Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολα καλα Ηλιαννα μου ..

Πωπω ευχομαι ο Αστερακος να παει καλα!!!την θετικη ενεργεια στο μαναρακι μας!!

Μαργαριτακι και εγω για την αντιβιωση και τις αλλεργικες αντιδρασεις τα ιδια με σενα ξερω ...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕ

ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ?

:tongue::tongue:

Μαργαριτακι και εγω για την αντιβιωση και τις αλλεργικες αντιδρασεις τα ιδια με σενα ξερω ..

Μα ρε παιδια οταν σας ελεγα οτι το παιδι ειναι πουα ακριβολογουσα...μιλαμε για μια φρικτη κατασταση αφου ημουν με την κορτζινη stand by kai to atarax 4 φορες τη μερα..τιποτα αλλο...ουτε καν σταγονες για τα αυτια...τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε Sardelaki περαστικά στο μωρό σου.

Deleni όλα καλά δηλ? Μπράβο χαίρομαι. Καλή και γρήγορα ανάρρωση εύχομαι.

Για τα δίδυμα που λέτε έχω φίλη με πατέρα δίδυμο που απέκτησε δίδυμα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ε ναι ειναι η διδυμια απο τη μερια της γυναικας απο τον πατερα της γυναικας συγκεκριμενα.

Ακριβώς!

Οσο για την τσιρίδα, επειδή δοκίμασα και να τον αφήσω και να απομακρυνθώ και να τον πάρω με το καλό ερχόμενη στο ύψος του......το μόνο που έπιασε ήταν αυτό που έκανα χτες με το να του αναπαράγω την ηχογράφηση! Εκεί παιδιά έμεινε με το στόμα ανοιχτό, σταμάτησε επιτόπου κι όως σας είπα άρχισε να μου λέει ότι είναι ο ένας ή ο άλλος ξάδερφος. Δεν είναι ο σωστός τρόπος, το ξέρω, αλλά δεν έχω βρει άλλον για την ώρα :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Απο την αλλη εχω επηρεαστει παρα πολυ απο ενα ζευγαρι γνωστων μας που εχουν 3 παιδια και 1 σκυλι.Το μικροτερο κοριτσακι προπερσι εκανε 3 πλαστικες στο προσωπο ....του επιτεθηκε ο σκυλος...

Πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι το σκυλι μεσα σε ενα σπιτι με μικρα παιδια ξαφνικα δε θα ''τρελαθει''?Εδω εμεις και βαραμε νευρα ανεξελεγκτα καποιες στιγμες..απαντηστε μου αν ξερετε

μηπως κατι του εκανε το παιδι?οι γονεις που ηταν?δεν θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα σκυλι μικροσωμο που ζει με μια οικογενεια χρονια ξαφνικα επιτιθεται χωρις λογο.τον σκυλο τι τον εκαναν?πως τιμωρηθηκε?(δεν ξερω ποια θα επρεπε να ηταν η τιμωρια του αλλα θα ρωτουσα τον κτηνιατρο μας).πολλες φορες για να με "εκδικηθει"ο μπετ που παιζω μονο με την φωτεινη και τον αγνοω μπορει να κατουρησει καπου μεσα στο σπιτι.ο λουκας λεει να μην τον ταισουμε εκεινη την μερα για τιμωρια,αλλα μετα μπορει να του βγει αλλου του σκυλου.αν και συγκεκριμενα για τον δικο μου τον μπουνταλα το αποκλειω.

παιζει μεγαλο ρολο να ασχολουμαστε με το ζωο και να μη το παραμελουμε.ειναι μελος της οικογενειας και μας θεωρει γονεις του.

τα αδελφια πολλες φορες δεν μαλλιοτραβιουνται απο ζηλια?το ιδιο κανει και ο σκυλος.

τελος παντων αν συνεχισω να μιλαω για αυτο το θεμα θα νομισετε οτι βαζω τα ζωα πιο πανω απο τα παιδια ενω δεν ειναι ετσι και το λεω αυτο γιατι εχει ξαναγινει η κουβεντα παλιοτερα με κατι γνωστους μου και με περασαν δεν ξερω και εγω για ποια.

σε ολα υπαρχει μετρο και κατανοηση.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εγω βικυ μου οτι και να πεις πανω στο θεμα θα το δεχτω διοτι δεν εχω καμμια μα καμμια εμπερια απο κατοικιδια.

Το σκυλι αυτο ηταν λυκοσκυλο.Εξαιρετικα φιλικο προς τα παιδια.Ξαφνικα εγινε το ατυχημα ...ακομα δε ξερουν τι και πως.. ισως και πανω στο παιχνδι?δε ξερω...οπως και να εχει θανατωθηκε το σκυλι γιατι εκανε μεγαλη ζημια στο παιδι..

Το θεμα ομως ειναι αλλου.Οταν εχεις παιδια μεσα στο σπιτι ,3 συγκεκριμενα και εχεις και ενα τοσο μεγαλο σκυλο ,που οσο μεγαλο σπιτι και να εχεις, σιγουρα ζοριζεται,ειναι δυνατον να εχεις τα ματια σου και πανω στα παιδια και πανω στο σκυλι 24 ωρες το 24ωρο?Εδω ενα παιδι εχουμε και παλι θελει διαρκη παρακολουθηση...δεν ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο.Και απλα αναρωτιεμαι αν ειναι ρσικο να εχεις παιδια με σκυλια μαζι σε ενα διαμερισμα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΒΙΚΗ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΗΤΑΝ Προοράκι ? ΑΝ ΝΑΙ είναι απαραίτητος ο οφθαλμολογικός έλεγχος πριν το πρώτο χρόνο της ζωής καλημέρα

τιποτα βρε κοπελα μου.

οχι δεν ηταν προωρο,γεννηθηκε στο δεκατο μηνα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

περιμενουν τις αιματολογικες να βγουνε.μολις μιλησω μαζι της εννοειται οτι θα σας ενημερωσω.

Deleni μου αλληλουια! Πρεπει να ειναι φοβερη αισθηση! Κατι φιλοι μου που εκαναν την ιδια εγχειρηση μου ελεγαν οτι για καιρο μετα εψαχναν να φορεσουν τα γυαλια τους... Η δυναμη της συνηθειας βλεπεις...

Καλα τρελαθηκα με τον Αστερακο μας... Αχ βρε κοριτσια εχω την εντυπωση οτι ο παιδιατρος τους εφαγε... Αφου ειναι γνωστο οτι κοβεται η αντιβιωση με οποιο τιμημα σε περιπτωσεις τετοιας αλλεργιας... Τι κριμα, τζαμπα ταλαιπωρειται το παιδι! Ολα καλα θα πανε, ειμαι βεβαιη, αλλα κριμα!!!

Ηλιανα τελεια νεα!!! Να δεις που στο τελος θα τον παρεις σπιτι κατευθειαν! Μπραβο!!!:D

t7fQp3.png

Εγω βικυ μου οτι και να πεις πανω στο θεμα θα το δεχτω διοτι δεν εχω καμμια μα καμμια εμπερια απο κατοικιδια.

Το σκυλι αυτο ηταν λυκοσκυλο.Εξαιρετικα φιλικο προς τα παιδια.Ξαφνικα εγινε το ατυχημα ...ακομα δε ξερουν τι και πως.. ισως και πανω στο παιχνδι?δε ξερω...οπως και να εχει θανατωθηκε το σκυλι γιατι εκανε μεγαλη ζημια στο παιδι..

Το θεμα ομως ειναι αλλου.Οταν εχεις παιδια μεσα στο σπιτι ,3 συγκεκριμενα και εχεις και ενα τοσο μεγαλο σκυλο ,που οσο μεγαλο σπιτι και να εχεις, σιγουρα ζοριζεται,ειναι δυνατον να εχεις τα ματια σου και πανω στα παιδια και πανω στο σκυλι 24 ωρες το 24ωρο?Εδω ενα παιδι εχουμε και παλι θελει διαρκη παρακολουθηση...δεν ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο.Και απλα αναρωτιεμαι αν ειναι ρσικο να εχεις παιδια με σκυλια μαζι σε ενα διαμερισμα...

Επειδή έχουμε, όχι εμείς, αλλά ο παππούς, τεράστιο σκύλο και μέσα στο σπίτι μάλιστα, μη ρωτάτε πως και τι, απλά τον έσωσε σαν μωρό και μετά δέθηκα. Λοιπόν όσο είναι ο Γρηγόρης εκεί του φοράνε το φίμωτρο. Δύσκολο βέβαια να έχει το ζώο τόση ώρα το φίμωτρο, αλλά προκειμένου να προφυλάξουμε το Γρηγόρη......

θετικη ενεργεια στη σαρδελα μας και περαστικα στον αστερακο.μπηκαν νοσοκομειο γιατι ειναι πολυ φουντωμενος ο μικρος.

αχ μωρε πολυ στεναχωρεθηκα :-(

σαρδελινα μου περαστικα στο αντρακι σου και κουραγιο θα περασει

κι αυτη η μπορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καταρχην λυπαμαι παρα πολυ για το παιδι.

το σκυλι αυτο δεν μπορει να ζησει μεσα στο διαμερισμα.παθαινει μια πολυ σοβαρη βλαβη στα ποδια του και πεθαινει σιγα σιγα.ναι οντως μπορει και να τρελλαθηκε.τραγικο λαθος των γονιων που το ειχαν μαζι τους.ουτε σε μικρη αυλη δεν μπορει να ειναι θελει χωρο.

ετσι και αλλιως δεν ειχε ζωη ο σκυλος αυτος.πραγματικα λυπαμαι για ολο αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...