Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κοριτσια ειχα παει τον μικρο κουνιες και γυρισα αρων αρων.Γεννησε η φιλη μου τα διδυμα της!!!!!

Περιμενω τον ανδρα μου σε αναμμενα καρβουνα... να αφησω τον μικρο και εφυγα για μαιευτηριο!!!Ειμαι τοσοοοο συγκινημενη!

Μπηκαν θερμοκοιτιδα τα μικρουλακια μας.Ας πανε ολα καλα!

να σας ζησουν ριτακι ολα καλα θα πανε και το βαρους τους μια χαρα ειναι για δυδιμα!

είπε να κόψουμε την αντιβίωση, αλλά ο παιδίατρος είναι κάθετος γιατι λέει τον παρακολουθεί δέκα μέρες και χειροτέρεψαν. Ο ΩΡΛ λέει τον είδα σήμερα δεν ξέρει πως άρχισε και πόσο χειροτέρεψε. Επίσης επειδή έχουμε υπερτροφικές αμυγδαλές και κρεατάκια δεν μας βλέπει να τα κρατάμε για πολύ. ξαναμίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην κοψω με τίποτε την αντιβίωση. Να συνεχίσω με φενιστιλ και σολντεσανιλ 3 φορές την ημέρα και μία φορά την ημέρα δίνω και αέριους.

Ο ΩΡΛ μου είπε για το ξεμπούκωμα αντί οτριβιν για τα μωρά να δίνω το σπρέι για ενήλικες...αυτό συστήνουν γιατι το οτριβιν για μπεμπέ δεν κάνει τίποτε! αυτά εν ολίγης...

περαστικα σας αγαπη μου δεν ξερω τι να σου πω αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου κανε αυτο που σου λεει αν οχι πανε αυριο και σ'αλλον παιδιατρο να παρεις κι αλλη γνωμη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα τσαούσα η μικρή, έχει φάει το απίστευτο τράβηγμα μαλλιών ο Γώγος αλλά τρελαίνεται να τα βάζω μαζί στο πάρκο να παίζουν. Αυτός που δεν έκατσε λεπτό σαν μωράκι εκεί μέσα! Βέβαια και η Μαριαλένα δε θέλει να μπει αν δεν είναι και ο αδερφός της να παίζουν!
Τί τέλεια σκηνικά είναι αυτά. Όλα τα λεφτά!

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Εμάς το δεκατιανό πού είναι οεο;;;; Άσε, κατάλαβα, εμάς το δεκατιανό είναι όλα αυτά που κουβαλάνε στις τσάντες τους τα παιδιά........... Τα νεύρα μου...................................................... Εσάς τί δίνουν δηλ. για δεκατιανό;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βατραχακι σου ξαναλεω δεν αξιζει τον κοπο σαν αυτο που δειχνεις ειναι αυτο το φτηνο jumbo που εχω παρει εκτος απο τα ροδακια...

Εγω λεω να το προτιμησεις.

Οσο για το αλλο που δενει σε καρεκλα το χρησιμοποιησαμε πολυ περισυ στις διακοπες μετα το δεσαμε μονιμα στο σπιτι της γιαγιας.Ουτε εγω παντως θα το συνιστουσα για τον μπεμπη.Ειναι πολυ μικρος ακομα για να κρατηθει εκει μεσα καλα.

θα παω να δω ριτακι εαν το εχει οσο για το αλλο κι εγω ετσι το βλεπω οτι ειναι μικρουλης για να κρατηθει εκει μεσα

Εσάς τί δίνουν δηλ. για δεκατιανό;;;

εμας φιλακι αυτο ειναι ολο μαζι ...δλδ σερβιρεται απο τις 7 το πρωι μεχρι και τις 9:45.Αναλογως ποτε παει το καθε παιδι περναει στην τραπεζαρια πρωτα και τρωει πρωινο μετα παει στην ταξη του.Σου ειπα στις τσαντες δεν επιτρεπεται τιποτα.Τις κοιτανε καθε πρωι και βγαζουν το τετραδιο ετσι κι αλλιως.Απαγορευουν σνακ.Εκτος και υπαρχει καποια συννενοηση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπέρα κούκλες περιμενω τηλ από την γιατρό αλά ακόμη τι ώρα θα με δει οεοοοοοοοοο

παντός εγώ κάθισμα φαγητού έχω πολύ καλό ξαπλώνει κιόλας και είναι πολύ καλό για την σπονδυλική στήλη η γιατρό μου είχε πει να είναι καλό πολύ το ευχαριστηθήκαμε τον έβαζα να κάνει και ζωγραφιες εκεί πάνω αργότερα πολύ άνετο εγώ μαγείρεμα και αυτός έκανε διάφορα με πλαστελίνες χρώματα κτλ και δεν μου μουτζούρωνε το σπίτι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Σε εμάς τα πρωινά έχουν ως εξής:

Δευτέρα και Πέμπτη: ψωμί με βούτυρο και μέλι και φυσικός χυμός πορτοκάλι

Τρίτη: κέικ και φυσικός χυμός πορτοκάλι

Τετάρτη και Παρασκευή: δημητριακά και φυσικός χυμός πορτοκάλι. Όσα παιδάκια δεν έχουν πιει γάλα στο σπίτι πίνουν και το γάλα τους, και τα δεκατιανά έχουν ως εξής:

Δευτέρα: φρούτο εποχής και τυρόπιτα

Τριτη: Μήλο και τοστ με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα

Τετάρτη: Μπανάνα, αυγό και ψωμί

Πέμπτη: Φρούτο εποχής και τυρόπιτα

Παρασκευή: Ροδάκινο κομπόστα, αυγό και ψωμί.

Μεσημεριανό πάμε από το σπίτι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ νομίζω έχω αυτό που δείχνεις σε άλλο σχέδιο. Με είχε εξυπηρετήσει πολύ καλά και δεν είναι όλα ίδια γιατί στην κουνιάδα μου πήραμε ένα παραμφερές από τα mothercare και δεν τη βόλεψε καθόλου στο βάλε-βγάλε το παιδί. Εξάλλου 100 ευρώ δεν είναι πάρα πολύ ακριβό, νομίζω αξίζει αφού θα καθίσει αρκετά το παιδί σε αυτό και για μένα μετράει πολύ που έχει αποσπώμενο δίσκο που τον πλένω συνέχεια.

Φιλάκι μου είχαμε κρατήσει τη θέση από τον Ιούνιο δεν ξέρω αν έχει καμιά ακύρωση και βρείτε. Για παράδειγμα είχαμε κάνει κράτηση και για τη μικρή αλλά επειδή φάγαμε απαγορευτικό από την παιδίατρο μην κολλήσει καμιά ουρολοίμωξη την ακυρώσαμε τη θέση. Αν έχει κι άλλες ακυρώσεις θα βρείτε. Ειναι ένα μισάωρο την εβδομάδα, τον 1ο χρόνο έκανε 2 μισάωρα αλλά και καλά μας είπαν για να μη βαρεθούν μεγαλώνοντας τα παιδιά καλά είναι σε αυτές τις ηλικίες να κάνουν 1 φορά, στην πραγματικότητα όμως μας το είπαν γιατί γίνεται χαμός και δεν έχουν πού να βάλουν τα παιδάκια, οπότε χαλάλι!

Βατραχάκι μου η μικρή μέχρι 37,6 και ο ΓΙώργος 38,1. Φυσικά και έχω κολλήσει κι εγώ οπότε απόψε όποιος περνάει απ' έξω θα αναρωτιέται πώς γίνεται και ακούγονται τόσα ροχαλητά ταυτόχρονα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Τί τέλεια σκηνικά είναι αυτά. Όλα τα λεφτά!

ειναι πολυ τελεια φιλακι κι εμενα ο μικρος τρελενετε για τον τιμο ξεκαρδιζετε μιλαμε οταν τα βλεπω να γελουν το ενα με το αλλο και να προσπαθει να παιξει μαζι του ο τιμος τρελενομαι :D

Βατραχάκι μου η μικρή μέχρι 37,6 και ο ΓΙώργος 38,1. Φυσικά και έχω κολλήσει κι εγώ οπότε απόψε όποιος περνάει απ' έξω θα αναρωτιέται πώς γίνεται και ακούγονται τόσα ροχαλητά ταυτόχρονα.

ευτυχως δεν ειναι πολυ υψηλος η μικρη μπορει να την περασει κι ελαφρια λογο θηλασμου εαν ειχες προλαβει να κολλησεις πρωτη ισως να μην κολλουσε γιατι θα επερνε απο εσενα τα αντισωματα!

Διαφημίσεις

Φιλάκι μου είχαμε κρατήσει τη θέση από τον Ιούνιο δεν ξέρω αν έχει καμιά ακύρωση και βρείτε.
Στείλε κάποια στιγμή κανένα τηλ. να επικοινωνήσω. Εσύ ana που θα τον πας, ποιά περιοχή;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλησπέρα κούκλες περιμενω τηλ από την γιατρό αλά ακόμη τι ώρα θα με δει οεοοοοοοοοο

παντός εγώ κάθισμα φαγητού έχω πολύ καλό ξαπλώνει κιόλας και είναι πολύ καλό για την σπονδυλική στήλη η γιατρό μου είχε πει να είναι καλό πολύ το ευχαριστηθήκαμε τον έβαζα να κάνει και ζωγραφιες εκεί πάνω αργότερα πολύ άνετο εγώ μαγείρεμα και αυτός έκανε διάφορα με πλαστελίνες χρώματα κτλ και δεν μου μουτζούρωνε το σπίτι

δηλαδη θα πας τετοια ωρα για εξεταση;

κι αυτο που δειχνω ξαπλωνει η πλατη βγαινει ο δισκος και νομιζω ρυθμιζεται και το υψος

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό Βατραχάκι γιατί όσες άλλες φορές αρρώστησα εγώ πρώτη πάντα κολλούσε και η μικρή! Αφού σκεφτόμουν λες αντί για αντισώματα το γάλα μου να έχει ιούς? Χα,χα,χα! Τι να κάνω διασκεδάζω με τον πόνο μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευτυχως δεν ειναι πολυ υψηλος η μικρη μπορει να την περασει κι ελαφρια λογο θηλασμου εαν ειχες προλαβει να κολλησεις πρωτη ισως να μην κολλουσε γιατι θα επερνε απο εσενα τα αντισωματα!
Συμπεθέρα μου, βλέπω έχεις γίνει εξπέρ στο θηλασμό αλλά κι υπέρμαχος, μπράβοοοοοοοο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρινάκι μου περαστικά σας. Εύχομαι να ξεμπερδέψετε γρήγορα από την παλιοίωση.

Σαρδελάκι μου τι να σου πω; Ταλαιπωρήθηκε και ο Αστέρης ταλαιπωρείστε και εσείς. Σου εξήγησε ο ωρλ γιατί να σταματήσετε την αντιβίωση; Οι κοκκινίλες πώς πάνε; Περαστικά σας.

Ριτάκι να σας ζήσουν τα μωρά. Αγοράκια ή κοριτσάκια είναι;

Σας το έχω πει οτι έχω και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μου; Επειδή η γιαγιά του άντρα μου ήταν δίδυμη φοβάμαι ότι θα πάμε για το 2ο και θα είναι δίδυμα :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...