Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρουλινι μου !!!!το μωρο πιασαρικο θα μας βγει!!!ακομη δεν μπηκες στον ενατο και ειναι τροφαντουλης!!!ο χρηστος γενηθηκε 3100 στις 42 εβδομαδες

Αληθεια Πετρουλια τελικα ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι στιγμης ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μην προβληματιζεσαι σιγα μην χαλασεις και τη μερα ολη για ενα γαμο σχεδον αγνωστο.Παρε κατι συμβολικο και μην πας καν στο τραπεζι.

Πετρουλα καλοριζικο το νεο δωματιο.Γιατι βιαζεσαι να γεννησεις?Κατσε ακομα ..

Εγω αν και μονο που δεν εκλαιγα απο τα νευρα μου οσο περνουσαν οι εβδομαδες διοτι ηθελα να τελειωνω συνειδητοποιησα εκ των υστερων ποσο σημαντικο ειναι να κατσουν τα μπεμπακια στην κοιλιτσα οσο περισσοτερο γινεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα τι κανεις???Σε ποια εβδομαδα εισαι ακριβως τωρα??Μαζι δεν ειμαστε με λίγες μερες διαφορα???

Καλε να σου φτιαξουμε 2 ομορφα τικερακια??

Που είσαι εσυ καλό μου ανησύχησα βεβαία μίλησα με ένα πουλάκι και μου είπε ότι είσαι καλά και χάρηκα πολύ

Είμαι 34 και 4 μέρες σήμερα ναι κάνε μου τικερ αν θες και μπορείς με αυτήν με τις σακουλές θέλω σαν τις ΚΙΚΟ

:tongue::tongue:

Καλα ασε εσυ ησουν η περιπτωση χαχα

Οχι μωρε γενικα το λεω επειδη οταν με το καλο ξαναμεινω εγκυος λογω καισαρικης θα παω νωριτερα .Ε μαλλον (δε βαζω και το χερι μου στη φωτια)θα του πω να με αφησει (αν ειμαι καλα φυσικα) οσο γινεται και ειναι σωστο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελενακι!

Ελένη εγω το 50ρικο δεν το βρισκω καθολου λίγο!!Αντιθετως θα ελεγα, ειναι ενα αξιοπρεπες ποσο για τετοια περιπτωση και την προηγουμενη βδομαδα που ημουν καλεσμενη σε γαμο γνωστου μου (ιδιοκτητη s/m που ψωνιζω) τοσα του εδωσα.Απο τη σαβουρα που μου εφεραν στο γαμο μου θα προτιμουσα να μου εδιναν και 10 ευρω, γιατι ειναι ποσο που θα αξιοποιουσα οπως εγω ηθελα..πιο πολύ τοπο θα επιαναν απο κτ δωρα που ξαποστειλα αυτες τις μερες που συμμαζεψαμε το υπογειο...

Τωρα στη δικη σου περιπτωση -επειδη δεν ξερεις και τη διακοσμηση του σπιτιου- θα επαιρνα εναν δισκο κερασματος που σε μενα δεν εφεραν καθολου και οσους εχω τους αγορασα, επίσης ενα ωραιο κρυσταλινο βαζο ή διακοσμητικο που ταιριαζει σε ολα τα σπιτια νομιζω ανεξαρτητως διακοσμησης..

Η δικη μου φιλοσοφια μετα απο τα δωρα που μου εφεραν ειναι να δινω χρηματα για να τα χρησιμοποιησει το ζευγαρι οπως ακριβως θελει στο νεο του ξεκινημα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Οταν θα βγω βολτίτσα θα ψάξω για δωράκι. Αν δεν βρω θα πάρω ή κορνίζα ή εικόνα, δεν θα πάω τραπέζι και τέλος. Ας ζήσουν ευτυχισμένοι κι ας μεγαλώσουν γρήγορα την οικογένεια τους.

Πετρούλα μεγεια το δωμάτιο. Παραγγείλατε έπιπλα τελικά????

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ. Πέρασε η ώρα κι ούτε που το κατάλαβα σήμερα. Και είναι και Παρασκευή γιούπι :) :)

Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη.

Φιλιά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρουλινι μου !!!!το μωρο πιασαρικο θα μας βγει!!!ακομη δεν μπηκες στον ενατο και ειναι τροφαντουλης!!!ο χρηστος γενηθηκε 3100 στις 42 εβδομαδες

Αληθεια Πετρουλια τελικα ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι στιγμης ?

42 εβδομάδες:confused::confused::confused::confused: γιατί καλέ τόσο πολύ;

Διαφημίσεις

Στην κουβέντα για τα τετράποδα συγγνώμη που θα το πω αλά δεν τα συμπαθώ μέσα στο σπίτι είχαμε στην αυλή αλά όχι μέσα στο σπίτι τα σιχαίνομαι

περιμενουν τις αιματολογικες να βγουνε.μολις μιλησω μαζι της εννοειται οτι θα σας ενημερωσω.
στηλε μου πμ αν και σκεφτομαι να τις τηλ αλά δεν θέλω να ενοχλώ πες της πολλά φιλία από εμένα οκ ?

!

Ηλιανα τελεια νεα!!! Να δεις που στο τελος θα τον παρεις σπιτι κατευθειαν! Μπραβο!!!

εννοείτε πως θα τον πάρω απευθείας

τις μέρες που θα είμαι εγώ νοσοκομείο θα είναι και εκείνος στα νεογνά απλά με χτλαει που δεν θα εον εχω διπλά μου όπως είχα τον λευτερακι και θα πρέπει να περπατώ δυο διαδρόμου να πάω να τον θηλάζω

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ εως εδώ μύρισε το φαγητό μιαμ μιαμ

SOULA33 περαστικά στην μικρή σου η μητέρα σου πως είναι ελπίζω καλύτερα

maeleni ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ μια εικόνα αλά καλύτερα μια πολύ όμορφη κάρτα και ένα 50 ευρω νομίζω πως είναι καλά αν πάτε κ στο τραπέζι εγώ 50ευρω θα έδινα αλαλ αν παίζει να σε κάλεσε για το δώρο ΜΟΝΟ μην πας καθόλου σιγα τα αυγά γιατί πολύ καλούν έτσι οποίον ξέρουμε

Που είσαι εσυ καλό μου ανησύχησα βεβαία μίλησα με ένα πουλάκι και μου είπε ότι είσαι καλά και χάρηκα πολύ

Είμαι 34 και 4 μέρες σήμερα ναι κάνε μου τικερ αν θες και μπορείς με αυτήν με τις σακουλές θέλω σαν τις ΚΙΚΟ

Ηλιάνα πήρες το καθισματάκι μου , θες και το τικεράκι μου τώρα;:tongue::tongue: αλλά αυτήν πάρτην στη χαρίζω γιατί με έχει κοψομεσιάσει με τα ψώνια της αν και εγώ στη θέση σου θα το σκεφτόμουν , θα διάλεγα καλύτερα της Πετρούλας τον πελαργό που στο φέρνει έτοιμο το μωρό σπίτι γιατί και εσύ έχεις ανάγκη απο ξεκούραση και όχι να κοψομεσιάζεσαι με ψώνια.:tongue:

Ουουφ... Επιτέλους σπίτι! Σήμερα πέρασα ένα πολύ ωραίο πρωινό στα δικαστήρια, οπού τελικά στις 2 το μεσημέρι μας είπαν πως η υπόθεσή μας πάει για Δευτέρα! Τσάμπα αναμονή τόσες ώρες...

Λοιπόν, έχω πολλά να γράψω!

Κίκο, Αρμα, Ηλιάνα, Νατάσα, Γειτόνισσα και deleni, σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές σας.

Βίκυ, τι είναι η πανωτουρτα? (το λέω καλά?)

Μαελένη, σε σχέση με την τσιρίδα, να σου πω μια άλλη ιδέα? Όταν αρχίζει να τσιρίζει ο Γρηγόρης, άρχισε να τσιρίζεις κι εσύ! Ελεγχόμενα βέβαια... Δεν μου το έχει πει κανένας, ούτε έχω τέτοια εμπειρία με τη Σοφία, αλλά κάποια περίοδο, την μικρή μου, την έπιανε κάτι κι άρχιζε να κλαίει ψεύτικα και χωρίς λόγο.Της μιλούσα ωραία και γλυκά, να καταλάβω τι θέλει και δεν έβγαζα άκρη. Οπότε άρχιζα να κλαίω κι εγώ! Με το που άρχιζα το κλάμα, σταματούσε και μου έλεγε "όχι εσύ, μην κλαις", οπότε της έλεγα κι εγώ, "θα κάνουμε μια συμφωνία, δεν θα κλαίω ούτε εγώ, ούτε εσύ". Μια, δυο, τρεις... το σταμάτησε!!! Δεν ξέρω αν ισχύει το αντίστοιχο και με την τσιρίδα, αλλά αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα, γιατί δεν δοκιμάζεις κι αυτό?

Για οφθαλμίατρο που λέγατε, ο κουμπάρος μου (είναι αναισθησιολόγος στο Παίδων και ένας από τους κολλητούς του είναι οφθαλμίατρος στο Παίδων), όταν τον είχα ρωτήσει, μου είχε πει ότι μέχρι τα δύο, δεν ασχολούμαστε καθόλου με τα ματάκια των παιδιών (εκτός, βέβαια, αν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος).

Σαρδελάκι, περαστικά στο Αστεράκι σου και γρήγορα να γυρίσετε σπίτι σας...

Deleni, καλή ανάρρωση! Τώρα βλέπεις τον κόσμο αλλιώς ε?

Τώρα για το θέμα σκύλου, παιδιών και διαμερισμάτων... Δεν ξέρω τι να πω! Έχω όλων των ειδών τις εμπειρίες! Για τον δικό μας σκύλο, που μπορώ να μιλήσω καλύτερα, ξέρω ότι δεν αγριεύει παρά μόνο αν νοιώσει ότι απειλούμαστε εμείς ή αν πας να του πειράξεις το φαί την ώρα που τρώει. Μόνο εγώ μπορώ να βάλω χέρι στο φαί του, γιατί εγώ τον ταίζω! Ούτε καν ο άντρας μου. Γενικά έχει κάνει ένα περίεργο διαχωρισμό και μες το σπίτι αφεντικό είμαι εγώ, ενώ έξω από το σπίτι αφεντικό είναι ο άντρας μου (εγώ τον ταίζω, εκείνος τον πάει βόλτα!) Φίμοτρο δεν υπάρχει περίπτωση να του βάλεις, αλλά και να τα καταφέρεις, μπορεί να τσακίσει κάποιον και χωρίς να τον δαγκώσει (οπότε είναι εντελώς άχρηστο)! Τώρα, μέσα στο σπίτι δεν τον έχουμε. Τον βάζουμε που και που, αλλά κατά βάση είναι στον κήπο. Την Σοφία, όμως, δεν την αφήνουμε ποτέ μόνη της μαζί του. Ακόμα κι όταν της δίνουμε μια μπριζόλα για να του την δώσει, πάντα είναι μαζί της ένας από τους δυο μας. Νομίζω ότι όλα είναι πολύ σχετικά!

Αυτά... Αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα επανέλθω!

mrdIp3.png

Γεια σου Ελενακι!

Ελένη εγω το 50ρικο δεν το βρισκω καθολου λίγο!!Αντιθετως θα ελεγα, ειναι ενα αξιοπρεπες ποσο για τετοια περιπτωση και την προηγουμενη βδομαδα που ημουν καλεσμενη σε γαμο γνωστου μου (ιδιοκτητη s/m που ψωνιζω) τοσα του εδωσα.Απο τη σαβουρα που μου εφεραν στο γαμο μου θα προτιμουσα να μου εδιναν και 10 ευρω, γιατι ειναι ποσο που θα αξιοποιουσα οπως εγω ηθελα..πιο πολύ τοπο θα επιαναν απο κτ δωρα που ξαποστειλα αυτες τις μερες που συμμαζεψαμε το υπογειο...

Τωρα στη δικη σου περιπτωση -επειδη δεν ξερεις και τη διακοσμηση του σπιτιου- θα επαιρνα εναν δισκο κερασματος που σε μενα δεν εφεραν καθολου και οσους εχω τους αγορασα, επίσης ενα ωραιο κρυσταλινο βαζο ή διακοσμητικο που ταιριαζει σε ολα τα σπιτια νομιζω ανεξαρτητως διακοσμησης..

Η δικη μου φιλοσοφια μετα απο τα δωρα που μου εφεραν ειναι να δινω χρηματα για να τα χρησιμοποιησει το ζευγαρι οπως ακριβως θελει στο νεο του ξεκινημα...

Συμφωνώ μαζί σου αν και δεν έλαβα δώρα πολλά 4- 5 αξίας τα οποία πούλησα γιατί μου ήταν άχρηστα τελείος ευτυχώς όλοι μου φεραν χρήματα και μπορώ να πω πως ήταν και μικρά ποσά δηλ και 20 ευρώ και πολύ το χάρηκα 20ευρω 20 ευρώ τα προτιμώ από τα φλιτζάνια

Καλησπερα!!

Ξεκινησα να σας διαβασω αλλα ειδα οτι ειχα να σας διαβασω απο τη 1069 σελίδα (σε 3 μερες βρε θηρια 20 περιπου σελίδες??) και τα παρατησα..

Διαβασα μονο τις 2-3 τελευταιες σελίδες και ευχομαι περαστικα στον Αστερη και γρηγορα στο σπιτακι τους!!

Απο την αντιβιωση επαθε αλλεργια αν κατάλαβα καλά??

Μαρια να χαίρεστε το Σοφακι σας!!Να ειναι γερη και πολύχρονη!

Εμεις ειμαστε λίγο ξεσηκωμενοι αυτη την εβδομαδα..Θα αλλαξουμε δωματιο στον Ανασταση και του φτιαχνουμε το καινουριο του καθως εδω και 3 χρονια που εχουμε φτιαξει το σπιτι το δωματιο αυτο -που τωρα προοριζεται για τον Ανασταση- ηταν μονο βαμενο..Τωρα το φτιαξαμε με γυψοσανιδα, νεο βαψιμο και φωτιστικα ουτως ωστε μολις ερθουν και τα επιπλα να ειναι ετοιμο..Το modem ηταν εγκατεστημενο σε εκεινο τo δωματιο και καθως αδειασε ο χωρος απο τα υπαρχοντα αντικειμενα, "βγηκε" και το internet...

Σημερα πηγαμε και στον γιατρό και μας βρηκε πολύ καλούς!!!!

Ζυγιζουμε 3.150 κιλα ( ο μικρος δλδ γιατι η μαμα ειναι + 75...), εχει παρει θεση - αν και ειναι λίγο ψηλά- και μου ειπε οτι απο εδω και περα οτι ωρα και να γεννησω ειμαστε απόλυτα ασφαλεις..Τον ρωτησα τι μπορω να κανω για να επιταχυνω τον τοκετό και μου ειπε " κανε και bungee jumping αν θες τωρα!!!" μετα προσθεσε και το sex οποτε απο σημερα ξεκιναμε αφοβα!!!χαχαχα

Χτες μιλησαμε και με την Ελένη και μου ειπε και τα δικα σας νεα εν ταχει...

Καλώς την Πετρούλα , καλορίζικο το δωμάτιο σας και τέλεια τα νέα για το μπεμπέ , θα βγει και εσένα ψωμομένο , τέλεια έτσι μου αρέσουν εμένα τα μωρά. Καλέ πλησιάζει ο καιρός το έχεις καταλάβει ότι γεννάς;

Εγώ πάντως απο δώρα γάμου είχα μαψέψει πολλά σίδερα , σαν την Κατερίνα Γιουλάκη του "Ρετιρέ" ένα πράγμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...