Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια εμένα 6 μέρες μετά μάσκα αερολίν & φλιξοτάιντ έχει χειροτερέψει η κατάσταση της, βήχει πάλι. Οι ειδικές ας αποφανθούν...

ιδεα δεν εχω...περαστικα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Μαρια να σε ρωτησω κατι...οταν λες τρωει καλα τι εννοεις?

Μη με παραξηγησεις δεν υποννοω κατι αλλά την ιδια κουβεντα ειχα με μια φιλη μου προχθες και μου ελεγε οτι το κοριτσακι της 9 κιλα 18 μηνων ''τρωει καλα''.Τελικα αποδειχτηκε απο την κουβεντα μας οτι ναι μεν τρωει ολα τα γευματα αλλα η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη.Ας πουμε 1 γεμιστο για μενα ειναι λιγο...δηλαδη η γεμιση απο 1 γεμιστο ποσες κουταλιες να ειναι?

Με καταλαβαινεις πως το λεω?Τσεκαρε λιγο τις ποσοτητες της μηπως της συμπληρωνεις και κατι ακομα απο πανω .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άρμα και η Αλεξάνδρα μάλλον τόσα είναι τώρα. Περίπου 10.500

Αλήθεια??? Εγώ νόμιζα ότι τα είχατε πιάσει τα 11 κι εσείς. Άντε πάλι καλά, έχω και μία ασυμπαράσταση! :lol:

Μαελένη καλησπέρα! Για τον γάμο θα σου πρότειν ακι εγ΄ωτα χρήματα. 50 ευρώ μια χαρά είναι! Εγώ είχα συγκινηθεί με έναν γειτόνά μας στον γάμο μας που δεβ ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση και μας έδωσε 10 ευρώ! Μιλάμε είχα συγκινηθεί πολύ μ'αυτή την κίνηση...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ελένη εγω το 50ρικο δεν το βρισκω καθολου λίγο!!Αντιθετως θα ελεγα, ειναι ενα αξιοπρεπες ποσο για τετοια περιπτωση και την προηγουμενη βδομαδα που ημουν καλεσμενη σε γαμο γνωστου μου (ιδιοκτητη s/m που ψωνιζω) τοσα του εδωσα.Απο τη σαβουρα που μου εφεραν στο γαμο μου θα προτιμουσα να μου εδιναν και 10 ευρω, γιατι ειναι ποσο που θα αξιοποιουσα οπως εγω ηθελα..πιο πολύ τοπο θα επιαναν απο κτ δωρα που ξαποστειλα αυτες τις μερες που συμμαζεψαμε το υπογειο...

...

Η δικη μου φιλοσοφια μετα απο τα δωρα που μου εφεραν ειναι να δινω χρηματα για να τα χρησιμοποιησει το ζευγαρι οπως ακριβως θελει στο νεο του ξεκινημα...

Συμφωνώ απόλυτα με τη Stone.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Σαν δώρο χρησιμότερο θεωρώ τα χρήματα. Εσύ δηλ. θα το παρεξηγούσες αν μια καλεσμένη σου παλιά σου συμμαθήτρια σου έδινε λεφτά;

Μαριζάκι μου εγώ κατ΄αρχήν δεν ξέρω αν θα ήθελα να καλέσω μια παλιά συμμαθήτρια με την οποία δεν είχα ποτέ ιδιαιτερες επαφές!

Εξεπλάγην με το κάλεσμα.

Αλλά θα ήθελα να πάω κάτι να μείνει. Θα το προτιμούσα στην προκειμένη.

Εδώ στο δικό μου γάμο, πολύ κοντινά μου πρόσωπα ήρθαν στη στέψη και μετά και στο τραπέζι και δώρο τσούκου και δεν παρεξήγησα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Τα χρηματα ειναι παντα ευπροσδεκτα για μενα προσωπικα αλλα δε ξερεις τι θεωρει ο αλλος ''καλο ποσο''.Εγω σε ανθρωπους που δεν ξερω καλα δεν δινω χρηματα ποτε γιατι μου εχει τυχει να ακουσω και φιλους να σχολιαζουν αλλους για 50 ευρω και για παραπανω ..λεγοντας ''τους τραπεζωσαμε οικογενειακως για 50 ευρω?Ξερεις ποσο μας κοστισε το κεφαλι''?κτλ κτλ κτλ

Δε θα ηθελα να το κανω λοιπον αυτο αν δεν εχω ιδιατερη σχεση και δε ξερω πως σκεφτεται ο αλλος.Προτιμω ενα χρησιμο δωρο και ας παει ο αλλος να το αλλαξει.Λεφτα θα μαζεψει απο κοντινους φιλους και συγγενεις.Τα χρηματα καποιοι δεν τα εκτιμουν και τα εκλαμβανουν αρνητικα...ελεημοσυνη και καλα....το εχω ακουσει να σχολιαζετε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε συ Μαρια να σε ρωτησω κατι...οταν λες τρωει καλα τι εννοεις?

Μη με παραξηγησεις δεν υποννοω κατι αλλά την ιδια κουβεντα ειχα με μια φιλη μου προχθες και μου ελεγε οτι το κοριτσακι της 9 κιλα 18 μηνων ''τρωει καλα''.Τελικα αποδειχτηκε απο την κουβεντα μας οτι ναι μεν τρωει ολα τα γευματα αλλα η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη.Ας πουμε 1 γεμιστο για μενα ειναι λιγο...δηλαδη η γεμιση απο 1 γεμιστο ποσες κουταλιες να ειναι?

Με καταλαβαινεις πως το λεω?Τσεκαρε λιγο τις ποσοτητες της μηπως τις συμπληρωνεις και κατι ακομα απο πανω .

Κόιταξε να δεις, μην συγκρίνεις το τι τρώει ο Γρηγόρης με ένα παιδί 9 κιλών. Ειναι λογικό να τρώει λιγότερο. Για γεμιστά δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν τα τρώει, παρολαυτά νομίζω ότι θα έτρωγε γύρω στα 2 γεμιστά(το μέσα ετσι? ). Τρώει ας πούμε ένα μπιφτέκι μεγαλούτσικο με 5-6 πατάτες, και μία ντομάτα.Σχεδόν τόσο όμως τρώω κι εγώ... Έτσι υπολογίζω ότι η ποσότητα που τρώει είναι καλή γιατί τρώει ελάχιστα λιγότερο απ'ότι εγώ.

Και θα φάει και 3 φρούτα αλεσμένα και το γιαούρτι της και τα μακαρονάκια της ή λίγο ψωμάκι με τυράκι προς το βραδάκι και 1-2 γλυκάκια την ημέρα. Αυτές τις μέρες έχει κολλήσει με τις κουκουρούκου. Ε, δεν τα λες και λίγα νομίζω..Και μέσα σε αυτό πρωί-βράδυ γάλα γύρω στα 240 κατά μέσο όρο σε κάθε γεύμα.

Έτσι κι αλλιώς πάντως και λίγα να είναι να φάει περισσότερο αν δεν θέλει, δεν παίζει..και δεν την πιέζω πλέον με τίποτα γιατί της γυρνάει ανάποδα..

Ρε γμτ πήγα τουαλέτα τώρα και έχω καφέ υγρά πάλι....παίρνω τον γιατρό αλλά δεν το σηκώνει..μάλλον τελικά το έχει η μοιρα μου με τα utrogestan, μόλις τα μείωσα(ο γιατρός μου είπε δλδ να παίρνω μόνο ένα) ξαναεμφανίστηκε...ουφ!

Οχι δε συγκρινω με το Γρηγορη ετσι και αλλιως γιατι αυτα που τρωει τα ξεσκιζει.Το ξερω εκ του αποτελεσματος των κιλων οτι τρωει αρκετα .Αλλα εσενα πως σου ακουγεται ενα παιδι 18 μηνων να τρωει το μεσα απο ενα γεμιστο?

Διοτι οταν ο Γρηγορης ηταν σε αυτα τα κιλα μολις 7 μηνων θυμαμαι οτι κατεβαζε ενα μουλτι φαι...για αυτο μου κανει εντυπωση αυτη η ποσοτητα που μου ειπε...

Τωρα εφοσον η Ευουλα τρωει ολα αυτα μια χαρα ειναι απλα δεν περνει!!Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Α

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε γμτ πήγα τουαλέτα τώρα και έχω καφέ υγρά πάλι....παίρνω τον γιατρό αλλά δεν το σηκώνει..μάλλον τελικά το έχει η μοιρα μου με τα utrogestan, μόλις τα μείωσα(ο γιατρός μου είπε δλδ να παίρνω μόνο ένα) ξαναεμφανίστηκε...ουφ!

Γιατι?Δε νομιζω να σημαινει κατι αυτο.

Παρε τηλεφωνο και μην αγχωνεσαι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άρμα μην αγχλωνεσαι για το καφέ. Μπορεί να είσαι στην αλλαγή του μήνα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αλλα εσενα πως σου ακουγεται ενα παιδι 18 μηνων να τρωει το μεσα απο ενα γεμιστο?

Διοτι οταν ο Γρηγορης ηταν σε αυτα τα κιλα μολις 7 μηνων θυμαμαι οτι κατεβαζε ενα μουλτι φαι...για αυτο μου κανει εντυπωση αυτη η ποσοτητα που μου ειπε...

Τωρα εφοσον η Ευουλα τρωει ολα αυτα μια χαρα ειναι απλα δεν περνει!!Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Α

Όχι Ριτάκι' date=' μη σου κάνει εντύπωση! Η Εύα 18 μηνών ήταν κι αυτή 9 κιλά και δεν είχε και δόντια οπότε έτρωγε αλεσμένο. Ε, έτρωγε γύρω στα 200-300 σε μέγαλα κέφια. Αν τότε έτρωγε ένα γεμιστό θα μου φαινόταν κανονικότατη ποσότητα.

όσο γι'αυτο το ΚΑΛΥΤΕΡΑ....χμ...θα δείξει! :lol:

Άρμα μην αγχλωνεσαι για το καφέ. Μπορεί να είσαι στην αλλαγή του μήνα.

Ναι Ιωάννα μου κι εγώ το σκέφτηκα...

Τον βρήκα τον γιατρό, μου είπε να ξανααυξήσω την δόση από 1 χάπι σε 3 και να ξεκουραστώ λιγάκι.

κοριτσια καλησπερα... ειναι η 3 φορα που σας γραφω και ελπιζω να μη με πεταξει εξω παλι....εγραψα πολλα ...εεεε δεν το κανω αλλο δεν μπορω:confused:

δεν ξερω τι εχει παθει ...η συνδεση φταιει η το λαπτοπ:?:

τεσπα......στεναχωρεθηκα με τον Αστερακο..ελπιζω να βγει γρηγορα

πανμαρ μου χρονια πολλα για την Σοφουλα σου να την καμαρωνεις παντα και να ειναι γερη και δυνατη

αρμα μου ξεκουρασου κοριτσι μου, και κατι αλλο.....καλε γιατι λες οτι ειναι αδυνατο το κοριτσακι σου?? αφου εσενα μοιαζει:):) .... αν τρωει και εχει ορεξη μην φοβασαι....παρεπιπτοντος η Φωτεινουλα καλουτσικα παει με την διατροφη της φτου φτου φτου.....μπορει ο καθαρος αερας του καλοκαιριου να την εχει πειασει τωρα:):)

Πετρουλα μου τι μου θυμησες τωρα με την δακτυλικη εξεταση....εγω εχω τρομερη εμπειρια οταν πηγα να γεννησω την Βικη....νεα ημουν και γερασα:):)....ενας απο τους λογος που εκανα 9 χρονια να κανω δευτερο παιδι

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο απο αυτα που διαβασα......:confused::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...