Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουλίτσα πώς είναι η μικρή?Εύχομαι καλύτερα!

Ο Μικρούλης μου σήμερα μοιάζει τελείως απύρετος και με τρελή όρεξη για παιχνίδι! Τι να πω...Joa να φανταστώ κι εσείς τα ίδια???Όσο για το δέντρο μας το εξακολουθεί και το χαίρεται απίστευτα! Είναι που έχει τα ξύλινα παιχνιδάκια πάνω και τα κουκλάκια και πηγαίνει όλη την ώρα τα χαιρετάει και γελάει! Δοκίμασα να αφήσω ένα κερί πάνω στο τραπέζι του σαλονιού και κάτι 3 μπαλίτσες για να το στολίσουμε, αλλά με αυτές τις μπάλες δεν έχει και την καλύτερη σχέση, πηγαίνει της πιάνει και το χειρότερο βάζει στο στόμα την πλευρά που έχουν το αγκιστράκι! Το ένα του έμεινε στο στόμα ευτυχώς δεν το κατάπιε! Είπα να δοκιμάσω να αφήσω τιποτα στο τραπέζι αλλά αυτές οι μπάλες δεν είναι καλή ιδέα. Θα δούμε!

Εγω από πλευράς υγείας δεν είμαι και στα καλύτερά μου έχω πολύ μπούκωμα, το βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ ούτε 3 ώρες και σήμερα ανοίγει συνέχεια η μύτη μου! Είναι τα "καλά" της εγκυμοσύνης! Άρχισαν και οι συσπάσεις...τέλεια!

Κανονικά αν είχα ασχοληθεί με το πώς βάζουμε εικονίτσες θα έπρεπε να σας κερνούσα πολλά γλυκάκια γιατί επιτέλους λύθηκε ένα οικογενειακό θέμα που μας βασάνιζε από το Καλοκαίρι!Είμαι πολύ χαρούμενη και κυρίως ξελαφρωμένη! Φιλάκια κοριτσάκια μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααχχχχ! Πέρυσι...ωραίες εποχές! Εμείς θηλάζαμε και δεν κολλούσε απολύτος τίποτα! Ούτε καν μυξουλα! Τώρα πάλι...τα έχουμε πάρει όλα αμπάριζα! Το 2ο να είμαστε καλά πρέπει να το θηλάζω μέχρι να πάει σχολείο μου φαίνεται.:D

Μωρε μη φανταστεις και εμεις τιποτα τραγικο..1 ωτιτιδα με αντιβιωση και 3 φορες μυξουλες εντονες συν μια ιωση με πυρετο το καλοκαιρι αυτο ηταν ολο .

Απλα τελικα αυτο που λενε ισχυει οσο μεγαλωνει το παιδι ειναι πολυ καλυτερα για το ανοσοποιητικο του.

Μαρινακι μου αντε και εσυ να αναρρωσεις σιγα σιγα τον εφαγες το γαιδαρο... υπομονη.

Παντως η μπουμπου θα θελει πολυυυ προσοχη με τον γιωργο στο σταθμο.Κουραγιο να εχεις.

Οσο για τα δοντακια εγω δεν εχω πιστει οτι ουτε μυξες ουτε πυρετοι ειναι απο δοντια.Νομιζω οτι ειναι ιωσεις που απλα ισως τις κολλανε πιο ευκολα στην περιοδο της οδοντοφυιας.

Παντως στη δικη σας περιπτωση ειναι αναποφευκτο ολοι οσοι εχουν τα παιδακια στο σταθμο τα ιδια λενε..θα τα δουμε και εμεις..ελπιζω να ειναι μονο πιο ελαφρια.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Giovanna περαστικα σας!

οχι δεν ειναι πιο κοντη διαβασε τι λεω πιο πανω

Αυτη τη στιγμη στην κατωτατη θεση ειναι στα 53 εκατοστα απο το στρωμα.

Θα βαλω φωτο ξανα να δεις το Γρηγορη και θα βαλω και φωτο του παιδικου να δεις την κουνια

Ααα δίκιο έχεις. Δεν κατάλαβα μάλλον καλά. Πολύ ωραίο το δωμάτιό του και αρκετά μεγάλο φαίνεται. Της Αλεξάνδρας είναι μικρό.

Πάντως παράπονο δεν έχεις. Το παιδί βοήθησε στο στόλισμα. Κούκλος είναι, να τον χαίρεστε.

Μαρίνα ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημά σας. Προσπάθησε να ξεκουρ'αζεσαι λίγο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσια μου ήρθα και εγώ!

Είχα επισκέψεις για καφέ και έκανα τον κορμό σου Ρίτα, ο οποίος έγινε πολύ νόστιμος απλά έπρεπε να παγώσει κι άλλο..Με ειδοποίησαν στη 1.00 ότι θα ερθουν οπότε έκανα μια γρηγορη σιγυρα αφού το πρωί τα είχα κάνει πιο επιμελώς και το γλυκό ετοιμάστηκε στις 3.30.. Ετσι μονο 2 ώρες μονο πρόλαβε να παγώσει...

Giovanna, εσενα στα χαλάει μονο η Αλεξάνδρα, ενώ εγώ έχω τον Αναστάση και οχο μονο...Οταν λοιπόν κάνει ζημιες ή ταρζανιες ο μικρός και πάει ο συζ. να τα φτιαξει τα κάνει χειρότερα..Ασε εχω στο σπίτι δυο "μαστορακους" που μου κάνουν τα νευρα τσατάλια:mad::x

Μαρίνα βελτιώθηκε ο Γιώργος, ε;;Φωτο του δεντρου που είναι διαφορετικό, δεν θα μας βάλεις;;

Και το δικο μας κρεβατι είναι απο τα ψιλά..Στην τελευταία θεση το στρώμα απέχει 65 εκ. απο το τελος του καγκελου..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κανονικά αν είχα ασχοληθεί με το πώς βάζουμε εικονίτσες θα έπρεπε να σας κερνούσα πολλά γλυκάκια γιατί επιτέλους λύθηκε ένα οικογενειακό θέμα που μας βασάνιζε από το Καλοκαίρι!Είμαι πολύ χαρούμενη και κυρίως ξελαφρωμένη! Φιλάκια κοριτσάκια μου!

Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι αλλά αφου είχε αίσια εκβαση αυτο είναι και το ευχάριστο!!!Ευχομαι να είναι και το τελετυταίο!!

Περαστικα σου κιόλας!

Διαφημίσεις

Ρίτα τώρα που βλέπω το κρεβατακι σας καταλαβαίνω οτι το καγκελο δεν μετακινείται να ανέβει ψηλότερα, ε;;Μόνο το στρωματακι κατεβαίνει , έτσι;;

Στο λέω γιατι στο δικο μας κρεβατακι κατεβαίνει το στρώμα και υπάρχει η δυνατότητα να ανεβει και το κάγκελο

Είναι αυτό εδώ..

http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=5∏=63&init=4

http://www.pali.it/prodotti.php?act=sez&cat=1&sez=5∏=247&init=10

Για αυτό απορώ πως ο δικος μου ακόμη δεν τούμπαρε...

Nαι εμας ανεβοκατεβαινει μονο η θεση στρωματος γενικα εμας ειναι απο τις πολυ φαρδιες κουνιες ειναι 90 εκατοστα πλατος.Σε αυτες λοιπον μου ειχαν πει οτι ανεβοκατεβαινει μονο η θεση...

Παντως μη επαναπαυεσαι απλα δεν του εχει περασει απο το μυαλο να το δοκιμασει αμα και το δοκιμασει θα σκαρφαλωσει..

Εμας αλλο που βγαινει πολυ ανετα λογω υψους αλλά και πιο ψηλη να ηταν η κουνια παλι θα σκαρφαλωνε απλα λογω της πτωσης ευτυχως ειναι προσεχτικος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι αλλά αφου είχε αίσια εκβαση αυτο είναι και το ευχάριστο!!!Ευχομαι να είναι και το τελετυταίο!!

Περαστικα σου κιόλας!

Ευχαριστώ πολύ! Θέλω να βάλω φώτο του δέντρου αλλά να πάρει ο Γώγος χάλασε τη φωτογραφική προκειμένου να φάει την προηγούμενη εβδομάδα! Τώρα είμαστε για καινουρια αλλά δεν το βλέπω πριν τα Χριστούγεννα!!! Θα δοκιμάσουμε μήπως φτιάξουμε και την παλιά αλλά χλωμό το βλέπω...

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα κι εμένα μου φαίνεται λίγο κοντό το κάγκελο της κούνιας σας! Είναι βέβαια και ο Γρήγορος πολύ ψηλός αλλά και στου Γώγου μόνο το κεφάλι βγαίνει απ΄έξω! Σίγουρα δε μπορεί να σκαρφαλώσει (ακόμα βεβαίως-βεβαίως!)! Σας είχα πει ότι τον είχαμε μαζί τώρα που πήγαμε να διαλέξουμε κουνια για τη μπέμπα και σε κάποιες ανεβοκατέβαινε άνετα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε παιδια αυτες που εχουν σταθερο καγκελο και ανεβοκατεβαινει η θεση τοσο ειναι ολες..μετρησε να δειτε 55 ποντους απο το στρωμα μεχρι το καγκελο(στην κατω θεση).

Το ειχα ψαξει και πριν την παρουμε για αυτο το θεμα.

Μονο αυτες που ανεβαινει το καγκελο ισως ειναι πιο ψηλες.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα είναι 15 πόντους πιο ψηλή..Δηλαδη οτι απόσταση εχει εσενα απο κάτω έως το ξεκινημα του καγκελου, αυτο σε εμάς προστίθεται σε ύψος..Η αλήθεια είναι οτι οταν ξυπνάει δεν ξεκρεμιεται απο το κάγκελο, απλά βγαζει τα ποδαρακια απ'εξω και περιμένει να τον πάρουμε..

Εύα που χάθηκες χτες και σήμερα;;;;

Καλησπερα! Δεν σας έχω διαβάσει, μπήκα να σας πω τα νέα.

Η Ευα είναι μια χαρά πήρε 400γρ και 2.5 πόντους!!!!! 9400 και 82.5εκ!!!! Δεν το περίμενα για το βάρος..είμαι πολύ χαρούμενη!

Για τη γρίπη και το εμβόλιο τα ίδια που μου είχε πει. Θεωρεί υπερβολικό να εμβολιαστεί κάποιος που δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα και τα μικρά με τίποτα και επιμένει πως είναι πιο ελαφριά από την κοινή γρίπη.

Τα υπόλοιπα θα σας τα πω αύριο...

Καλο βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσια μου για πειτε καμια ιδέα για διακόσμηση πάνω απο κρεβάτι;;Το εχω κενό..

Θα μου αρεσε κάποιος πίνακας και εχω δεί αυτούς εδώ

http://www.bizart.gr/full_product.php?prod_id=KS%209419&page=1

http://www.bizart.gr/full_product.php?prod_id=KS%209432&page=3

http://www.bizart.gr/full_product.php?prod_id=KS%206050&page=35

ή μετα σκεφτομαι κτ πιο αναλαφρο όπως καδρακια με φωτογραφίες μας..

Εχετε καμια άλλη ιδέα;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...