Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δηλαδη θα πας τετοια ωρα για εξεταση;

κι αυτο που δειχνω ξαπλωνει η πλατη βγαινει ο δισκος και νομιζω ρυθμιζεται και το υψος

θα διξει εχω παει και 1 να με δει τωρατα πραγαματα ειναι για μασ παραξενα ολα τα οραρια εινα φυσιολογικα πλεων περιμενω τηλ τησ αν μου θα παω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και αυτο που σας λεω εγω του τζαμπο,βγαινει ο δισκος,ρυθμιζεται η πλατη ανεβοκατεβαινουν τα ποδαρακια,εχει ζωνες,βγαινουν τα καλυμματα,ειναι πιο κομψο σε ογκο απο τα αλλα και ειναι μια χαρα και πολυυυ γερο εξακριβωμενα.Βατραχακι αντε δες το.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ τί όμορφες σκηνές περιγράφετε οι μανούλες με τα 2α παιδάκια ❤❤❤❤❤❤

Διαβάζω και ζηλεύω λιγουλάκι να πω την αλήθεια, αλλά μάλλον θα είμαι κι εγώ στο group των τελευταίων.

Βρε Μαρίνα περαστικά σας οικογενειακώς.

Sardelaki τι να πω. Μακάρι να ανακάμψει γρήγορα το Αστεράκι σου.

Ηλιάνα τι εννοείς? Ακόμα δεν πήγατε? Μήπως σας ξέχασε?

Πάντως στο δικό μας καρεκλάκι, βάζοντας το μαξιλαράκι του port-bebe μια χαρούλα χώρεσε ο μικρός.

Και μιας και άλλαξε η μέρα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και καλά στο Σοφάκι της Πανμαρ. Μαρία μου να την χαρείς την κοπελάρα σου όπως το επιθυμείς ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρινάκι μου περαστικά σας. Εύχομαι να ξεμπερδέψετε γρήγορα από την παλιοίωση.

Σαρδελάκι μου τι να σου πω; Ταλαιπωρήθηκε και ο Αστέρης ταλαιπωρείστε και εσείς. Σου εξήγησε ο ωρλ γιατί να σταματήσετε την αντιβίωση; Οι κοκκινίλες πώς πάνε; Περαστικά σας.

Ριτάκι να σας ζήσουν τα μωρά. Αγοράκια ή κοριτσάκια είναι;

Σας το έχω πει οτι έχω και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μου; Επειδή η γιαγιά του άντρα μου ήταν δίδυμη φοβάμαι ότι θα πάμε για το 2ο και θα είναι δίδυμα :tongue::tongue::tongue:

Ενα και ενα ειναι τα μωρα...εχει και ενα ακομα αγορακι σαν τον Γρηγορη.

Σου εχω πει οτι και εγω αυτο τρεεεμωωωωωω???!!χαχα

Η διδυμια παντως ειναι απο την πλευρα της γυναικας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας το έχω πει οτι έχω και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μου; Επειδή η γιαγιά του άντρα μου ήταν δίδυμη φοβάμαι ότι θα πάμε για το 2ο και θα είναι δίδυμα :tongue::tongue::tongue:
Α και μόλις σήμερα σκεφτόμουν ότι ακόμα δεν έχουμε δίδυμα στην παρέα. Εμένα δίδυμη ήταν η αδερφή του πατέρα μου, η θεία μου (λέω ήταν γιατί ο δίδυμος της πέθανε βρέφος ακόμα, μπορεί κι ημερών, δε θυμάμαι, στο χωριό τη δεκαετία του '50). Ναι αλλά από πού έρχεται η κληρονομικότητα, από τον άντρα ή από τη γυναίκα. Καλώς να έρθουν!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό Βατραχάκι γιατί όσες άλλες φορές αρρώστησα εγώ πρώτη πάντα κολλούσε και η μικρή! Αφού σκεφτόμουν λες αντί για αντισώματα το γάλα μου να έχει ιούς? Χα,χα,χα! Τι να κάνω διασκεδάζω με τον πόνο μου!

ετσι υποστιριζουν παντως οι γιατροι τι να σου πω!

μπραβο σου παντως που εισαι ετσι χαλαρη σε θαυμαζω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Συμπεθέρα μου, βλέπω έχεις γίνει εξπέρ στο θηλασμό αλλά κι υπέρμαχος, μπράβοοοοοοοο!

χαχα ναι αφου καποια στιγμη αρχισα να σκεφτομαι να δωσω εξετασεις για συμβουλος θηλασμου αλλα θελει πολυ διαβασμα!

Σου εχω πει οτι και εγω αυτο τρεεεμωωωωωω???!!χαχα

Η διδυμια παντως ειναι απο την πλευρα της γυναικας.

κι εμεις εχουμε απο την δικη μου μερια τα πρωτα μου ξαδερφια κι εσεις τρεμετε τι να πω κι εγω που αν παω για τριτο μπορει να παω και για τεταρτο με την μια ε :tongue:

μου το μελετησε και η μαια οτι το επομενο θα ειναι δυδιμα κοριτσια χαχα λετε;ο ρε γλεντια!!!

Άντε βρε, δεν είναι ωραίο να σκεφτόμαστε έτσι, πόσος πόνος υπάρχει, πόσες αρρώστιες, πόση δυστυχία κι εμείς να γκρινιάζουμε μη μας έρθουν δίδυμα, αμαρτία από Το Θεό. Έτσι το έχω φιλοσοφήσει μια μέρα που κάτι άκουσα δεν θυμάμαι τί, κάτι δυσάρεστο σχετικά με το θέμα κι είπα δεν ξαναγρουσουζεύω.

Α, είμαι και Σαββατογεννημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε να δούμε τώρα που το μελετήσαμε ποιά θα είναι η τυχερή!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πάω να ξαπλώσω πονανε τα ποδαράκια μου αχ τι ώρα θα πάμε ανπαμε σήμερα το βλέπω αύριο πρωί πρωί να πάμε φιλια καληνύχτα

:tongue::tongue:

Δε γίνεται βατραχάκι μου να μην είμαι γιατί αλλιώς θα μου είχε στρίψει προ πολλού! Μόνο στη λοιμώδη τα είδα όλα, αυτά δεν είναι τίποτα. Το μόνο που έκανα σήμερα ήταν να κλείσω ραντεβού και με έναν ομοιοπαθητικό μήπως τους δώσει κάτι για να δυναμώσει τι ανοσοποιητικό τους.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...