Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε ναι ειναι η διδυμια απο τη μερια της γυναικας απο τον πατερα της γυναικας συγκεκριμενα.

ναι ε; και στα δυο ειμαι μεσα απο την μερια και απο τον μπαμπα μου να ανυσηχω; :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι για τα διδυμα δεν ανησυχω.και φλεβα εχουμε αλλα και με τον τροπο μας και τριδυμα μπορει να ειναι οποτε απλα θα παρω αποφαση για επομενη εγκυμοσυνη οταν νοιωθω ετοιμη να αντιμετωπισω πολλα νιαουρισματα μαζεμενα μπρρρρρ.τρελλα!!!αλλα και απιστευτη ευτυχια.......φανταζομαι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσια για το θεμα του σκυλου δεν ξερω πιστευω οτι ειναι και θεμα χαρακτηρα του ζωου ο δικος μας που ειχαμε ηταν ντοπερμαν ρατσα πολυ παρεξηγημενη κι εχουν ακουστει πολλα τον τιμο τον λατρευε δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να του κανει κακο αλλα δεν τον αφηναμε ποτε μονο γιατι ηταν πολυ ατσουμπαλος δηλαδη εκανε πολυ ατσαλες κινησεις ηθελε να σ'αγαπησει και σε πονουσε χωρις να το θελει ηταν και σχεδον 60 κιλα

τελος παντων ας μην τα θημαμαι και στεναχωριεμαι

καποια στιγμη παντως θελω να παρουμε ενα σκυλο οχι τοσο μεγαλωσωμο ενα μικρο πιστευω πως και η επαφη στα παιδια με τα ζωα κανει καλο

ετοιμα τα σουτζουκακια μου σε λιγο θα κανω και τον πουρε και τελος!!!

Μαρινα μου που εισαι;πως ειναι τα μικρα;

Ηλιανα μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου

αντε να δεις που θα φτασεις και στις 40 να το δεις ;)

Διάβασα για τον Αστεράκο και μπήκα να πω ότι στεναχωρήθηκα πολύ γ@#@ μου για την έκβαση.Βίκυ στείλε τη συμπαράστασή μας στη Σαρδελίνα και εύχομαι σύντομα να βγουν, τώρα όποιος και να φταίει νομίζω είναι πολύ αργά μιας και το κακό έχει ήδη γίνει.

Ηλιάνα άντε μπράβο για τα νέα σου , αλλά πρόσεχε και εσύ μην παίρνεις θάρρος είπαμε , συνεχίζεις όσο μπορείς την ξεκούραση.

Νατάσα τελικά εσείς ξεκινάτε πισίνα με χλώριο ή χωρίς

Mαρίνα περαστικά και στα ζουζούνια σου.

Καλά βρε κορίτσια εγώ μόνο ένα καθισματάκι φαγητού έχω , πως γίνεται να σας έχω δώσει δύο , ένα της Ηλιάνας και ένα της Ιωάννας που λέτε ότι πήρατε της κίκο , όχι τίποτε άλλο αλλά θα νομίζουν και τα άλλα κορίτσια ότι έχω εταιρία με δαύτα και τα δίνω τσάμπα.χιχιχι την είπα τη βλακεία μου πάλι δε μπορούσα έ;;;

Διαφημίσεις

Νατάσα τελικά εσείς ξεκινάτε πισίνα με χλώριο ή χωρίς

Με χλωριο... Παραδοσιακα πραγματα... Δεν εκατσα να πολυψαχτω να σου πω... Σε δυο "ιδιωτικα" κολυμβητηρια που εχουν με οξυγονο κτλ, ηταν πρωτον πανακριβα και δευτερον δεν ειχαν ωρες για εργαζομενες μαμαδες - ή ηταν κλεισμενες ηδη!:twisted::twisted: Οποτε αναγκαστικα καταληξαμε εκει... Παιδιατρο δεν εχω ρωτησει, θα ρωτησω απο βδομαδα που θα παω να παρω το χαρτι για το κολυμβητηριο...

t7fQp3.png

Γεια σας και από μενα.

Σας εχω χασει τελειωγς γμτ.Χθες προσπαθησα να μπω απο το σπιτι αλλα ειχα την μικρη αγκαλια και γραψαμε ενα ωραιο κινεζικο μηνυμα.

Να ευχηθώ περαστικά στον γαμπρούλη μου.Αλεξάνδρα μου ευχομαι να γινει γρηγορα καλα.

Βικακυ να της δωσεις πολλα φιλια.

Εμείς προχθες πήγαμε σε δερματολόγο γιατι η μικρή εβγαζε συνεχεια σπυρακια και τελικα μου ειπε οτι εχει κνίδωση και απο οτι βρηκαμε μαλλον το επαθε επειδη αλλαξαμε μαρκα στο σαλαμι που ετρωγε.

Οπότε αποχή τελείως για 1,5 μηνα και σταγονες ζιρτεκ και μετα αρχιζουμε παλι να δινουμε αυτο που δεν την πειραζε.

Κατα τα αλλα το ξενυχτι συνεχίζεται ακαθεκτο .

Από τα λίγα που διαβασα λετε για δίδυμα.

Εγώ επειδή πονουσα πολύ σε καποιες ωορηξίες και ειχα παει στο γιατρο μου ειπε οτι εχω διπλη ωορηξια οποτε και πιθανοτητα για διδυμα.Αλλα χλωμο το βλεπω γιατι απομακρύνθηκα παααρα πολυ απο την ιδεα δευτερου παιδιου οποτε μπα!

Φιλιώ μου τι μου κανεις και εχω μια τρελη πεινα????

Μαράκι η Ευούλα μπορεί να ειναι η πιο αδύνατη αλλα η δικια μου πρεπει να ειναι η πιο κοντή .Αμφιβάλω αν πιασαμε τους 90 πόντους .

Ελένη μου συνεχίζει με τις τσιρίδες ο μικρός ε?

Τι να πω? Εμας δεν τσιρίζει αλλα αντιμιλάει παρα πολύ και ως γνήσιο θηλυκό κλαιει πολύ ευκολα και καθεται και λεει "μαμα κλαιω ή μπαμπα κλαίω " ασταματητα.

Τι να πω ρε κοριτσι υπομονη !!!!

deleni μου μπράβο που εκανες την επέμβαση.Καλή αναρρωση.

Πολλα φιλια σε ολες .

Διαφημίσεις

Μιαμ μιαμ βρε Vatraxaki. Με τον πόνο μας παίζεις τώρα?????

Κορίτσια πείτε μου αν θέλετε τη γνώμη σας.

Είμαστε καλεσμένοι στο γάμο και στο τραπέζι παλιάς συμμαθήτριας, που δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.

Λέω να πάω-πάμε ας πούμε γιατί για να με θυμήθηκε θεωρώ ότι θα πρέπει να την τιμήσω.

Το θέμα είναι όμως τι δώρο πηγαίνουμε οεο?

Δεν ξέρω τις ανάγκες τους και δεν έχουν λίστα γάμου.

Να δώσω χρήματα σε κάποιον τόσο ξένο το θεωρώ κάπως. Αχ πείτε καμιά ιδέα αν έχετε.

Σούλα μου μαζί γράφαμε. Περαστικά και σε σας. Τι να πω. Εγώ πάντως αποφεύγω να του δίνω αλλαντικά....

Και κινέζικο που ήταν το μήνυμα μωρέ ας το άφηνες. Θα καταλαβαίναμε ότι μας διάβασες ;)

Ξαγρυπνία κι Αγιος ο Θεός? Υπομονή και σε σας!

Πάντως εμείς το ξαναείπα πρέπει να έχουμε το πιο βαρύ παιδάκι!!! Είπαμε θα σας το επιβεβαιώσω μετά την επίσκεψη στην παιδίατρο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ηρθαμε και εμεις.Το παιδι μου που δηθεν δεν πειναει στις 12 εφαγε 1 μεγαλο κομματι τουρτα επειδη ειχε ενα παιδακι γενεθλια και 1 γλυκ απο μια Αγαπη

Τελος.Ειναι μιζερος με το φαι.

Μαελενη οχι να μη δωσεις λεφτα διοτι ποσα θα δωσεις?Αν δωσεις πχ.50 ευρω θα φανει λιγο..

Εγω σε τετοιες περιπτωσεις περνω μια ασημενια κορνιζα καπου 50-60 ευρω και τελειωνω.Νομιζω οτι ειναι ενα δωρο χρησιμο και θα χρησιμοποιηθει καποτε στο σπιτικο τους.Οσες κορνιζες και να εχεις μετεπειτα με παιδια κτλ ,χρειαζονται.

Εναλλακτικα θα ελεγα ενα καλο σετ πετσετες μπανιου αλλα αν δεν εχεις ιδιατερη οικειοτητα προτιμησε την κορνιζα ή ενα αλμπουμ με κανα ασημενιο σχεδιακι επανω..

Δεν ειστε οι πιο βαριοι...τα ιδια ειμαστε και εμεις...ειχαμε πιασει τα 15,400 αλλα πεσαμε στα 15 στις διακοπες.Τωρα παλι 15,500 τον βγαζω.

Σουλιτσα απεφυγε τα αλλαντικα οσο μπορεις.Φιλια

Κανα νεο ρε παιδια απο αστερη?Βικυυυυυ!

Βατραχακι θες να με ξεκανεις εσυ απο χθες το βλεπω....καλοφαγωτο το φαγακι σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μιαμ μιαμ βρε Vatraxaki. Με τον πόνο μας παίζεις τώρα?????

Κορίτσια πείτε μου αν θέλετε τη γνώμη σας.

Είμαστε καλεσμένοι στο γάμο και στο τραπέζι παλιάς συμμαθήτριας, που δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.

Λέω να πάω-πάμε ας πούμε γιατί για να με θυμήθηκε θεωρώ ότι θα πρέπει να την τιμήσω.

Το θέμα είναι όμως τι δώρο πηγαίνουμε οεο?

Δεν ξέρω τις ανάγκες τους και δεν έχουν λίστα γάμου.

Να δώσω χρήματα σε κάποιον τόσο ξένο το θεωρώ κάπως. Αχ πείτε καμιά ιδέα αν έχετε.

Ένα ωραίο άλμπουμ για φωτογραφίες , μια ασημένια κορνίζα , εγώ πάντως όσες και να μου είχανε φέρει στο γάμο μου που δεν ήταν και πολλές καμία δεν πήγε χαμένη.

Σουλίτσα που είσαι εσύ καλέ ; περαστικά στη μικρή ζουζούνα εύχομαι.

Βρε Βατραχάκι χρυσοχέρα τι μας κάνεις μεσημεριάτικα ήθελα να 'ξερα , τέλεια φαίνονται μπορώ να πω.

Αρμάκι μου έτσι δύσκολοσ που έχει γίνει και ο δικός μου ο γιος μας βλέπω στα κιλά να σας φτάνουμε απο εδώ και στο εξής.

Ντελενάκι σιδερένια κοπέλα μου και καλή ανάρρωση τώρα.

Εγω σε τετοιες περιπτωσεις περνω μια ασημενια κορνιζα καπου 50-60 ευρω και τελειωνω.Νομιζω οτι ειναι ενα δωρο χρησιμο και θα χρησιμοποιηθει καποτε στο σπιτικο τους.Οσες κορνιζες και να εχεις μετεπειτα με παιδια κτλ ,χρειαζονται.

Εναλλακτικα θα ελεγα ενα καλο σετ πετσετες μπανιου αλλα αν δεν εχεις ιδιατερη οικειοτητα προτιμησε την κορνιζα ή ενα αλμπουμ με κανα ασημενιο σχεδιακι επανω..!

Ριτάκι τα ίδια γράφαμε , έχουμε το ίδιο γούστο φαίνεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...