τί λες παιδάκι μου; Ποτέ. Αυτό έγινε μόνο στις διακοπές με τον μπαμπά της που έφευγαν 2ήμερα. Τώρα τη θηλάζω το πρωί αλλά δεν νομίζω να πίνει και τίποτα σπουδαίο, τη βάζω εγώ στο στήθος πριν φύγω αλλά κοιμάται. Ύστερα μόλις την παίρνω από το σχολείο και γυρίσουμε σπίτι θέλει οπωσδήποτε, αν πάμε κούνιες κτλ. το ξεχνά, αλλά στο σπίτι το θέλει αμέσως. Και τέλος το βράδυ. Τί λες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τί λες παιδάκι μου; Ποτέ. Αυτό έγινε μόνο στις διακοπές με τον μπαμπά της που έφευγαν 2ήμερα. Τώρα τη θηλάζω το πρωί αλλά δεν νομίζω να πίνει και τίποτα σπουδαίο, τη βάζω εγώ στο στήθος πριν φύγω αλλά κοιμάται. Ύστερα μόλις την παίρνω από το σχολείο και γυρίσουμε σπίτι θέλει οπωσδήποτε, αν πάμε κούνιες κτλ. το ξεχνά, αλλά στο σπίτι το θέλει αμέσως. Και τέλος το βράδυ. Τί λες;

Συγγνώμη έγινε να θηλάσει ανά δυο μέρες σωστά ?

να καταλάβω κιόλας

δηλ τωρα τρώει πρωί μεσημέρι βραδύ 3 γεύματα ? μόνο?

ποιο είναι το θέμα θες να ελαττώσεις ?

αν της πεις μετά γάλα τι κάνει ?

:tongue::tongue:

armaki μου περιμένω νέα σου κοπέλα μου ελπίζω να μην είναι τίποτα σπουδαίο και να μου κάνεις εσύ την νύφη επιτέλους θέλω να αρραβωνιάσω τον χριστακο μου

ριτα79 συγγνώμη πόσες φορές τρώει και τι ποσότητα? θα πηδηχτώ απο το παράθυρο εμείς μισό γεμιστο με χίλια κόλπα

Ηλιάνα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Καλά μιλάμε η γιατρός πρέπει να είναι πολύ ''μάγκας''. Μπράβο της!

..

αν και γυναίκα και τώρα πήρε πτυχίο συγγνώμη που θα το πω πρωί αλά τα κουβαλά βαριά πάνω της ……………………

Και ξυλακι εβαλε, και χερι εβαλε και τη μαια με τα λεπτα δαχτυλα αλλα τπτ...

Ηταν πίσω ο τραχηλος..Ημασταν ανετοιμοι και εγω και το μωρο απο καθε αποψη, μονο ο γιατρος ειχε ετοιμαστει για αυτο και τωρα του ξεκοψα οτι αν δεν δημιουργηθουν οι καταλληλες συνθηκες να την ξεχασει την πρόκληση!!!

Να προσέξεις πολύ καλό μου να μην τον αφήσεις να προγραμματίσει ξανά τοκετό βάση τον δικών του αναγκών φιλια και όλα καλά θα πάνε

από την άλλη σκεφτομαι αν δεν εμπιστεύεσαι και τον γιατρό σου τι νόημα εχει να τον επισκέπτεσαι …………..???????//

ας μην σε αγχώσω

Συγγνώμη έγινε να θηλάσει ανά δυο μέρες σωστά ?

να καταλάβω κιόλας

Έγινε. Αρκεί να μην είμαι εγώ κοντά της. Μόνο έτσι γίνεται.
δηλ τωρα τρώει πρωί μεσημέρι βραδύ 3 γεύματα ? μόνο?
Μόνο το λες εσύ; OK αυτό ήθελα να μου πεις.
αν της πεις μετά γάλα τι κάνει ?
Χαμός.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Έγινε. Αρκεί να μην είμαι εγώ κοντά της. Μόνο έτσι γίνεται.Μόνο το λες εσύ; OK αυτό ήθελα να μου πεις.Χαμός.

Εσύ δεν θες να θηλάσεις άλλο ? και θηλάζεις μονό για το ότι υπάρχει η αλλεργία?

αν δεν υπήρχε η αλλεργία θα ήθελες αν το έχεις σταματήσει ? νομίζω πως πρέπει να κάνεις αυτέσ τις ερωτήσεις στον εαυτό σου και μετά να αποφασίσεις αν είναι λίγο η πολύ τα 3 γεύματα στο 24 για μένα είναι φυσιολογικά

είναι καθαρά θέμα μάμας από δω και περά

ο θηλασμος δεν είναι μόνο τροφή είναι χίλια χάδια που μπορούν να αντικατασταθούν με χίλιους τρόπους στην ηλικία τον παιδιών μας

δοκίμασες να την πάρεις σε στάση θηλασμού χωρίς να την θηλάσεις και να κανείς ότι κάνεις όταν θηλάζει ? να την χαϊδέψεις να την αφοσιώνεσαι ψύχη κ σώμα

Kαλημερααα!!!!!

Σχολιαζω 2 πραγματα και φευγω για ψωνια...

Γενικά όσο την κρατώ με μια δραστηριότητα ΟΚ, μόλις αδρανήσει λίγο αμέσως το μυαλό της εκεί. Εγώ της δίνω άμα ζητάει, τί λες;

Μαριζακι στο βιβλίο της Πατσουρου οσον αφορα τον φυσικο απογαλακτισμο αναφερει "προσφερω γαλα οταν τοπαιδι ζηταει, δεν στερω, δεν δινω χωρις να ζητησει!"

Επίσης οι δραστηριοτητες που αναφερεις ειναι ενας καλός τροπος για να απασχολειται το παιδι , αναφερει, καθως και το στηθος για αυτο ειναι μια μορφη απασχόλησης και συντροφιας..Αρα περισσοτερο παιχνιδι για να ξεχνιεται και να μην ζηταει στηθος

Να προσέξεις πολύ καλό μου να μην τον αφήσεις να προγραμματίσει ξανά τοκετό βάση τον δικών του αναγκών φιλια και όλα καλά θα πάνε

από την άλλη σκεφτομαι αν δεν εμπιστεύεσαι και τον γιατρό σου τι νόημα εχει να τον επισκέπτεσαι …………..???????//

ας μην σε αγχώσω

Ηλιανα μου και την προηγουμενη φορα που πήγαμε με πρόκληση με ρωτησε..Θες να πάμε με πρόκληση ή θες να περιμενεις αλλες 10 μερες που θα επιστρεψω?/Επρεπε να φυγει, δεν μπορουσα να τον κρατησω να με περιμενει...Ηταν δικη μου επιλογη να πάω με προκληση μαζι του εφοσον θα απουσιαζε.Στην περιπτωση που επελεγα να περιμενω αν με επιαναν οι πόνοι κατα τη διαρκεια της απουσιας του θα γεννουσα με τον συνεργατη του και δεν το ηθελα αυτο γιατι δεν τον ειχα δει ουτε μια φορα!!Με αυτη τη λογικη πήγαινα και σε νοσοκομειο...

Μετα απο 3 γιατρους που αλλαξα εκ των οποιων ο ενας διεγνωσε δικερη μητρα ( και αποδειχτηκε εντελως ατοπο αυτο) ο γιατρος μου ηταν ο μονος που με καθησυχασε και με ενθαρρυνε..Μαλιστα οταν οι αλλοι μου μιλουσαν για πιθανες συσπασεις και αποβολές εκεινος μου ελεγε οτι τα ματια του εχουν δει τοσα που το δικο μου "θεματακι" ήταν ενα απλο περιστατικο!!Εχει μεγαλη εμπειρια και τον εμπιστευομαι σε οτι και να μου πει!!

Ο Αστερης πως ειναι σημερα???

Μαρινα τα παιδια συνηλθαν???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα πετρούλα μου δεν ήξερα το ιστορικό σου όλο

Απλά δεν συμφωνώ καθόλου με την τακτική πολλών γιατρών όχι αποκλειστικά με του δικού σου καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

κάπως εστί γέννησα και εγώ με την Χριστίνα έφυγε για ταξίδι ο γιατρός που με παρακολουθούσε και μου είχε πει για προγραμματισμένο τοκετό

και απλά τον χαιρέτισα για το ταξιδάκι του ;);););)

τελικά μου έσπασαν τα νερά και γέννησα με την Χριστίνα και όλα πήγαν μια χαρά

Όσο αφορά το νοσοκομείο δεν ξέρω τι άποψη έχεις κ γιατί το αναφέρεις αλά εγώ γέννησα σε νοσοκομείο και πλήρωνα απογευματινά και με παρακολουθούσε ο συγκεκριμένος γιατρός 9 μηνεσ και εκείνος με παρέπεμψε στην Χριστίνα οταν του τηλ οτι μου σπασαν νερα

δεν σε ξεγεννά όποιος νάνε και εκεί νομίζω πως τα έχετε παρεξήγηση τα πράγματα για τα νοσοκομεία αν ξεκινήσεις με έναν γιατρό με αυτόν γεννασ

εκτοσ αν λειπει σε ταξιδη που μπορει αν συμβη και στισ κλινικεσ ;););););)

Άπλα το λέω για διευκρίνηση χωρίς παρεξήγηση ένταξη

????????????//

Γειά σας κοριτσάκια μου.

Κανένα νέα από τον Αστεράκο μας έχουμε???

Οι υπόλοιπες? Είδατε καλό καιρό και βγήκατε για κεφεδάκι ε? Καλά κάνετε! Κι εγώ αν αισθανόμουν λίγο καλύτερα θα έβγαινα βολτίτσα. Δεν πειράζει αύριο θα βγούμε μεσημεράκι έξω για φαγητό, οπότε θα καλυφτώ έτσι.

Οσο για τις συμβουλές για το δώρο, σας ευχαριστώ όλες. Τελικά μάλλον θα δώσω τα χρήματα σε μια όμορφη κάρτα κι ας με παρεξηγήσουν. Σκασίλα μου. Μισή ντροπή δική τους που με κάλεσαν, σαν άσχετη τελείως και μισή δική μου.

Κάποιος ανέφερε για τη συγκίνηση που ένοιωσε όταν κάποια γιαγιά χωρίς να έχει έδωσε 10ευρώ. Είχαμε ίδιο σκηνικό. Η γιαγιά έκανε και ταξίδι από Λαμία για να έρθει (και μόνο αυτό έφτανε για μας), αλλά έδωσε κι ένα 10ρικο. Πολύ μας συγκίνησε η άτιμη!

Μόλις έβαλα τα φαγάκι μας στο φούρνο και κάθησα να σας διαβάσω.

Για το φαγητό να σας πω ότι όταν έχω εγώ το Γρηγόρη και όχι η γιαγιά, κι αν έχουμε γεμιστά ένα θα του δώσω, αλλά όχι μόνο το μέσα. Θα φάει όμως και την ντοματούλα του και το αγγουράκι του και λίγο ψωμάκι. Η γιαγιά τώρα δεν ξέρω τι ποσότητα του δίνει, πάντως για να έχει τόσα κιλά ε με αέρα δεν αποκτιούνται.

Πάντως σήμερα το δικό του μενού έχει γλωσσίτσες αχνιστές με λαδάκι και λεμονάκι.

Το δικό μας είναι μια συνταγή που έκλεψα απο το masa κι ελπίζω να είναι καλή. (Ρίτα μου δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο δικό σου :( Δεν ξέρω και να ψάχνω με το όνομα εκεί)

Αχ εμείς χτες πήγαμε στην έκθεση. Πήγαμε και στο "παιδικό" περίπτερο. Περιττό να σας πω τι απογοήτευση ένοιωσα. Πού ήταν τα παιχνιδάκια για τα παιδάκια?? Είχε κάτι τσουλήθρες σε μια ακρούλα και αυτό ήταν όλο. Είχε στην άλλη άκρη κάποιους πάγκους για ζωγραφική, και στο κέντρο έναν μάγο που απασχολούσε τα παιδάκια. Κατά τα άλλα stand γύρω γύρω με συναρμολογούμενα, playmobil, βιβλία αααα ήταν και από εταιρείες με babysitters και από τις συμβούλους θηλασμού. Πήρα κάποια φυλλάδια κι ένα dvd το οποίο δυστυχώς δεν μου ανοίγει :( Θα δοκιμάσω και σε άλλη συσκευή μήπως και η συγκεκριμένη δεν αναγνωρίζει το format.

Εψαξα τουλάχιστον να βρω κάποιον φορέα που να εχει δραστηριότητες για παιδάκια σε κάποιο χώρο για το χειμώνα και δεν εντόπισα τίποτα :(

Το καλύτερο όμως ήταν ότι με το κλείσιμο των περιπτέρων άρχιζε συναυλία με τον Κότσυρα! Βέβαια είχε τόσο κόσμο που δεν μπορούσες να προχωρήσεις. Μείναμε λίγο και μετά την κάναμε με ελαφρά, αν και ήθελα να ακούσω κι άλλα τραγουδάκια, και την βγάλαμε σε μια μπυραρία με μπυρίτσες σχετικά δυσεύρετες.

Καλά ήταν, κι αν ο μικρός καθόταν πιο φρόνιμα θα περνούσαμε ακόμα καλύτερα.

Σας φιλώ, αναμένω νέα για τον Αστεράκο και σας εύχομαι να έχετε μια καλή μέρα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Κανενα νεο απο τον Αστερη μας δεν εχουμε? Πολυ τον σκεφτομαι!

Θα μπω μετα να σας πω τα του κολυμβητηριου... Τρελη κουραση! Απαπα μεγαλη η χαρη του Σωτου! Εκεινος ομως το κατευχαριστηθηκε και αυτο εχει σημασια!

Οσο γαι το φαγητο, κοριτσια εγω κακοφαγο παιδι σε γενικες γραμμες δε εχω, αλλα επειδη ημουν εγω πολυ αδυνατη και κακοφαγη, η μαμα μου εκανε ο,τι μπορειτε να φαταστειτε για να βαλω μια μπουκια στο στομα μου... Ας πουμε μου εκανε για βραδυνο κοτοπουλακια πανε με κετσαπ, εφτιαχνε πιτσες, φωναζε και τα παιδακια της απο πανω και ταιζε τρια παιδια καθε βραδυ μπας και ζηλεψω και φαω κατι... Πατατουλες ψητες που μου αρεσαν με βουτυρο, τηγανιτες, μακαρονια, σπανακοπιτα που εχωνε μεσα τραχανα για να ειναι ακομα πιο παχυντικη, τυροπιτες, ο,τι της ερχοταν στο κεφαλι.... Ενταξει δεν ηταν ο,τι πιο υγειινο αλλα δεν ηταν και κωλοφαγητο... συκωτι επισης μαγειρεμενο με χιλιες δυο συνταγες για να φαω πεντε μπουκιες στο συνολο... Αν δεν ειχα παρεα νοικιαζαμε βιντεοκασετα για να αποβλακωθω να φαω καμια μπουκια παραπανω... Για να μην πω για κεικ, βαφλες, μπισκοτακια - ολα σπιτικα εννοειτα (η μαμα μου ηρωιδα, ηταν και εργαζομενη). Αυτα το βραδυ, το μεσημερι ο,τι ειχε για ολους κι ας μην ετρωγα... Το βραδυ ομως με κακομαθαινε. Τι θελω να πω? Το βλεπω κι απο τον Σωτηρη, το βραδυνο το εχουμε ενταξει στην καθημερινοτητα μας απο 18 μηνων που ηταν... Ειναι η ωρα του dvd που θα φαει κατι και ο μικρος. Χθες ας πουμε εφαγε πασιτσιο απο το μεσημερι. Αλλες φορες θα φαει τσοτακι με λιιιιγο κετσαπ, μακαρονακια με τυρακι, πατατουλες, ενα μπιφτεκακι, κατι τελος παντως... Αν ενταξετε το βραδυνο στο προγραμμα σας αλλα σαν διασκεαση, στον καναπε με dvd οχι στο τραπεζι, δεν μπορει εγω κοβω το κεφαλι μου κατι θα φανε! Και θελει και λιγο φαντασια ετσι? Κατι διαφορετικο κι ας μην ειναι το πιο υγεεινο πραγμα του κοσμου... Μη με παρεξηγησετε, ιδεες δινω...

t7fQp3.png

ποπό Ελένη τι λες τώρα για την γιαγιά

να σου πω και εμάς έτυχε κάτι στον γάμο μου με μια γειτόνισσα χήρα που ενώ στους ΔΥΟυ δυο γάμους τον αδερφών μου

η μητέρα μου την είχε καλέσει

στον δικό μου επειδή ειχΕ πρόσφατα θάψει τον σύζυγο της

σκέφτηκε να μην την καλέσεΙ

και μια δυο μέρες πριν το γάμο ήρθε και λέει στην μανά μου

ΡΙΝΟΥΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΣΤΙ ΜΑΣ?

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΕΦΕΡΑ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΗ

κορίτσια μου ήρθα σπίτι, έκανα ένα μπάνιο και θα ξαναπάω στο μικράκι μου.

Οι αιματολογικές που περιμένουμε (οι επόμενες από Δευτέρα...Ελλάς το μεγαλείο σου). Οι άλλες δεν έδειξαν σαφέστατη εικόνα. Μπορεί η augmentin μαζί με την αμυγδαλίτιδα να έβγαλε αυτό το εξάνθημα μπορεί όμως να έχει και κάποια λοιμώδη νόσο.

Δεν είμαι καθόλου καλά...σήμερα δεν απαντάω ούτε σε τηλέφωνα. Η ψυχολογία στα πατώματα. Το μικράκι μου τι έπαθε! Η ψυχούλα μου γιατί να ταλαιπωρείτε;

Σας αφήνω...φιλιά και ευχαριστώ

m57Zp2.png

κορίτσια μου ήρθα σπίτι, έκανα ένα μπάνιο και θα ξαναπάω στο μικράκι μου.

Οι αιματολογικές που περιμένουμε (οι επόμενες από Δευτέρα...Ελλάς το μεγαλείο σου). Οι άλλες δεν έδειξαν σαφέστατη εικόνα. Μπορεί η augmentin μαζί με την αμυγδαλίτιδα να έβγαλε αυτό το εξάνθημα μπορεί όμως να έχει και κάποια λοιμώδη νόσο.

Δεν είμαι καθόλου καλά...σήμερα δεν απαντάω ούτε σε τηλέφωνα. Η ψυχολογία στα πατώματα. Το μικράκι μου τι έπαθε! Η ψυχούλα μου γιατί να ταλαιπωρείτε;

Σας αφήνω...φιλιά και ευχαριστώ

Sardelaki μου κουράγιο. Θα γίνει καλά ο Αστεράκος σου. Θα βρούνε τι έχει μη στεναχωριέσαι.

Περαστικά σας και καλή δύναμη κοπέλα μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εσύ δεν θες να θηλάσεις άλλο ? και θηλάζεις μονό για το ότι υπάρχει η αλλεργία?

αν δεν υπήρχε η αλλεργία θα ήθελες αν το έχεις σταματήσει ? νομίζω πως πρέπει να κάνεις αυτέσ τις ερωτήσεις στον εαυτό σου και μετά να αποφασίσεις αν είναι λίγο η πολύ τα 3 γεύματα στο 24 για μένα είναι φυσιολογικά

είναι καθαρά θέμα μάμας από δω και περά

ο θηλασμος δεν είναι μόνο τροφή είναι χίλια χάδια που μπορούν να αντικατασταθούν με χίλιους τρόπους στην ηλικία τον παιδιών μας

δοκίμασες να την πάρεις σε στάση θηλασμού χωρίς να την θηλάσεις και να κανείς ότι κάνεις όταν θηλάζει ? να την χαϊδέψεις να την αφοσιώνεσαι ψύχη κ σώμα

μαμαλευτερακι μου, όχι δεν έχω πρόβλημα που θηλάζω, γουστάρω, αλλά καμιά φορά με πιάνει ανασφάλεια μήπως θηλάζει "πολύ" και μήπως δεν είναι "φυσιολογικό". Σου είπα τί μου τη δίνει, αν πάω να ξαπλώσω στον καναπέ να χαλαρώσω λίγο, να δω λίγο τηλεόραση, τσουπ, σκάει μύτη για "νάνα", δηλ. έλεος. Όπου με πετύχει "νάνα"! Δεν έχω πρόβλημα δεν πα να τη θήλαζα όλη μέρα, για αυτήν λέω αν είναι σωστό. Ξέρω κι εγώ; Eπίσης για τα άλλα που λες, τζίφος, μόλις πάω λίγο να της κάνω χαδάκια, φιλάκια κτλ. αμέσως θα ακούσω το γνωστό "μαμά νάνα", δεν παίζεται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...