Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Κικο μου τι να πω πια! Να τώρα τον πήρε ο παππούς και είναι στο μπαλκόνι. Ε λοιπόν τον ακούω που τσιρίζει! Και βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει αυτό.

Μα να θέλει να τρέχω με την τσάντα κρεμασμένη στον ώμο μέσα στο σπίτι! Κάθε φορά το ίδιο μου κάνει!!!

Στην παιδίατρο θα το αναφέρω φυσικά όταν θα πάμε, αλλά τι να μου πει η γυναίκα. Θα νομίζει ότι λέω υπερβολές, αλλά δεν τα παραλέω :( :( Θα της βάλω την ηχογράφηση μήπως και μου πει καμιά ιδέα. Ουφ.

Έχεις δοκιμάσει να τον βάλεις τιμωρία, να τον κλείσεις δηλαδή στο δωμάτιο του και βάλε και τέρμα τη κασέτα με τη τσιρίδα του έτσι για να καταλάβει πως αισθάνεστε.

Αλλά και να θέλει να σε βλέπει με τη τσάντα κρεμασμένη στον ώμο μέσα στο σπίτι συγνώμη αλλά με πιάνουν τα γέλια και μόνο που το σκέφτομαι.:D:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαελενη κατσε να σου αντιγραψω τι διαβασα και σε θυμηθηκα:

''Αν εισαστε χαλαροι στο σπιτι ή εχετε παει για ψωνια στο σουπερ μαρκετ και ξαφνικα το 2χρονο παιδι σας αρχιζει και τσιριζει χωρις λογο ενεργηστε ως εξης:

Πρωτα βεβαιωθειτε οτι μεσα στα νευρα του δε θα κανει κακο στον εαυτο του.Δηλαδη οτι για παραδειγμα δε θα χτυπησει καπου.Παρολο που το πρωτο που σας ερχεται στο μυαλο ειναι να προσπαθησετε να το ηρεμησετε,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να συνεχισετε τη δουλεια σας κανονικα.Το παιδι εκδηλωνει αυτου του ειδους τη συμπεριφορα για να τραβηξει την προσοχη σας,για αυτο η αδιαοφρια ειναι η καλυτερη λυση.Αν ομως επιμεινει και δεν μπορειτε να ακουτε τις φωνες του ή νιωθετε οτι οι πελατες δεν αντεχουν και εχουν καρφωσει τα βλεμματα πανω σας πηγαινετε το εξω στο μπαλκονι ή βγειτε εξω μαζι του μεχρι να ηρεμησει..Οταν τελικα ηρεμησει πειτε του ''χαιρομαι που εισαι ηρεμος τωρα''.

Και πιο κατω.....

Η αναγκη του παιδιου σας για εξουσια και ελεγχο συνδεεται αμεσα με την αυτοεκτιμηση.Φροντιστε λοιπον να επιτρεπεται στο παιδι σας να εχει επιλογες και να παιρνει αποφασεις ωστε να νιωθει οτι εχει τον ελεγχο της ζωης του.

Ετσι σιγα σιγα θα μειωθει η αναγκη να απαιτει περισσοτερα δικαιωματα.

Καθε φορα λοιπον που ετοιμαζεστε να παρετε μια αποφαση για το παιδι σας αναρωτηθειτε αν θα μπορουσε εκεινο να την εχει παρει για τον εαυτο του.Αν η απαντηση ειναι θετικη τοτε δωστε του την ευκαιρια να κανει εκεινο την επιλογη(πχ.τι ρουχα θα φορεσει,με ποιον θα παιξει,τι θα δει στην τηλεοραση,τι θα φαει).

Οταν δινετε την ευκαιρια στο παιδι να παρει αποφασεις νιωθει ικανο και ελευθερο.

Ετσι την επομενη φορα που θα χρειαστει να συμμορφωθει θα το κανει με μεγαλυτερη προθυμια.''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σχετικα με τα παραπανω εγω σχεδον ετσι πραττω και στα δυο που αναφερει...ειδικα αυτο με τις επιλογες το κανω απο πολυ νωρις και εχω βρει την υγεια μου σε πολλα θεματα.

Βεβαια αν το παιδι τσιριζε ασταματητα δε ξερω πως θα αντιδρουσα αλλα νομιζω Ελενη οτι πρεπει να μην του δινετε πλεον καμμια μα καμμια σημασια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και αυτο που σας λεω εγω του τζαμπο,βγαινει ο δισκος,ρυθμιζεται η πλατη ανεβοκατεβαινουν τα ποδαρακια,εχει ζωνες,βγαινουν τα καλυμματα,ειναι πιο κομψο σε ογκο απο τα αλλα και ειναι μια χαρα και πολυυυ γερο εξακριβωμενα.Βατραχακι αντε δες το.
αλήθεια πόσο κοστίζει αυτό αν είναι καλό να το έχουμε υπόψη μας για δωράκι γιατί γεννάνε κάτι ξαδέρφες τα Χριστούγεννα ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΤΟΥΡΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΒΙΚΗ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ν α σας ζήσουν και τα δίδυμα

marina28 μου δεν το πιστεύω ότι πέρασαν 3 εβδομάδες που τρυπιέμαι

τα νερά μου έσπασαν στις 23 Αυγούστου και σήμερα έχουμε 17 /9φοβερό………??????? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ

χαχα ναι αφου καποια στιγμη αρχισα να σκεφτομαι να δωσω εξετασεις για συμβουλος θηλασμου αλλα θελει πολυ διαβασμα!
ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΧΙΧΙΧΙ

πανμαρ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΣ ΧΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

maeleniειπα να μην σε αγχώσω χτες αλά τσιρίζει πολύ δυνατααααααααααααααα μπορώ να πω αλά σου είπα δεν τα καταλαβαίνουμε και εφόσον δεν εχει αναπτυχτεί ο λόγος πρέπει κάπως να μας πουν τι θέλουν καλή μου φιλία και ΥΠΟΜΟΝΗ

μια ερωτηση.

μια συναδελφος μου πηγε χθες σε οφθαλμιατρο το 9 μηνων μωρο της γιατι της το ειπε η παιδιατρος.το παιδι δεν εχει τιποτα απλα για ελεγχο.ετυχε σε καμια αυτο?

ΗΤΑΝ Προοράκι ? ΑΝ ΝΑΙ είναι απαραίτητος ο οφθαλμολογικός έλεγχος πριν το πρώτο χρόνο της ζωής καλημέρα

arma καλημέρα [πως είσαι κούκλα/ και μην αγχώνεσαι για το βάρος

δεν ξεχασα καμια ? φιλια σε ολλες

ααααααααααα ΦΙΛΑΚΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ

ΚΙΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ααα να σας αντιγραψω και κατι αλλο που βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον επειδη λεμε συχνα για τις σοκολατες...

''Η σοκολατα,η αδυναμια μικρων και μεγαλων ειναι απο τις τροφες που κακως εχουν παρεξηγηθει.Και λεμε κακως διοτι αποτελει μια πολυ καλη πηγη μαγνησιου και σιδηρου,ευνοει τη διαυγεια,τη χαλαρωση του νευρικου συστηματος ενω ταυτοχρονα βοηθαει στην παραγωγη σεροτονινης ,της ''μαγικης'' αυτης ουσιας που μας οδηγει στην ευεξια και τον κορεσμο.

Οσον αφορα τις θερμιδες η λευκη ,με τη γαλακτος και τη μαυρη εχουν μικρη διαφορα.Ωστοσο πρεπει να πουμε πως η μαυρη ειναι καλυτερη ποιοτικα για εναν πολυ σημαντικο λογο:περιλαμβανει καλης ποιοτητας λιπαρα οξεα,τα οποια προστατευουν τον οργανισμο απο καρδιαγγειακες παθησεις και την εκδηλωση χοληστερινης καθολου σπανιο φαινομενο στα παιδια στις μερες μας.Επισης η μαυρη σοκολατα διεγειρει αμεσα την παραγωγη σεροτονινης-που οπως ειπαμε οδηγει στην ευεξια-σε αντιθεση με τη λευκη ή τη γαλακτος.Η επιλογη ομως ειναι αποκλειστικα και μονο του παιδιου.''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!!!

!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΛΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ δεν έλεγα για αυτές για της άλλες τις βαρέων βαρέων κυβικών αυτές είναι μια χαρά σεχι

Καλημερα κοριτσια και επισημα!!!

Μαριζα στη Γλυφαδα κανουμε εμεις! Για σκεψου το, δεν ειναι τοοοοσο μακρια! Θα περνανε τελεια το Ναταλακι με τον Σωτο!

Μαρινακι ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Να'σαι καλα! Εγω για μενα μπουρνουζι να εχω, ή μια μεγαλη πετσετα??? Ναι, ξερω οι αποριες μου δεν τελειωνουν ποτε! Ειδα και τη φωτο σας! Καλα οι υπολοιποι δεν πολυφαινονται, αλλα εσυ παιδακι μου εισαι ΚΟΥΚΛΑ! Και το φορεμα σουπερ και το ντεκολτε μαι χαρα! Κυρια!!! Θελουμε και αλλη φωτο με κοντινο στα κουκλια σου! Παντα ευτυχισμενοι και δεμενοι να ειστε Μαρινακι μου και να χαιρεστε τα παιδακια σας! Περαστικα κιολας, δε σε φοβαμαι εσενα, εχεις σκληραγωγηθει πλεον!!!

Ριτακι καλα το υποψιαστηκα οτι ηταν η συγκεκριμενη κοπελα! Καλα λεμε δε μου ξεφευγει τιποτα, μνημη ελεφαντα! Να της ζησουν της κοπελας, ολα καλα να πανε!

Μαελενη εχετε κουφαθει απο την τσιριδα βλεπω ε? Κακο πραγμα, εμεις δεν το εχουμε... Ιδεα δεν εχω τι να κανεις... Μπας και να αγοραζες καμια ωτασπιδα σε πρωτη φαση?

Λετε για διδυμα! Αχ τρεμει το φυλλοκαρδι μου! Τα διδυμα λεει πιανουν απο την πλευρα του πατερα της κοπελας... Και του μπαμπα μου τα πρωτα ξαδερφια ειναι διδυμα... Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω... Απαπα! Και να μου βγουν και τα δυο αγορια???? Παει, δε θα τη βγαλω καθαρη! Καλα Βατραχακι για την περιπτωση σου, η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα!

Να ευχηθω και στο Σοφακι μας χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τη χαιρεστε Μαρια μου!!! Παντε γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!! Να χαιρεσαι και τη μανουλα σου, μεγαλη γιορτη για σενα σημερα!

Σαρδελακι, τι μπερδεμα κι αυτό ρε παιδι μου… Αχ τι να κανεις, ιδεα δεν εχω… Μαλλον θα ακολουθουσα τον ΩΡΛ, είναι ο τομεας του, τι να λεμε τωρα… Αν ο ΩΡΛ κρινει ότι το πυον θα φυγει χωρις αντιβιωση κατι θα ξερει… Από την άλλη ακουω και συνεχεια που όταν ένα παιδάκι εχει αλλεργια, η αντιβιωση κοβεται μαχαιρι… Ξερω κι εγω ρε παιδι μου…

Αρμακι καλα μωρε δε θα σου ξαναπουμε τιποτα! Είναι αδυνατη, οκ! Εισαι κι εσυ όμως, οποτε εχει το παιδι να παρει! Κανενα θεμα!

t7fQp3.png

Καλημερα ηλιανα!Πηγες στο γιατρο τελικα?

Οσο για το καρεκλακι ..50 ευρω εχει..ειναι καλη επιλογη.

Βατραχακι πρωην προτυπο μου χαχα τι κανεις?

Παν Μαρ να χαιρεσαι και τη μανουλα σου!

Αρμακι εργασια και χαρα ε?Πως εισαι?

Κικο,βικυ,νατασσουλα καλημερα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα..

Να χαιρομαστε το ομορφο ,τσαχπινικο και πολυλογουδικο Σοφακι μας!!!Γειτονισσα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ..να ειναι παντα γερο και τυχερο!!

Μαρινακι περαστικα στα παιδακια σου!!!

Ριτακι τα διδυμακια σας να ειναι γερα και τυχερα !!!εγω ειχα πολυ εντονη κληρονομικοτητα αλλα φτου φτου την γλυτωσα...η γιαγια μου ειχε κανει 3 φορες διδυμα και 1 τριδυμα ..

Εμεις ειμαστε καλα και σήμερα εχουμε εμβολιο ...το σιγουρο ειναι οτι το βραβειο του κοκκαλοπαιδου δεν θα το παορυμε ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δεν πήγα γιατρό είχε δύσκολα περιστατικά

σήμερα θα πάω κάποια στιγμή

θα μου τηλ να πεταχτώ

να δούμε το αμνιακό

η εξετάσεις βγήκαν σουπερ

οσο για το καρεκλακι καλό ακούγετε κ μονό 50 ευρώ το δικό μου πρέπει να κάνει γύρο στα 200 αλά το ευχαριστηθήκαμε

ana08 καλημέρα μετά βαΐων και κλάδων

χχιχιιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...