Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαελενη οχι να μη δωσεις λεφτα διοτι ποσα θα δωσεις?Αν δωσεις πχ.50 ευρω θα φανει λιγο..

Εγω σε τετοιες περιπτωσεις περνω μια ασημενια κορνιζα καπου 50-60 ευρω και τελειωνω.Νομιζω οτι ειναι ενα δωρο χρησιμο και θα χρησιμοποιηθει καποτε στο σπιτικο τους.Οσες κορνιζες και να εχεις μετεπειτα με παιδια κτλ ,χρειαζονται.

Εναλλακτικα θα ελεγα ενα καλο σετ πετσετες μπανιου αλλα αν δεν εχεις ιδιατερη οικειοτητα προτιμησε την κορνιζα ή ενα αλμπουμ με κανα ασημενιο σχεδιακι επανω..

Αχ κι εγώ εκεί θα προσανατολιζόμουν να σου πω (κορνίζα-εικόνα-πετσέτες), αλλά ακόμα το σκέφτομαι.

Δεν υπάρχει καμία μα καμία οικειότητα και απορώ αλήθεια πως με θυμήθηκε και μας καλεί και στο τραπέζι μάλιστα.

Η πλάκα είναι πως ο γάμος θα γίνει εδώ, αλλά τα παιδιά μένουν Αθήνα.

ΤΕΣΠΑ πρέπει να πάω να ψάξω και μπορεί να δω και κάτι άλλο.

Ευχαριστώ πάντως Ρίτα.

Κι εσένα Kiko μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπορει Ελενη επειδη τον γαμο τον κανουν εκτος του τοπου κατοικιας τους να μην ακολουθησουν πολλοι απο Αθηνα και θελησαν να καλεσουν τους γνωστους τους επανω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μεγάλο βάσανο βρε κορίτσια!

Με την νύφη ήμασταν μαζί σε μια τάξη του γυμνασίου. Βρεθήκαμε πριν 2 χρόνια και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Ε σιγά! Τι μου έβαλε τώρα τέτοιες σκέψεις στο μυαλό? Εμάς έπρεπε να καλέσει?

Μα η πλάκα είναι μου έστειλε και το προσκλητήριο ταχυδρομικά από Αθήνα!

Οταν μου τηλ νόμιζα θα μου πει για τις εκλογές ότι είναι κάπου υποψήφια κι αυτή με ρώτησε την διεύθυνση μου για το προσκλητήριο.

Δεν ξέρω, τα χρήματα τα δίνω σε πολύ δικούς μου ανθρώπους να πάρουν κάτι που θα θελήσουν.

Εμ κι αυτοί γιατί δεν έβαλαν μια λίστα να τελειώναμε ε??????

Θα δω.

Μια κορνιζούλα ή μια εικόνα χωράει παντού. Τι να πω.

Θα πάω από κάπου κεντρικά να δω κι αν θέλουν ας την αλλάξουν.

Εχω 15 μέρες καιρό για να το κάνω αυτό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλα Ελενη εγω αν ηταν τοσο μακρινος αυτος που παντρευοταν μαλλον δεν θα πηγαινα...

Γενικα με εκνευριζει λιγο το ''καλω οποιον ξερω'' σε γαμοβαφτισια.

Νιωθω οτι σε φερνουν σε δυσκολη θεση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμ έτσι αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.

Αν δεν είχε προηγηθεί τηλεφώνημα δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Και πού να βρεις και κανένα γνωστό εκεί? Να καθήσουμε και άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και στο τραπέζι!!!!

Μπορεί να είναι και κανείς άλλος από εκείνη την τάξη ποιός ξέρει, αλλά 2-3 ώρες με αγνώστους μου τη δίνει!

Γι' αυτό ρώτησα για δώρο. Σε άλλη περίπτωση θα ήξερα πώς να πράξω.

Τότε Ελένη εγώ στη θέση σου θα έκανα το εξής: αν και εφόσον δεν έχεις τίποτα να κάνεις μπορείς να πας στο γάμο , στο τραπέζι θα την ενημέρωνα ότι δεν μπορώ να πάω και θα της έδινα λεφτά όσα εγώ νομίζω ότι αρκούν χωρίς να ντρέπομαι ιδιαίτερα αφού δεν θα είχα και υποχρέωση.

Καλα Μαελενιτσα χαρα στο κουραγιο σου που πηγαινεις σε τετοιο γαμο... Μωρε δεν πηγαινα με τιποτα... Τα βαριεμαι αφορητα ολα αυτα! Για να μη σου πω για τον αντρα μου! ΗΡΩΑΣ ο δικος σου που ερχεται... χαχαχαχχαχχαχα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Διάβασα για τον Αστεράκο και μπήκα να πω ότι στεναχωρήθηκα πολύ γ@#@ μου για την έκβαση.Βίκυ στείλε τη συμπαράστασή μας στη Σαρδελίνα και εύχομαι σύντομα να βγουν, τώρα όποιος και να φταίει νομίζω είναι πολύ αργά μιας και το κακό έχει ήδη γίνει.

Ηλιάνα άντε μπράβο για τα νέα σου , αλλά πρόσεχε και εσύ μην παίρνεις θάρρος είπαμε , συνεχίζεις όσο μπορείς την ξεκούραση.

Νατάσα τελικά εσείς ξεκινάτε πισίνα με χλώριο ή χωρίς

Mαρίνα περαστικά και στα ζουζούνια σου.

Καλά βρε κορίτσια εγώ μόνο ένα καθισματάκι φαγητού έχω , πως γίνεται να σας έχω δώσει δύο , ένα της Ηλιάνας και ένα της Ιωάννας που λέτε ότι πήρατε της κίκο , όχι τίποτε άλλο αλλά θα νομίζουν και τα άλλα κορίτσια ότι έχω εταιρία με δαύτα και τα δίνω τσάμπα.χιχιχι την είπα τη βλακεία μου πάλι δε μπορούσα έ;;;

ΟΠΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ ?

:tongue::tongue:

Καλησπερα!!

Ξεκινησα να σας διαβασω αλλα ειδα οτι ειχα να σας διαβασω απο τη 1069 σελίδα (σε 3 μερες βρε θηρια 20 περιπου σελίδες??) και τα παρατησα..

Διαβασα μονο τις 2-3 τελευταιες σελίδες και ευχομαι περαστικα στον Αστερη και γρηγορα στο σπιτακι τους!!

Απο την αντιβιωση επαθε αλλεργια αν κατάλαβα καλά??

Μαρια να χαίρεστε το Σοφακι σας!!Να ειναι γερη και πολύχρονη!

Εμεις ειμαστε λίγο ξεσηκωμενοι αυτη την εβδομαδα..Θα αλλαξουμε δωματιο στον Ανασταση και του φτιαχνουμε το καινουριο του καθως εδω και 3 χρονια που εχουμε φτιαξει το σπιτι το δωματιο αυτο -που τωρα προοριζεται για τον Ανασταση- ηταν μονο βαμενο..Τωρα το φτιαξαμε με γυψοσανιδα, νεο βαψιμο και φωτιστικα ουτως ωστε μολις ερθουν και τα επιπλα να ειναι ετοιμο..Το modem ηταν εγκατεστημενο σε εκεινο τo δωματιο και καθως αδειασε ο χωρος απο τα υπαρχοντα αντικειμενα, "βγηκε" και το internet...

Σημερα πηγαμε και στον γιατρό και μας βρηκε πολύ καλούς!!!!

Ζυγιζουμε 3.150 κιλα ( ο μικρος δλδ γιατι η μαμα ειναι + 75...), εχει παρει θεση - αν και ειναι λίγο ψηλά- και μου ειπε οτι απο εδω και περα οτι ωρα και να γεννησω ειμαστε απόλυτα ασφαλεις..Τον ρωτησα τι μπορω να κανω για να επιταχυνω τον τοκετό και μου ειπε " κανε και bungee jumping αν θες τωρα!!!" μετα προσθεσε και το sex οποτε απο σημερα ξεκιναμε αφοβα!!!χαχαχα

Χτες μιλησαμε και με την Ελένη και μου ειπε και τα δικα σας νεα εν ταχει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λέτε ε? Να μην πάμε στο τραπέζι και ίσως να πάω μόνο με τον μικρό στο γάμο με τη δικαιολογία ότι δεν έχω που να τον αφήσω ;)

Ωραία θα πω ότι τραπέζι δεν έχει.

Τώρα για το δώρο, εμ είναι αυτό που λέτε. Για ένα "σκατοδώρο" καλώ έναν σχεδόν άγνωστο. Γιατί να δώσω χρήματα λοιπόν που είναι πολύ χρήσιμα, αλλά θα με στραβοκοιτάξουν αν τους φανούν λίγα?

Θα πάρω κάτι μικρό, να μεταφέρεται εύκολα. Διάβασα κάπου για κορνίζα με χαραγμένη την ημερομηνία γάμου. Θα πρέπει να κάνω πολλά δρομολόγια όμως και δεν θα μπορούν να την αλλάξουν βέβαια, αλλά θα είναι κάτι που θα τους υπενθυμίζει την επαίτειο τους. Δεν μπορεί να το δώσουν δρόμο!

Πρέπει να ψάξω.

Πετρούλα welcome back!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...