Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυ ωραια ειναι.Του πηρα και εγω σταρακια το καλοκαιρι ζουλεψα απο τον Σωτο της Νατασσας αλλα πρωτον βαριεμαι το βαλε βγαλε με τα κορδονια και δευτερον σκιαχτηκα με την υμενιτιδα και εχω αποφασισει το παπουτσι να ειναι παντα ανατομικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σου Πικουλινι!!! καλες δουλειες στον αντρα σου!!! Ολα τελεια θα πανε!

Σταρακια ο Σωτος φοραει αρκετα συχνα! Μπλε εχουμε απλα! Πολυ του αρεσουν!

Τωρα για το αν ειναι ανατομικα θα σας γελασω... Αποκλειεται... Καθε σεζον αυτο κανουμε, παιρνουμε ενα απο το μουγερ ανατομικο και ενα της μοδος. Τα της μοδος τα φοραμε εκτος σπιτιου τα του μουγερ εντος... Καλα το Σαββατο του πηρα απο το jumbo κατι mcqueen αθλητικα με αυτοκινητα πανω, τα ερωτευτηκε αμεσως! 10 ευρω ολα κι ολα, καθολου ανατομικα αλλα του εκανα το κεφι! Θα τα φοραμε με μετρο!:D

t7fQp3.png

Α, και κατι που δεν ηξερα για τα σταρακια και μου το ειπαν κατι λυκειοπαιδα... Τα σταρακια λεει δεν τα πλενεις ποτε! Οσο πιο βρωμικα, τοσο πιο cool! Βρηκα κι εγω ευκαιρια απο τοτε και δεν πλενω ουτε τα δικα μου, ουτε του Σωτου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εχει και η adams mcqueen και φυσικα θα του το παρω.Απλα θελω γενικως για πολυ ωρα και πολυ περπατημα να φοραει ανατομικα.Περπαταμε και παρααα πολυ.Μεγαλες αποστασεις.

Φιλω μου ολα εχουν σχεση.Οπως σας ειχα πει η υμενιτιδα ειναι υγρο στην αρθρωση.Στα παιδια ολα παιζουν ρολο,κουραση,παπουτσι,ποδηλατο,στραμπουληγμα,χτυπημα,ιωσεις πολλα,πολλα.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

πικουλινακι μου που πηγατε;

καλα ειναι τωρα ο μικρος ε;

η μικρη πως παει;

Πηγαμε στη Καντια - ναυπλιο σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο.

O Πανουλης ειναι καλα σε γενικες γραμμες. Η μικρη δεν παλευεται. Διεκδικει τα πάντα με υφος και φωνες.Μαλωνει διαρκως τον Παναγιωτη και προσπαθει να του παρει οτι κραταει στο χερι του. Και αυτος ο καημενος τς λεει ΄΄ σε παρακαλω αδελφουλα μου ασε με να παιξω''. Απο βηματακια εχει μεινει στα τεσσερα -πεντε αλλα μενει ορθια παρα πολυ ωρα.

Α, και κατι που δεν ηξερα για τα σταρακια και μου το ειπαν κατι λυκειοπαιδα... Τα σταρακια λεει δεν τα πλενεις ποτε! Οσο πιο βρωμικα, τοσο πιο cool! Βρηκα κι εγω ευκαιρια απο τοτε και δεν πλενω ουτε τα δικα μου, ουτε του Σωτου!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Οργιο!:tongue:

Καλα κανεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια φορανε τα μικρα σας σταρακια;

μου αρεσαν αυτα http://www.mytoys.de/CONVERSE-CONVERSE-Ox-Canvas-Flame-Kinderschuhe/Baby-Jungen-Gr-74-104/CONVERSE/KID/de-mt.sp.br01.06.03.02.12/1974141

και εμεις φοραμε ολ του σταρ οπως τα λεει ο πανουλης.

Πικουλινα πολυ καλα τα παει η μικρη!Να ξερεις οτι θα πεις οτι περπατησε οταν κανει βηματα, περπαταει,πεφτει και ξανασηκωνεται χωρις να πιανεται απο καπου και συνεχιζει.Ετσι μου ειχε πει η παιδιατρος.Οποτε αν στο κανει αυτο ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Kαλώς το Πικουλίνι. Περαστικά στο Πανούλη και καλές δουλειές για τον άντρα σου.

Καλέ Νατάσα για ένα σύμφωνο τώρα το κάνετε θέμα. Τι Θορπ τι Θόρν εκεί θα τα μπερδέψουμε.

Βατραχάκι ξέρεις γερμανικά και παραγγέλνεις απ'αυτό το site. τα μεταφορικά παρεπιπτόντως για τα σταράκια είναι 16€ δηλαδή απο εδώ Ελλάδα δεν τα βρίσκεις με 43,00€ ή και πιο φθηνά. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω και θα ήθελα και εγώ να παραγγείλω απο το internet.

Πάντως εγώ έψαξα τώρα το καλοκαίρι για σταράκια και δεν έβρισκα πουθενά μπορώ να πω , ούτε στα φάκτορυ.

Για την ώρα καλύτερα το ψωμάκι με μέλι, παρά το κεϊκ που ούτε κι εγώ το συμπαθώ ιδιαίτερα. Αλήθεια, να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση μεγαλώνοντας να αλλάξει η κατάσταση της αλλεργίας? Θα κάνετε κάτι γι' αυτό? Πχ ο σύζυξ παίρνει κάποιες σταγόνες, που τις παραγγέλνουμε απ' έξω και είναι πανακρίβου.
Όντως, έτσι είναι, έχεις δίκιο για τα παιδιά το ψωμί με μέλι είναι μακράν πιο υγιεινό από το κέικ. Αυτό δεν θεραπεύεται maeleni μου, το πιθανότερο θα φύγει περνώντας τα χρόνια. Η αλλεργιολόγς μου είχε μιλήσει για ένα φάρμακο που θα ξεκινήσει να παίρνει σας προστασία, στην επόμενη συνάντηση θα το συζητήσουμε. Ο άντρας σου τί φάρμακο παίρνει και γιατί;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πηγαμε στη Καντια - ναυπλιο σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο.

O Πανουλης ειναι καλα σε γενικες γραμμες. Η μικρη δεν παλευεται. Διεκδικει τα πάντα με υφος και φωνες.Μαλωνει διαρκως τον Παναγιωτη και προσπαθει να του παρει οτι κραταει στο χερι του. Και αυτος ο καημενος τς λεει ΄΄ σε παρακαλω αδελφουλα μου ασε με να παιξω''. Απο βηματακια εχει μεινει στα τεσσερα -πεντε αλλα μενει ορθια παρα πολυ ωρα.

τσαουσα η μικρη ε;

μπραβο στον Παναγιωτακη σου πολυ καλο παιδακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πικουλινα πολυ καλη η μπουμπου, αστερι!! Ε, και λιγο απαιτητικη... Γυναικα παιδι μου...:D:D:D

Κικο σταρακια θα βρεις στο μαγαζι της converse στη Λ. Βουλιαγμενης στο υψος της Γλυφαδας. Ο,τι νουμερο, χρωμα και σχεδιο θες γυρω στα 25 ευρω!

t7fQp3.png

Κι εμείς δεν ξυπνήσαμε πολύ καλά, γιατί και τα δύο συνέχεια φτερνίζονται, αλλά η μικρή άρχισε να ανεβάζει και πυρετό και είναι τελείως κομμένα τα ματάκια της! Με τις υγείες μας και πάλι!
Φτουουουου...... άντε πάλι....... περαστικά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...