Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα πήρες το καθισματάκι μου , θες και το τικεράκι μου τώρα;:tongue::tongue: αλλά αυτήν πάρτην στη χαρίζω γιατί με έχει κοψομεσιάσει με τα ψώνια της αν και εγώ στη θέση σου θα το σκεφτόμουν , θα διάλεγα καλύτερα της Πετρούλας τον πελαργό που στο φέρνει έτοιμο το μωρό σπίτι γιατί και εσύ έχεις ανάγκη απο ξεκούραση και όχι να κοψομεσιάζεσαι με ψώνια.:tongue:

Πότε το πήρα ? πες εξήγησε μου:?:-?:?:-?:?:-?

αυτήν θέλω με τα ψώνια την τρελεγκο ταιριάζει στο στιλ μου χιχιχι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αληθεια Πετρουλια τελικα ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι στιγμης ?

Ιωαννα μου ξεκινησα με 64 κιλά και σημερα ημουν 78..14 κιλακια νομιζω ειναι καλούτσικα!!Αυτο τον μηνα δεν εβαλα καθολου, το μωρο απο που τα πήρε??

Στον Ανασταση μια βδομαδα πριν γεννησω (δλδ στην εβδομαδα που ειμαι τωρα) ειχα πάρει 20 κιλα

Γιατι βιαζεσαι να γεννησεις?Κατσε ακομα ..

Εγω αν και μονο που δεν εκλαιγα απο τα νευρα μου οσο περνουσαν οι εβδομαδες διοτι ηθελα να τελειωνω συνειδητοποιησα εκ των υστερων ποσο σημαντικο ειναι να κατσουν τα μπεμπακια στην κοιλιτσα οσο περισσοτερο γινεται.

Ριτα δεν βιαζομαι να γεννησω, αλλα δεν θελω με τπτ να πάω με πρόκληση..Βεβαια αν φτασουμε 40η εβδομαδα δεν εχω αλλη επιλογη και μου ειπε οτι ενα παιδι πάνω απο 4 κιλά (οπως θα ειναι ετουτος αν τον αφησουμε) και θα ζοριστει να βγει αλλα και θα "σκιστω" αρκετα..Ο Αναστασης στις 36.5 εβδομαδες (παρα την πολύωρη ταλαιπωρια με την προκληση) βγηκε με μια σπρωξια, δεν καταλαβα τπτ, σχεδον γλύστρισε με τα 3360 κιλακια του (αν και πάλι μου εκαναν ραματακια)

Είμαι 34 και 4 μέρες σήμερα ναι κάνε μου τικερ αν θες και μπορείς με αυτήν με τις σακουλές θέλω σαν τις ΚΙΚΟ

Πες μου ΤΕΡ (ποτε αδιαθετησες τελευταια φορα) και ακριβη ημερομηνια γεννησης του λευτερη..Αν θες και με πμ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωαννα μου ξεκινησα με 64 κιλά και σημερα ημουν 78..14 κιλακια νομιζω ειναι καλούτσικα!!Αυτο τον μηνα δεν εβαλα καθολου, το μωρο απο που τα πήρε??

Στον Ανασταση μια βδομαδα πριν γεννησω (δλδ στην εβδομαδα που ειμαι τωρα) ειχα πάρει 20 κιλα

Ριτα δεν βιαζομαι να γεννησω, αλλα δεν θελω με τπτ να πάω με πρόκληση..Βεβαια αν φτασουμε 40η εβδομαδα δεν εχω αλλη επιλογη και μου ειπε οτι ενα παιδι πάνω απο 4 κιλά (οπως θα ειναι ετουτος αν τον αφησουμε) και θα ζοριστει να βγει αλλα και θα "σκιστω" αρκετα..Ο Αναστασης στις 36.5 εβδομαδες (παρα την πολύωρα ταλαιπωρια με την προκληση) οταν βγηκε δεν καταλαβα τπτ, σχεδον γλύστρισε με τα 3360 κιλακια του (αν και πάλι μου εκαναν ραματακια)

Πες μου ΤΕΡ (ποτε αδιαθετησες τελευταια φορα) και ακριβη ημερομηνια γεννησης του λευτερη..Αν θες και με πμ

Καλέ γιατί σε πμ 18 Ιανουαρίου είχα περίοδο κρυφό είναι να σε καλά

Και 22-5 -2008 γέννησα τον λευτερη αλά αυτό τι το θες ? αν κάνεις για το Λευτέρη θέλω θηλασμού οκ αχ ναι ένα καλό σε ευχαριστώ πολύ μουτσσσσσσσσσσσσσ

Καλησπέρα σε όλες είμαι πτωμααααααααααααααααα

vatraxaki εγώ έχω ένα τις κικο αθάνατο το πλένεις και στο πλυντήριο και έχει διπλό δίσκο είναι λίγο ακριβό δώρο της αδέρφης μου νομιζω 200 ευρω χιχιχι τιν στούμπισα

Ξεχνάμε εύκολα βλέπω Ηλιάνα μου , ξεχνάμε εύκολα.:tongue::tongue::tongue:

Ε καλα δεν αφηνουν κανα παιδι σημερα να γεννηθει πανω απο 4 κιλα νομιζω..για αυτο και το κοιτανε στο τελος συνεχεια.Εμεις πηγαμε τελευταια εβδομαδα και βγηκε κοντα 4 κιλα.

Παρολα αυτα εβλεπα τεραστια διαφορα μεταξυ του Γρηγορη και αλλων μωρων που γεννηθηκαν αρχες του 9ου ειδικα στην ορεξη τους.

Παντως εχεις δικιο αν ειναι να πας για προκληση καλυτερα να το παλεψεις !Βουρ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχνάμε εύκολα βλέπω Ηλιάνα μου , ξεχνάμε εύκολα.:tongue::tongue::tongue:

Τρελή με έκανες και γέλασα να σε καλά

δεν το σκέφτηκα καθόλου απλά δεν ξέρω αγγλικά γιαυτο χιχιχ

ι φιλία

ναι έχεις εταιρία σωστά εσύ τα πουλά σ200 ευρώ ????????/ ε εεεεεεεεεεεεεε?

Γεια σου Πετρούλα! Ευχαριστώ και για τις ευχές σου. Κατάλαβα καλά? Την άλλη εβδομάδα γεννάς? Με το καλό να έρθουν και τα επιπλάκια σας, να ολοκληρωθεί το δωμάτιο του Αναστάση!

Ηλιάνα, πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά με το μικρό σου αγοράκι και εύχομαι έτσι να συνεχίσεις!

mrdIp3.png

Ε καλα δεν αφηνουν κανα παιδι σημερα να γεννηθει πανω απο 4 κιλα νομιζω..για αυτο και το κοιτανε στο τελος συνεχεια.Εμεις πηγαμε τελευταια εβδομαδα και βγηκε κοντα 4 κιλα.

Παρολα αυτα εβλεπα τεραστια διαφορα μεταξυ του Γρηγορη και αλλων μωρων που γεννηθηκαν αρχες του 9ου ειδικα στην ορεξη τους.

Παντως εχεις δικιο αν ειναι να πας για προκληση καλυτερα να το παλεψεις !Βουρ!!!

Εγώ πάλι δεν συμφωνώ ριτα γιατί όχι πάνω από 4 κιλά τι είναι αυτά ? δεν ξέρω επεμβαίνουμε πολύ στην φύση και νευριάζω με τους γιατρούς προκαλουν τοκετους ταν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ? τι να πω το κάθε μωρό πρέπει να βγαίνει όταν αποφασίσει εκείνη έξαλλου κάνεις δεν είναι σίγουρος για την ηλικία του κυήματος όποτε όλα είναι κατά προσέγγιση να πω άλλο όταν υπάρχει πρόβλημα ουσιαστικό όπως σε εμένα που παλεβουμε να φτάσουμε στις 36 και κινδυνεύω από λοίμωξη

άλλα τα κιλά δεν νομίζω να είναι λόγος πρόκλησης

Αφήνουν Ρίτα μου, αφήνουν... Η γυναίκα του ξαδέρφου μου γέννησε αρχές Αυγούστου 4.130!!! (ζωή να 'χει!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Τα μωρακια της φιλης μου ακομα δεν ξεκινησαν να τρωνε γιατι ρε παιδια???Ξερει κανεις?Ανησυχω...

Πόσο εβδομαδων γεννηθηκαν? μήπως ακόμη δεν μπορούν να κάνουν θηλαστικές κινήσεις και ετσι τα σιτίζουν με καθετήρα η με όρο ? μόλις μπορέσουν θα ρουφήξουν γαλατακι τα μικρούλια θα δεις πολλές ευχές στην κοπέλα

Ηλιάνα πήρες το καθισματάκι μου , θες και το τικεράκι μου τώρα;:tongue::tongue: αλλά αυτήν πάρτην στη χαρίζω γιατί με έχει κοψομεσιάσει με τα ψώνια της αν και εγώ στη θέση σου θα το σκεφτόμουν , θα διάλεγα καλύτερα της Πετρούλας τον πελαργό που στο φέρνει έτοιμο το μωρό σπίτι γιατί και εσύ έχεις ανάγκη απο ξεκούραση και όχι να κοψομεσιάζεσαι με ψώνια.:tongue:

χαχα ειδες ο δικος μου πελαργος ηρθε ακουραστα!!

Ηλιανα σεπαρακαλώ να επιστρεψεις το καρεκλάκι στην Κικη!!!

Κικη πες της γιατι αρχιζει να στραβωνει....:tongue::tongue:

Καλέ πλησιάζει ο καιρός το έχεις καταλάβει ότι γεννάς;

Ναι βρε Κικη μου..τερμα τα ψεματα, ειδικα μετα το σημερινο που μου ειπε ο γιατρος οτι ο μποπμπιρας ειναι ετοιμος να βγει ακομη και τωρα να αποφασισει, μια επιασε ενα τρεμουλο!!Ευτυχως δεν με εξετασε γυναικολογικα σε 2 εβδομαδες ομως που θα με ξαναδει δεν την γλυτωνω τη δαχτυλοεπέμαβση...Για αυτο θελω μεχρι τοτε να τον ξεπεταξω αν γινεται :tongue:

Πότε το πήρα ? πες εξήγησε μου:?:-?:?:-?:?:-?

εγω πάντως θυμαμαι ποτε στο εστειλε!!μαλευτερακι

αν κάνεις για το Λευτέρη θέλω θηλασμού οκ αχ ναι ένα καλό σε ευχαριστώ πολύ μουτσσσσσσσσσσσσσ

ΟΤΙ ΘΕΣ!Τα ετοιμαζω και στα στελνω με πμ να τα βαλεις στην υπογραφη σου, οκ??????

Ε καλα δεν αφηνουν κανα παιδι σημερα να γεννηθει πανω απο 4 κιλα νομιζω..

Ναι νομιζω πως τα ελεγχουν τωρα, δεν τα αφηνουν να ξεφυγουν πολύ αλλα το 4κιλο ειναι super βαρος, δεν το λές υπερβολικο...Εγω πάντως καθε φορα που του λέω οτι γεννηθηκα 54 πόντους και 4950 κανει το σταυρο του και μου λέει "και δεν θες με πρόκληση κιολας!!!"

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σου Πετρούλα! Ευχαριστώ και για τις ευχές σου. Κατάλαβα καλά? Την άλλη εβδομάδα γεννάς? Με το καλό να έρθουν και τα επιπλάκια σας, να ολοκληρωθεί το δωμάτιο του Αναστάση!

Ηλιάνα, πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά με το μικρό σου αγοράκι και εύχομαι έτσι να συνεχίσεις!

Μακάρι κοπέλα μου μακάρι άλλες 12 μερούλες να κλείσω τις 36

Δε ξερω τι να σου πω?.Εμας αν και μεγαλο παιδι και πολυ ψηλος ουδεποτε τεθηκε τετοιο θεμα.Και απο το αγχος μου τον ειχα πρεσσαρει πουλ ηαληθεια ειναι το γιατρο να γεννησω αλλα δε μεεβαζε.Βεβαια ο υπερηχος μεχρι 2 μερες πριν γεννησω τον εβγαζε 3300-3600 και τελικα βγηκε 3900.

Της φιλης μου ας πουμε που το εχω φρεσκο το θεμα.Της τα εβγαζαν 2300 το καθενα αι τελικα βγηκαν 1900 και μπηκαν θερμοκοιτιδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πόσο εβδομαδων γεννηθηκαν? μήπως ακόμη δεν μπορούν να κάνουν θηλαστικές κινήσεις και ετσι τα σιτίζουν με καθετήρα η με όρο ? μόλις μπορέσουν θα ρουφήξουν γαλατακι τα μικρούλια θα δεις πολλές ευχές στην κοπέλα

Δε ξερω...στο μηνα της ηταν ειχε παρει και 2 μερες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...