Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ριτα η δικη μας κουνια, που ομως δεν μπορεσα να μετρησω γιατι δεν εβρισκα πουθενα το μετρο, ειναι σαν αυτη που λες. Κατεβαινει μονο το στρωμα. Στον Σωτηρη φτανει μεχρι κατω απο τις μασχαλες, απλα προς το παρον δεν εχει βρει τον τροπο να κατεβει και ελπιζω να μην τον βρει συντομα...

Βρε Αρμα μου πολυ παιδευεται η Ευουλα! Κριμα το μωρο μου! Αλλα και μπραβο της γιατι πηρε φορα! Αμα περασετε τα 10 κιλα θελουμε κερασμα!

Stone εγω ειμαι εναντιον των πινακων πανω απο το κρεβατι. Απαγορευεται! Σε ενα σεισμο (χτυπαω ξυλο) θα σας ερθει ο πινακας καπελο. Εγω ας πουμε εχω βαλει ταπετσαρια σε ολο τον τοιχο πισω απο το κρεβατι μας και ειναι πολυ ωραιο. Γενικα εχω χρησιμοποιησει πολλες ταπετσαριες σε ολο το σπιτι. Για παραδειγμα:

http://www.ambiancehouse.gr/productdetails.asp?pid=682 Αυτη την εχω χρησιμοποιησει στους τοιχους γυρω απο την ταπετσαρια

http://www.ambiancehouse.gr/productdetails.asp?pid=652 Και κατι τετοιο στο δωματιο μας.

Ιωαννα και Μαρινα επιτελους καλα!!! Μπραβο στον Γωγο και στον Χρηστακη!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις πανω απο το κρεβατι μας εχουμε παραθυρο οποτε για ντεκορ εχουμε ενα ρομαν !!!αλλα παει πολυ με τον χωρο ..

Αρμα μου δεν παω πραγραμματισμενα στο ιατρικο ουτε για εμβολιο .Παω οποτε θελω 24 ωρες το 24ωρο χωρις τηλεφωνο αλλα για ιωση , οχι να τον μετρησουν και τετοια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αrma θα ταλαιπωρηθεί για λίγο καιρό τώρα το παιδί..Τα δόντια εχουν φοβερό πόνο..Σύντομα θα ανακουφιστεί το κοριτσακι σου, μη στενοχωριεσαι..απλά θα εχετε πιο πολολές αγκαλίστες και χαδάκια τώρα..Ας είναι..

Νατασα μου αρεσαν πολύ οι ταπετσαρίες σου..Είχα σκεφτεί κι εγώ να βάλω, αλλά το αφήσαμε σαν ιδέα για μελλοντική ανακαίνιση..Απλά βάψαμε εναν τοίχο σε κάθε δωματιο την πιο σκούρα απόχρωση απ'οτι στους άλλους..

Πόσο βαρος όμως να εχουν κι αυτοί οι πίνακες για να δημιουργησουν πρόβλημα...

Ιωάννα, φτου σας!Ο Χρήστος περδικι, ε;;Το σκεφτηκες παρα πολύ καλά αυτο με το πρόγραμμα της τραπεζας και απορώ πως δεν ψαχτηκες νωρίτερα..Αφου εμεινες και ευχαριστημενη απο το Ιατρικό..καλύτερα δε γινόταν!

Φωτεινή, τι κάνει η Φωτεινούλα;;Περνατε καλά;

Τι μαγειρεύετε σημερα;;Εμεις μολις μας εφερε ο μπαμπας μας πεσκανδρίτσα..Θα την κάνω στο φουρνο με μουσταρδίτσα, ντοματούλα και χρωματιστες πιπερίτσες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

Λοιπόν εγώ συνεχίζω να είμαι χάλια εχω και καταροη αλλα ευτυχώς από πυρετο μεχρι 37 και μισό.Είμαι αναγκασμένη να ερχομαι και στη δουλεια γιατι δεν μπορει καποιος άλλος να κανει αυτά που κανω και σερνομαι.

Η μικρή και χθες με 39 πυρετό την εβγαλε αλλα από χθες το βραδυ είναι λίγο καλύτερα.

Βέβαια σε καποια φαση είχε ‘ πεσει ‘ τελειως από τον πυρετό και την εκανα μπανιο και συνηρθε αρκετά.

Με τον παιδίατρο μου μίλησα μου είπε ότι υπαρχει περίπτωση να είναι η νεα γρίπη αλλα ετσι και αλλιως δεν κανουμε τιποτα εκτος από αντιπυρετικα .

Περιμένουμε τρεις μερες που λογικα υποχωρει ο πυρετός .

Η μικρή μου δεν καθεται με κανεναν .Τρωει μονο από μενα πινει φαρμακο μονο από μενα αλλα λογικο είναι.

Σημερα δεν ενιωθε καλα και ο αντρας μου οποτε μπορει να κολλησε και αυτος.

Εμεις σήμερα τρωμε γιουβετσακι !!!

Σουλα μου περαστικα και στις 2 σας ...Τωρα με τοσο πυρετο και αφου κολλησε που κολλησε μακαρι να ειναι η νεα γριπη να τελειωνει το μωρο να αποκτησει και αντισωματα..

Εγω τις ταπετσαριες γιατι δεν τις βλεπω???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σουλίτσα οικογενειακώς ταλαιπωρείστε βρε..Περαστικα σε όλους σας!

Τώρα με το ζορι που εχει η Ανδριανα σε θέλει ακομη περισσότερο κι είναι λογικό..

Χτυπα κι εσύ καμια αναρρωτική βρε παιδί μου κι ας πάν'να βρουν τον τρόπο να σε αντικαταστήσουν..Ουτε να αρρωστησουμε μπορούμε..

Μπανακια και κομπρεσούλες για να πέφτει ο πυρετός σας... και πάλι περαστικούλια...

καλημέρα κοριτσάρες μου...σήμερα θα σουρτουκέψουμε με τον Αστέρη...πάω σε μιά φίλη μου που έχει ένα κοριτσάκι και θα γυρίσουμε το βράδυ.

φιλάκια λοιπόν και καλή σας μέρα

1846788ps7050b6aq.gif

m57Zp2.png

καλημερα κοριτσια.πολυ λυπηθηκα για την σουλα.

σουλα περαστικα και υπομονη!η ανδριαννα εκανε πολυ πυρετο?

αρμα σιγουρα τα δοντια ειναι αφου δεν ξαναεκανε ποτε τετοιες ανυσηχιες ετσι δεν ειναι?με το αυτακι της τι εγινε?

εγω παντως δεν θυμαμαι πια αν το βραδυ σηκωνομαι ή οχι!παω σαν ρομποτ!

πολυ ξενυχτι με τα δοντια!

ριτα θα μετρησω κ θα σου πω αλλα κ εμενα το καγκελο ειναι κατω απο τις μασχαλες της και υψος η μικρη μου εχει 85 ποντοι!

ρε κοριτσια πειτε μου πως κανουμε πολλαπλα quote για να μπορω να απανταω σε αυτα που γραφετε γιατι δεν τα θυμαμαι!

επισης θελω να περασω απο το μπουκαλι σε τυπου οτηρακι αλλα με καλαμακι δεν πινει πολυ γαλα η δικια μου.

τι μου προτεινετε?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερααα

Εμεις ειμαστε μια χαρα!!!ΟΠως και ο Γιωργος της Μαρινας απυρετος και με τρελη διαθεση για παιχνιδι βεβαια σήμερα λογω κακης συννενοησης το σχολικο ξεχασε να μας παρει και ο Χρηστος παει τωρα στο σχολειο με τον θειο του .

Μαρίνα εκανα αυτο το προγραμματακι υγειας της Πειραιως που καλυπτει για ολη την οικογενεια με 150 ευρω τον χρονο απεριοριστες επισκεψεις στο ιατρικο αθηνων . Οποτε πηγαμε στο παιδιατρικο χωρις τηλεφωνο στην παιδιατρο που εφημερευε εξετασε τον Χρηστακη ,δειξαμε την ασφαλιση και δεν πληρωσαμε τιποτα..Για εμας που σκαμε τοσα στην παιδιατρο για ιωσεις ,βεβαια την παιδιατρο μας δεν την κοβουμε αλλα τουλαχιστον να κοψουμε βρε παιδι μου τις 4 επισκεψεις τον μηνα..

Τώρα κάθε φορά αυτή η παιδίατρος θα σας βλέπει ή όποιος εφημερεύει?Όντως τα χρήματα δεν είναι πολλά! Επειδή η δική μου ασφάλεια έχει κάποια συμφωνία με το ιατρικό λέω να πάω κι εγώ το μικρό κάποια στιγμή!

Άρμα τα νέα της μικρούλας είναι τέλεια! Πάρα πολύ χαίρομαι που παίρνει τα πάνω της! Εϊδες που δεν το περίμενες κιόλας?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα Λαζαρενια..

επισης θελω να περασω απο το μπουκαλι σε τυπου οτηρακι αλλα με καλαμακι δεν πινει πολυ γαλα η δικια μου.

τι μου προτεινετε?

Κι εμεις σε αυτη τη φαση είμαστε, βλέπω όμως οτι το νερό και τον χυμό τα πίνει με πολύ μεγαλύτερη ευκολία στο ποτηρακι σε σχεση με το γάλα που το προτιμάει στο μπουκάλι..Ετσι το γάλα το πίνουμε ακόμη στο μπιμπερό κι όλα τα άλλα υγρά στο ποτηρακι με καλαμάκι..

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια οι δύο πρώτες μέρες για τη μικρή ήταν φρικτές.

Το καυμενούλι μου εκλαιγε γιατι δεν μπορουσε να αντιδράσει αλλιως και ο πυρετός και με το αντιπυρετικό δεν επαιφτε κατω απο 38.

Ευτυχώς σήμερα είναι καλυτερα.Ελπίζω να ισχύει αυτό με τις τρεις μέρες.

Ιωάννα μου και εγω λεεω μακαρι να ειναι η γρίπη τουλαχιστον υποφεραμε ας τελειωνουμε με αυτό.

ΜΑράκι η ευα τελεια.

Stone οσο και να ειναι το βαρος του πινακα, δεν παυει να ειναι ογκος. Και μαλιστα με γωνιες. Εγω δε θα το εβαζα πανω απο το κεφαλι μας. Τι να σου πω? Εσυ τις ταπετσαριες που εβαλα τις βλεπεις?

Σουλα περαστικα! Στο τριημερο θα δεις βελτιωση. Κανε λιγο υπομονη!

Λαζαρενια, και ο Σωτηρης το γαλα το πινει σε μπιμπερο, ενω ολα τα υπολοιπα στο ποτηρι με καλαμακι. Απο το μπιμπερο πινει πολυ γαλα, απο το ποτηρι αμφιβαλλω αν θα επινε εστω 100 ml...

t7fQp3.png

Αναστασία κι εμείς ταπετσαρία έχουμε στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι μας! Συμφωνώ για τα καδράκια πάνω από το κεφάλι, ειδικά αν έχουν και τζαμάκι όσο μικρά κι αν είναι!

Λαζαρένια μου πώς είναι η μικρούλα σου?Κι εγώ όλο λέω να του δώσω το γάλα με το ποτηράκι κι όλο το αναβάλω γιατί κανά 2 φορές ήπιε από λίγο και αυτό ήταν! Γενικά περνάει και φάση που δεν πεινάει ιδιαίτερα, οπότε μας κάνει κόλπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λαζαρένια μου πώς είναι η μικρούλα σου?Κι εγώ όλο λέω να του δώσω το γάλα με το ποτηράκι κι όλο το αναβάλω γιατί κανά 2 φορές ήπιε από λίγο και αυτό ήταν! Γενικά περνάει και φάση που δεν πεινάει ιδιαίτερα, οπότε μας κάνει κόλπα!

Μαρινακι και εγώ αυτο παρατήρησα..Με το μπιμπερό το γαλα το πίνουμε μια κι εξω..Με το ποτηρακι, όσες φορες προσπάθησα όλο τον κυνηγάω..Ασε που πολλές φορες του το δίνω και στον ύπνο και μας βολεύει πολύ..

Το γαλα είναι ολοκληρη ιεροτελεστία, θα μπανιαριστούμε, θα χτενιστούμε κι όλα τα σχετικά, θα παρουμε την κουβερτούλα, θα φιλήσουμε μαμα και μπαμπά, κλείνω τα φωτα και το πίνει μονος του..κάπου εκεί τον παίρνει και ο ύπνος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...