Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι ξέρεις γερμανικά και παραγγέλνεις απ'αυτό το site. τα μεταφορικά παρεπιπτόντως για τα σταράκια είναι 16€ δηλαδή απο εδώ Ελλάδα δεν τα βρίσκεις με 43,00€ ή και πιο φθηνά. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω και θα ήθελα και εγώ να παραγγείλω απο το internet.

Πάντως εγώ έψαξα τώρα το καλοκαίρι για σταράκια και δεν έβρισκα πουθενά μπορώ να πω , ούτε στα φάκτορυ.

για ολα τα πραγματα ειναι 15,90 δηλαδη εαν παρεις παπουτσια τοσα θα δωσεις κι αν παρεις καρεκλακι αυτοκινητου παλι τοσα θα δωσεις ;)

οχι δεν ξερω γερμανικα αλλα στο τελος θα μαθω τοσες φορες που μαπινω και χαζευω χαχαχα

παντως οταν παραγγελνω το βαζω στον μεταφραστη του google ;)

αληθεια ποσο εχουν τα σταρακια εδω;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για ολα τα πραγματα ειναι 15,90 δηλαδη εαν παρεις παπουτσια τοσα θα δωσεις κι αν παρεις καρεκλακι αυτοκινητου παλι τοσα θα δωσεις ;)

οχι δεν ξερω γερμανικα αλλα στο τελος θα μαθω τοσες φορες που μαπινω και χαζευω χαχαχα

παντως οταν παραγγελνω το βαζω στον μεταφραστη του google ;)

αληθεια ποσο εχουν τα σταρακια εδω;

Εμεις τα κλασικα τα μπλε , τα πηρα με 30 ευρω το καλοκαιρι.

Καλησπέρα και απο εμάς. Τι κάνετε;

Πικουλινάκι καλές δουλειές στον καλό σου και περαστικά στον Πανούλη σου. Η Βένια σου τη γλίτωσε; Μακάρι.

Νατάσα καλές βουτιές σας εύχομαι. Άντε και πρωταθλητές!!!

Ρίτα τι να πω πια για το Γργγόρη;; Αυτό το παιδί με εκπλήσσει κάθε μέρα. Αφού τρώει στο σχολείο δεκατιανό σημαίνει ότι δεν έχει θέμα να φάει εκεί, αλλά μάλλον δεν πεινάει. 12 τα ταϊζουν; Πολύ νωρίς. Σε εμάς τη 13.00.

Φιλάκι δύσκολο το θέμα των αλλεργιών :(:( Τι γλυκό θα μπορούσε να φάει το Ναταλάκι, εκτός από τα γλυκά του κουταλιού, κάτι νηστίσιμο ίσως; Όσο για την πίτσα θα μπορούσε μάλλον να φάει αλλά χωρίς τυρί από πάνω έτσι δεν είναι; Μόνο με ντομάτα; Γιατί δεν της φτιάχνεις κάτι τέτοιο έτσι ώστε να μην νιώθει και αυτή ότι κάτι στερείται. Και κέϊκ νηστίσιμο θα μπορούσε να φάει, τύπου φανουρόπιτα. Θέλεις να σου ψάξω συνταγές;

Βατραχάκι ψάξτο μωρέ λίγο για τα παππούτσια και μην αγοράσεις από το ίντερνετ. Εγώ έχω ένα θέμα με τα νούμερα κλπ και γι' αυτό δεν εμπιστεύομαι το ίντερνετ για αγορά παππουτσιών.

Μαελένη το το ήθελες το σκηνικό με τα τρωκτικά; Σαν να μου έριξες κρύο νερό στην πλάτη μπρρρρρ. Δεν έχω χειρότερο. Απορώ πώς τα μάζεψες κιόλας. Εγώ θα είχα βάλει τις φωνές.

Κωνκωνάκι χάρηκα που είσαι καλά. Να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πανμάρ βλέποντας το σκύλο σας θυμήθηκα τα δικά μου. Όταν ήμουν μικρούλα, η θεία μου και νονά μου είχε μια πανέμορφη σκύλα. Ένα λευκό λυκόσκυλο και το έλεγε Τσάϊκα. Το πόσο καλό ήταν το σκυλί αυτό δεν λέγεται. Το τι της έκανα ήταν απίστευτο. Την καβαλίκευα, την έκανα άλογο και με έπαιρνε βόλτες, έκανα το βοσκό και της έδινα να φάει χορτάρι :tongue::tongue::tongue: και αυτή υπάκουε πάντα. Πέθανε το 1992 σε ηλικία 17 χρονών. Γενικά τα σκυλιά έχουν μεγάλο δέσιμο με τα παιδιά. Και το Σοφάκι......κουκλί.:D:D:D:D

Σαρδελάκι μου περαστικά στον Αστέρη σου. Υπομονή και θα περάσει. Σου παραπονιέται άλλο για το λαιμό του;

Μαρίνα περαστικά και στη Μαριαλένα σου. Από όρεξη πώς πάει; Έχει κάνει πυρετό;

Γιοβάννα μου ο λαιμός του σήμερα που τον είδε ο γιατρός χειροτέρεψε. Ενώ ήταν μόνο από την αριστερή πλευρά το πύον σήμερα έχει και στην δεξιά. Ξεκινήσαμε πάλι αντιβίωση αλλά παίρνουμε συγχρόνως 3 φορές την ημέρα 7μλ φενιστιλ και 10 σταγόνες σολντεσανιλ. Θα δείξει στην πορεία κορίτσια...δεν ξέρω! Ελπίζω να στρώσει γρήγορα το μικράκι μου. Μου επέτρεψε να του δώσω και αέριους για αποσυμφόρηση της μύτης γιατι δεν παλεύεται! Ούτε να τα δεί τα φάρμακα...μάχη δίνουμε κάθε φορά κι έχει και δίκαιο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Μαριζακι τα εχουμε πει λιγακι....και εγω σαν παιδι ζηλευα...και ζηλευα πολυ μαλιστα γιατι ημουν και φαγανη.Δε θα ξεχασω στην 1η δημοτικου που μας εβαζαν στη σειρα να παρουμε γλυκο οταν καποιο παιδι γιορταζε και ερχοταν η σειρα μου και μου ελεγαν οτι εσυ δε θα παρεις Μαργαριτουλα γιατι ειπε η μαμα σου οτι δεν κανει....

Γενικα δεν υπηρχε και ο καταλληλος χειρισμος τοτε...

Παρολα αυτα ηξερα πολυ καλα για πιο λογο μου ελεγαν ''οχι'' απλα εκανα τη χαζη γιατι ηθελα να φαω...

Οποτε σωστα πραττετε και την απομακρυνεται.Μη νιωθεις τυψεις κουκλα μου διοτι ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να ζηλεψει κατι.Παντως σου ξαναλεω μετα απο καποια χρονια εξαφανιστηκε η αλλεργια μου.Ειχα μονο ενα επεισοδιο ξανα στο γυμνασιο και απο τοτε ποτέ!Ειμαι μια χαρα και τρωω απο οοολαααα!

Α Ριτάκι όλο σε ξεχνάω ότι τα πέρασες κι εσύ. Ωραία θα σε ρωτάω συχνά για την ψυχολογία της!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ναι Γιοβαννα 12 με 12μιση.Και εγω το βρισκω εξαρετικα νωρις.Αυτοι ομως το κανουν με την εξης λογικη:Εχουν ανοιχτη την τραπεζαρια απο τις 7 το πρωι.Οσα παιδακια φτανουν τα πανε εκει να φανε πρωινο.Αν λοιπον ενα παιδακι φαει πρωινο στις 7μιση και ειναι αρκετα(οι γονεις που δουλευουν στις 8,τα πανε νωρις) ειναι λογικο να πεινανε μεχρι τις 12 αλλα εμεις παμε σχολειο κατα τις 9 οποτε και τρωει τοτε πρωινο.Θα μπορουσα να τους πω να μην τον πηγαινουν τραπεζαρια καθολου το πρωι αλλα θελησα να τον αφησω να προσαρμοστει με πορτοκαλαδιτσα,ψωμακι με μελι και τετοια που τα τρωει ετσι κι αλλιως και μετα να μαθει κ το μεσημεριανο που ειναι παραξενος.

Θα δω απο βδομαδα που θα πηγαινει γυρω στις 8μιση τι θα γινει και θα αποφασισω.Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για να μην αγχωνεται και το παιδι αδικα αφου δεν πειναει.

Σαρδελακι τι να πω?υπομονη

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Γιοβαννα 12 με 12μιση.Και εγω το βρισκω εξαρετικα νωρις.

Στο δικό μας σταθμό, όποιο πάει τόσο νωρίς όσο λες, και δεν έχει προλάβει να πιει γάλα στο σπίτι πίνει γάλα. Στις 10 όλα δεκατιανό και τη 13.00 μεσημεριανό.

Όντως, έτσι είναι, έχεις δίκιο για τα παιδιά το ψωμί με μέλι είναι μακράν πιο υγιεινό από το κέικ. Αυτό δεν θεραπεύεται maeleni μου, το πιθανότερο θα φύγει περνώντας τα χρόνια. Η αλλεργιολόγς μου είχε μιλήσει για ένα φάρμακο που θα ξεκινήσει να παίρνει σας προστασία, στην επόμενη συνάντηση θα το συζητήσουμε. Ο άντρας σου τί φάρμακο παίρνει και γιατί;

Καλησπέρα Φιλάκι.

Κάτι σταγόνες είναι, (Sublivac), που φτιάχνονται ειδικά για τη δική του αλλεργία με περιεχόμενα από ακάρεα και κάποια άλλα "πράγματα" στα οποία έχει αλλεργία, ώστε να μπαίνουν στον οργανισμό σιγά σιγά και ο οργανισμός να τα αποδέχεται.

Μάλλον κάτι αντιστοιχο θα σας δώσει. Πολλά χρόνια το παίρνουμε εμείς (ο συζυγος δηλ), αλλά και κάθε φορά που κάνει εξέταση, όλο και κάποιο καινούργιο πράγμα ανακαλύπτουν ότι του προκαλεί αλλεργία!

Να σου δώσω να καταλάβεις όταν ήταν μικρά στο χωριό, δώστου η μάνα να φτιάχνει σπανακόπιτες, δώστου να τα ταϊζει σταφύλια και δεν θυμάμαι κι εγώ άλλο τί, μέχρι που ανακαλύφτηκε ότι έχει αλλεργία και στα 2 κι ότι τόσα χρόνια του δημιουργούσαν πρόβλημα, αλλά ποιός μπορούσε να το σκαλίσει?

Δε λες τουλάχιστον εσείς που το βρήκατε νωρίς και προσέχετε!

Οσο για το σκηνικό Giovanna μου τι να έκανα? Και ποιός θα τα μαζέψει? Αν τα άφηνα κάποια στιγμή θα άρχιζαν να μυρίζουν μπλιαχ! Μάλλον πρέπει να βάλω τη μια γάτα να βολτάρει μέσα για να πάρει τη μυρωδιά της ο χώρος και να μην μπαίνουν αυτά! Αλλά είναι πολύ βρώμικες κι αυτές, αφού τα τρώνε!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αχ κορίτσια να σας πω και τι έπαθα κι εγώ γιατί είμαι να σκάσω! :evil:

Το γραφείο είναι σε ισόγειο με αυλή. Λοιπόν από το πρωί σήμερα, μαζεύω ψόφια τρωκτικά κι ένα ζωντανό το είχε η γάτα απ' έξω και μου το μοστράριζε! Το άφηνε για λίγο, έτρεχε αυτό να χωθεί κάτω από την πόρτα εισόδου και αυτή το ξανακυνηγούσε.... Ευτυχώς στο τέλος το καταβρόχθισε, αλλά το θέαμα αηδιαστικό και ανατριχιαστικό!

Και νόμιζα πώς οι γάτες δεν τα τρώνε, απλά τα σκοτώνουν :shock:

Τώρα φώναξα έναν τύπο κι έβαλε φάρμακο, αλλά τι να το κάνω! Πάλι θα τα μαζεύω......μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ.

Ασε που όλη την ώρα νομίζω ότι έχω κάποιο στα πόδια μου!!!!

Έλαιος. Πού δουλεύεις;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Έλαιος. Πού δουλεύεις;;;

Χαχαχα σε ένα γραφείο, αλλά έχει αυλή και ωραίους τετράποδους συγκατοίκους.

Ποιός ξέρει τι φαντάστηκες τώρα.

Δυστυχώς η περιοχή έχει αγρούς ακόμα και μαζί μ' αυτούς κι άλλα όμορφα πράγματα. Ελπίζω μόνο να μην δω κανένα εντός της οικίας μας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσια εχει καμια καρεκλακι φαγητου απο το ικεα;

το απλο λεω δεν ξερω αλλα σκεφτομαι να παρω κατι πολυ απλο αυτη την φορα του τιμου χαλασε το επλυνα κανα δυο φορες και σκιστηκε το υφασμα απο παντου κι αυτη την φορα λεω να παρω πλαστικο για να πλενεται μετα το φαγητο αν κι επλιζω να ειναι φαγανος ο μικρος και να μην γινομαστε χαλια οπως με τον Τιμο

Βατραχάκι, το καρεκλάκι που έχω εγώ για την μικρή (και δεν θα το άλλαζα με τίποτα) είναι ένα πλαστικό της fisher price που το είχα πάρει από το jumbo 30 ευρώ και είναι από τα φορητά καρεκλάκια, για να το παίρνεις μαζί σου. Εγώ, λοιπόν, το έχω μόνιμα δεμένο σε μια καρέκλα της κουζίνας και όποτε είναι να πάμε κάπου, το λύνω και το παίρνω μαζί. Τώρα που έχει μεγαλώσει η Σοφία, της έχω βγάλει τα δισκάκια που είχε μπροστά και τρώει κανονικά στο τραπέζι της κουζίνας.

Ένας από τους λόγους που με βόλεψε απίστευτα αυτό, είναι γιατί δεν πιάνει καθόλου επιπλέον χώρο στην κουζίνα, αφού χρησιμοποιώ μια από τις καρέκλες που ήδη υπάρχουν.

mrdIp3.png

Τσουπ ήρθα κι εγώ!

Να πω στο Vatraxaki, ότι το έχω και αυτό το καρεκλάκι από το ΙΚΕΑ, αλλά είναι λίγο δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις το μωρό και ειδικά καθώς μεγαλώνει, γιατί μπροστά δεν είναι κενό. Για να σου δώσω να καταλάβεις έχει θήκες για τα πόδια με χώρισμα ανάμεσα, σαν καροτσάκι SM. Το είχα σαν βοηθητικό αυτό, γιατί σαν κύριο είχα της Fisher-price που μπορείς να το κουβαλήσεις και μαζί. Απλά χρειάζεται να πακτωθεί σε καρέκλα, όπως επίσης και για να μην είναι τόσο σκληρό, έβαλα το extra μαξιλαράκι από το κάθισμα αυτοκινήτου.

Αχ κορίτσια να σας πω και τι έπαθα κι εγώ γιατί είμαι να σκάσω! :evil:

Το γραφείο είναι σε ισόγειο με αυλή. Λοιπόν από το πρωί σήμερα, μαζεύω ψόφια τρωκτικά κι ένα ζωντανό το είχε η γάτα απ' έξω και μου το μοστράριζε! Το άφηνε για λίγο, έτρεχε αυτό να χωθεί κάτω από την πόρτα εισόδου και αυτή το ξανακυνηγούσε.... Ευτυχώς στο τέλος το καταβρόχθισε, αλλά το θέαμα αηδιαστικό και ανατριχιαστικό!

Και νόμιζα πώς οι γάτες δεν τα τρώνε, απλά τα σκοτώνουν :shock:

Τώρα φώναξα έναν τύπο κι έβαλε φάρμακο, αλλά τι να το κάνω! Πάλι θα τα μαζεύω......μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ.

Ασε που όλη την ώρα νομίζω ότι έχω κάποιο στα πόδια μου!!!!

Μαελένη μου, μάλλον το ίδιο έχουμε! Το θέμα με το ότι είναι σκληρό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ γιατί από τότε που γεννήθηκε η Σοφία ήταν λίγο "αφρατούλα"! Οπότε τα είχαμε τα μαξιλαράκια μας!!!

Θαυμάζω την ψυχραιμία σου!!!

Ετσι και είχε συμβεί σε μένα κάτι αντίστοιχο... Στην καλύτερη θα είχα μείνει στον τόπο! Εδώ στο αυτοκίνητο μέσα να είμαι και να οδηγώ, αν δω ποντίκι να περνάει τον δρόμο τρομάζω! Όχι να είναι και στο γραφείο μου...

mrdIp3.png

Ρίτα όντως φοβερός ο Γρηγόρης , τώρα σχετικά με τον επαγγελματικό του προσανατολισμό είναι πολύ νωρίς απο τώρα να το σκέφτεσαι στην τελική αν δεν γίνει εκπαιδευτικός η γιατρός, εγώ τον προορίζω για κοινωνικό λειτουργό ή διαιτητή αγώνων.;)

Μήπως ακούσατε στις ειδήσεις για ένα αγοράκι- παιδί θαύμα- στην Αγγλία νομίζω, που στα 14 το δεχτήκανε στο πανεπιστήμιο? Αυτός έλεγε όταν ήταν πιο μικρός, ότι όταν μεγαλώσει ήθελε να γίνει φορτηγατζής!!!

Για τη Σοφία, αν κρίνω από τον χαρακτήρα της μέχρι τώρα, μάλλον κάτι σε δικτάτορα μου κάνει... Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Πατακός... Το έχει μέσα της! Έμφυτο ταλέντο, δεν της το έχει καλλιεργήσει κανείς!

mrdIp3.png

ΕΓΩ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ τι να τον σπουδάζω εως τα40 άσε καλέ μάστορας με μεροκάματο από τα15 όπως εμείς να είναι ανεξάρτητος

Και υδραυλικός Ηλιάνα....! :P:p

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...