Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι αντε αλλαξε το νικ σου σε κουνελακι καλυτερα!!!

χαχα!

Παει ακομα παραμιλαω...εισαι ειδος υπο εξαφανιση παντως!Ευγε !χαχα μουτσς

χαχαχα μπα δεν το αλλαζω το νικ :tongue:

καλε τι 3 τι 4 σιγα εκει θα κολλησουμε;

χαχαχαχα αντε αφιερομενο http://www.youtube.com/watch?v=rwrfBImHi1I

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πάω για ύπνο κι εσείς... άντε για τα δίδυμα!!! Φιλάκια κοριτσάρες!

σιγα ηρεμησε εγω ειπα το μαγαζι θα παραμεινει κλειστο για αρκετο καιρο

εβαλα και ταμπελα

%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Σημερα θα ερθουν τα διδυμα?Αααα δε μας τα λες καλα και εσυ...:tongue:
Kαλόοοοοοοοοοοοοο, κι εμένα κάτι τέτοια μου λέει τώρα ο άντρας μου. Άντε γειάααααααα. Βραδιά διδύμων απόψε, αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

παν μαρ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου.να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εμάς, απ'ότι μας έχουν πει, αν φτάσει τα 10, θα θεωρείται "αιωνόβιος"! Τώρα, για το αν έχει δέσιμο με την Σοφία... ξέρει ότι δεν τον παίρνει να κάνει κι αλλιώς, γιατί αν κάνει πως την πειράζει, την επόμενη μέρα θα πάει για ευθανασία!!!:P:p

αν ενας σκυλος πειραξει ενα παιδι συνηθως δεν φταιει ο σκυλος.υπαρχουν καποιες ρατσες που ειναι επιθετικες αλλα θα επρεπε να απομακρυνονται απο τα παιδια η τουλαχιστον να ειναι δεμενα.

αν το παιδι πειραζει τον σκυλο και εκεινος δεν εχει καλη αντιμετωπιση απεναντι στο παιδι,τοτε λυπαμαι αλλα ευθανασια θελουν οι ιδιοκτητες του σκυλου και οχι το ιδιο το ζωντανο.

το ζωο θα αντιδρασει ασχημα για καποιον λογο.οι ανθρωποι που αντιδρουν ασχημα γιατι δεν θανατωνονται?

αφηνουν νυστικα τα σκυλια μερες οι ιδιοκτητες για να αγριεψουν και σχεδον παντα υπαρχουν δυσαρεστα αποτελεσματα.

εκνευριζομαι απιστευτα με αυτα που ακουω."επιτεθηκε σκυλος σε παιδι και το καναν ευθανασια".και? τι εγινε?εκδικηθηκαν τον σκυλο?η μηπως εβαλε μυαλο ο ιδιοκτητης του και δεν θα παρει παλι ενα ιδιο το οποιο θα το κανει και εκεινο επιθετικο.δεν το συζηταω για το παιδι,αλλα οι γονεις που ηταν?

ο μπετοβεν εχει τραβηξει πονο οχι αστεια απο την φωτεινη.του τραβαει τα αυτια του χωνει τα δαχτυλα στα ματια και του παταει την ουρα για να μη προχωραει.ποτε δεν της εκανε τιποτα.αλλα ειμαι παντα εκει.

με το λυκοσκυλο που εχουμε στη χαλκιδικη ειναι το ιδιο φιλικο αλλα το βλεπει χωρις να το πιανει και να το ταλαιπωρει,το πολυ πολυ να περασει απο διπλα της.

συγνωμη για ολο αυτο αλλα ενταξει,πλεον με ξερετε ποσο αγαπαω τα ζωα και προσπαθω να τα προστατεψω.ενω αντιθετα θα ηθελα να τιμωρηθουν αυτοι που φταινε.ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω και να μη νομιζετε οτι ειμαι καμια παλαβη που βαζω τα ζωα πανω απο τα παιδια.τα βαζω πανω απο τους μεγαλους ανθρωπους

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αφού, πλέον, έχω πάρει απόφαση ότι όποτε πηγαίνω να δω νεογέννητο, αυτό θα πηγαίνω για δώρο. Απ' το να παίρνω ρουχαλάκια ή κουκλάκια... Χρήσιμο, πρακτικό και φθηνό!

να σου μαθουμε να φτιαχνεις πανοτουρτες να πηγαινεις για δωρο.φθηνο οσο εσυ θελεις και απαραιτητα ολα οσα βαλεις πανω

Αχ κοριτσια ειχα παει τον μικρο κουνιες και γυρισα αρων αρων.Γεννησε η φιλη μου τα διδυμα της!!!!!

Περιμενω τον ανδρα μου σε αναμμενα καρβουνα... να αφησω τον μικρο και εφυγα για μαιευτηριο!!!Ειμαι τοσοοοο συγκινημενη!

Μπηκαν θερμοκοιτιδα τα μικρουλακια μας.Ας πανε ολα καλα!

να σας ζησουν τα ζουζουνακια σας να εινα γερα.

διδυμα!!!!λιγο εφιαλτης μου κανει.και εγω περιμενω μια φιλη μου τον αλλο μηνα με διδυμα κοριτσακια και προσπαθω να σκεφτω τι σχεδιο τουρτα θα της κανω

Ήρθες στη ζωή μας, μια Σοφία, και έφερες μαζί σου την Πίστη, την Ελπίδα και την Αγάπη...

Σ' ευχαριστούμε!

Μαελένη, Φιλάκι, Βατραχάκι, Γιοβάννα, Ρίτα και Βίκυ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

mrdIp3.png

αν ενας σκυλος πειραξει ενα παιδι συνηθως δεν φταιει ο σκυλος.υπαρχουν καποιες ρατσες που ειναι επιθετικες αλλα θα επρεπε να απομακρυνονται απο τα παιδια η τουλαχιστον να ειναι δεμενα.

αν το παιδι πειραζει τον σκυλο και εκεινος δεν εχει καλη αντιμετωπιση απεναντι στο παιδι,τοτε λυπαμαι αλλα ευθανασια θελουν οι ιδιοκτητες του σκυλου και οχι το ιδιο το ζωντανο.

το ζωο θα αντιδρασει ασχημα για καποιον λογο.οι ανθρωποι που αντιδρουν ασχημα γιατι δεν θανατωνονται?

αφηνουν νυστικα τα σκυλια μερες οι ιδιοκτητες για να αγριεψουν και σχεδον παντα υπαρχουν δυσαρεστα αποτελεσματα.

εκνευριζομαι απιστευτα με αυτα που ακουω."επιτεθηκε σκυλος σε παιδι και το καναν ευθανασια".και? τι εγινε?εκδικηθηκαν τον σκυλο?η μηπως εβαλε μυαλο ο ιδιοκτητης του και δεν θα παρει παλι ενα ιδιο το οποιο θα το κανει και εκεινο επιθετικο.δεν το συζηταω για το παιδι,αλλα οι γονεις που ηταν?

ο μπετοβεν εχει τραβηξει πονο οχι αστεια απο την φωτεινη.του τραβαει τα αυτια του χωνει τα δαχτυλα στα ματια και του παταει την ουρα για να μη προχωραει.ποτε δεν της εκανε τιποτα.αλλα ειμαι παντα εκει.

με το λυκοσκυλο που εχουμε στη χαλκιδικη ειναι το ιδιο φιλικο αλλα το βλεπει χωρις να το πιανει και να το ταλαιπωρει,το πολυ πολυ να περασει απο διπλα της.

συγνωμη για ολο αυτο αλλα ενταξει,πλεον με ξερετε ποσο αγαπαω τα ζωα και προσπαθω να τα προστατεψω.ενω αντιθετα θα ηθελα να τιμωρηθουν αυτοι που φταινε.ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω και να μη νομιζετε οτι ειμαι καμια παλαβη που βαζω τα ζωα πανω απο τα παιδια.τα βαζω πανω απο τους μεγαλους ανθρωπους

Βικάκι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Κι εγώ πιστεύω ότι, κατά 99%, φταίνε οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου ή οι γονείς ενός παιδιού (που, συνήθως χωρίς λόγο, περνάνε στα παιδιά ένα φόβο για τα σκυλιά, και που στην ουσία είναι φόβος της μαμάς ή του μπαμπά...) Ξέρεις πόσες φορές μας έχει τύχει, να πηγαίνουμε βόλτα με τον Έκτορα και να βλέπω γονείς να τραβάνε το παιδάκι τους, ακόμα και ν'αλλάζουν πεζοδρόμιο, μόνο και μόνο για να μην περάσουν δίπλα από τον Έκτορα (ο οποίος είναι και με το λουρί του, όχι ελεύθερος)? Εμείς αυτό που λέμε στην Σοφία είναι να μην πειράζει ποτέ ένα σκυλί την ώρα που τρώει, να προσέχει το πώς πάει να το χαϊδέψει (έτσι ώστε να μην νοιώσει το σκυλί απειλή) και να ρωτάει τον ιδιοκτήτη του σκύλου, αν μπορεί να το χαϊδέψει.

Για την ευθανασία, πίστεψέ με, πλάκα έκανα!!!

mrdIp3.png

Αχ! Ξέχασα!

Να χαίρομαι και την μανούλα μου!!!

Να είναι πάντα γερή, να μας αγαπάει τόοοοοσο και να έχει αντοχές να τραβάει όλα αυτά που της κάνουμε τα παιδιά της, τα εγγόνια της και ο άντρας της!!!! Πάντα με την καλή της την καρδιά, την αγκαλιά και το χαμόγελο της!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...