Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το biz art εχει παρα πολυ ωραια πραγματα και εγω απο εκει εχω παρει ομως αν διαλεγα τωρα θα εκανα μια συνθεση ωραια απο φωτογραφιες με το παιδι καδραρισμενες φυσικα.

Εχω σκοπο να το κανω το βρικσω οτι καλυτερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο στην Ευα, οταν βγουν όλα τα δοντακια σας να δεις πόσο διαφορετική συμπεριφορα και ορεξη θα εχει το παιδί arma...

Και εμεις το τελευταίο 3μερο τον βλέπουμε διαφορετικό τον μικρό, εχει περασει σε άλλο σταδιο..Δεν ξερω αν με καταλαβαίνετε, αλλά από την Παρασκευή μιλάει πιο πολύ και μου κάνει άλλα πραγματα, πχ με πιάνει απο το χερι και μου δειχνει τι θελει, ενώ παλιά έπρεπε να μαντεψω..μου 'δειχνε με το δαχτυλο του αόριστα..

Πραγματι arma, καλά σου ειπε η παιδιατρος, είναι πιο ελαφρια αυτη η γρίπη..όλοι ομως ανησυχούν για τα αντισώματα που δεν εχει ο ανθρωπινος οργανισμός μιας και είναι νεα ίωση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το biz art εχει παρα πολυ ωραια πραγματα και εγω απο εκει εχω παρει ομως αν διαλεγα τωρα θα εκανα μια συνθεση ωραια απο φωτογραφιες με το παιδι καδραρισμενες φυσικα.

Εχω σκοπο να το κανω παντως το βρικσω οτι καλυτερο.

Και εγώ αυτο σκεφτομαι Ρίτα..Μια συλλογή απο φωτογραφίες δικες μας και του παιδιού..Απο τη σχεση μας, το γαμο, τη γέννηση, μεχρι και πρόσφατες..

Για κρεβατοκάμαρα μου ακούγεται να δενει καλύτερα αυτη η επιλογή...

Καλα εγω εχω τελειως διαφορετικη γνωμη..μιλωντας ο συζυγος προχθες με τον πνευμονολογο του ειπε οτι κακως ολοι λενε οτι ειναι πιο ελαφια απο την κοινη γριπη.

Απο την κοινη γριπη δεν πεθαινουν νεοι ανθρωποι (συμφωνα με στατιστικα στοιχεια ειναι σπανιο στην ελλαδα)ουτε παιδια απλα εχουν επιπλοκες οι μεγαλυτερες ηλικιες και για αυτο συνηθως εμβολιαζονταν καθε χρονο με αντιγριπικο(το γραφει και το φυλλο οδηγιων του αντιγριπικου των ενηλικων λεει ανω των 60 ετων κτλ ).Ενω με την νεα γριπη κινδυνεουν κυριως ηλικιες 30-50 και παιδια κατω των 5 ετων.

Αν θυμαστε στο λινκ που σας εδωσα τα ιδια αναφερει και ο προεδρος της παιδιατρικης εταιριας.

Αν θελετε να το διαβασετε να σας το ξαναδωσω.Αναφερει και περι κινδυνολογιας το εμβολιου.

Ο δε καρδιολογος σημερα ειπε στην πεθερα μου ακι στα αδερφια του ανδρα μου που πηγαν μαζι οτι κακως δεν το εχουν κανει ηδη και θα το βρουν μπροστα τους σε λιγο καιρο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγώ αυτο σκεφτομαι Ρίτα..Μια συλλογή απο φωτογραφίες δικες μας και του παιδιού..Απο τη σχεση μας, το γαμο, τη γέννηση, μεχρι και πρόσφατες..

Για κρεβατοκάμαρα μου ακούγεται να δενει καλύτερα αυτη η επιλογή...

Αχ ναι τελειο ενα ωραιο κολλαζ επαγγελματικ οαπο φωτογραφο θα ειναι σουπερ!!

Θελωωω και εγω!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι κανείς να μη χρειαστεί να το μετανοιώσει που δεν το έκανε αυτό το εμβόλιο...

Και πάλι καλή επιτυχία στην επέμβαση του πεθερού σου Ρίτα

Καλό βραδυ να έχουμε όλοι μας!!!

καλησπερα κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα.

μαρινα περαστικα κ ευχομαι πραγματικα ναμην αρρωστησετε ΠΟΤΕ ξανα!

εχετε ταλαιπωρηθει τοοοσο πολυ βρε κοριτσι μου.εισαι κ εγκυουλα.αμαν πια!

παντως μπραβο που λυθηκε ενα σοβαρο σας ζητημα.αυτο ειναι θετικο!

ριτα ειδα την κουνια σου και μπορω να πω οτι ναι ειναι παρα πολυ χαμηλο το καγκελο.

η δικια μου κουνια δεν κατεβαινει το στρωμα, αλλα το καγκελο ανεβαινει πολυ ψηλα κ με τιποτα δεν μπορει να πεσει.

τωρα δεν θελει να της το ανεβαζω κ το εχω τελειως κατω αλλα δεν πεφτει.εχω βαλει κ στρωμα για τυχον πεσιμο.

να σου ευχηθω κ καλη επιτυχια για τον πεθερουλη σου.

διαβασα και γιατ ο πικουλινακι που εφυγε ο μικρος εξω και ανατριχιασα!πολυ προσοχη θελει!!

αρμα μπραβο στην ευουλα !πολυ ευχαριστα τα νεα σου!

stone τελειος ο κορμος ετσι?

αχ τι αλλο ηθελα να πω....

σορυ αλλα τετοια ωρα που μπαινω ....

να σαστε ολες καλα ευχομαι!σας φιλω

Επεξεργάστηκαν by lazarenia

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα Μανούλες!!! και σήμερα με το ζουζουνι μου...

Εύχομαι να έιμαστε όλοι καλά ..

Βρε παιδια η θεση δεν ειναι εκει που φαινεται στην φωτο ειναι κατω κατω τωρα.

Δηλαδη εσας απο εκει που παταει το παιδι εως το καγκελο ποσοι ποντοι ειναι?

Ρίτα στους 65 πόντους είναι η απόσταση απο το σημείο που παταει το παιδί εως τερμα στο καγκελο...

144297ldn5b97zu5.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααα

Εμεις ειμαστε μια χαρα!!!ΟΠως και ο Γιωργος της Μαρινας απυρετος και με τρελη διαθεση για παιχνιδι βεβαια σήμερα λογω κακης συννενοησης το σχολικο ξεχασε να μας παρει και ο Χρηστος παει τωρα στο σχολειο με τον θειο του .

Μαρίνα εκανα αυτο το προγραμματακι υγειας της Πειραιως που καλυπτει για ολη την οικογενεια με 150 ευρω τον χρονο απεριοριστες επισκεψεις στο ιατρικο αθηνων . Οποτε πηγαμε στο παιδιατρικο χωρις τηλεφωνο στην παιδιατρο που εφημερευε εξετασε τον Χρηστακη ,δειξαμε την ασφαλιση και δεν πληρωσαμε τιποτα..Για εμας που σκαμε τοσα στην παιδιατρο για ιωσεις ,βεβαια την παιδιατρο μας δεν την κοβουμε αλλα τουλαχιστον να κοψουμε βρε παιδι μου τις 4 επισκεψεις τον μηνα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα φίλες μου! Και πάλι ξενύχτι σήμερα..3-5. Το βράδυ είχε πιει μόνο 120γρ γάλα και ξύπνησε με πόνους στις 3. Της έδωσα ντεπόν ηρέμησε λίγο αλλά μετά δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Στις 5 ήπιε γάλα και κοιμήθηκε..μου ράγισε την καρδιά εχτές. Με το που ξυπνάει μέσα από αυτό το χαρακτηριστικό πονεμένο κλάμα φώναζε μαμααααααα τόσο απελπισμένα! :-(

Πάντως η παιδίατρος που κατάφερε να δει το στόμα της είπε ότι όλα της τα ούλα είναι πρησμένα και είναι σίγουρα από τα δόντια όλη αυτή η ανησυχία.

stone μου όντως έχουν αλλάξει πολύ τα παιδάκια μας πλέον. Όσο περνάει ο καιρός προσπαθούν να επικοινωνήσουν όλο και καλύτερα και μπαίνουμε σε άλλο στάδιο τώρα.

Μου άρεσαν όλοι οι πίνακες αλλά και η ιδέα της Ρίτα φοβερή!

deleni και βατραχάκι μπράβο στα παιδάκια σας! Αστέρια με το κρεβάτι!

Σαρδελάκι έχω να σου πω πως πριν λίγες μέρες και ο Αχιλλέας της dioni έκανε σπασπούς...της είπα και για εσάς και σου στέλνει τα φιλιά της.

Ρίτα έχω μπερδευτεί με τα κάγκελα. Μου φαίνεται όμως ότι αυτές που τα κάγκελά τους ανεβαίνουν ειναι πιο ψηλές.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ωχ το καημενακι μου βρε αρμα ...εχουν σκληρυνει και τα ουλα και ποναει η ζουζουνα ..και εμεις σε παρομοια κατασταση ,κατακοκκινα τα ουλα , πολλα σαλια , δαγκωνει οτι βρει (κατα προτιμηση το ποδι μου που σημειοτεον το θελει γυμνο και μου ανεβαζει την πιτζαμα χαχαχα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι βρε joa μου άστα..υποφέρει πολύ. Και εμένα κάνει το άλλο. Δεν δαγκώνει, βάζει το χέρι της στο μάγουλό της και το πιέζει συνέχεια. Μέσα στο στόμα ούτε η ίδια πια δεν μπορεί να ακουμπήσει...

Αλλά ο Χρήστος το πόδι??? :lol:

Αυτό το πρόγραμμα της Πειραιώς είναι για επισκέψεις προγαρμματισμένες ή και για επείγοντα?

Χθες πηραμε τη πρωτη λαχταρα. Δεν εχω κοιμηθει ουτε λεπτο απο τη στεναχωρια μου. Ηρθαν τα πεθερικα μου χθες το βραδυ, και καποια στιγμη ο πεθερος μου αποφασισε να παει διπλα στη μανα μου. Ειχε τη φοβερη ιδεα να αφησει τη πορτα ανοιχτή γιατι θα ξαναγυρναγε. Το αποτελεσμα μεχρι να καταλαβω που ειναι ο Παναγιωτης ειχε ανοιξει τη πορτα και ειχε φυγει. Ειχε Αγιο που δε χτυπησε. Ηταν σκοταδι ειχε καταιβει δυο σκαλιά και κρεμοταν απο τα καγκελα. Μιλαμε για σκαλα εισοδου , με πολλά σκαλια και απο μαρμαρο. Μεχρι να ανοιξω το φως και να δω που βρισκεται το παιδι και σε τι κατασταση κοντεβα να λυποθυμισω. Εννοειται οτι κλαιγαμε και οι δυο μαζι!!!!!

Πω πω βρε πικουλινάκι μου τι ήταν αυτό??? Ελπίζω να έχεις ξεπεράσει το σοκ και να έχεις ηρεμήσει..ουφ! δεν ξέρεις από που να πρωτοφυλαχτείς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...