Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας, θελω πραγματικα αυτη τη φορα να σπασουν τα νερα μονα τους..Δεν αντεχω εκεινο το μαρτυριο να προσπαθουν να μου τα σπασουν επι 4 ωρες και να μη μπορουν!:-(:sad:!

4 ωρες;;;;;

εμενα και τις δυο φορες επειδη δεν εσπασαν μονα τους μου τα εσπασε η γιατρος μου σε ενα δευτερολεπτο!

εβαλε ενα μακρι λεπτο σαν ξυλακι και τσουπ αμεσως αρχησαν να τρεχουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τα νέα μας είναι ότι ξυπνήσανε απύρετα και τα δύο τα ζουζούνια (Δόξα το Θεό) μακάρι να μην κάνουν τίποτα άλλο και θα είναι σούπερ! Τα είπα και ένα χεράκι με τη δασκάλα στο σταθμό γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες για το ότι αερίζεται σωστά η αίθουσα αλλά και για τον αριθμό των παιδιών και τώρα μέσα στην εβδομάδα έχουμε συνάντηση, να δούμε τι θα πούμε! Αυτάααα! Σε έσκισα Κίκο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο Μαρινακι πολυ χαρηκα αντε ξουτ παλιο ιωσεις καλες βολτες το σ/κ!

με πηρε η αλεξανδρα και μου ειπε οτι η ειναι απο αλλεργια η απο καποια λοιμωξη.γι'αυτο και τον εχουν σε μονοκλινο δωματιο.το ψαχνουν οι γιατροι και μολις μαθουν θα μου πει.θα μεινει μεσα.και τους θελει και τους 2 κοντα του.η διαθεση του ειναι καλη και μονο το πρωι ειχε λιγο πυρετο.αυτα για την ωρα.

οχι μωρε αμαν περαστικα του και παλι τα φιλια μας να τους δωσεις Βικακι!

Εμένα την πρώτη φορά έσπασαν μόνα τους ωραιότατα 10' πριν φύγουμε για την κλινική να πάω για πρόκληση! Τη 2η που πήγα επειγόντως τα έσπασαν εκεί παρόλο που είχα μόλις 1 διαστολή-γιατί ο γιατρός φοβόταν μήπως υπήρχε κάτι ύποπτο και είχαν κιτρινίσει- αλλά παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τίποτα και έσπασαν αμέσως! Πετρούλα σίγουρα αυτή τη φορά θα γεννήσεις πολύ πιο εύκολα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

4 ωρες;;;;;

εμενα και τις δυο φορες επειδη δεν εσπασαν μονα τους μου τα εσπασε η γιατρος μου σε ενα δευτερολεπτο!

εβαλε ενα μακρι λεπτο σαν ξυλακι και τσουπ αμεσως αρχησαν να τρεχουν!

Και ξυλακι εβαλε, και χερι εβαλε και τη μαια με τα λεπτα δαχτυλα αλλα τπτ...

Ηταν πίσω ο τραχηλος..Ημασταν ανετοιμοι και εγω και το μωρο απο καθε αποψη, μονο ο γιατρος ειχε ετοιμαστει για αυτο και τωρα του ξεκοψα οτι αν δεν δημιουργηθουν οι καταλληλες συνθηκες να την ξεχασει την πρόκληση!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ε ναι ειναι η διδυμια απο τη μερια της γυναικας απο τον πατερα της γυναικας συγκεκριμενα.
Τα φίδια με ζώνουν! Δίδυμη η αδερφή του πατέρα μου.

Τί κάνει ο Αστέρης;;;

μαμαλευτερακι στη 40 θα γεννήσεις, να το δεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Και εμενα το σπασιμο των νερων ηταν το χειροτερο μου.Μιλαμε 4 ωρες παλευε και μενα να μου τα σπασει και με χερι και με ξυλακι και με απο ολα και τιποτα...τελικα τα εσπασαν αφου βαλαμε την επισκληριδιο γιατι κυριολεκτια υπεφερα...τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναζησει.

Οσο για τη φιλη μου αφου ρε παιδια τα μωρα ηταν τελειομηνα και γεννηθηκαν αφου εσπασαν μονα τους νερα(με καισαρικη μεν αλλα εσπασαν εκεινα τα νερα)γιατι δεν τρωνε?Μαλλον επειδη ειναι αδυναμα ε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι καλά που είναι Παρασκευή :P:p:p:p

Αχ στεναχωρήθηκα με τη Σαρδελίνα. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα το παιδί και να πάνε σπιτάκι τους.

Λαζαρένια μου μπήκε νοσοκομείο γιατί φούντωσε από την αλλεργία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Και εμενα το σπασιμο των νερων ηταν το χειροτερο μου.Μιλαμε 4 ωρες παλευε και μενα να μου τα σπασει και με χερι και με ξυλακι και με απο ολα και τιποτα...τελικα τα εσπασαν αφου βαλαμε την επισκληριδιο γιατι κυριολεκτια υπεφερα...τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναζησει.

Οσο για τη φιλη μου αφου ρε παιδια τα μωρα ηταν τελειομηνα και γεννηθηκα αφου εσπασαν μονα τους νερα(με καισαρικη μενα αλλα εσπασαν εκεινα τα νερα)γιατι δεν τρωνε?Μαλλον επειδη ειναι αδυναμα ε?

Αστα, αστα και εγω μια απο τα ιδια!!!Μονο αυτο σκεφτομαι..

Να σας ζησουν και τα μωρακια!!!

Οταν λές "δεν τρωνε" τι εννοεις??Δεν τρωνε καθολου ή δεν τρωνε απο τη μαμα τους???Ποσο ειναι??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Πω πω μιλάμε όταν πάω για δουλειά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα! Τώρα είμαι μόνη μου, μπαμπάς και κόρη πήγαν να μου γράψουν τις εξετάσεις στον γυναικολόγο του ΤΕΒΕ και έτσι κάθισα.

Ρε γμτ πολύ έχω στενοχωρηθεί με τον Αστεράκο...τι είναι αυτό πάλι??? :-( Πάντως κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση που του συνέχισε αντιβίωση παρόλη την αλλεργία. Ας πάνε όλα καλά...

Μαρίνα μπράβο στα παιδάκια σου, μακάρι να ήταν τόσο ελαφρύ!

Κίκο καλά, έχεις γράψει ιστορία μ'αυτό το τίκερ σου! Βλέπω την κυρία να βγαίνει από την οθόνη και να σε αρχίζει στα μπινελίκια με τόσα που της έχεις σούρει! :lol: :lol: :lol:

Πετρούλα μου κράτα μία επιφύλαξη για το βάρος, εμένα την Εύα 36 εβδομάδων την έβγαζαν 3 κιλά και όταν αποφάσισαν για πρόκληση 38 + 4 την έβγαζαν 3400. Τελικά γεννήθηκε 2800.. οπότε μην πολυβιάζεσαι. Άντε μωρέ είσαι τόσο κοντά! Με το καλό κοπέλα μου!

Ριτάκι καλά πάω, 10.30 - 1.30 έχω τις αναγούλες μου(μιλάμε ρολόι κάθε μέρα) αλλά οκ είναι υποφερτές. Το θέμα για μένα είναι ότι είμαι όρθια και μου φαίνεται τρομερά όμορφο αφού στην Εύα δεν το έζησα αυτό! όσο για τα δίδυμα νομίζω δεν είναι απόλυτο ότι είναι από τη γυναίκα. Ήξερα δύο δίδυμα (αγόρι- κορίτσι) και τελικά το κορίτσι έκανε από ένα και στις δύο εγκυμοσύνες και τα δίσυμα ''έκατσαν'' στο αγόρι. Όσο για το φαγητό του Γρηγόρη γέλασα να σου πω την αλήθεια, αλλά να το προσέξεις αυτό γιατί το ότι έφαγε τα γλυκά και δεν έφαγε το φαγητό λέει πολλά! Έχει άποψη. Στο σπίτι τρώει? Προσπάθησε να αποφεύγεις να του δίνεις αυτά που του αρέσουν πολύ και να φτιάχνεις φαγητά που δεν τα πολυτρώει μπας και το συνηθίσει. Σε καμία απερίπτωση πάντως μην τον πιέσεις. Πάντως φτου φτου το αγόρι μας έχει πάει άψογα στον σταθμό έτσι?

Ηλιάνα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Καλά μιλάμε η γιατρός πρέπει να είναι πολύ ''μάγκας''. Μπράβο της!

Σουλίτσα μου περαστικά στο κοριτσάκι σου. Τι γίνεται ρε γμτ μ'αυτά τα αλλεργικά? Σου έρχοντα από εκεί που δεν το περιμένεις τελικά..

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την εμψύχωση για τα κιλά της Εύας μου, η αλήθεια είναι ότι με πήρε λίγο από κάτω, γιατί δεν έχω ακούσει κανένα παιδάκι στην ηλικία της να είναι τόσο αδύνατο..έπεσε πάλι στην καμπύλη και είναι οριακά να βγει εκτός. Μας σώζει ευτυχλως λίγο το ύψος. Βέβαια σήμερα φτου φτου όλη μέρα λέει ''πεινάω''. Στη μαμά μου έφαγε φρούτα αλεσμένα ένα μπολ γεμάτο και στα καπάκια της ζήτησε και ροδάκινο σε κομματάκι και έφαγε μισό. Μετά από μί αώρα άρχισ επάλι τα ''πεινάω'' και στις 1 πια δεν σταματούσε να το λέει. Έφαγε μια πιατάρα σπανακόρυζο(καλά, λαδερά και όσπρια είναι το καλύτερό της) και μου ζήτησε κι άλλο και έφαγε 5-6 κουταλιές ακόμα. Και έχουμε κι συνέχεια μέχρι το βράδυ..ίσως γι'αυτό να μην αγχώνεται και η παιδίατρος επειδή τρώει και ψηλώνει, από την άλλη όμως όλα τα αδύνατα παιδάκια(που σε κιλά είναι πιο πάνω από την Εύα) τα ταράζουν στις εξετάσεις... Τεσπα, είχε καιρό να με πιάσει, θα μου περάσει σύντομα.

Λέμε να πάμε χωριό αλλά κλείνουν την εθνική ρε γμτ και δεν ξέρω τι θα κάνουμε τελικά..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαργαρίτα μου δεν είναι τελειόμηνα αφού μόλις μπήκε στο μήνα της, τελειόμηνα θεωρούνται μετά τις 38 εβδομάδες. Εξάλλου γεννήθηκαν πολύ μικρά! Και η τοσοδούλα παρόλο που γεννήθηκε 38+5 αν δεν κάνω λάθος, ήταν μικρούλα και όσες μέρες ήμαστε στην κλινική είδα κι έπαθα να την ταίσω! Κάθε φορά ερχόταν και μια μαία να την τσιγκλίσει και να την ξυπνήσει λίγο για να φαει. Το πρώτο 24ωρο που έμεινε κι εμένα στην παρακολούθηση, τα είδα όλα όταν πήγα να την ταισω κι αφού δεν έπιανε στήθος (δεν ήθελε μάλλον να φάει) μου έδωσαν μπιμπερό και κόντεψε να πνιγεί! Ευτυχώς απο το 2ο 24ωρο που την είχα εγώ δεν ξαναχρειάστηκε μπιμπερό, τα είχα ήδη χρειαστεί εγώ!

Αλήθεια τις προσφορές από τα golden deals τις βλέπετε? Έχω αγοράσει κάτι κουπόνια για τα αηδονάκια για απεριόριστο παιχνίδι και για έναν mini sports club στο Πασαλιμάνι μακρυά αλλά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά μέσα στο Σκ! Δείτε κι εσείς βγάζει καλές προσφορές για τις Αθηναίες βέβαια κυρίως.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...