Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα

Πωπω τωρα τελειωσα το διαβασμα το χθεσινο τι γραψατε καλε ???

Κικο μου ,προασπαθω να φανταστω τον συζυγο σου με 2 μικρα και να τυχει να ειναι αρρωστουλικα !!!panic!!!!

Αρμακι συγχαρητηρια και επισημα!!!με το καλο να δεχθεις το δευτερο παιδακι σου!!!Και μεγια το κρεβατακι της Ευας !!!!μακαρι και ο δικος μας να το παρει τοοοσο καλα με το νεο κρεβατι οταν ερθει ...

Σαρδελακι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι !!περαστικα στο αγορακι μας,πιστευω οτι με τα αντισταμινικα να γινει γρηγορα καλα!!

Εμεις αυριο εχουμε εμβολιακι ..το prevenar13 να μας μετρησει και στο υψος και κιλα...θα εχουμε κλαμματα αυριο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια για κουλαρε!!!Συνελθε βρε κουκλα μου.Εισαι μικρο κοριτσι εχεις την οικογενεια σου,τον ανδρα σου,την υγεια σου,την κουκλα την κορουλα σου!Τι σου λειπει?Για ανεβα λιγο σε παρακαλω.Με αγαπη στο λεω.Δεν αξιζει να σκας για τιποτα και να χαλας την υγεια σου.Λιγη αναισθησια δε βλαπτει που και που οκ?

Ναι ο Αστερακος εγινε πουα μωρε η ψυχουλα μου...σαν τον δικο μου και αυτος...

αυτο κανω τωρα τελευταια.την ειδα αλλιως.πολυ αλλιως ομως!

και που ημουν καθως πρεπει τι καταλαβα?

αγχωνομουνα για το τιποτα!αφου καταλαβα οτι για ολα ευθυνεται το αγχος μου(γι αυτο σας λεω οτι γεννηθηκα με αυτο.δεν το ειχα συνηδητοποιησει)

αρχιζω να γινομαι αναισθητη!ας αγχωθουνε κι αλλοι στηντελικη......;)

1654096yn4fep17z7.gif

Ιωαννα φυσικα και θα το παρει καλα με το κρεβατι..οχι απλα καλα θα ξετρελαθει!!!!!!!!!!!Να μου το θυμηθεις...

Απλα το μονο που παιζει επειδη ειναι και ο Χρηστος ζωηρος ειναι να ξεσηκωθει και να σβουριζεται λιγακι αλλα και αυτο θα στρωσει στην πορεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας πω για το παιδι μου σημερα.Οταν πηγαμε σχολειο ηταν ενα παιδακι με τον παππου του απεξω που σπαραζε...μιλαμε σπαρααααζε.

Τεσπα τον εκανα εγω μια γυρα να μην πεσουμε πανω τους και επηρεαστει αλλα ο μικρος δεν κρατιοταν και με τραβαγε να παμε.Μολις φτασαμε μου ξεφευγει απο το χερι παει αγκαλιαζει το αγορακι και του λεει''ελα φιλε μου παμε μεσα.Μονο μωρα κλαινε''.

Και το εμπασε μεσα!Λετε να μου γινει εκπαιδευτικος?????χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και καλά κάνεις Λαζαρένια μου! Να δεις που τώρα θα έρθουνα και τα καλύτερα!

Συμπεθέρα θέλω να δω τις μετρήσεις σας αύριο! Εμένα πάλι ο μικρός έχει πάρει το κολάι με τους γιατρούς και όποτε πάμε ξέρει ακριβώς με ποιά σειρά πρέπει να κάνει τι, ούτε ξυλάκι δεν χρησιμοποιούν πολλές φορές αφού βγάζει μόνος του τη γλώσσα. Πλάκα έχει πώς παίρνει βαθιές ανάσες, ενώ απολαμβάνει και γαργαλιέται με το ζούληγμα της κοιλιάς!

Ρίτα μου όπως τα λες, οι μυξούλες ούτε καν με απασχολούν, ο Γώγος πήγε κανονικά σχολείο, αλλά και η μικρή αν δεν ανεβάσει πυρετό πάνω από 38, εντάξει δε θεωρώ ότι έχει κάτι σπουδαίο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι τους είχα διώξει πατέρα και γιο στις κούνιες και γι’αυτό πρόλαβα να τα φτιάξω και τα 2. Γενικά όταν διαβάζετε ότι έχω χρόνο να φτιάξω κάτι έξτρα πέρα από το φαγητό είναι γιατί λείπει ο μικρός από το σπίτι , ειδάλλως δεν έχει τίποτα. Να δούμε τώρα την πρασόπιτα πότε θα τη φτιάξω , τα έχω πάρει τα πράσσα τα έχω στο ψυγείο και με περιμένουν, στην επόμενη έξοδο του μικρού θα μπούνε και αυτά στην κατσαρόλα.

Ιωάννα άσε δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αγχώδης είναι και πόσο κουραστικός με το παιδί, ειλικρινά θα δεινοπαθήσω την περίοδο της αποστείρωσης με το μωρό και ακόμα χειρότερα έτσι και αρρωστήσουν και τα δύο, ώσπου θα τον κλειδώσω καμιά μέρα έξω από το σπίτι να υσηχάσει λίγο το κεφάλι μου και είμαι σίγουρη πως θα τα βγάλω πέρα καλύτερα μόνη μου.

Λαζαρένια μου καλά κάνεις και άλλαξες τακτική γιατί μόνο έτσι θα βρεις τη γιατρεία σου , μη σου πω ότι άργησες κι όλας. Προκειμένου να χαλάς τη δική σου ψυχική υγεία και σωματική μόνο με αυτό τον τρόπο θα δεις βελτίωση.

Σαρδελάκι περαστικά βρε κοπέλα μου και πάλι, κάνε υπομονή όπως λέει και η Ρίτα και θα περάσει και αυτό. Αλήθεια έχει ξαναπιεί ο Αστεράκος αντιβίωση η πρώτη φορά ήταν , εξού και το αποτέλεσμα αν και απ’ότι ξέρω αλλεργία μπορεί να εμφανίσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας.

Μαρινάκι επιτέλους σε καμάρωσα και εγώ με το σέξι φορεματάκι σου και είσαι μια κούκλα όπως και όλη η οικογένεια σου. Ο δε Γιωργάκης είναι ένα κουκλί, τη μπέμπα δεν κατάφερα να τη δω καλά. Μου αρέσαν επίσης πολύ οι μπομπονιέρες , τις είχα και εγώ στο μυαλό μου από τη βάφτιση μας αλλά δεν τα κατάφερα , αλήθεια ήταν οικονομικές; Περίσσεψε τίποτα ή έγιναν ανάρπαστες.

ΠανΜαρ καμάρωσα και το Σοφάκι σου με το τεράστιο σκυλάκι σας. Αλήθεια τι ράτσα είναι αυτή καλέ. Πάντως κάθε μέρα και ο δικός μου ζητάει κύλο για να τον κάνει αλογάκι , ένα τέτοιο θα ήταν ιδανικό.

Καλημέρα σε όλες!!!

Σαρδελάκι, περαστικά σας μωρέ... Όλα καλά να πάνε να ηρεμήσει και το αστεράκι σου και εσύ...

Ντελένη, με το καλό σήμερα. Από φίλους και γνωστούς που έχουν κάνει την αντίστοιχη επέμβαση, το μόνο που ξέρω είναι ότι για κάποιο καιρό δεν πρέπει να σηκώνεις βάρη. Κατά τ'άλλα, μια χαρά! Αλλά φαντάζομαι όλα αυτά θα στα πει και ο γιατρός σου.

Αρμα, καλή εγκυμοσύνη να έχεις και επισήμως! Και ένα γερό μωράκι... Με γεια το κρεβατάκι σας! Αυτό παλιό κι άλλο καινούριο (που έλεγε και η γιαγιά μου)!

Μαρίνα, περαστικά και σε σας... Αντε να ηρεμήσετε κάποια στιγμή κι εσείς!

Φιλάκι, το γλυκούλι το Ναταλάκι σου... Είναι απίστευτο πως μεγαλώνουν και αρχίζουν να καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από αυτά που φανταζόμαστε... Καλά κάνετε, νομίζω, που την απομακρύνετε. δεν παύει να είναι παιδάκι και η ζήλεια είναι ζήλεια! Όσο λιγότερο βλέπει τους "πειρασμούς", τόσο καλύτερα!

Λαζαρένια μου, το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος... Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ψύχραιμη γιατί μόνο τον εαυτό σου ταλαιπωρείς (και την υγεία σου!).

Μαελένη, περαστικά και σε σένα.

Στις υπόλοιπες που δεν αναφέρθηκα γειτόνισσα, Ρίτα, Κίκο, Βίκυ, βατραχάκι, κα Φωτεινή και σε όποια άλλη είναι εδώ... Καλημέρα!

Τα δικά μας... ήσυχα. Ετοιμαζόμαστε για την εκδρομούλα μας, αν και σήμερα μάθαμε ότι μπορεί να μην κάνουμε το ταξίδι μας όπως το είχαμε υπολογίσει (με σκοπό να φτάσουμε Κροατία), γιατί δεν έχουμε και οι τέσσερεις διαβατήρια και παρόλο που σε όλες τις πρεσβείες που ρωτήσαμε μας είπαν ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε και με καινούριες ταυτότητες, από εμπειρίες ταξιδιωτών, διαβάσαμε ότι χρειάζεται διαβατήριο... Θα δούμε... Τίποτα δεν μας πτοεί! Το πολύ πολύ να "εκδράμουμε" εντός των συνόρων!

Η μικρή στη Σέριφο μια χαρά! Την τυραννάει, βέβαια, την μανούλα μου, αλλά σε λογικά πλαίσια! (εγώ της το έλεγα ότι είναι διάολος, αλλά εκείνη με έλεγε υπερβολική!!!)

Αυτά για την ώρα. Πάω τώρα μια βόλτα Παγκράτι, να δω λίγο και τον μπαμπάκα μου και μετά Αθήνα για ψώνια!

mrdIp3.png

Γεια σου ρε Κίκο με τα σεντόνια σου! Οι μπομπό έγιναν ανάρπαστες, μόνο 3 με αυτά τα κίτρινα κασπώ μείνανε τσουρομαδημένες! Ευτυχώς τώρα άριχσαν να παίρνουν λίγο τα πάνω τους να μου μείνει κι εμένα καμία! Βασικά τα κασπώ τα βρήκα πολύ φτηνά γιατί είχα δει πιο ωραία βέβαια τσίγγινα με 1,25 το ένα, ενώ αυτά είχαν 0,25 και το φυτό είχε 1,30, μαζί με τα κουφέτα και το δέσιμο μου πήγε γύρω στα 2,30 η κάθε μία, όμως είχα μόνο 100 και 20 παιδικές. Πάντως όλοι μου έλεγαν ότι τους άρεσαν πολύ γιατί δεν ήταν κάτι συνηθισμένο πλαστικό. Παρεπιμπτόντως τρελαίνομαι για πρασόπιττα, ειδικά όπως τη φτιάχνει η μανούλα μου! Ανοίγει εκείνη το φύλλο ή μάλλον τα φύλλα μαζί και βγαίνουν κάπως χοντρά (έτσι την κάνανε παραδοσιακά στο χωριό), αλλά κάνει και νέες παραλλαγές αφού στα πράσα όταν τα ετοιμάζει στην κατσαρόλα κάποιες φορές ρίχνει λίγο μπέικον ή μανιτάρια! Γίνεται πολύ σούπερ! Άντε σήμερα δε θα με αφήσεις να αγειάσω με δίαιτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα φιλενάδες!:D

Ελπίζω να είστε όλες καλά, αν και κατι πηρε το ματι μου για αρρωστουλικα. Περαστικά λοιπον.

Την περασμενη Κυριακη σαραντησαμε και έχω ξεκινησει τις βολτες δειλά δειλά. Βγαίνουμε τα πρωινά με τη μπεμπα βολτα με το καροτσι και το μεσημερι πάμε σχολείο να παρουμε τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος μια χαρα και αυτός, ειδικά τωρα με το σχολείο. Το προβλημα είναι οτι έκοψε πάλι όλα τα φαγητα. Δεν τρωει τίποτα ουτε και στο σχολείο ενω περσυ τουλαχιστον έτρωγε και εκεί κάτι. Το γάλα ακόμα δεν το θέλει, εχω δοκιμάσει ολα τα γαλατα, όλα τα ποτηρακια και μπιμπερό, με χεμο, με ζαχαρη, με με ..... αλλά τίποτα. Εγω καλά είμαι και σήμερα πάω στον γιατρο μου να δεί και αυτός.

Δεν σας έχω διαβασει.... μου λείπει λιγακι η παρεα μας!

Διαφημίσεις

ΠανΜαρ καμάρωσα και το Σοφάκι σου με το τεράστιο σκυλάκι σας. Αλήθεια τι ράτσα είναι αυτή καλέ. Πάντως κάθε μέρα και ο δικός μου ζητάει κύλο για να τον κάνει αλογάκι , ένα τέτοιο θα ήταν ιδανικό.

Αυτό σκεφτόμαστε κι εμείς, μήπως να τον σαμαρώσουμε για να τον έχει "το μικρό της πόνυ"! Δεν φαντάζεστε τι τραβάει ο καημένος από την Σοφία... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έτσι και διανοηθεί να κάνει την παραμικρή κίνηση και γυρίσει το κεφάλι του προς το παιδί (όχι να της αγριέψει...), τον μαλώνουμε κι από πάνω!!!

Πάντως και να σου χαρίσουν ένα τέτοιο σκυλάκι... μακρυά! Ούτε ξυστά από το μυαλό σου μην περάσει η σκέψη να το πάρετε!!! Μαστίνο Ναπολιτάνο είναι η ράτσα του.

mrdIp3.png

Πού είσαι βρε Κωνκωνάκι μου? Πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά! Για τον Κωνσταντίνο σου μην ανησυχείς τόσο πολύ, το γάλα μπορεί απλά να μην το θέλει, όσο για τα υπόλοιπα μήπως βγάζει τους τραπεζίτες και τον ενοχλούν και γι αυτο του κόπηκε η όρεξη?

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!!!

σαρδελακι μου περαστικα σας μωρε αντε να περασει κι αυτο μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε!

χρονια σας πολλα και για εχθες παντα ευτυχισμενοι!

ριτα μπραβο στον Γρηγορη χαχα πολυ πλακα εχει τι ωρα το πας σχολειο;

Μαρινα μου αμαν μωρε ελπιζω να ειναι κατι ελαφρυ περαστικα σας μακαρι να μην κανει πυρετο η μικρη.

πανμαρ μου δεν προλαβαινει να βγαλει διαβατηριο;ε οπου κι αν πατε καλα θα περασετε αυτο ειναι σιγουρο!

κωνκων μου αντε αφου ξεκινησατε και βολτες μεγαλωσατε!!!!

πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα η μικρη ειναι υσηχη;

με τον θηασμο τελικα τι κανατε;

να μου τα φιλησεις και τα δυο!!!

κι εμεις με το φαγητο χαλια ο τιμος τιποτα δεν θελει να φαει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

έχει φουντώσει ήδη πάρα πολύ ρίτα, δεν νομίζω ακόμη περισσότερο. έχει παντού, κανένα σημείο τους σώματος δεν είναι ακάλυπτο. Με πήρε πρίν ο γιατρός τηλ. να ρωτήσει πως πάει και το μεσημέρι που θα τον πάω πιθανότατα να του κάνει ένεση κορτιζόνη, έτσι μου είπε!

έχει ξαναπάρει αντιβίωση παλιότερα...την augmentin την έχει ξαναπάρει και δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο.

m57Zp2.png

Όχι βατραχάκι μου, δεν προλαβαίνει γιατί θέλει πέντε εργάσιμες... Αλλά καλύτερα που το μάθαμε από τώρα, έτσι ώστε να μην μας έρθει ξαφνικό αν δεν μας αφήσουν και να μην "χαλαστούμε".

Γεια σου Κωνκωνάκι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...