Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια.

Πωπω διδυμοσυζήτηση που ανοίξατε πάλι χτες!

Αντε να δούμε που θα κληρώσει το δίδυμο χαχαχα!

Πανμαρ να χαίρεσαι και τη μανούλα σου, να είναι γερή και να σας "αντέχει" όοοοολους ;)

Αχ κορίτσια τι θα κάνω μ' αυτή τη τσιρίδα του????? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Χτες το βράδυ μας έσπασε τα νεύρα. Ηταν στον παππού και τον άκουγα από το δικός μας σπίτι που τσίριζε. Και μάλιστα με περιοδικό ρυθμό, σα σειρήνα. Πήγα και τον πήρα. Εδώ συνεχίστηκε το ίδιο βιολί. Δεν άντεξα, τον ηχογράφησα και του έβαλα να το ακούσει. Εκεί μου έλεγε όχι ο Αγγελος (ξάδερφος) κλαίει, όχι ο Αχιλλέας (ξάδερφος) κλαίει, του λέω εσύ είσαι και τσιρίζεις. Εκεί σταμάτησε, αλλά από τη στιγμή που ξύπνησε τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Πάλι το κεφάλι μου μ' έπιασε!

Τελευταία τσιρίδα γιατί δεν έχω την τσάντα μου κρεμασμένη στον ώμο να τρέχω μ' αυτήν μέσα στο σπίτι :shock::shock:

Τι θα κάνω βρε κορίτσια. Πάντως αν δεν τον ακούσετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ και τι περνάμε :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να έρθουμε κι εμείς; Θα μας δεχτούν ή έκλεισαν οι θέσεις; Πολύ μακριά όμως ρε παιδί μου... Πόσες φορές την εβδομάδα είναι; Σε βομβάρδισα έ; Περαστικά ρε κοριτσάκι και κουράγιο, τί άλλο να σου πω ταλαίπωρη μάνα.

Μαριζακι ελατε σε εμας! Πιο κοντα ειμαστε εμεις απο τη Μαρινα!!! (χαχα Μαρινα)! Και θεσεις εχει σιγουρα! Ελατε και σημερα αμα θελεις! Παρε με αμα θες να σου πω λεπτομερειες! Το μαθημα ειναι Παρασκευη 8 το βραδυ και Κυριακη πρωι στις 11! Για σκεψου το!:D

Καλημερα κοριτσια!!!:P

t7fQp3.png

μια ερωτηση.

μια συναδελφος μου πηγε χθες σε οφθαλμιατρο το 9 μηνων μωρο της γιατι της το ειπε η παιδιατρος.το παιδι δεν εχει τιποτα απλα για ελεγχο.ετυχε σε καμια αυτο?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ήρθες στη ζωή μας, μια Σοφία, και έφερες μαζί σου την Πίστη, την Ελπίδα και την Αγάπη...

Σ' ευχαριστούμε!

τι γλυκο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μια ερωτηση.

μια συναδελφος μου πηγε χθες σε οφθαλμιατρο το 9 μηνων μωρο της γιατι της το ειπε η παιδιατρος.το παιδι δεν εχει τιποτα απλα για ελεγχο.ετυχε σε καμια αυτο?

Ναι σ' εμάς Βικούλα. Προληπτικά! Και τώρα προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για 2η επίσκεψη. Οπως τον είχα πάει και σε ΩΡΛ πάλι προληπτικά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Βικάκι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Κι εγώ πιστεύω ότι, κατά 99%, φταίνε οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου ή οι γονείς ενός παιδιού (που, συνήθως χωρίς λόγο, περνάνε στα παιδιά ένα φόβο για τα σκυλιά, και που στην ουσία είναι φόβος της μαμάς ή του μπαμπά...) Ξέρεις πόσες φορές μας έχει τύχει, να πηγαίνουμε βόλτα με τον Έκτορα και να βλέπω γονείς να τραβάνε το παιδάκι τους, ακόμα και ν'αλλάζουν πεζοδρόμιο, μόνο και μόνο για να μην περάσουν δίπλα από τον Έκτορα (ο οποίος είναι και με το λουρί του, όχι ελεύθερος)? Εμείς αυτό που λέμε στην Σοφία είναι να μην πειράζει ποτέ ένα σκυλί την ώρα που τρώει, να προσέχει το πώς πάει να το χαϊδέψει (έτσι ώστε να μην νοιώσει το σκυλί απειλή) και να ρωτάει τον ιδιοκτήτη του σκύλου, αν μπορεί να το χαϊδέψει.

Για την ευθανασία, πίστεψέ με, πλάκα έκανα!!!

κοριτσακι μου καλο το ξερω οτι εκανες πλακα.και εμεις το ιδιο με την φωτεινη απλα οταν βλεπει ενα μεγαλο στο δρομο ερχεται στο ποδι μου και μου λεει φοβαμαι.και τωρα τελευταια οταν παμε να μπουμε στο σπιτι μου το λεει και για τον μπετοβεν και κρεμεται απο πανω μου,αλλα το εκανε γιατι καποιος της το ειπε και ξερω ποιος.θα το ξεπερασει αφου με το που ανοιγει η πορτα ο αλλος ειναι γυρισμενος αναποδα και η μικρη απο πανω του να τον παιζει.θα το ξεχασει

Αχ! Ξέχασα!

Να χαίρομαι και την μανούλα μου!!!

Να είναι πάντα γερή, να μας αγαπάει τόοοοοσο και να έχει αντοχές να τραβάει όλα αυτά που της κάνουμε τα παιδιά της, τα εγγόνια της και ο άντρας της!!!! Πάντα με την καλή της την καρδιά, την αγκαλιά και το χαμόγελο της!!!

να την χαιρεσαι και την μανουλα σου να ειναι γερη να καμαρωσει και δισεγγονα

Καλημέρα σε όλες.

Χρόνια πολλά Μαράκι να χαίρεσαι το γλυκό Σοφάκι σου και τη μανούλα σου. Να είναι πάντα γερό και καλότυχο στη ζωή του εύχομαι.

Ρίτα να σας ζήσουν τα διδυμάκια εύχομαι και καλή δύναμη από ‘δω και πέρα στους γονείς γιατί θα τη χρειαστούν τώρα ειδικά τους πρώτους μήνες.

Να πω σχετικά μετα σκυλιά και αυτά που έγραψε η Βίκυ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί της και εγώ στο μικρό του έχω περάσει μόνο θετικά για τα ζωάκια απλά τον φοβάμαι επειδή είναι ατσούμπαλος και μόλις δει σκυλί θα πάει αμέσως να το χαϊδέψει μήπως το κάνει λίγο άγαρμπα και αγριέψει το ζώο , κατά τ’αλλα τα λατρεύει.

ΜαΕλένη μου πρέπει να ρίχνει μεγάλη τσιρίδα ο μικρός για να φτάσεις στο σημείο και να τον μαγνητοφωνήσεις , δεν ξέρω τι να σου πω βρε κοπέλα μου , μήπως να ρώταγες και τον παιδίατρο πως θα μπορούσες να το χειριστείς το θέμα.

Ναι σ' εμάς Βικούλα. Προληπτικά! Και τώρα προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για 2η επίσκεψη. Οπως τον είχα πάει και σε ΩΡΛ πάλι προληπτικά.

και εμεις πηγαμε σε ωρλ αλλα για να την δει τα αυτια και τελικα δεν ειχε ωτιτιδα που μας ειχε πει η παιδιατρος.αλλα σε οφθαλμιατρο δεν μας ειπε ποτε.σκεφτομαι μηπως το κανουν για να ενισχυσουν τους γιατρους φιλους τους.

Αχ Κικο μου τι να πω πια! Να τώρα τον πήρε ο παππούς και είναι στο μπαλκόνι. Ε λοιπόν τον ακούω που τσιρίζει! Και βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει αυτό.

Μα να θέλει να τρέχω με την τσάντα κρεμασμένη στον ώμο μέσα στο σπίτι! Κάθε φορά το ίδιο μου κάνει!!!

Στην παιδίατρο θα το αναφέρω φυσικά όταν θα πάμε, αλλά τι να μου πει η γυναίκα. Θα νομίζει ότι λέω υπερβολές, αλλά δεν τα παραλέω :( :( Θα της βάλω την ηχογράφηση μήπως και μου πει καμιά ιδέα. Ουφ.

Διαφημίσεις

ελενη για τις τσιριδες πιστευω οτι εγω δεν θα αντεχα τοση τσιριδα.δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω ποσο πολυ μπορει να τσιριζει.γιατι το κανει?για να περασει το δικο του η χωρις λογο?

Καλημέρα κορίτσια! Μπήκα στα κλεφτά από την δουλειά από τον υπολογιστή της πεθεράς μου!

Πανμαρ να χαίρεστε το Σοφάκι σας! Πάντα γερό κι ευτυχισμένο!

Μαρίνα περαστικά στα ζουζούνια.

Σαρδελάκι μου πολύ μπέρδεμα γμτ..πως είναι σήμερα το παιδί?

Νατάσα τον γιατρό τον λένε Σαλλούμ Ιωάννη

Ριτάκι να σας ζήσουν τα διδυμάκια. Κι ο παππούς του άντρα μου ήταν δύδιμος και ο γιατρός

μόλις του το είπαμε άρχισε να ψάχνει για 2ο! μπρρρρρρρρρρ

Βατραχάκι είσαι ΘΕΑ! Μόνο αυτό!

Μαριζάκι ελπίζω να τα ''τσάκωσες'' τα δίδυμα εχτές :lol:

Μαελένη πραγματικά για την τσιρίδα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω εκτός από υπομονή...

Εμείς πήγαμε παιδίατρο εχτές, μου φαίνεται θα πάρουμε βραβείο κοκαλόπαιδου...10400 και 90 πόντους. Μην ξανακούσω καμία να πει για αδύνατο παιδί, σας έφαγα! :lol: :lol: :lol:

Τέλος χρόνου..σας φιλώ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μια ερωτηση.

Εμάς Βίκυ μας είχε πει η παιδίατρος μέχρι 18 μηνών να μη δίνουμε σημασία στα ματάκια γιατί ούτως η άλλως δεν εστιάζουν σωστά. απο 'κει και έπειτα κάνουμε κινήσεις.

Σαρδελάκι όντως μεγάλο μπέρδεμα βρε κοπέλα μου όταν διίστανται οι απόψεις των γιατρών γιατί τρελένεσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αν έχεις εμπιστοσύνη στο παιδίατρό σου ακολούθησε την τακτική του και βλέπεις στην πορεία.

Καλημερα!

Πως πηγαν τα διδυμα?Τα πιασαμε?χαχα

διδυμα!!!!λιγο εφιαλτης μου κανει.

Στο βατραχι πες τα...χαχα

Κοριτσια εγω ντρεπομαι αλλα ανηκω σε αυτους που ασυναισθητα τραβανε το παιδι αν δουμε σκυλι στο δρομο...ειλικρινα τα αγαπω πολυ τα σκυλακια αλλα δεν ειχα ποτε παρτιδες μαζι τους και μαλλον δεν εχω την οικειοτητα....προσπαθω να μην το μεταφερω αυτο στο παιδι γιατι ειμαι και της αποψης οτι δεν πρεπει να τους προκαλουμε οποιαδηποτε ανασφαλεια ή φοβια και προς το παρον ο Γρηγορης δε δειχνει να εχει καταλαβει κατι.Δηλαδη και να του γαυγισει σκυλι εκεινος του κανει ενα ''ουου'' και γελαει...αλλα πρεπει να το δουλεψω λιγο το θεμα....

Απο την αλλη εχω επηρεαστει παρα πολυ απο ενα ζευγαρι γνωστων μας που εχουν 3 παιδια και 1 σκυλι.Το μικροτερο κοριτσακι προπερσι εκανε 3 πλαστικες στο προσωπο ....του επιτεθηκε ο σκυλος...

Πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι το σκυλι μεσα σε ενα σπιτι με μικρα παιδια ξαφνικα δε θα ''τρελαθει''?Εδω εμεις και βαραμε νευρα ανεξελεγκτα καποιες στιγμες..απαντηστε μου αν ξερετε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και εμεις πηγαμε σε ωρλ αλλα για να την δει τα αυτια και τελικα δεν ειχε ωτιτιδα που μας ειχε πει η παιδιατρος.αλλα σε οφθαλμιατρο δεν μας ειπε ποτε.σκεφτομαι μηπως το κανουν για να ενισχυσουν τους γιατρους φιλους τους.

Δεν νομίζω. Στο κάτω-κάτω εδώ Θεσσαλινίκη ένας είναι ο καλό παιδοφθαλμίατρος και αυτός μας είχε δει και στη κλινική.

Πήγαμε προληπτικά για να ελέγξουμε πιθανή υπερμετρωπία και να προλάβουμε καταστάσεις.

Ευτυχώς δεν είχαμε πέρσι, αλλά τώρα θα πρέπει να ξαναπάμε.

Ασε και τηλ τώρα για ραντεβού ένα εξάμηνο μετά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...