Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας πω για το παιδι μου σημερα.Οταν πηγαμε σχολειο ηταν ενα παιδακι με τον παππου του απεξω που σπαραζε...μιλαμε σπαρααααζε.

Τεσπα τον εκανα εγω μια γυρα να μην πεσουμε πανω τους και επηρεαστει αλλα ο μικρος δεν κρατιοταν και με τραβαγε να παμε.Μολις φτασαμε μου ξεφευγει απο το χερι παει αγκαλιαζει το αγορακι και του λεει''ελα φιλε μου παμε μεσα.Μονο μωρα κλαινε''.

Και το εμπασε μεσα!Λετε να μου γινει εκπαιδευτικος?????χαχα

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχΑαααααααααα από δω ξεκίνησε το θέμα

τώρα κατάλαβα ;);););)

μάλλον κάλος φίλος θα γίνει με όλους

το πουλάκι μου να σου ζήσει τι τρυφερό αυτό που έκανε :D:D:D

:tongue::tongue:

Καλε πλακα εκανα....εγω δε ξερω τι θα φαμε αυριο...τι θα γινει ο Γρηγορης λετε να με νοιαζει?χαχα[/quote λεω κ εγω ........................:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φιλια παω να ξαπλαρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:tongue::tongue:

Κοριτσάρες σας χαιρετώ. Πάω να παραλάβω κι εγώ το παιδί κι άντε να δούμε πότε κι αν θα κοιμηθούμε και σήμερα!!!!

Καλό σας μεσημέρι, καλή όρεξη, καλή ξεκούραση και περαστικά στα αρρωστούλικα.

Ουφ τα είπα όλα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλενάδες!:D

Ελπίζω να είστε όλες καλά, αν και κατι πηρε το ματι μου για αρρωστουλικα. Περαστικά λοιπον.

Την περασμενη Κυριακη σαραντησαμε και έχω ξεκινησει τις βολτες δειλά δειλά. Βγαίνουμε τα πρωινά με τη μπεμπα βολτα με το καροτσι και το μεσημερι πάμε σχολείο να παρουμε τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος μια χαρα και αυτός, ειδικά τωρα με το σχολείο. Το προβλημα είναι οτι έκοψε πάλι όλα τα φαγητα. Δεν τρωει τίποτα ουτε και στο σχολείο ενω περσυ τουλαχιστον έτρωγε και εκεί κάτι. Το γάλα ακόμα δεν το θέλει, εχω δοκιμάσει ολα τα γαλατα, όλα τα ποτηρακια και μπιμπερό, με χεμο, με ζαχαρη, με με ..... αλλά τίποτα. Εγω καλά είμαι και σήμερα πάω στον γιατρο μου να δεί και αυτός.

Δεν σας έχω διαβασει.... μου λείπει λιγακι η παρεα μας!

Που είσαι βρε Κωνκων ; άντε ξεπεταχτήκατε και εσείς διαβάζω, χαίρομαι που είστε όλοι καλά , τώρα σχετικά με τη δυσκοιλιότητα δεν ξέρω να σου πω γιατί ο μικρός ήταν ακμαιότατος σε αυτό το θέμα. Όποτε βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου. Πολλά φιλιά στα ζουζούνια σου.

μαελενη μου πωπω φρικαρα με τα ποντικια δεν τα θελω καθολου μπρρρρ..

καλα φρικαρα τωρα κοιταω στο mytoys διαφορα και ειδα τα ποδηλατακια μονο τα 30 ευρω εμεις γιατι το πληρωσαμε 70 μου λετε;

http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-4-0-12-blau-schwarz/Fahrzeuge-Schaukeltiere/KID/de-mt.mk.baby.03.05/2020040

αλλη φορα πριν παρω κατι θα το ψαχνω καλα ε ποια ειπαμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Χα, βλεπω με κουτσομπολευετε!!!:lol::lol::lol::lol:

Λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα... Σκουφακι δε θα φοραω... Υπαρχει κι ενα οριο στη ξεφτιλα... Βασικα τι να το κανω εγω το σκουφακι καλε, μακροβουτια θα κανω? Ο ρολος μου ειναι καθαρα διακοσμητικος! Αλλα απ'οτι μου ειπε ο προπονητης, ουτε τα μωρα θα φορανε σκουφακι...:rolleyes:

Επειτα λετε να με περασουνε γαι εφηβη? Αχ μακαρι! Πολυ θα τονωθω γιατι βλεπω κατι ρυτιδες που εχω κανει τελευταια και ειμαι ετοιμη να πηδηχτω απο το παραθυρο...

Που εισαι κι εσυ βρε Μαρινα τωρα που σε χρειαζομαι?

Κικο για αλλη μια φορα εισαι τεραστιο ΝΟΥΜΕΡΟ!!! Το μυαλο σου στη τολμη και γοητεια ειναι κοπελια!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Αχ ξεχασα να χαιρετησω κι εγω τον Κωνκωνακι!

Ντινακι μας ελειψες!Σαραντησατε διαβαζω!Μα πως περναει ετσι ο καιρος?

Ολα καλα λοιπον.Εσυ πως πας?Κουρασμενη σε ''ακουω''

Αντε καλες βολτες και να μας ερχεσαι οταν μπορεις!

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσιααααααααααααααααααααα σας εχασαααααααααα!!!

Ευτυχως η οικονομικη κριση μας εχει ευνοήσει αρκετα και εχουμε παρα πολυ δουλεια στο φροντιστηριο.

Ο Πανουλης περασε γαστρεντεριτιδα με πυρετο και εχει ακομα μαλακα κακακια.

Ο Μπαμπακας μας χθες εβγαλε τα πρωτα του λεφτακια στη δουλεια του.

Το ΣΚ που φυγαμε περασαμε πολυ ωραια , αλλα συγχρονως και πολυ δυσκολα εγω. Το Σαββατο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. Δε θα το ξανακανω συντομα γιατι ζοριστηκα πολυ. Προσπαθουσα να μην το δειχνω αλλα μαλλον ηταν χειροτερα.

Καλως και την δευτερη Ντινα!

Να το ξανακανεις οταν νιωσες την αναγκη.Μια χαρα ηταν τα παιδια.Εγω μπορω να σε καταλαβω παντως για αυτο και δεν παω πουθενα χωρις τον μικρο.

Περαστικα στον Πανουλη

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...