Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

και παλι δεν σας διαβασα.τον αστερη τον ξανα κανανε εξετασεις αιματος και τα αποτελεσματα θα τα μαθουμε αυριο.δεν εχει ορο και ειναι καλα απλα δεν βγαινει απο το δωματιο.

ερχομαι το σαββατο 25/9 θα μεινω μια βραδυα αθηνα μονο για εσας.κανονιστε!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβασα την τελευταια σελιδα κοριτσια.κανω γενικη στο σπιτι οσο μπορω δηλ .

πανμαρ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

χρονια της πολλα.

αρμα μου μηπως οντως αλλαζεις μηνα?μην σε πιασει πανικος?

οσο για το φαγητο της ευουλας εμενα μου φαινονται αρκετα.η δικια μου δεν τρωει ενα γεμιστο με τιποτα!

το μεσημεριανο της θα ειναι το πολυ 10 κουταλιες κι αν φαει ψωμακι και λιγο τυρακι.

φρουτα αλεσμενα οχι μονο ενα καθαρισμενο αλλα πινει πολυ γαλα.

και ειναι 12,900.καλα μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι.εμενα με νοιααζει να περνει βιταμινες να σας πω.

ο αστερακης διαβασα οτι ειναι καλυτερα.αντε περαστικα και αγυριστα να ειναι.

μαελενι διαβασα για το καλεσμα.εγω θεωρω οτι τα 50ε ειναι υπεραρκετα για δωρο ειδικα για γνωστη.

εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου αν θα με σχολιασουνε.θα δωσω οσα εχω κι οσα μπορω αλλιως ας μην με καλεσουνε!

δεν καταλαβα?ο γαμος ταριφα εγινε?

κι εγω στον δικο μου γαμο προτιμησα για δωρο τα χρηματα για τον λογο οτι ειχα το σπιτι μου φτιαγμενο εδω και πως θα τα κουβαλουσα.μαζεψα και δωρακια αλλα και χρηματα οσα ο καθενας ειχε.

ριτα μακαρι και η δικια μου να προσαρμοστει τοσο καλα οπως κι ο γρηγορης.

κα φωτεινη,βικυ μου καλα εισαστε?

πετρουλα και ηλιανα πως πατε με τις εγκυμοσυνες?

ντινακι σαραντισατε διαβασα ε?πολυ χαρηκα που τα ειπαμε προχθες!

μαρινακι τι κανεις?

φιλακι ,κικο,giovana,deleni τα φιλια μου......

ξεχασα καμια?

1654096yn4fep17z7.gif

Αλήθεια??? Εγώ νόμιζα ότι τα είχατε πιάσει τα 11 κι εσείς. Άντε πάλι καλά, έχω και μία ασυμπαράσταση! :lol:
Μάλλον δε διάβασες της Ναταλίας πριν από λίγες μέρες, 10,800 κι 87 πόντοι, μινιόν!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρε γμτ πήγα τουαλέτα τώρα και έχω καφέ υγρά πάλι....παίρνω τον γιατρό αλλά δεν το σηκώνει..μάλλον τελικά το έχει η μοιρα μου με τα utrogestan, μόλις τα μείωσα(ο γιατρός μου είπε δλδ να παίρνω μόνο ένα) ξαναεμφανίστηκε...ουφ!
Το γιατρό και ξάπλα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

armaki μου οσο ειναι καφε μην ανυσηχεις ετσι μου ελεγε η γιατρος μου παρε τα χαπακια κι ολα θα πανε καλα!!!!

φιλακι μου αντε ελατε να σας κανω το τραπεζι τα συμπεθερια χαχα να γνωρισουμε και την νυφη!

κοριτσια κι εμεις δεν τρωμε καθολου αυτες τις μερες οσο ηταν αρρωστουλης

ελεγα ενταξει αλλα εξακολουθει να μην τρωει και το κακο ειναι οτι μολις του βαζω να φαει κλαιει για να μην φαει :-(

τι θα των κανω;

τον βλεπω οτι εχει χασει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

εγω με τα 11200 τι να ΄πω;;;;;;; Δε παραπονιεμαι τρωει καλα , αλλα δε παιρνει. Τωρα με την ιωση ο καημενουλης ετρωγε , αλλα με τοση διαρροια πως να παρει γραμμαριο;;; Εγω δε παραπονιεμαι γιατι η μπουμπου τα καταβροχθιζει ολα. Οπως ευχηθηκα και στο μαρακι μας γερο και φαγανο το δευτερο. Εχετε ελπιδες κοριτσια στα δευτερα!!!!!

Ρε κοριτσια θα με τρελανετε?Ενα μετριο γεμιστο ειναι 6-7 γεματες κουταλιες φαι...ρυζι...

Ειναι πολυ????

Μη συγκρινεις βρε αρμακι μου τα αλεσμενα που ειχαν μεσα ενα σωρο πραγματα με 1 γεμιστο...

Λαζαρενια μου ναι ευτυχως τα πηγε τελεια με το σχολειο.Ανελπιστα καλα.Δεν εχει κανενα θεμα δοξα το Θεο.Μια χαρα θα τα παει και η Λαζαρενια.Ποτε ξεκιναει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βρε ριτακι μαλλον δεν το εχεις καταλαβει ακομα.εμεις σπουργιτια γεννησαμε οχι παιδια!!!

και η φωτεινη ενα γεμιστο θα φαει και αν το φαει και αυτο.αλλα ολη μερα ολο και κατι της δινω.λιγο και παντα λεει η γιαγιακα μου.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ???ΕΡΧΟΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

η αληθεια ειναι οτι μονο για εσας θα μεινω ενα βραδυ αθηνα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικακι μου ξεχασα να απαντησω πριν.Εγω κανονικα εχω μια βαφτιση το αλλο σκ και μαλλον θα λειπουμε .Βαφτιζει η ξαδερφη μου το αγορακι της και θελω να παμε.Αλλα ακομα δεν ειναι τιποτα σιγουρο.Να δουμε πως θα ειμαστε και να δει και ο καλος μου τις δουλειες του.Αλλα εννοειτα αν ειμαι εδω θα σε δω οπωσδηποτε εστω και για εναν καφε δεν το συζητω!Θα κανω τα αδυνατα δυνατα.Κανονιστε και πειτε.Μονο δωσε στιγμα που θα μεινεις ποτε ερχεσαι και ποτε φευγεις για να δω τι μπορω να κανονισω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αρμακι τι νεοτερα ?Ολα καλα ελπιζω ετσι?

Τι νεα απο τον Αστερη?Τελικα τι εχει το παιδι?

Εγω σημερα τον πηγα παιδοτοπο και μετα ηρθε ο μπαμπας μας και μας πηρε για βολτα να παμε στο Σεφ οπου ξεκιναει αυριο μια εκθεση και ειχε να παραδοσει καποιες δουλειες.Ε δε σας λεω τιποτα...τι τρεχαλα εριξε ο Γρηγορης εκει μεσα ρε παιδια.Δε πιστευω να εχει ξεσαλωσει τοσο ποτε και πουθενα αλλου.Η εκθεση που ετοιμαζουν ειναι επιπλου και εχει πολλααα κρεβατια,καναπεδες κτλ κτλ.

Σημερα ηταν αδεια..μονο καποιοι εκθετες εστηναν... δε σας λω τι εκανε...τι χοροπηδηχτο στα ξενα κρεβατια,τι σκαρφαλωματα...οργιασε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

'.Εγω σε ανθρωπους που δεν ξερω καλα δεν δινω χρηματα ποτε γιατι μου εχει τυχει να ακουσω και φιλους να σχολιαζουν αλλους για 50 ευρω και για παραπανω ..λεγοντας ''τους τραπεζωσαμε οικογενειακως για 50 ευρω?Ξερεις ποσο μας κοστισε το κεφαλι''?κτλ κτλ κτλ.

Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο! Από γνωστούς που παντρεύτηκαν τελευταία και λέγανε μου φέρανε ένα κάρο πυρέξ, ένα σωρό βάζα, ένα κάρο φλυτζάνια του καφέ και ένα σωρό κορνίζες! Εγώ τώρα αυτά πού να τα αλλάξω και τι να πάρω? Ποιός ξέρει από πότε θα τα είχανε και μου τα πασάρανε, σιγά μην πάω και στην άλλη άκρη να τα αλλάξω. Θα τα χαρίσω σε όποιον τα θέλει" Για τα χρήματα δεν πάει έτσι, δεν τα χαρίζεις κι ας είναι 10 ευρώ κι ας τους κόστισε και παραπάνω το κεφάλι! Έβγαλε έστω τα αναψυκτικά του! χι,χι,χι!

Μαελένη μου όχι δεν τις προπληρώνεις τις προσφορές, η χρέωση γίνεται μόνο όταν μαζευτούν οι απαραίτητες συμμετοχές! Σήμερα πήγαμε στα αηδονάκια τελικά και ο μικρός έπαιξε τα πάντα και μου στοίχισε 10 ευρώ! Θα έκανε σίγουρα πάνω από 10 πράγματα το καθένα κοστίζει 2-3 ευρώ κανονικά! Είναι πολλές προσφορές ειδικά για παιδότοπους κλπ που βολεύουν πολύ.

Αρμάκι μήπως κουράστηκες σήμερα γι αυτό και τα καφέ? Είναι σύνηθες πάντως στις εγκυμοσύνες, μην αγχωνεσαι! Εμένα μου φαίνονται μια χαρά αυτά που τρώει η Ευούλα, περίπου τόσο τρώει κι ο Γιώργος, είναι και θέμα μεταβολισμού.

Βίκη δηλαδή σε μια εβδομάδα θα σε έχουμε παρέα μας? Θα κανονίσουμε lady's night, τι λέτε?

Χμμμ ελπίδες στα 2α, μακάρι! Εγώ ελπίζω να είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι δε γίνεται όλα τα παιδιά να έχουν μια αφαγία στην ίδια οικογένεια! Η τοσοδούλα νομίζω θα ακολουθήσει τα βήματα της Εύας και της Αλεξάνδρας, της Ναταλίτσας και της Φωτεινούλας! Πικουλινάκι το πιστεύεις ότι εμάς μετά τη γαστρεντερίτιδα που έκανε στις διακοπές με τρομερούς εμετούς και διάρροιες και επίσκεψη στη γιατρό 1 εβδομάδα μετά είχε βάλει μέσα στο μήνα? Κουφό? Κι όχι τίποτα έλεγα ότι η Μαριαλένα θα είχε βάλει και την έβαλα να τη ζυγίσει 3 φορές για να πειστώ ότι μόνο 250γρ είχε πάρει κι ας έτρωγε αρκετά καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο! Από γνωστούς που παντρεύτηκαν τελευταία και λέγανε μου φέρανε ένα κάρο πυρέξ, ένα σωρό βάζα, ένα κάρο φλυτζάνια του καφέ και ένα σωρό κορνίζες! Εγώ τώρα αυτά πού να τα αλλάξω και τι να πάρω? Ποιός ξέρει από πότε θα τα είχανε και μου τα πασάρανε, σιγά μην πάω και στην άλλη άκρη να τα αλλάξω. Θα τα χαρίσω σε όποιον τα θέλει" Για τα χρήματα δεν πάει έτσι, δεν τα χαρίζεις κι ας είναι 10 ευρώ κι ας τους κόστισε και παραπάνω το κεφάλι! Έβγαλε έστω τα αναψυκτικά του! χι,χι,χι!

Σωστο και αυτο και ειναι και λογικο αλλα δε σκεφτονται ολοι ετσι.Εγω γενικως προτιμω παντα κεντρικα καταστηματα αλυσιδες για τα δωρα μου και στο δικο μου γαμο ειχα μαζεψει πολλα τετοια και πηγα και πηρα ενα ωραιοτατο πιστωτικο για αργοτερα. Παρολα αυτα αν ειναι καποιος να σε σχολιασει θα σε σχολιασει.Απλα με το δωρο δυσκολα να μπει στη διαδικασια να παει στο μαγαζι για να μαθει ποσο εχει ενω με τα χρηματα σε βλεπουν τελειως σαν τσεπη πια και εχει παραγινει το κακο να σε καλουν σχεδον αγνωστοι για το δωρο για βγαλουν τα εξοδα τους..τον ανδρα μου λογω πολλων γνωριμιων εξαιτιας της δουλειας τον καλουν σχεδον 1- 2 φορες το μηνα σε τετοιες υποχρεωσεις.Σιγα μην εδινα χρηματα παντου.

Τα χρηματα τα δινω σε πολυ κοντινους και φιλους αφου πρωτα τους ρωτησω τι προτιμανε αλλα σε αγνωστους δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...