Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο παιδιατρος τι λέει??Μηπως εχουν ικτερο και κοιμουνται περισσότερο??Ασε που αυτα τα πρωτα 24ωρα δεν τρωνε και σημαντικη ποσότητα..Απο βαρος πως ειναι??

Μαρακι καλησπέρα!!!Γιατι στενοχωριεσαι μωρε για την Ευα??Μια χαρα ειναι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμακι μου τρωει πολυ σπιτι ο Γρηγορης και καθολου δεν του δινω σνακ και τετοια.Ισα ισα θα ελεγα εχουμε να του δωσουμε γλυκα...ουουου πολυ καιρο.

Και τα ψωμακια με το μελι του τρωει,και τα φρουτα του και απο το καλοκαιρι και μετα φαγητα που δεν ετρωγε.Αλλα εκει δεν θελει το φαι.Σκαλωσε εκει αυτος...δεν γκρινιαζει ουτε κλαιει.Καθεται λεει και τρωει μονο το ψωμι του και το τυρι του.Ο ιδιος το λεει...

Παντως τον πανε πολυ λαου λαου για να κερδισουν την εμπιστοσυνη του.Να σημερα τον βρηκα να του δινει η διευθυντρια ενα κουλουρακι καροτου και του ελεγε οτι τη Δευτερα θα πανε μαζι να φανε φαγητο και της ελεγε ναι...και δωσανε τα χερια και κανανε αγκαλια και τετοια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου δεν είναι τελειόμηνα αφού μόλις μπήκε στο μήνα της, τελειόμηνα θεωρούνται μετά τις 38 εβδομάδες. Εξάλλου γεννήθηκαν πολύ μικρά! Και η τοσοδούλα παρόλο που γεννήθηκε 38+5 αν δεν κάνω λάθος, ήταν μικρούλα και όσες μέρες ήμαστε στην κλινική είδα κι έπαθα να την ταίσω! Κάθε φορά ερχόταν και μια μαία να την τσιγκλίσει και να την ξυπνήσει λίγο για να φαει. Το πρώτο 24ωρο που έμεινε κι εμένα στην παρακολούθηση, τα είδα όλα όταν πήγα να την ταισω κι αφού δεν έπιανε στήθος (δεν ήθελε μάλλον να φάει) μου έδωσαν μπιμπερό και κόντεψε να πνιγεί! Ευτυχώς απο το 2ο 24ωρο που την είχα εγώ δεν ξαναχρειάστηκε μπιμπερό, τα είχα ήδη χρειαστεί εγώ!

Εχεις δικιο ναι σωστα...

Μαλλον επειδη ειναι μικρουτσικα μωρε...

1900 γρ., ειναι πετρουλα

Μαρινα δεν ηξερα οτι περασατε τετοιο λουκι με το φαγητο στην αρχη...πολυ αγχωτικο αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε κορίτσια και εμένα τα νερά μου τα έσπασε ο γιατρός με ένα ξυλάκι σε ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει να είναι πολύ επίπονο να σε παιδεύουν 4 ώρες..

Βατραχάκι μου έτρεξαν τα σάλια με τα σουτζουκάκια!!!!! Είσαι και μακριά βρε άτιμο, αλλιώς θα σου έλεγα να στείλεις ταπεράκι!

Όσο για τα ζώα η Εύα δεν έχει τρομάξει ποτέ. Όταν τα βλέπει τα χαιρετάει, πάει αρκετά κοντά, απλά της έχω πει ότι ποτέ δεν τα ακουμπάμε αν είναι μόνα τους ή αν δεν ξέρουμε αυτόν που τα κρατάει. Γενικά δεν ήθελα να την τρομάζω ουτε με τα ζώα, ούτε με ''παλιατζή'', κακό λύκο, μπαμούλα κλπ. όλα αυτά τα λατρεύει! :lol: Και έχω προσέξει ότι αν δει κάτι τρομακτικό και στην τηλεόραση πάει και το χαιρετάει :lol: Βέβαια τι να το κάνεις που όταν δει ξένο έρχεται και γατζώνεται πανω μου...:confused: Της μιλάω κάθε μέρα γι'αυτό το πράγμα αλλά δεν το αλλάζει και στενοχωριέμαι λίγο...

deleni μεγεια τα μάτια!!!! Μεγάλη υπόθεση να ξεφορτώνεσαι τα γυαλία!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγώ ούτε που κατάλαβα πότε μου έσπασε ο γιατρός τα νερά. Καλά εγώ ήμουν και παράδειγμα πρωτότοκου......σε δύο ώρες είχα γεννήσει.

Βατραχάκι τι μου κάνεις με τα σουτζουκάκια.....προσπαθώ να κάνω και δίαιτα.:tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα με το καλό να γεννήσεις και εσύ μικρή μου. Με υγεία και το καινούριο δωμάτιο.

Μαρίνα όταν θα πας και εσύ στον ομοιοπαθητικό να μας πεις τι σου είπε. Οι περισσότεροι παιδίατροι λένε ότι αυτά είναι μπούρδες........εγώ όμως την πήγα την Αλεξάνδρα.

Μαελένη λεφτά και πάλι λεφτά για το γάμο. Και εμείς έχουμε ένα γάμο την άλλη εβδομάδα και μάλλον λεφτά θα δώσουμε.

Άρμα και η Αλεξάνδρα μάλλον τόσα είναι τώρα. Περίπου 10.500

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την εμψύχωση για τα κιλά της Εύας μου, η αλήθεια είναι ότι με πήρε λίγο από κάτω, γιατί δεν έχω ακούσει κανένα παιδάκι στην ηλικία της να είναι τόσο αδύνατο..έπεσε πάλι στην καμπύλη και είναι οριακά να βγει εκτός. Μας σώζει ευτυχλως λίγο το ύψος. Βέβαια σήμερα φτου φτου όλη μέρα λέει ''πεινάω''. Στη μαμά μου έφαγε φρούτα αλεσμένα ένα μπολ γεμάτο και στα καπάκια της ζήτησε και ροδάκινο σε κομματάκι και έφαγε μισό. Μετά από μί αώρα άρχισ επάλι τα ''πεινάω'' και στις 1 πια δεν σταματούσε να το λέει. Έφαγε μια πιατάρα σπανακόρυζο(καλά, λαδερά και όσπρια είναι το καλύτερό της) και μου ζήτησε κι άλλο και έφαγε 5-6 κουταλιές ακόμα. Και έχουμε κι συνέχεια μέχρι το βράδυ..ίσως γι'αυτό να μην αγχώνεται και η παιδίατρος επειδή τρώει και ψηλώνει, από την άλλη όμως όλα τα αδύνατα παιδάκια(που σε κιλά είναι πιο πάνω από την Εύα) τα ταράζουν στις εξετάσεις... Τεσπα, είχε καιρό να με πιάσει, θα μου περάσει σύντομα.

Ξεκολλα υγιεστατη ειναι !!Μην το συζητας καν βρε Αρμακι μου.Ειναι το σκαρι της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαράκι αφού τρώει μια χαρά είναι! Έτσι παραπονιέμαι κι εγώ στην παιδίατρο κυρίως για τη Μαριαλένα (στο Γιώργο το ξεπέρασα και το ξεπέρασε κι εκείνος από τότε και το πιστεύεις τρώει κανονικότατα όταν βέβαια δεν είναι άρρωστος!). Εκείνη πάντα μου λέει τι τα θέλεις τα χοντρά μωρά, ποιός σου λέει ότι είναι πιο υγιή!

Μαργαρίτα κι εμένα σήμερα είχαν φακές στο σταθμό και άφησε κάμποσο μου έγραψαν, σημασία έχει ότι πρέπει να μάθει να τρώει απ' όλα, έστω και λίγο. Στο σπίτι του έδωσα κοτόσουπα που είχα, πάντως αν είχα μαγειρέψει φακές δεν το παζαρεύω θα φάει ή αυτό ή τίποτα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Αστα, αστα και εγω μια απο τα ιδια!!!Μονο αυτο σκεφτομαι..

Και εγω μονο αυτο εχω να θυμαμαι σαν ασχημο...μιλαμε τι πραγμα ηταν αυτο??

Μου ελεγαν οτι ηταν πισω και πολυ σκληρος ο τραχηλος...:confused:

Το θεμα ειναι οτι δεινοπαθησα...ευχομαι να σου σπασουν Πετρουλα μονα τους!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μου δεν είναι τελειόμηνα αφού μόλις μπήκε στο μήνα της, τελειόμηνα θεωρούνται μετά τις 38 εβδομάδες. Εξάλλου γεννήθηκαν πολύ μικρά! Και η τοσοδούλα παρόλο που γεννήθηκε 38+5 αν δεν κάνω λάθος, ήταν μικρούλα και όσες μέρες ήμαστε στην κλινική είδα κι έπαθα να την ταίσω! Κάθε φορά ερχόταν και μια μαία να την τσιγκλίσει και να την ξυπνήσει λίγο για να φαει. Το πρώτο 24ωρο που έμεινε κι εμένα στην παρακολούθηση, τα είδα όλα όταν πήγα να την ταισω κι αφού δεν έπιανε στήθος (δεν ήθελε μάλλον να φάει) μου έδωσαν μπιμπερό και κόντεψε να πνιγεί! Ευτυχώς απο το 2ο 24ωρο που την είχα εγώ δεν ξαναχρειάστηκε μπιμπερό, τα είχα ήδη χρειαστεί εγώ!

Αλήθεια τις προσφορές από τα golden deals τις βλέπετε? Έχω αγοράσει κάτι κουπόνια για τα αηδονάκια για απεριόριστο παιχνίδι και για έναν mini sports club στο Πασαλιμάνι μακρυά αλλά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά μέσα στο Σκ! Δείτε κι εσείς βγάζει καλές προσφορές για τις Αθηναίες βέβαια κυρίως.

Καλησπέρα. Οπως τα λέει η Μαρίνα είναι για τα μωρούλια. Είναι θέμα ημερών να τα καταφέρουν. Μην σας αγχώνουν οι θερμοκοιτίδες. Ρωτήστε κι εμένα την μάνα!!!!

Μαρίνα αλήθεια προπληρώνεις για τις προσφορές αυτές? Κι αν δεν μαζευτούν τα άτομα? Τα χάνεις τα χρήματα? Πώς γίνεται?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αρμακι μου τρωει πολυ σπιτι ο Γρηγορης και καθολου δεν του δινω σνακ και τετοια.Ισα ισα θα ελεγα εχουμε να του δωσουμε γλυκα...ουουου πολυ καιρο.

Και τα ψωμακια με το μελι του τρωει,και τα φρουτα του και απο το καλοκαιρι και μετα φαγητα που δεν ετρωγε.Αλλα εκει δεν θελει το φαι.Σκαλωσε εκει αυτος...δεν γκρινιαζει ουτε κλαιει.Καθεται λεει και τρωει μονο το ψωμι του και το τυρι του.Ο ιδιος το λεει...

Παντως τον πανε πολυ λαου λαου για να κερδισουν την εμπιστοσυνη του.Να σημερα τον βρηκα να του δινει η διευθυντρια ενα κουλουρακι καροτου και του ελεγε οτι τη Δευτερα θα πανε μαζι να φανε φαγητο και της ελεγε ναι...και δωσανε τα χερια και καναναε αγκαλια και τετοια..

Α, εντάξει τότε βρε! Μια χαρά! Και να μην φάει εκεί δεν τρέχει τίποτα. Οταν πήγε ο ανηψιός μου ο κακόφαγος στον παιδικό έλεγαν στην μαμα΄του ότι δεν υπάρχει περίπτωση, κάποια στιγμή θα κάτσει να φάει μαζί με τα άλλα. Τελικά δεν έκατσε ποτέ, για κάποιο λόγο δεν γούσταρε όμως άρχισε δειλά δειλά κάτι να ψιλοτασιμπάει στο σπίτι. Κάποια αστιγμή τον ψιλοπίεσαν και έπεσε πολύ...μόλις ερχόταν η ώρα να φάνε καθόταν μόνος σε μια γωνιά. Ε, αυτό ήταν, το πήραν απόφαση και οι δασκάλες, δεν το ξαναπίεσαν και το παιδί έτρωγε στο σπίτι του σχετικά καλά(για τα δικά του δεδομένα πάντα..)

Μαρίνα έτσι λέει και η δικιά μου η παιδίατρος..και πάντα βέβαια μου τονίζει ότι κι εγ΄ωείμαι το ίδιο...αλλά σας είπα, θα μου περάσει! Απλά αυτό το λίγο κάτω από το 3 % της καμπύλης μου έκατσε κάπως..Τι της θέλουν κι αυτές τις καμπύλες ρε γμτ???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να δώσω χρήματα σε κάποιον τόσο ξένο το θεωρώ κάπως. Αχ πείτε καμιά ιδέα αν έχετε.
Σαν δώρο χρησιμότερο θεωρώ τα χρήματα. Εσύ δηλ. θα το παρεξηγούσες αν μια καλεσμένη σου παλιά σου συμμαθήτρια σου έδινε λεφτά;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Όσο για τα ζώα η Εύα δεν έχει τρομάξει ποτέ. Όταν τα βλέπει τα χαιρετάει, πάει αρκετά κοντά, απλά της έχω πει ότι ποτέ δεν τα ακουμπάμε αν είναι μόνα τους ή αν δεν ξέρουμε αυτόν που τα κρατάει. Γενικά δεν ήθελα να την τρομάζω ουτε με τα ζώα, ούτε με ''παλιατζή'', κακό λύκο, μπαμούλα κλπ. όλα αυτά τα λατρεύει! :lol: Και έχω προσέξει ότι αν δει κάτι τρομακτικό και στην τηλεόραση πάει και το χαιρετάει :lol: Βέβαια τι να το κάνεις που όταν δει ξένο έρχεται και γατζώνεται πανω μου...:confused: Της μιλάω κάθε μέρα γι'αυτό το πράγμα αλλά δεν το αλλάζει και στενοχωριέμαι λίγο...

Ακριβώς τα ίδια και η Αλεξάνδρα. Τα ζώα δεν τα φοβάται καθόλου. Εξάλλου έχουμε και σκύλο στην αυλή και μέχρι πρόσφατα είχαμε και γατούλα......η μαμά μου δηλαδή την είχε. Αλλά σε ξένους ούτε μιλάει ούτε πλησιάζει. Κακό δνε είναι βέβαια αυτό. Μάλλον όμως ντρέπεται παρά φοβάται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...