Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια φορανε τα μικρα σας σταρακια;

μου αρεσαν αυτα http://www.mytoys.de/CONVERSE-CONVERSE-Ox-Canvas-Flame-Kinderschuhe/Baby-Jungen-Gr-74-104/CONVERSE/KID/de-mt.sp.br01.06.03.02.12/1974141

Εγώ της είχα πάρει πέρσι all star, κάτι γλυκούτσικα, κοριτσίστικα, που όταν τα είχαμε δει με την νονά της ξετρελαθήκαμε και οι δύο, αλλά... ο "Πατακός" δεν δέχτηκε σχεδόν ποτέ να τα φορέσει! Οπότε φέτος, δεν μπήκαμε καν στον κόπο να ψάξουμε. Τσάμπα έξοδα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, και κατι που δεν ηξερα για τα σταρακια και μου το ειπαν κατι λυκειοπαιδα... Τα σταρακια λεει δεν τα πλενεις ποτε! Οσο πιο βρωμικα, τοσο πιο cool! Βρηκα κι εγω ευκαιρια απο τοτε και δεν πλενω ουτε τα δικα μου, ουτε του Σωτου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τςτςτς... Έφηβη κοπέλα και να μην το ξέρεις? Εδώ από τότε που πήγαινα γυμνάσιο, όταν έπαιρνα all star, πρώτα πήγαινα να τα βρόμιζα (τα πάταγα, τα έσερνα σε χώματα κ.λ.π.) και μετά τα φόραγα!

Καθαρά και καινούρια? Αίσχος!!! Και μετά που αρχίζαν αν λιώνουν, να κάνουν και καμμιά τρυπούλα... τα καλύτερα!!! (η χαρά της μαμάς μου!!!)

mrdIp3.png

Πέθανε το 1992 σε ηλικία 17 χρονών. Γενικά τα σκυλιά έχουν μεγάλο δέσιμο με τα παιδιά. Και το Σοφάκι......κουκλί.:D:D:D:D

Εμάς, απ'ότι μας έχουν πει, αν φτάσει τα 10, θα θεωρείται "αιωνόβιος"! Τώρα, για το αν έχει δέσιμο με την Σοφία... ξέρει ότι δεν τον παίρνει να κάνει κι αλλιώς, γιατί αν κάνει πως την πειράζει, την επόμενη μέρα θα πάει για ευθανασία!!!:P:p

mrdIp3.png

Βατραχάκι, το καρεκλάκι που έχω εγώ για την μικρή (και δεν θα το άλλαζα με τίποτα) είναι ένα πλαστικό της fisher price που το είχα πάρει από το jumbo 30 ευρώ και είναι από τα φορητά καρεκλάκια, για να το παίρνεις μαζί σου.

Αχ και εμάς αυτό μας έχει σώσει. Παρόλο που έχουμε και μια πανάκριβη καρέκλα chicco, η οποία τώρα έχει καταντήσει καρέκλα για κούκλες. Δεν με βόλεψε και πολύ και πιάνει και χώρο, σε αντίθεση με το μικρό που το έχουμε καταευχαριστηθεί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ και εμάς αυτό μας έχει σώσει. Παρόλο που έχουμε και μια πανάκριβη καρέκλα chicco, η οποία τώρα έχει καταντήσει καρέκλα για κούκλες. Δεν με βόλεψε και πολύ και πιάνει και χώρο, σε αντίθεση με το μικρό που το έχουμε καταευχαριστηθεί.

Αφού, πλέον, έχω πάρει απόφαση ότι όποτε πηγαίνω να δω νεογέννητο, αυτό θα πηγαίνω για δώρο. Απ' το να παίρνω ρουχαλάκια ή κουκλάκια... Χρήσιμο, πρακτικό και φθηνό!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια ειχα παει τον μικρο κουνιες και γυρισα αρων αρων.Γεννησε η φιλη μου τα διδυμα της!!!!!

Περιμενω τον ανδρα μου σε αναμμενα καρβουνα... να αφησω τον μικρο και εφυγα για μαιευτηριο!!!Ειμαι τοσοοοο συγκινημενη!

Μπηκαν θερμοκοιτιδα τα μικρουλακια μας.Ας πανε ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Aααα Ρίτα να σας ζήσουν τα διδυμάκια!

Ολα καλά θα πάνε ;)

Τις ευχές μου στους ευτυχείς γονείς.

Οσο για το καρεκλάκι το ίδιο λέμε Πανμαρ και Giovanna. Κι εμένα πολύ βολικό μου φάνηκε. Ενα άλλο που δανείστηκα από τη νύφη μου ήταν πολύ μεγάλο για το μωρό και αρκετά ψηλά το τραπεζάκι του, αλλά αυτό το μικρό πολύ συμπαθητικό. Προχτές το μάζεψα. Μέχρι τώρα μας πήγε, γιατί εδώ κι λίγο καιρό ο μικρός θέλει να κάθεται σε καρέκλα και μάλιστα στη δική μου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πανμαρ, εγω στο λυκειο να σου πω την αληθεια φορουσα timberland μποτακια... Τρια χρονια δεν τα εβγαλα απο τα ποδια μου... Μεχρι που ελιωσαν... Αυτα ναι επρεπε να βρωμισουν για να ειναι in... Να φυγει η κιτρινιλα και ιδανικα να φθαρουν πααααρα πολυ! Τα φορουσα και το καλοκαιρι ε? Ειχαν φριξει οι γονεις μου, πολυ γελιο!!!

Ριτακι να σας ζησουν! Σε ποια εβδομαδα γεννησε η φιλη σου? Ειναι η κοπελα που ειχα γνωρισει στο παρτυ σας? Που ειχε κι ενα μεγαλυτερο αγορακι σαν τα δικα μας?

t7fQp3.png

Αχ κοριτσια γυρισα...ποσο αναμεικτα συναισθηματα.

Απο τη μια η φιλη μου που ειναι ταλαιπωρημενη,απο την αλλη τα μωρουλια που ακομα δεν ξεκινησαν να τρωνε και ειναι στη θερμοκοιτιδα απο χθες το βραδυ και εχουν φρκαρει τα παιδια...απο την αλλη χαρα..

Ναι Νατασσα αυτη ειναι η κοπελα που γνωρισες και εχει αλλο ενα αγορακι σαν τα δικα μας.

Γεννηθηκαν στον 9ο τα μωρα αλλα ειχαν παρει μονο 2 μερες και βγηκαν σχετικα μικρα 1900γρ...τα ειδα σε φωτο ...

Σαρδελακι τι εγινε ?Τι σας ειπε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια γυρισα...ποσο αναμεικτα συναισθηματα.

Απο τη μια η φιλη μου που ειναι ταλαιπωρημενη,απο την αλλη τα μωρουλια που ακομα δεν ξεκινησαν να τρωνε και ειναι στη θερμοκοιτιδα απο χθες το βραδυ και εχουν φρκαρει τα παιδια...απο την αλλη χαρα..

Ναι Νατασσα αυτη ειναι η κοπελα που γνωρισες και εχει αλλο ενα αγορακι σαν τα δικα μας.

Γεννηθηκαν στον 9ο τα μωρα αλλα ειχαν παρει μονο 2 μερες και βγηκαν σχετικα μικρα 1900γρ...τα ειδα σε φωτο ...

Σαρδελακι τι εγινε ?Τι σας ειπε?

είπε να κόψουμε την αντιβίωση, αλλά ο παιδίατρος είναι κάθετος γιατι λέει τον παρακολουθεί δέκα μέρες και χειροτέρεψαν. Ο ΩΡΛ λέει τον είδα σήμερα δεν ξέρει πως άρχισε και πόσο χειροτέρεψε. Επίσης επειδή έχουμε υπερτροφικές αμυγδαλές και κρεατάκια δεν μας βλέπει να τα κρατάμε για πολύ. ξαναμίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην κοψω με τίποτε την αντιβίωση. Να συνεχίσω με φενιστιλ και σολντεσανιλ 3 φορές την ημέρα και μία φορά την ημέρα δίνω και αέριους.

Ο ΩΡΛ μου είπε για το ξεμπούκωμα αντί οτριβιν για τα μωρά να δίνω το σπρέι για ενήλικες...αυτό συστήνουν γιατι το οτριβιν για μπεμπέ δεν κάνει τίποτε! αυτά εν ολίγης...

να σας ζήσουν τα μωράκια!

m57Zp2.png

κοριτσιααααααααααααααααααααα σας εχασαααααααααα!!!

Ευτυχως η οικονομικη κριση μας εχει ευνοήσει αρκετα και εχουμε παρα πολυ δουλεια στο φροντιστηριο.

Ο Πανουλης περασε γαστρεντεριτιδα με πυρετο και εχει ακομα μαλακα κακακια.

Ο Μπαμπακας μας χθες εβγαλε τα πρωτα του λεφτακια στη δουλεια του.

Το ΣΚ που φυγαμε περασαμε πολυ ωραια , αλλα συγχρονως και πολυ δυσκολα εγω. Το Σαββατο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. Δε θα το ξανακανω συντομα γιατι ζοριστηκα πολυ. Προσπαθουσα να μην το δειχνω αλλα μαλλον ηταν χειροτερα.

Ντινάκι, δεν παίζεσαι. Καταπιέστηκες μακριά από τα παιδιά; Σε καταλαβαίνω. Aχ, δεν παιζόμαστε οι μάνες. Μπράβοοοοοοοοο για τα λεφτάκια τα πρώτα, να έρθουν κι άλλα, καλές δουλειές κοριτσάρα! Και περαστικά στο μικρό.

Κορίτσα, και για μας τσάκισε η εκδρομή στο Ναύπλιο... Θα είμασταν οι 6 από τις 7 κι έτσι αποφασίσαμε να το οργανώσουμε καλύτερα για μια άλλη φορά. Λάκισε η ίδια που το ξεκίνησε και μας παρακάλεσε να φύγουμε. Μαμά 2 παιδιών που δεν της πήγε τελικά η καρδιά να τα αφήσει και να φύγει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ξεκινάω να απλώσω σεντόνια και παπλώματα! Να σας πω ότι έχω 2 στα 2 με πυρετό τελικά! Πανέμορφα! Θα περάσει κι αυτό τι να κάνουμε! Το χειρότερο είναι ότι ο Γιώργος τις τελευταίες μέρες κοιμάται πολύ λίγο και μας βγάζει την πίστη να κοιμηθεί και μεσημέρι και βράδυ λόγω του μπουκώματος φαντάζομαι και φανταστείτε ακόμα σηκώνεται ανά 5' του βάζω μια φωνή και πάει τρέχοντας πάλι πίσω. Να δούμε πότε θα βαρεθεί.

Νατάσα μου όπως τα λες πάνω κάτω, πάρε και μία 2η πάνα από τις απλές για όταν βγείτε από το κολυμβητήριο. Εμείς συνήθως παίρνουμε 2 μπουρνουζάκια μαζί γιατί η διαδικασία είναι η εξής: Πας ντύνεις το παιδί (και τον εαυτό σου) με το μαγιώ, κάνετε ντουζάκι πριν μπείτε, αλλά μετά για να μην κρυώνει αφού μπορεί να περιμέναμε 2-3' μέχρι να μπουμε, τον σκούπιζα και ήταν βρεγμένο για μετά. Στο τέλος κάνεις ένα από ντουζάκι (σαπούνι δεν επιτρέπεται) σκούπισμα, ντύσιμο και έτοιμοι. Εγώ στην αρχή φορούσα μπικίνι αλλά από πάνω μπλούζα και μέσα στην πισίνα το έγραφε στους κανονισμούς και καλά για να πιάνεται καλύτερα το παιδί, πάντως είναι θέμα το μπικίνι γιατί μπορεί να έχεις κανένα ατύχημα!:oops::oops::oops: Μετά πήρα κι εγώ αθλητικό. Σκουφάκι δε χρειάζεται σίγουρα στη μαμά, αλλα στα κοριτσάκια που έχουν μακρύ μαλλί φοράνε. Αυτά, καλή αρχή! Εμάς 1η Οκτωβρίου ξεκινάνε.

Βατραχάκι για καρεκλάκι φαγητού έχω ακούσει ότι είναι πολύ εξυπηρετικό αλλά και οικονομικό και καθόλου ογκώδες αυτό που δένει στην καρέκλα. Το πρότεινα και στη νύφη μου (εγώ δεν το έχω γιατί μου είχανε φέρει αυτό που λέει και η Ηλιάνα αλλά πολύ ακριβό οπότε δε στο προτείνω αν και μας έχει εξυπηρετήσει και εξακολουθεί φυσικά πολύ) και έχει ενθουσιαστεί γιατί το παίρνουν και έξω μαζί τους είναι σε κάτι σαν βαλιτσάκι και τους έχει εξυπηρετήσει πολύ.

Μαελένη μπρρρρρρρρρρρ! Τίποτα άλλο!

Ρίτα τέλειος ο Γρήγορος και πολύ συμπονετικός!

Ηλιάνα μου για το ότι δεν κάθεται ο μικρός στην πεθερά σου φταίει ότι δεν την έχει συνηθίσει καθόλου αλλά και το γεγονός ότι μάλλον δεν έχει κι αυτή σωστό τρόπο να τον πλησιάσει. Θα βρούνε όμως τη λύση και θα τα βρούνε μεταξύ τους, γιατί εσύ πρέπει να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται.

Επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...