Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εβαλα να σιδερωσω ποια θα ερθει για βοηθεια;;;;;

Νατασα μου καλη αρχη κι εγω πρεπει να παω να ρωτησω κι ολο το αμελω!

κοριτσια εχει καμια καρεκλακι φαγητου απο το ικεα;

το απλο λεω δεν ξερω αλλα σκεφτομαι να παρω κατι πολυ απλο αυτη την φορα του τιμου χαλασε το επλυνα κανα δυο φορες και σκιστηκε το υφασμα απο παντου κι αυτη την φορα λεω να παρω πλαστικο για να πλενεται μετα το φαγητο αν κι επλιζω να ειναι φαγανος ο μικρος και να μην γινομαστε χαλια οπως με τον Τιμο

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι καρεκλακι φαγητου (στο οποιο θελω να σας πω καθομαστε ΑΚΟΜΑ καθημερινα διοτι δεν παιζει να τον αφησω να φαει αλλου) εμεις εχουμε του τζαμπο το πιο φτηνο...αυτο με τα 50 ευρω.Πλαστικο,πλενομενο καλυμμα,με δισκο κανονικα μπρστα και ζωνες και ειναι ατοφιο.Παλι τετοιο θα επαιρνα.Η φιλη μου μεγαλωσε 3 παιδια με αυτο...

Μονο που δεν εχει ροδακια.τιποτα αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τσουπ ήρθα κι εγώ!

Να πω στο Vatraxaki, ότι το έχω και αυτό το καρεκλάκι από το ΙΚΕΑ, αλλά είναι λίγο δύσκολο να βάζεις και να βγάζεις το μωρό και ειδικά καθώς μεγαλώνει, γιατί μπροστά δεν είναι κενό. Για να σου δώσω να καταλάβεις έχει θήκες για τα πόδια με χώρισμα ανάμεσα, σαν καροτσάκι SM. Το είχα σαν βοηθητικό αυτό, γιατί σαν κύριο είχα της Fisher-price που μπορείς να το κουβαλήσεις και μαζί. Απλά χρειάζεται να πακτωθεί σε καρέκλα, όπως επίσης και για να μην είναι τόσο σκληρό, έβαλα το extra μαξιλαράκι από το κάθισμα αυτοκινήτου.

Ρίτα έχω πάθει πλάκα με το Γρηγόρη! Τι παιδί!!!! Μα να πάρει το άλλο από το χεράκι? Σίγουρα με τους ανθρώπους θα ασχοληθεί μεγαλώνοντας. Εκπαιδευτικός? Γιατρός? Δεν ξέρω, αλλά έχει κλίση το παιδί!

Νατάσα με το καλό το κολύμπι σας ;)

Καλώς το Κωνκωνάκι μας! Μεγαλώσατε κι εσείς κι αρχίσατε και τις βολτίτσες σας! Εύχομαι σύντομα να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με ύπνο, μαμ και κακά και να σε βλέπουμε συχνότερα απο τα μέρη μας ;)

Κοριτσάκια μίλησα και με την Πετρούλα. Είναι καλά, απλά έχουν μαστόρια στο δωμάτιο του Αναστάση κι έχει δουλειές! Να σας μεταφέρω και τους χαιρετισμούς της.

Αχ κορίτσια να σας πω και τι έπαθα κι εγώ γιατί είμαι να σκάσω! :evil:

Το γραφείο είναι σε ισόγειο με αυλή. Λοιπόν από το πρωί σήμερα, μαζεύω ψόφια τρωκτικά κι ένα ζωντανό το είχε η γάτα απ' έξω και μου το μοστράριζε! Το άφηνε για λίγο, έτρεχε αυτό να χωθεί κάτω από την πόρτα εισόδου και αυτή το ξανακυνηγούσε.... Ευτυχώς στο τέλος το καταβρόχθισε, αλλά το θέαμα αηδιαστικό και ανατριχιαστικό!

Και νόμιζα πώς οι γάτες δεν τα τρώνε, απλά τα σκοτώνουν :shock:

Τώρα φώναξα έναν τύπο κι έβαλε φάρμακο, αλλά τι να το κάνω! Πάλι θα τα μαζεύω......μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ.

Ασε που όλη την ώρα νομίζω ότι έχω κάποιο στα πόδια μου!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ω Θεε μου Ελενη...αυτη τη γατα φροντιζε την μην τη χασεις ειναι πολυ χρησιμη...

Οσο για το αν τα τρωνε...καλε δεν εχεις δει tom & jerry ??:tongue:

O Γρηγορης μου αν θα τελειωσει και το σχολειο καλα θα ειναι...χαχα δεν τον κοβω για διαβαστερο.:rolleyes:

Τα ειπαμε,φιληθηκαμε και τον εβαλα για υπνο.Σημερα η αγορα μας ηταν πλαστελινες dora απο το βιβλιοπωλειο.Κατι κουτακια paly doh σαν αυτα που εχουμε αλλα με το καπακι φτιαχνεις φατσονια dora.

Φτιαξαμε ενα ρολογακι και ενα κινητο με πλαστελινη και τα εχει στο χερι του τωρα...πανε τα σεντονια..:shock:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες είμαι πτωμααααααααααααααααα

vatraxaki εγώ έχω ένα τις κικο αθάνατο το πλένεις και στο πλυντήριο και έχει διπλό δίσκο είναι λίγο ακριβό δώρο της αδέρφης μου νομιζω 200 ευρω χιχιχι τιν στούμπισα

maeleni ποπό τι πάθατε με τα ζωντανά ποπό αηδία ? πολλά φιλία στην πετρούλα είχα αρχίσει να να ανησυχώ και δεν έχω κ το τηλ της νατης δώσεις φιλία

:tongue::tongue:

Αχ κορίτσια πέντε είναι οι γάτες έξω, παρόλλα αυτά πάλι μέσα μπαίνουν τα τρωκτικούλια! Μου έχουν χαλάσει και τον καλό εκτυπωτή :evil::evil:

Εγώ τις ταϊζω, ο ιδιοκτήτης μου τις καθαρίζει με το μπαστούνι του! Αφήστε έχουμε θέμα.....εγώ πάντως κρυφά τις ταίζω. Εστω κι από ένα τρωκτικό να γλιτώσω κέρδος είναι!

Βρε Ρίτα μου δεν ξέρεις για το παιδί πώς θα πάει? Πώς το προδιαγράφεις ότι με το ζόρι θα τελειώσει το σχολείο? Είναι τόσο έξυπνος ο Γρηγόρης που θα τα αρπάζει την ώρα του μαθήματος και δεν θα χρειάζεται επανάληψη ;)

Δεν είδες την Ελενίτσα πώς την εμπέδωσε????? Πώς δεν εξέφρασε και καμιά απορία για την ηλικία της Ελενίσας που κάθεται και κλαίει οεο????

Ηλιάνα μου το είδα αργά το μήνυμα σου. Φιλάκια καρδούλα μου. Θα μεταφέρω και τα δικά σου στην Πετρούλα αν ξαναεπικοινωνήσω, αλλά μάλλον θα μπει να μας πει η ίδια τα νέα της. Κοντεύεις κι εσύ? Πότε σου είπε η γιατρός τελικά ότι θα πάρεις αγκαλίτσα το μπεμπέ?

Οσο για μας θέλω να τον πάω στην έκθεση που έχει τις δραστηριότητες, καραγκιόζη, πλαστοζυμαράκια κ.α. πολλά, αλλά με το θέμα του ύπνου μου τα χαλάει. Πώς θα γίνει να τα καταφέρουμε να πάμε σήμερα??????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Χμμμμμμμμμ Ελένη όσο δεν έχουμε λοίμωξη περιμένουμε

θελω να γενησω στισ μετα τισ 28

ελπιζω στησ 5 οκτωμβριου ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ??????????

όλα είναι σουπερ το αμνιακό πολύ καλά αν και χτες βραδύ ούρλιαζα με τον μικρό μου ανέβηκε η πίεση δεν μπορώ όλα εγώ τα κάνω την καταλαμβάνω ότι ποναει αλά δεν με βοηθά καθόλου

και μου δημιουργήθηκε κ θέμα στο ωράριο ύπνου και στα τσισα του παιδιού αντί να μας βοηθήσει μας έφερε προβλήματα

τέλος πάντων δεν το ήθελε η καημένη ποναει τώρα ποιος γιατροπορευεί ποιον //////////////??????????????//

Πλακα κανω μωρε ελενη οτι θελει ας γινει..

Αλλα σιγα τι εξυπνος? ολα τα παιδια εξυπνα ειναι σημερα.

Απλα τον κοβω να βαριεται...ετσι και ο μπαμπας του πανεξυπνος αλλα στο σχολειο σκραπας..χαχα

Εγω ημουν φυτουλι...το ομολογω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμ αυτα ειναι... τους λες να σε βοηθησουν και μετα αρχιζουν τα ποναω εδω,ποναω εκει ,το ποδι μου,το νυχι μου, η μυτη μου ...ολα τα θυμουνται..

Υπομονη Ηλιανα ολα πανε σουπερ θα γεννησεις στην ωρα σου απλα προσεχε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Το είχε το πρόβλημα η καημενη κ εγώ τις είπα να κάνει φυσιοθεραπεία όσες μέρες θα είναι εδώ

και ποναει το θέμα είναι ότι ο μικρός δεν την θέλει καθόλου πουθενααααααααααα στο μπάνιο ουρλιάζει να τον ταΐσει με τίποτα να τον αλλάξει με τιποτα τον πηγε παιδική χαρά και την γύρισε πίσω χτες δεν ξέρω γιατί

το πρωί σήμερα πήγε στην από πάνω ο μικρός κάθισε 3 ώρες και όταν ήρθε μου είπε η κοπέλα από πάνω της ζήτησε τουαλέτα στην πεθερά μου γιατί δεν κάθετε ?

Μπήκα πάλι μιας και βρήκα ελεύθερο πεδίο.

ΜαΕλένη διάβαζα το σκηνικό με τη γάτα και το ποντίκι και γέλαγα, μάλλον δεν έχεις ακουστά που λένε παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι, η γατούλα πριν καταβροχθίσει το ποντίκι το βασανίζει μέχρι τελικής πτώσεως άσε που προσπαθεί να σου κάνει επίδειξη των κατορθωμάτων της προκειμένου να της συγχαρείς για το κυνήγι της, είναι φοβερές οι γατούλες σου λέω.

Νατασούλα ξέχασα να σου πω καλό ξεκίνημα για το κολυμβητήριο , τρέμε ΙΑΝ ΘΟΡΝ έρχεται ο Σώτος ο νέος αντικαταστάτης σου , όσο για ΄σένα θέλουμε και εμείς φώτο με το μπουρνουζάκι σου , παντοφλίτσες σου και σκουφάκι και να δεις που θα σε περάσουν και εσένα για παιδάκι και θα σε βάλουν να συναγωνιστείς με τα πιτσιρίκια.

Ρίτα όντως φοβερός ο Γρηγόρης , τώρα σχετικά με τον επαγγελματικό του προσανατολισμό είναι πολύ νωρίς απο τώρα να το σκέφτεσαι στην τελική αν δεν γίνει εκπαιδευτικός η γιατρός, εγώ τον προορίζω για κοινωνικό λειτουργό ή διαιτητή αγώνων.;)

Βατραχάκι εγώ είχα πάρει ένα καρεκλάκι της pegperego ακριβούτσικο αλλά αθάνατο μπορώ να πω, αν σκέφτεσαι και για 3ο παιδάκι πάρε κάποιο με αντοχές για να έχεις και συνέχεια.

Ηλιάνα καλή δύναμη βρε κοπέλα μου , όλα μαζί σου έπεσαν βλέπω.

Ρητα ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

από τα σχόλια τις κικο κατάλαβα ότι αγχώνεσαι από τώρα τι θα γίνει ο Γρηγόρης ? καλέ μωράκι είναι ακόμη

Νατασα θα πατέ κολυμβητήριο τελειαααααααααααααααα ………….? Θέλω κ εγώ φωτο με σκουφάκι

Κικο μου άστα να παν έμπλεξα αλά ευτυχώς ο μπέμπης θέλει να γεννηθεί ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ναι ναι ξέχασα Kiko ότι η Νατάσσα μας πηγαίνει "σχολείο" ακόμα και θα την περάσουν για παιδάκι χιχιχι!

Οσο για το άλλο θέμα, το επαγγελματικό, στην τελική μπορεί να γίνει και "μάστορας" ο μικρός! Ξέρεις πόσο δυσεύρετοι είναι οι καλοί μάστορες σήμερα και πόσο τους χρυσοπληρώνεις ;)(Χωρίς παρεξήγηση :tongue:)

Καλέ δεν αγχώνεται η κοπέλα, απλά αν διαβάσεις τα πρωινά θα δεις τι έκανε ο Γρηγόρης στο άλλο παιδάκι και μας εντυπωσίασε!

Ναι ναι ξέχασα Kiko ότι η Νατάσσα μας πηγαίνει "σχολείο" ακόμα και θα την περάσουν για παιδάκι χιχιχι!

Οσο για το άλλο θέμα, το επαγγελματικό, στην τελική μπορεί να γίνει και "μάστορας" ο μικρός! Ξέρεις πόσο δυσεύρετοι είναι οι καλοί μάστορες σήμερα και πόσο τους χρυσοπληρώνεις ;)(Χωρίς παρεξήγηση :tongue:)

Καλέ δεν αγχώνεται η κοπέλα, απλά αν διαβάσεις τα πρωινά θα δεις τι έκανε ο Γρηγόρης στο άλλο παιδάκι και μας εντυπωσίασε!

ΕΓΩ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ τι να τον σπουδάζω εως τα40 άσε καλέ μάστορας με μεροκάματο από τα15 όπως εμείς να είναι ανεξάρτητος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...