Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

χ

Ηλιανα σεπαρακαλώ να επιστρεψεις το καρεκλάκι στην Κικη!!!

Κικη πες της γιατι αρχιζει να στραβωνει....

Καλά πας καλά ? γιατί να στραβώσω απλά δεν καταλάβαινα τι έλεγε

χ

Ναι βρε Κικη μου..τερμα τα ψεματα, ειδικα μετα το σημερινο που μου ειπε ο γιατρος οτι ο μποπμπιρας ειναι ετοιμος να βγει ακομη και τωρα να αποφασισει, μια επιασε ενα τρεμουλο!!Ευτυχως δεν με εξετασε γυναικολογικα σε 2 εβδομαδες ομως που θα με ξαναδει δεν την γλυτωνω τη δαχτυλοεπέμαβση...Για αυτο θελω μεχρι τοτε να τον ξεπεταξω αν γινεται

ωχ πότε σου είπε ότι θα κάνει δαχτυλάκι???????///

εμείς δεν

ακόμη………………………

μετά τις 36 μου είπε και από τώρα τρέμω να πάρουμε λίγο βάρος είναι ακόμη μονο 2200 το μπομπιρακι μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξερω...στο μηνα της ηταν ειχε παρει και 2 μερες.

36και 2 δηλ θα φάνε μωρέ τα πουλακια αχ εστι θα είναι και ο δικός μου με κανέναν καθετήρα και ίσως τρυπημένος αχ το μικρούλη μου δεν θέλω να τα σκεφτομαι :(:(:(:(:(:(:( θα ποναει μακρια μου

Δε ξερω τι να σου πω?.Εμας αν και μεγαλο παιδι και πολυ ψηλος ουδεποτε τεθηκε τετοιο θεμα.Και απο το αγχος μου τον ειχα πρεσσαρει πουλ ηαληθεια ειναι το γιατρο να γεννησω αλλα δε μεεβαζε.Βεβαια ο υπερηχος μεχρι 2 μερες πριν γεννησω τον εβγαζε 3300-3600 και τελικα βγηκε 3900.

Της φιλης μου ας πουμε που το εχω φρεσκο το θεμα.Της τα εβγαζαν 2300 το καθενα αι τελικα βγηκαν 1900 και μπηκαν θερμοκοιτιδα.

Εμένα μου λέει η γιατρός ότι είναι σιν πλην 400 γρα οπότε στα λογικά πλαίσια είναι αυτά που αναφέρεις καλό μου και το ότι βγήκε μεγάλος ο δικός σου και ότι τα δίδυμκια βγήκαν ποιο μικρά

Είναι διασολινομενα η απλά παρακολουθούντε πως τρώνε με όρο η καθετήρα ? πόσες μέρες αθ μείνουν μέσα ? πολλά ρωτώ άλλα σε αυτέσ στις εβδομάδες θα γεννήσω και εγώ

στονε μου αντε με το καλο τωρα και με κανενα πονο!!!

και βουρρρρρ στο ψητο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηλιανα μου μην στεναχωριεσαι εσυ θα τις πιασει τις 40 αλλα κατι μου λεει στις 38 θα γεννησεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

στονε μου αντε με το καλο τωρα και με κανενα πονο!!!

και βουρρρρρ στο ψητο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηλιανα μου μην στεναχωριεσαι εσυ θα τις πιασει τις 40 αλλα κατι μου λεει στις 38 θα γεννησεις!

Κάνε τάμα φιλενάδα κάνε ταμα να γίνει αυτό στις 38 ποπό μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλά χλωμό φοβάται μην έχουμε αλά με λιμώξεις κτλ μόλις πάρει καλό βάρος θα κάνουμε πρόκληση

Διαφημίσεις

Ηλιανα ποτε εκτιμησαν βαρος του εμβρυου τελευταια φορα???

Μαλλον περιμενουν να παρει λίγο βαρος ακομη αλλα αν το παιδι ειναι πάνω απο 2 κιλά νομιζω πως δεν χρειαζεται παρακολουθηση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιανα ποτε εκτιμησαν βαρος του εμβρυου τελευταια φορα???

Μαλλον περιμενουν να παρει λίγο βαρος ακομη αλλα αν το παιδι ειναι πάνω απο 2 κιλά νομιζω πως δεν χρειαζεται παρακολουθηση...

Την τρίτη νομίζω δεν θυμάμαι κάνω τόσες εξετάσεις που έχω χάσει τον μπουσούλα τα κρατά αρχείο εκείνη θα μπει θερμοκειτηδα λογο ρυξη αμνιακου ειναι σιγουρο θα μπει 2- 3μερεσ συγουρα για παρακολουθηση

Κορίτσια μου, σας χαιρετώ!

Ήρθε ο μπαμπάς μας και πάμε να φάμε, να μαζευτούμε και να φορτώσουμε.

Δε νομίζω να προλάβω να ξαναμπώ...

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις εγκυούλες και στον Αστεράκο γρήγορα να επιστρέψουν σπίτι τους!

Θα τα πούμε σε δέκα μέρες, περίπου...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Έτσι μου είπε σήμερα να είμαι προετοιμασμένη και αν μην στενοχωριέμαι κι ότι θα μπει όσο χρειαστεί γλυτώσαμε την διασωλήνωση

παντός μου είπε τίποτα δεν είναι στάνταρ

αν δεν γεννηθεί το μωρό να το εξετάσουν οι νεογνολογοι

μπορεί να μπει όποιο δίποτε μωρό για διασωλήνωση ακόμη και τα τελειωμινα τον 40 εβδομάδων

απλά εμείς με ανοιχτό σάκο τόσο καιρό θα το κρατήσουν για παρακολούθηση άλλα προληπτικά αν όλα είναι καλά και θα πάω να το θηλάζω στα νεογνά δυο διαδρόμους ποιο εκεί

Ναι βρε Κικη μου..τερμα τα ψεματα, ειδικα μετα το σημερινο που μου ειπε ο γιατρος οτι ο μποπμπιρας ειναι ετοιμος να βγει ακομη και τωρα να αποφασισει, μια επιασε ενα τρεμουλο!!Ευτυχως δεν με εξετασε γυναικολογικα σε 2 εβδομαδες ομως που θα με ξαναδει δεν την γλυτωνω τη δαχτυλοεπέμαβση...Για αυτο θελω μεχρι τοτε να τον ξεπεταξω αν γινεται :tongue:

Σε καταλαβαίνω αν και εγώ ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει , μόνο η κοιλιά μου το θυμίζει ειλικρινά, αν και εχθές σιδέρωνα κάτι φορμάκια του Αναστάση για το νέο μπεμπέ και πάλι τα κοίταγα καλά καλά και δεν μπορούσα να το φανταστώ. Όλα καλά να πάνε και όπως είδες και εσύ ευτυχώς ξεχνιέται εύκολα η δαχτυλοεπέμβαση.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, σας χαιρετώ!

Ήρθε ο μπαμπάς μας και πάμε να φάμε, να μαζευτούμε και να φορτώσουμε.

Δε νομίζω να προλάβω να ξαναμπώ...

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες τις εγκυούλες και στον Αστεράκο γρήγορα να επιστρέψουν σπίτι τους!

Θα τα πούμε σε δέκα μέρες, περίπου...

Πολλά φιλιά σε όλες!

Γειά σας ΠανΜαρ , καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια, να σας μείνει αξέχαστο εύχομαι αυτό το ταξίδι και του χρόνου να είσαστε όλοι καλά και να χαίρεσται το γλυκό Σοφάκι.

με πηρε η αλεξανδρα και μου ειπε οτι η ειναι απο αλλεργια η απο καποια λοιμωξη.γι'αυτο και τον εχουν σε μονοκλινο δωματιο.το ψαχνουν οι γιατροι και μολις μαθουν θα μου πει.θα μεινει μεσα.και τους θελει και τους 2 κοντα του.η διαθεση του ειναι καλη και μονο το πρωι ειχε λιγο πυρετο.αυτα για την ωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μόλις διάβασα τα νέα για τον Αστεράκο μας και πολύ στενοχωρήθηκα! Όλα να πάνε καλά και να επιστρέψουν γρήγορα σπίτι τους.

Ηλιάνα μου μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου, αφού κοντεύεις ήδη τις 36! Αν ήταν άλλος ο γιατρός σου μπορεί να σου το είχε ήδη πάρει το μωρό! Μπράβο της που σε βλέπει συνέχεια και το παλεύει έτσι!

Ρίτα ίσως τα διδυμάκια να μην ξεκίνησαν να τρώνε ακόμα γιατί πέραν του ότι γεννήθηκαν πριν την ώρα τους, το πρώτο 24ωρο όλα τα μωράκια είναι ταλαιπωρημένα από τον τοκετό και κοιμούνται σχεδόν συνέχεια, να δεις που σιγά-σιγά θα πάρουν τα πάνω τους.

Πετρούλα, μόλις που θα προλάβετε τις αλλαγές στο δωμάτιο πριν σας προλάβει ο πελαργός! Πόπο κοριτσάκι πότε μας ανακοίνωσες κι εσύ την εγκυμοσύνη, πότε γεννάς...Πάντως έχει τα δίκια του και ο γιατρός τόσο μεγάλη που γεννήθηκες κι εσύ έχει να πάρει το παιδί, γι αυτό τώρα είσαι 2 πατώματα παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς!

Κίκο έχω πέσει κάτω με τα καρεκλάκια που πουλάς δεξιά και αριστερά!:lol::lol::lol::lol:

Μαρία να χαίρεστε το Σοφάκι σας, πολύ συγκινητικό το μήνυμά σου και να περάσετε τέλεια στο ταξίδι σας!

Άρμα μου είπαμε, πώς η Πετρούλα είναι 2 μέτρα και θα κάνει και έναν τέτοιο γιο, ε εσύ είσαι αδυνατούλα και η κόρη σου, σου λέει σιγά μη βγει η μάνα πιο κορμάρα από μένα!

Νατάσα μου καλύτερα θα σε βολέψει το μπουρνούζι πιστεύω, πού να μαζεύεις τις πετσέτες και να έχεις το νου σου και στην πετσέτα του παιδιού! Σταμάτα όμως να μου ξεμυαλίζεις τη Μαρίζα, άσε να κάνει καμιά προσπάθεια να έρθει στο δικό μας σύλλογο και αν δεν βρει άρη έρχεται σε εσάς!:tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι μιαμμμμμ το φαγάκι σου!

Βϊκη μου κι εγώ δεν έχω εμπειρία από ζώα στο σπίτι, αλλά πιστεύω ότι χρειάζομαι εμψύχωση γιατί άθελά μου περνάω και στο Γιώργο τη φοβία μου, να φανταστείτε φοβόμουν και τις κότες κι ας μεγάλωσα σε χωριό! Ψυχοθεραπεία που μου χρειάζεται!

Μαελένη μου δώσε καλέ το 50ρικο και μη σκοτίζεσαι να ψάχνεις για δώρο, πιστεύω θα το εκτιμήσουν πολύ περισσότερο αφού θα μπορούν να το κανουν ότι θέλουν, σιγά στις μέρες μας μη σκεφτούν ότι ειναι λίγα! Νομίζω τα χρήματα πιάνουν περισσότερο τόπο γιατί αν ο άλλος θέλει δίσκο θα πάρει δίσκο, αν θέλει κορνίζα θα πάρει κορνίζα κτλ κτλ!!!

Τα νέα μας είναι ότι ξυπνήσανε απύρετα και τα δύο τα ζουζούνια (Δόξα το Θεό) μακάρι να μην κάνουν τίποτα άλλο και θα είναι σούπερ! Τα είπα και ένα χεράκι με τη δασκάλα στο σταθμό γιατί έχω κάποιες αμφιβολίες για το ότι αερίζεται σωστά η αίθουσα αλλά και για τον αριθμό των παιδιών και τώρα μέσα στην εβδομάδα έχουμε συνάντηση, να δούμε τι θα πούμε! Αυτάααα! Σε έσκισα Κίκο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Περαστικα ξανα στον Αστερακο και κουραγιο στην Αλεξανδρα, θα περασει κι αυτο!!Πολύ θετικο που το παιδι ειναι ευδιαθετο..

Μαρινα περαστικα στα παιδια!!Τα εχεις και τα 2 αρρωστουλικα????

Το δωματιο δεν το βιαζομαστε γιατι θα παραμεινει ο Αναστασης στο δικο του μεχρι τα Χριστουγεννα και ως τοτε θα εχω το μικρο διπλα μου..Λέτε να εχουμε θεμα??Πάντως εδω και μια βδομαδα ξυπναει καθε βραδυ, κανει μια βολτα ειναι και αθορυβος) απο το δωματιο της μαμας και του μπαμπα και μετα απο μεταμεσονυχτιο κηρυγμα κοιμαται τελικα ξανα στο κρεβατι του...

Ηλιανα οπως σου εγραψα να βαλεις τα τικερακια το ενα διπλα στο αλλο και αν δεν θες να διαγραψεις την παλια υπογραφη φροντισε να την μικρυνεις΄αρκετα γιατι θα "φας καμπανα" μου φαινεται...

Μαρια καλό ταξιδι και καλά να περασετε!!!

Ηλιανα ολα καλά θα πάνε!!Η γιατρος σου ξερει και θα κανει το καλύτερο, δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι και να στενοχωριεσαι..Οπως και να εχει το παιδακι σου θα γεννηθει με τη βοηθεια καλών επιστημονων και συντομα θα βρεθει στην αγκαλια της μαμας του!

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας, θελω πραγματικα αυτη τη φορα να σπασουν τα νερα μονα τους..Δεν αντεχω εκεινο το μαρτυριο να προσπαθουν να μου τα σπασουν επι 4 ωρες και να μη μπορουν!:-(:sad:

Πάω να ετοιμαστουμε για βολτουλα!!Φιλια σε ολες και καλό απόγευμα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...