Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια φορανε τα μικρα σας σταρακια;

μου αρεσαν αυτα http://www.mytoys.de/CONVERSE-CONVERSE-Ox-Canvas-Flame-Kinderschuhe/Baby-Jungen-Gr-74-104/CONVERSE/KID/de-mt.sp.br01.06.03.02.12/1974141

Συμπεθερουλίνι, πέρσι της είχα ένα ζευγάρι μποτάκια all star. Άκου και πες μου, κι οι υπόλοιπες, τον περσινό χειμώνα είχε η κόρη μου, εκτός από ένα ζευγάρι πολύ καλά παπούτσια από το Μούγερ, τα starάκια, ένα ζευγάρι stan smith κι ένα ζευγάρι nike. Λοιπόν, τα ψαχούλεψα όλα μια μέρα κι είδα ότι μόνο τα all star είχαν αυτό το φουσκωματάκι στο πέλμα, τύπου ανατομικά τέλος πάντων, όχι έντονο αλλά είχαν. Τα Adidas και τα Nike εντελώς flat. Γίνεται όμως να είναι φτιαγμένα από τόσο μεγάλες εταιρίες και να μην πληρούν τις προϋποθέσεις ενός ασφαλούς για μωρό παπουτσιού;;; Είναι μόνο για μόστρα δηλ., τί λέτε; Ή μήπως υπερβάλω;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν υπαρχουν χειροτερα παπουτσια απο ανατομικης αποψης απο τα παιδικα nike filaki.

Tελειως ακαμπτα.Φρικτα.Μας τα εθαψε και ο παιδορθοπεδικος και αυτα αλλα κυριως αυτα τα crocs.

το παπουτσι λεει πρεπει να το πιανεις στο χερι σου και να μπορεις να το λυγιζεις πανευκολα .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλάκι δύσκολο το θέμα των αλλεργιών :(:( Τι γλυκό θα μπορούσε να φάει το Ναταλάκι, εκτός από τα γλυκά του κουταλιού, κάτι νηστίσιμο ίσως; Όσο για την πίτσα θα μπορούσε μάλλον να φάει αλλά χωρίς τυρί από πάνω έτσι δεν είναι; Μόνο με ντομάτα; Γιατί δεν της φτιάχνεις κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μην νιώθει και αυτή ότι κάτι στερείται. Και κέϊκ νηστίσιμο θα μπορούσε να φάει, τύπου φανουρόπιτα. Θέλεις να σου ψάξω συνταγές;
Σ΄ευχαριστώ αγάπη μου για το ενδιαφέρον. Από γλυκά τρώει ζελέ! Τρώει και κέικ που της φτιάχνω χωρίς γάλα κι αβγά, ωραιότατο, αλλά και σάμαλι νυστίσιμο, αυτό το τσακίζω εγώ κυρίως, είναι μούρλια! Τα αλλαντικά τα έχει απαγορεύει η αλλεργιολόγος, κάποιο συντηριτικό τους λέει είναι με βάση το γάλα........................ Όντως κάποτε, μου είχε κάνει αλλεργική αντίδραση με αλλαντικό........... δεν ηξερα και της είχα δώσει..............

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θα μπορουσα να τους πω να μην τον πηγαινουν τραπεζαρια καθολου το πρωι αλλα θελησα να τον αφησω να προσαρμοστει με πορτοκαλαδιτσα,ψωμακι με μελι και τετοια που τα τρωει ετσι κι αλλιως και μετα να μαθει κ το μεσημεριανο που ειναι παραξενος.
Ρίτα, πες μου κάτι, έτσι από περιέργεια, τί πρωινό τρώνε; Εμάς, για κάθε μια από τις μέρες της εβδομάδας: 2 μέρες τοστάκι με τυρί, ψωμί με βούτηρο & μαρμελάδα, μήλο & αχλάδι, κέικ βανίλιας. Εγώ κάθε μέρα της στέλνω ψωμί με μέλι ή ψωμί με μαρμελάδα, ή κέικ από το δικό της αν έχω φτιάξει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Πρωινα:

Δευτερα και Τεταρτη αυγο και φρουτο εποχης ή πορτοκαλαδα φρεσκος χυμος

Τριτη ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα ή μελι

Πεμπτη τοστ με τυρι και φρουτο ή χυμος εμποριου

Παρασκευη κεικ και πορτοκαλαδα φρεσκος χυμος

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ κοριτσια ειχα παει τον μικρο κουνιες και γυρισα αρων αρων.Γεννησε η φιλη μου τα διδυμα της!!!!!

Περιμενω τον ανδρα μου σε αναμμενα καρβουνα... να αφησω τον μικρο και εφυγα για μαιευτηριο!!!Ειμαι τοσοοοο συγκινημενη!

Μπηκαν θερμοκοιτιδα τα μικρουλακια μας.Ας πανε ολα καλα!

Άντε να σας ζήσουν, όλα καλά θα πάνε! Κι εμείες άρον-άρον γυρίσαμε από τις κούνιες, τη λυπήθηκα την κακομοίρα μου: έκανε κακά της, δεν το περίμενα και δεν είχα πάνα μαζί μου....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πικουλίναααα πού χάθηκες καλέ εσύ? Ακόμα αναρωτιέμαι πώς η οικονομική κρίση βοήθησε το φροντιστήριο, μάλλον έκοψαν τα πολλά ιδιαίτερα ε? Φιλάκια και στα δύο παιδάκια σου και καλή αρχή στον αντρούλη σου! Άλλο κι αυτό πάντως κι εγώ δεν καταφέρνω να κοιμηθώ αν δεν έχω τα παιδιά! Τα παιδιά σου σούπερ, πολύ νωρίς ξεκίνησε η μικρή σου το περπάτημα αλλά ο Πανούλης Ψυχούλα μεγάλη, δεν το συζητώ! Κι εμένα τσαούσα η μικρή, έχει φάει το απίστευτο τράβηγμα μαλλιών ο Γώγος αλλά τρελαίνεται να τα βάζω μαζί στο πάρκο να παίζουν. Αυτός που δεν έκατσε λεπτό σαν μωράκι εκεί μέσα! Βέβαια και η Μαριαλένα δε θέλει να μπει αν δεν είναι και ο αδερφός της να παίζουν!

Για παππουτσάκια που συζητάτε ο άντρας μου πήρε στο Γώγο από τα geox ένα ζευγάρι μαύρα που είναι κάτι ανάμεσα σε αθλητικό λίγο πιο καλό και μετά ανακαλύψαμε (τα ψώνισαν μέρα και μάλλον τα μάτια του τα είχε για ομορφιά ο καλός μου) ότι έχουν και φωτάκια όταν περπατάει. Ο μικρός έχει εκστασιαστεί!

Πόπο βρε Σαρδελίνα ο καυμένος ο Αστεράκος την άρπαξε για τα καλά. Γρήγορα να συνέλθει το παιδί. Όσο για τους γιατρούς, ο κάθε ένας έχει τη δική του τακτική. Ο ΩΡΛ δηλαδή λέει ότι ίσως δε χρειαζόταν από την αρχή η αντιβίωση? Ουφ άντε τώρα να αποφασίσεις ποιόν θα ακολουθήσεις και το σιρόπι για τη μύτη σας είπε να το σταματήσετε ε? Πάντως αφού έκανε το παιδί την αλλεργία καλό είναι νομίζω να μη φορτώνεται με πολλά φάρμακα, δηλαδή αυτό για τη μύτη αν μπορείς να το αποφύγεις, κάντο, για την αντιβίωση μόνο εσύ ξέρεις πώς βλέπεις να είναι το παιδί.

Ρίτα μου εμένα ο Γιώργος ξυπνάει 8-8.30 πίνει το γάλα του και μπορεί να φάει και κάτι σπίτι, δεκατιανό έχουν κατά τις 10 που το τρώει και μεσημεριανό 12.30-12.45 σερβίρεται και τρώει. Η ποσότητα δεν είναι μεγάλη οπότε όταν τον παίρνω σπίτι τον ταίζω και εδώ αν θέλει, νομίζω θα προσπαρμοστεί σιγά-σιγά και στο φαγητό και θα τρώει γιατί αν τον παίρνεις 2-2.30 είναι αρκετές οι ώρες για να είναι τελείως νηστικός. Τώρα διάβασα τα νέα σας για τα διδυμάκια! Να σας ζήσουν!Όλα καλά θα πάνε!

Φιλάκι εμάς κάθε Τετάρτη έχουν στο πρωινό κέικ και χυμό πορτοκάλι, 2 μέρες έχουν αυγό και φρούτα και τις άλλες 2 ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα και φρούτο πάλι. Από το σπίτι δεν έχω ακούσει να δίνουν, εγώ μόνο τις Τετάρτες που έχει ψάρι ή ψαρόσουπα στέλνω από το σπίτι γιατί είχαμε ενδείξεις για αλλεργία αλλά τώρα μας είπε η παιδίατρος να δοκιμάσουμε σιγά-σιγά αλλά δεν αξιώθηκα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Οσο για το καρεκλάκι το ίδιο λέμε Πανμαρ και Giovanna. Κι εμένα πολύ βολικό μου φάνηκε. Ενα άλλο που δανείστηκα από τη νύφη μου ήταν πολύ μεγάλο για το μωρό και αρκετά ψηλά το τραπεζάκι του, αλλά αυτό το μικρό πολύ συμπαθητικό. Προχτές το μάζεψα. Μέχρι τώρα μας πήγε, γιατί εδώ κι λίγο καιρό ο μικρός θέλει να κάθεται σε καρέκλα και μάλιστα στη δική μου!
Εμένα δεν κάθεται όταν τρώει... πρόβλημα κι αυτό... άσε......

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι μωρε Μαρινα και εγω αυτο σκεφτομαι...πρεπει κατι να τρωει.Ενταξει περιπού 2μιση θα ειναι σπιτι αλλα οσο να ειναι εχει μαθει να τρωει κατα τη 1μιση..θα τον κοψει η πεινα...

Θα δουμε..ισως τελικα του κοψω το πρωινο ετσι και αλλιως ο Γρηγορης μεταξυ πρωινου γαλακτος και μεσημεριανου φαγητου τον τελευταιο χρονο ζητημα αν τσιμπουσε ενδιαμεσα λιγο κουλουρακι ή κανα μπισκοτο.

Θα δω την αλλη βδομαδα που θα πηγαινει νωριτερα τι θα κανει.Δεν αγχωνομαι παντως ακομα αρχη ειναι και τι στο καλο θα επηρεαστει καποια στιγμη...

Μα αυτο το παιδι μου ειναι κοτζαμ γαιδουρι στα κιλα και κανεις δε με πιστευει οτι ειναι τοσοοο δυσκολος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμάς 1η Οκτωβρίου ξεκινάνε.
Να έρθουμε κι εμείς; Θα μας δεχτούν ή έκλεισαν οι θέσεις; Πολύ μακριά όμως ρε παιδί μου... Πόσες φορές την εβδομάδα είναι; Σε βομβάρδισα έ; Περαστικά ρε κοριτσάκι και κουράγιο, τί άλλο να σου πω ταλαίπωρη μάνα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

αχ βρε Μαρινα μου περαστικα σας παλι τι να πω γρηγορη αναρωση

εχουν πολυ πυρετο;

δηλαδη κοριτσια τα μποτακια σταρακια ειναι για τον χειμωνα;

εγω νομιζα οτι μονο καλοκαιρι φοριουνται :confused:

αυτο το καρεκλακι που μου λετε το εχω αλλα το εχω μονο για της βολτες και το καλοκαιρι για το εξοχικο στην πεθερα μου βεβαι φετος δεν εκατσε καθολου ο τιμος γιατι πλεον δεν καθεται σε καρεκλακι μονο σε καρεκλα θελει!

αλλα μου φαινετε λιγο επικυνδινο για τον μικρο δεν ξερω μου αρεσει ενα της chicco 100 euro αυτο

1816792l.th.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσα, και για μας τσάκισε η εκδρομή στο Ναύπλιο... Θα είμασταν οι 6 από τις 7 κι έτσι αποφασίσαμε να το οργανώσουμε καλύτερα για μια άλλη φορά. Λάκισε η ίδια που το ξεκίνησε και μας παρακάλεσε να φύγουμε. Μαμά 2 παιδιών που δεν της πήγε τελικά η καρδιά να τα αφήσει και να φύγει.

κριμα βρε συμπεθερουλα που ακυρωθηκε η εκδρομουλα σας δεν πειρααζει αλλη φορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι σου ξαναλεω δεν αξιζει τον κοπο σαν αυτο που δειχνεις ειναι αυτο το φτηνο jumbo που εχω παρει εκτος απο τα ροδακια...

Εγω λεω να το προτιμησεις.

Οσο για το αλλο που δενει σε καρεκλα το χρησιμοποιησαμε πολυ περισυ στις διακοπες μετα το δεσαμε μονιμα στο σπιτι της γιαγιας.Ουτε εγω παντως θα το συνιστουσα για τον μπεμπη.Ειναι πολυ μικρος ακομα για να κρατηθει εκει μεσα καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα μου εχουν πολυ πυρετο τα παιδια?

Ευτυχως ειναι Παρασκευη αυριο κρατα τον μικρο σπιτι και θα ειναι περδικι ως τη Δευτερα.

Παντως γινεται χαμος.Μου ελεγε σημερα στον παιδικο η κοπελα οτι γινεται της μυξας εκει μεσα..σκιαχτηκα....ξουτ ξουτ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...