Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελακι υπαρχει η κορτιζνονη σε σιροπι....dexamethasone λεγεται...πανακριβη καπου 100 ευρω κανει αλλα μου ειχε πει να την εχουμε σπιτι τοτε με την αλλεργια σε περιπτωση που...ευτυχως δε χρειαστηκε αλλα την σερνω μαζι μου πλεον.Ρωτησε το.

Οσο για το φουντωμα....ξερω ειναι λυπηρο το θεαμα αλλα θα φυγουν...θα αργησουν μεν αλλα θα φυγουν.Παντως τον Γρηγορη δεν τον ετρωγαν.

Φιλακια να του δωσεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα μου είδα την κληση σου χθες αργά το βραδυ. Ο Κωνσταντίνος έχει βγάλει όλα τα δόντια, απλά δεν θέλει τα φαγητά που ηθελε πριν. Εχω δοκιμάσει πολλά φαγητά αλλά ουτε να δοκιμασει δεν θέλει.

vatraxaki μου μετά απο πυρετους και λιποθημιες, και πληγωμενες θηλές το βγάζω με θηλαστρο και της το δίνω. Εχω παααρα πολύ γαλα αλλά δυστυχως της προκαλει δυκοιλιοτητα και μου είπαν οτι πρεπει να ακολουθησω ειδική διατροφή. Φυσικά κατι τετοιο δεν παιζει γιατι δεν προλαβαινω ουτε να μαγειρεψω ουτε να φάω. Οτι βρω τρωω όρθια και κάτι στα γρηγορα που φτιάνχω για το παιδί, που έτσι κ αλλιως δεν το τρωει. Εχω χάσει όλα τα κιλα της εγκυμοσύνης και μου έχει μείνει η χαλαρωμενη κοιλιά.

armaki μου δεν έχω προλαβει να σε πάρω τηλ. ελπιζω να πηγες σε γιατρό! Με το γαλα που μου είπες πραγματικά σωθηκα και εγω και η μικρή πάνω απ'όλα που πονουσε τοσο πολύ! Κρίμα που δεν το είχα δοκιμάσει στον Κωνσταντίνο τότε!

Διαφημίσεις

vatraxaki μου μετά απο πυρετους και λιποθημιες, και πληγωμενες θηλές το βγάζω με θηλαστρο και της το δίνω. Εχω παααρα πολύ γαλα αλλά δυστυχως της προκαλει δυκοιλιοτητα και μου είπαν οτι πρεπει να ακολουθησω ειδική διατροφή. Φυσικά κατι τετοιο δεν παιζει γιατι δεν προλαβαινω ουτε να μαγειρεψω ουτε να φάω. Οτι βρω τρωω όρθια και κάτι στα γρηγορα που φτιάνχω για το παιδί, που έτσι κ αλλιως δεν το τρωει. Εχω χάσει όλα τα κιλα της εγκυμοσύνης και μου έχει μείνει η χαλαρωμενη κοιλιά.

κωνκων μου χαιρομαι που ολα πανε καλα για την δυσκοιλιοτητα που λες να σε ρωτησω η μικρη πινει μονο δικο σου γαλα;

αφου λες οτι εχει παρα πολυ λογικα ναι ε;

τα παιδια που θηλαζουν αποκλειστηκα δηλαδη δεν πινουν καθολου ξενο ουτε τσαι τιποτα ειναι φυσιολογικο να κανουν κακα και 1 φορα στις 7-10 μερες διαβασε λιγο το βιβλιο της πατσουρου αφου το εχεις να δεις δεν λεει πουθενα οτι φταιει η διατροφη της μαμας

τωρα εαν της δινεις και ξενο τοτε ισως αυτο να της προκαλει δυσκοιλιοτητα ψαξτο λιγο.

κι εμενα ο μικρος κανει μια φορα στις 5 μερες αλλα δεν ζοριζεται καθολου.

εσενα διχνει να ποναει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σαραντισε κιολας η κουκλιτσα μας!!!!

Κωνκων δυσκολο πραγμα με το φαι ...ακουγεσαι πια πολυ βασανισμενη..ευχομαι σιγα σιγα να αρχισει να τρωει ..

Γειτονακι βλεπω ετοιμη για εκδρομη!!!χθες ημουν στην γειτονια σου στην παιδικη χαρα με μια φιλη μου ..Δεν σας πηρα μιας και το Σοφακι ειναι λιγο μακρυα...Παντως ο Χρηστος την αναζητα ....οταν του λεω θα παμε βολτα με ρωταει με φιφια ???

Μαρινακι περαστικα στην νυφουλα μου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρίαααα μόλις είδα το Σοφάκι πάνω στο σκύλο(???? είσαι σίγουρη ότι είναι σκύλος?)! Έπαθα πλάκα! Καλά σε ποιό σπίτι είπες ότι βρίσκετε το σκυλί?

Για σκύλο μας τον δώσανε...

Στο δικό μας σπίτι είναι... Κι ευτυχώς εδώ που μένουμε τώρα έχουμε και κήπο, που να δεις γέλια στο προηγούμενο σπίτι που μέναμε, που είχε μόνο μια μικρή αυλή...

Γι' αυτό είπα και στη Κίκο να μην της περάσει καν η σκέψη από το μυαλό να πάρει τέτοιο σκύλο για να παίζει ο γιος της!!!!

Πάντως, για να ΄λέμε και τα καλά, είναι φοβερός... πολύ καλό σκυλάκι...

Σας φιλώ όλες. Φεύγω!

mrdIp3.png

Γειτονακι βλεπω ετοιμη για εκδρομη!!!χθες ημουν στην γειτονια σου στην παιδικη χαρα με μια φιλη μου ..Δεν σας πηρα μιας και το Σοφακι ειναι λιγο μακρυα...Παντως ο Χρηστος την αναζητα ....οταν του λεω θα παμε βολτα με ρωταει με φιφια ???

Αχ... τον Χρηστάκο μου... Από Οκτώβριο, να είμαστε καλά, να μαζευτούμε και θα "οργανωθούμε"!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Κοριτσια πηζω τρελα, αχ μου εχετε λειψει δυο μερες τωρα... Πολυ στεναχωριεμαι που δεν μπορω να σας πολυσχολιασω...

Στα πολυ γρηγορα, Μαρινα και Πανμαρ!!! Θελω φωτογραφιες κι εγω!!! Θελω, θελω, θελω! Μη με αφηνετε απ'εξω pls! Σαν κακομαθημενο κανω, το ξερω, αλλα θελω!!!:tongue:

Αρμακι πως τον λενε τον γιατρο σου? Εχει αρχισει να περναει απο το μυαλο μου κι εμενα στο επομενο (οταν με το καλο ερθει) να το γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο και να απαρνηθω τον τωρινο μου γυναικολογο... Μια σκεψη κανω...

Σαρδελακι περαστικα στο πουα αστερακι σου! Περιμενουμε νεα!

Περαστικα και σε ολα τα αρρωστουλικα!!!

Delenaki καλη επιτυχια αυριο!

Ουφ θελω να πω κι αλλα αλλα δεν προλαβαινω...

Φιλια!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω για το παιδι μου σημερα.Οταν πηγαμε σχολειο ηταν ενα παιδακι με τον παππου του απεξω που σπαραζε...μιλαμε σπαρααααζε.

Τεσπα τον εκανα εγω μια γυρα να μην πεσουμε πανω τους και επηρεαστει αλλα ο μικρος δεν κρατιοταν και με τραβαγε να παμε.Μολις φτασαμε μου ξεφευγει απο το χερι παει αγκαλιαζει το αγορακι και του λεει''ελα φιλε μου παμε μεσα.Μονο μωρα κλαινε''.

Και το εμπασε μεσα!Λετε να μου γινει εκπαιδευτικος?????χαχα

μα τι παιδι εχεις???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

.. αντε θα πω κατι ακομα (ειναι που δυσκολευομαι..:rolleyes:)...

κωνκωνακι μου πολυ μας ελειψες!!! Εισαι καλυτερα τωρα ετσι δεν ειναι? Η μπουμπου κοιμαται καθολου??????????

Μαριζα εισαι κι εσυ ερωτευμενη με τον Αλεξαντερ βλεπω!!! Αχ τι βιβλιο κι αυτο... Χθες το τελειωσα, το μυαλο μου εχει κολλησει εκει! Θα παω το σκ να παρω τη συνεχεια... Αν και η Ριτα με γειωσε οτι ειναι ψιλομετρια... Παντως κι εγω ειναι απο τις λιγες φορες που το παθαινω αυτο... Η πορωση λεμε, παντου πηγαινα με το βιβλιο αγκαλια! Μονο στη δουλεια δεν το εφερα...

Μαρινα αυριο ξεκιναμε baby swimming με τον Σωτο! Για πες εσυ που εισαι παλια... Ο προπονητης μου ειπε να εχω μονο παντοφλακια, πανες αδιαβροχες και πετσετα ή μπουρνουζι... Τα ιδια κι εγω (χωρις τις πανες...:tongue:)Σημερα θα παω να παρω αθλητικο μαγιω (τρομαρα μου)... Συνηθιζεται αυτο στις μαμαδες ή μπαινουν με τα μπικινι τους?:rolleyes: Στον Σωτο να παρω μπουρνουζακι ή πετσετα?:rolleyes: Εγω θα κυκλοφορω με το μπουρνουζι μου στο κολυμβητηριο?:rolleyes: Σαν πρωταθλητρια?:lol::lol::lol::lol::lol::rolleyes: Αχ πολυ εχω μπερδευτει... Μετα να τον λουζω εκει ή να τον ξεβγαζω και να τον κανω μπανιο στο σπιτι??? Αχ βοηθησε με, εχει μπλοκαρει ο εγκεφαλος μου με τοση απορια... (δεν ηθελε και πολυ για να μπλοκαρει...:rolleyes:)

t7fQp3.png

Αχ σας ευχαριστω βρε κοριτσια!Και εγω πολυ καμαρωσα σημερα!!!χαχα

Η αληθεια ειναι (να μην το ματιασω)οτι τα παει τελεια!Οσες φορες πηγα τον βρηκα να παιζει κανονικα στην ταξη του,ηδη μου τραγουδει το ''η μικρη ελενη καθεται και κλαιει'' που ουδεποτε το εχουμε πει εμεις διοτι δεν το συμπαθω..(μα ειναι τραγουδι αυτο για σχολειο?????)και μου λεει ολο θετικα.Το μονο αρνητικο που φαινεται οτι του δημιουργει και αγχος διοτι το λεει συχνα ειναι το φαι...ολο μου λεει ''Δε θελω φαω σχολειο μου'' αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν τον πιεζουν διοτι το εχω κανει σαφες και τι λογο εχουν αλλωστε αφου τον περνω νωρις?

Παντως η δασκαλα λεει οτι ειναι επειδη ακομα δεν εχει μαθει οτι εκει τρωμε κιολας..εγω λεω οτι απλα ειναι επειδη ειναι παραξενος...δεν προκεται να τους κατσει διοτι απλα στις 12 ο Γρηγορης δεν πειναει.Εχει πιει γαλα 9 παρα και 9 ειναι στο σχολειο και παει τραπεζαρια για το δεκατιανο πως ειναι δυνατον στις 12 να φαει μεσημεριανο?

Αυτο το ωραριο ειναι για τα παιδακια που πανε πολυ νωρις ή τα ξυπνανε πολυ νωρις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα καλη αρχη!!!Αχ να σε δω μονο απο μια μερια να κυκλοφορεις με το μπουρνουζι σου και το σκουφι σου...χαχα

Σορρυ που γελαω φιλεναδα!Χαχαχα τελεια θα τα παει!

Εμεις γμτ του χρονου...πολυ στεναχωρεθηκα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...