Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε δεν σου στελνω ντελενι το δικο μου διοτι εκτος σπιτιου μεταλλασεται δε νομιζω οτι θα χαρεις και τοσο να ταισεις το Γρηγορη...ειναι με τα κεφια του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Delenaki καλή επιτυχία να έχει κορίτσι μου η επέμβαση! Έκανε μία συνάδελφος και στην αρχή γιατί είχε και κάποιο άλλο θέμα με το μάτι της έμεινε κάμποσο εκτός δουλειάς και δεν οδηγούσε (δε θυμάμαι ακριβώς γιατί) αλλά τελικά έχει πάθει την πλάκα της που χωρίς τα γυαλυά δεν έβλεπε ούτε ένα ολόκληρο βουνό μπροστά της είχε 8-9 βαθμούς!!!!!! και τώρα είναι άλλος άνθρωπος!

Εμείς Ρίτα έχουμε συλλογή ηδη από playmobill αυτά που είναι από 1,5 έτους γιατί ο μπαμπάς μας έχει τρέλα με αυτά, σε σημείο να έχει σημειώσει σε μια κόλλα αναφοράς κάθε ένα και καθε φορά που παίζει ο Γιωργος πάει και τσεκάρει όταν τα μαζεύει αν του λείπει κανένα!:shock::shock::shock::shock: Δηλαδή, 2 πρόβατα λευκά, γυναίκα με καφέ μαλλιά και κόκκινη ποδιά, μωρό με κόκκινο παντελόνι :tongue::tongue::tongue::tongue: Το έχει χάσει το ξέρω, αλλά μπαμπάς (κυρίως) και γιος ξετρελαίνονται στην playmoland! Σήμερα που λείπει και δε θα τρώγεται μετά αν έχασε κανένα, τα κατέβασα κι εγώ να το ευχαριστηθεί ο μικρός! Σιγά μη κάτσω να παρω αναφορά μήπως χάσαμε το άσπρο άλογο με τις μαύρες ρίγες!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Για τα άλλα παιχνίδια έλεγα να τα κρύψω μήπως αν δεν τα έχει συνέχεια μπροστά του σαν τώρα που δεν τους δίνει καμία σημασία, τα δει με άλλα μάτια όταν τα εμφανίζω σε στυλ έκπληξης!

Καμία ωτίτιδα δε θα κάνεται φέτος μην το σκέφτεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλα αν ειναι δυνατον που να διαβασω βιβλιο απο το μεσημερι προσπαθω να διαβασω αυτα που γραψατε που χρονος για βιβλια :tongue:

παντως εμενα μου αρεσουν τα αγαπησιαρηκα μυθηστορηματα μην σας πω οτι ενα διαστημα διαβαζα και αρλεκιν χαχαχα ε μην γελατε :tongue:

αρμακι μου συγχαρητηρια πολυ χαρηκα με τα νεα σου!

οντως τα συναισθηματα που νιωθεις ειναι το ιδιο μην σου πω και πιο δυνατα αλλα οταν με το καλο γεννησεις εκει θα καταλαβεις αυτο που ειπε η Μαρινα ποση αγαπη και στοργη εχεις μεσα σου κι εγω δεν το πιστευα!

μεγεια και το κρεβατακι αφου το ειδε με καλο ματι απο την αρχη ολα καλα θα πανε

κι εμενα η γιατρος μου οταν ημουν εγκυος μου ειχε πει οχι σε παιδοτοπους και οχι κοντα σε παιδακια που πανε παιδικο,σχολειο οσο μπορουσα τα απεφευγα οχι ομως για μενα για τον τιμο ;)

deleni μου μην αγχονεσαι τιποτα δεν ειναι η επεμβαση ουτε που θα το καταλαβεις εκανε μια φιλη μου.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια να σας πω ούτε που αγχωνομαι... δεν ξέρω για τον υπολογιστή...απλά μου είπε ότι μέχρι την Τετάρτη (αν και απο Δευτέρα θα επιστρέψω στη δουλειά) καλά είναι να μην κουράζω πολύ τα μάτια μου... θα φανεί!!!

Μαρίνα περαστικά σας... πανωσέντονο, κατωσέντονο να μη σου πω και παπλωματάκι άπλωσες!!!!! κίκοοοοοο ακούς;;;;:P:p:p:p

Με τα palymobil παίζει και η Αναστασία πολύ!!!!

Ήρθε ο αντρούλης μου...χαιρετώ και πάλι!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πολύ άχρηστη αισθάνομαι μπροστά σε τέτοιες γυναίακες. Κι εγώ έχω το παράδειγμα μέσα στο σπίτι μου, πολύτεκνη οικογένεια κι η δική μου, στην ηλικία που είμαι εγώ τώρα και κάθομαι και ψυρίζω πότε θα κάνω δεύτερο, εννοείται ότι η μαμά μου μας είχε κάνει και τους 4 προ πολλού! Α ρε μάνα, για αυτό της έχει μείνει και τρέχει σα Βέγγος![/

να πω καλημερα:tongue::tongue:

φιλακι μου σιγουρα το να εχεις πολλα παιδια ειναι πολυ κουραση, και μεγαλη χαρα φρωντιδα κτλ, αλλα κουκλα μου ο καθε ανθρωπος εχεις τους δικους του ρυθμους, μη αισθανεσαι μιωνεκτικα απεναντι σε τετοιες περιπτωσης.

.......προσπαθω να σας διαβασω αλλα εγω αλλες 2 σελιδες....πολυλογουδες εεεεε πολυλογουδες:):)

Διαφημίσεις

sardelaki μου, περαστικά κοριτσούλι μου... Για τη δουλίτσα σου σου εύχομαι τα καλύτερα, και τώρα με τον ΟΑΕΔ, θα έχεις μια τεράστια βοήθεια, μπράβο, σου αξίζει. Να ζήσετε με τον αντρούλη ερωτευμένοι κι αγαπημένοι.

Κορίτσια μου, η Ναταλία μου σήμερα έκανε δαχτυλομπογιές στο σχολείο κι η δασκάλα της μου είπε ότι το χάρηκε πολύ. Το πρωί στο πρωινό τη λυπήθηκε γιατί τα παιδάκια έτρωγαν κέικ, κι η Ναταλία καθόταν με τη δασκάλα κι έτρωγε το ψωμί με μέλι που της είχα στείλει και της είπε ότι "εγώ δεν μπορώ να φάω"... Αρχίζει να νιώθει κορίτσια μου... άραγε πώς να νιώθει; Να ζηλεύει;... Χαίρομαι που αρχίζει να καταλαβαίνει και λυπάμαι μήπως ζηλεύει... Την Παρασκευή θα έχουν τον αγιασμό και θα ακολουθήσει πικ-νικ των παιδιών στην αυλή του σχολείου με πίτσα............... Συννενοηθήκεμε με τη δασκάλα της μετά τον αγιασμό, διακριτικά, να την ανεβάσει στο τμήμα της παλιάς δασκάλας, που, ως πιο μικρά παιδάκια, δεν θα είναι στο πικ-νικ. Αυτό και για να μη ζηλεύει αλλά και για να μην είναι μέσα στον κίνδυνο... θα έχει γεμίσει ο κόσμος τυρί... Ουφ...

Αυτά κορίτσια μου. Σας καληνυχτίζω! Α, το βιβλίο που διαβάζω αυτή τη στιγμή (που το έχω αρχίσει από το καλοκαίρι) είναι η Αιολική Γη του Ηλία Βενέζη. Μπορεί να το θυμάστε, σίγουρα θα είχαμε κάνει κανένα κομμάτι του στα Κείμενα, στο σχολείο. Πάω πάλι για ύπνο. Θα δώσει βιβλία φέτος η Εργατική Εστεία; Κάτι άκουσα πως όχι. Έχω κοιμηθεί από τις 23.30, σηκώθηκα τώρα λίγο κι επιστρέφω. Γειαααααα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημερα κοριτσια.

μαριζα μου καταλαβαινει το κοριτσακι σου και οσο μεγαλωνει θα γινει πολυ υπευθυνη και θα προσεχει μονη της.

ντελενι μου καλη επιτυχια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέραααααααα.

1η σήμερα , μπήκα νώρίς νωρίς γιατί μετά θα έχω τους γκεστάπο απο πίσω μου.

Σαρδελάκι μου να ζήσετε κοπέλα μου και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι με το σύζυγό σου. Εύχομαι να περάσατε μια ήρεμη νύχτα χθες το βράδυ με τον Αστεράκο , περιμένω νέα σου.

Αρμάκι πολύ χάρηκα που είδατε το σποράκι σας και όλα είναι μια χαρά όπως επίσης το ότι έμεινες ευχαριστημένη με το γιατρό σου γιατί είναι πολύ σημαντικό, καλή συνέχεια να έχετε και καλορίζικο και το κρεβατάκι.

Ντελένι μου με το καλό να κάνεις σήμερα την επέμβαση , μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα , έκανε η κουμπάρα μου πριν ένα χρόνο , διήρκεσε μόνο ένα τεταρτάκι και μετά όλα καλά , απλά έβαζε λίγο ορό στην αρχή και τώρα όλα μια χαρά.

Λαζαρένια μου χάρηκα και με τα δικά σου αποτελέσματα των εξετάσεων, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι μόνο γιατί το άγχος είναι ο κύριος παράγοντας όλων των αρρωστιων. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν.

Ριτάκι χθες έφτιαξα τυροψωμάκι και μπυρένιο κουνελάκι , μπορώ να πω ότι ενθουσιαστήκαμε όλοι , έχω πάρει και μαζί μου λίγο τυρόψωμο και το τσάκισα πρωί πρωί.

Πετρούλα που είσαι εσύ καλέ; όλα καλά;

Φιλάκι είναι καλό που η μικρή αρχίζει και συνηδειτοποιεί ότι δεν πρέπει να φάει τα συγκεκριμένα φαγητά , μην απελπίζεσαι και μη στεναχωριέσαι γιατί θα το συνηθίσει και δεν θα το σκέφτεται καθόλου αν και σε λίγο καιρό είμαι σίγουρη πως θα το ξεπεράσει.

Καλημέρα σε όλη την υπόλοιπη κομπανία:Βατραχάκι, Μαρίνα, Πανμαρ, Ιωάννα (αλήθεια που είναι η Ιωάννα χθες δεν εμφανίστηκε), Νατάσο, Βίκυ , κυρία Φωτεινή, Γιοβαννούλα και όποια άλλη ξεχνάω.

Καλημέρα σας κούκλες.

Αχ Μαριζάκι μου το κοριτσάκι σου καταλαβαίνει και είναι πως να το πω "λυπηρό-περίεργο??" το να μην μπορεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες των παιδιών της τάξης της για προληπτικούς λόγους. Ισως αργότερα που θα μάθει να προφυλάσσει μόνη της τον εαυτό της να είναι καλύτερα τα πράγματα. Για την ώρα καλύτερα το ψωμάκι με μέλι, παρά το κεϊκ που ούτε κι εγώ το συμπαθώ ιδιαίτερα. Αλήθεια, να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση μεγαλώνοντας να αλλάξει η κατάσταση της αλλεργίας? Θα κάνετε κάτι γι' αυτό? Πχ ο σύζυξ παίρνει κάποιες σταγόνες, που τις παραγγέλνουμε απ' έξω και είναι πανακρίβου.

Delenaki μου, αν θυμάμαι καλά από την ξαδέρφη μου που έκανε laser, για καμιά βδομάδα ήταν κλεισμένη σε σκοτεινό δωμάτιο και μετά φορούσε για καιρό γιαλιά ηλίου, αλλά τελικά super όλα καλά και πέταξε και τα γυαλιά μυωπίας! Με το καλό και πάλι!

Ηλιάνα ευχαριστώ για τη συνταγή, αλλά ψάχνω κάτι για το λαιμό μου που μιλάω λες και είμαι μέσα σε πηγάδι!!!

Sardelaki πως περάσατε το βράδυ σας? Ο μικρός δηλ. Εφυγαν τα σπυράκια?

Πετρούλα μου που χάθηκες? Ολα καλά?

Σουλίτσα, εσείς πώς τα πάτε? Τι ρωτάω κι εγώ τώρα.

Αrmaki πως είσαι κούκλα μου? Διάβασα και για το σποράκι σας. Ολα καλά και μπράβο σας. Κι από συναισθήματα φουλ!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας εγκυούλες και μη????

Αντε Κικο μπες για ανασκόπηση ;) Ουπς μαζί γράφαμε. Πάω να σε διαβάσω!!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες.

Οσο για τη χτεσινή σας κουβεντούλα, εγώ με τον αδερφό μου έχουμε τρια χρόνια διαφορά και δεν κάναμε σχεδόν ποτέ παρέα, μόνο καυγάδες, μαλλιοτραβιόμασταν, παίζαμε μπουνιές, μου τραβούσε τα μαλλιά, μέχρι και μύτη μολυβιού έχω ακόμα καρφωμένη στο χέρι μου από εκείνα τα χρόνια.

Παρέα λοιπόν κάνουμε από τότε που αποφάσισε να "τα φτιάξει" με την τωρινή του σύζυγο.

Και προ Γρηγόρη είμασταν πιο συχνά μαζί, τώρα σκοτώνονται τα παιδιά μας και κάπως απομακρυνθήκαμε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημέρα φίλες...το μικράκι μου έγινε πουά...όπως είχε περιγράψει η ρίτα τότε τον Γρηγοράκη. Πήρα πρωί πρωί τον γιατρό τηλ. μου είπε να κόψω την αντιβίωση και να του δώσω φενιστιλ και σολντεσανιλ σταγόνες και το μεσημέρι θα τον δεί. Ελπίζω να περάσουν χωρίς αντιβίωση οι αμυγδαλές και να μην κάνει πυρετό. Τι να πω! Δεν είμαι καλά

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε Σαρδελάκι, πολύ παιδευτήκατε, να περάσει κι αυτό επιτέλους!

Μαριζάκι εγώ πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα τις ξεπεράσει τις αλλεργίες της το κοριτσάκι σου και όλα αυτά θα αποτελούν μια κακιά ανάμνηση. Πάντως τώρα τραβάτε και οι δύο μεγάλο ζόρι και άγχος. Υπομονή, είδες όμως που η δασκάλα της άρχισε να την φροντίζει περισσότερο?

Κι εμείς δεν ξυπνήσαμε πολύ καλά, γιατί και τα δύο συνέχεια φτερνίζονται, αλλά η μικρή άρχισε να ανεβάζει και πυρετό και είναι τελείως κομμένα τα ματάκια της! Με τις υγείες μας και πάλι!

Άντε βρε Κίκο μου πρωί πρωί με τα κουνελάκια σου και τα τυροψωμάκια σου, μας άνοιξες την όρεξη! Εμείς ένα ταπεινό σπανακόρυζο για σήμερα, έχουμε και γυναίκα για τις δουλειές, οπότε θα τη βγάλω στο δωμάτιο με τη μικρή και θα σας παρακολουθώ! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα...

Διαβαζω αρρωστιες παλι...ρε γμτ...ποτε θα ησυχασουμε?

Μαρινακι τι να πω?Περαστικα και παλι αν και νομιζω οτι αυτα ειναι πταισματακια.Μια χαρα θα γιανουν και τα δυο συντομα!

Σαρδελακι....ουφ....οχι απλα πουα...παρα πουα θα γινει.Στο λεω για να εισαι προετοιμασμενη θα φουντωσει και αλλο και μετα θα αρχισει να υποχωρησει σταδιακα.Θελει μερες μεχρι και 10 μερες ισως...θυμαστε που σας ελεγα μεχρι πανω στο τσουτσουνι του ειχε ,στα μαλλια του μεσα...παντου!

Τελικα νομιζω η augmentin που εχει ιδια συσταση με την amoχιl σας εκανε και εσας τη ζημια...και εμας μετα απο 5 μερες που την επαιρνε εμφανιστηκε.Προφανως για αυτο δεν εκανε και δουλεια και ο λαιμος ειναι ακομα χαλια.Μαλλον δεν επιασε και το γυρισε σε αλλεργια....

Υπομονη και μη φοβασαι...απλα μην δινεις κανενα φαρμακο εκτος αυτων που σου εχει πει για να καθαρισει ο οργανισμος και ρωτα για κανα atarax ή κατι πιο ισχυρο να εχεις stand by αν κανει τιποτα υποπτο....Αχ δε θελω να σε αγχωσω σε νιωθω γιατι το περασαμε....πολλα φιλια....ουφ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαριζακι τα εχουμε πει λιγακι....και εγω σαν παιδι ζηλευα...και ζηλευα πολυ μαλιστα γιατι ημουν και φαγανη.Δε θα ξεχασω στην 1η δημοτικου που μας εβαζαν στη σειρα να παρουμε γλυκο οταν καποιο παιδι γιορταζε και ερχοταν η σειρα μου και μου ελεγαν οτι εσυ δε θα παρεις Μαργαριτουλα γιατι ειπε η μαμα σου οτι δεν κανει....

Γενικα δεν υπηρχε και ο καταλληλος χειρισμος τοτε...

Παρολα αυτα ηξερα πολυ καλα για πιο λογο μου ελεγαν ''οχι'' απλα εκανα τη χαζη γιατι ηθελα να φαω...

Οποτε σωστα πραττετε και την απομακρυνεται.Μη νιωθεις τυψεις κουκλα μου διοτι ποτε δε ξερεις ποτε μπορει να ζηλεψει κατι.Παντως σου ξαναλεω μετα απο καποια χρονια εξαφανιστηκε η αλλεργια μου.Ειχα μονο ενα επεισοδιο ξανα στο γυμνασιο και απο τοτε ποτέ!Ειμαι μια χαρα και τρωω απο οοολαααα!

Κικο μου χαιρομαι που σου αρεσαν τα φαγακια!!!Γρηγορη εισαι παντως ποτε προλαβες να τα κανεις ολα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα φιλεναδες μου.

τι ειναι αυτα βρε σαρδελινα?απο την αντιβιωση εγινε πουα το παιδι?

ριτα επαθε σαν τον γρηγορη?

δηλ για καλο πας και γινεται χειροτερα?

ουφφφφφφφφ!!περαστικα και παλι!!!

φιλακι μια χαρα το ρυθμιζεις τοθεμα με την ναταλια.παντως χαρα στην υπομονη σας.το θεωρω πολυ δυσκολο να εχει τοπαιδι αλεργια και πολυ αγχωτικο!

και οπως λετε οτι ο παραγοντας που ευθυνεται στις αρρωστιες ειναι το αγχος εγω εχω μπολικο απο αυτο!!!μπορει και για δεκα ατομα....τοσο πολυ.

νομιζω οτι γεννηθηκα με αυτο.εμαθα να ζω με αυτο αφου τωρα συνηδειτοποιησα ποσο αγχος εχω!χαχαχαχ

μια ζωη με θυμαμαι να τρωω τα νυχια μου,τα χειλια μου και να παθαινω κρισεις πανικου.

δεν βλεπω μπροστα μου,δεν κοιμαμαι ,δεν τρωω,δεν ανανσαινω.

δεν το καταλαβαινω ομως ,γιατι πολλες φορες ειναι και λειτουργικο για μενα!

οποτε αναμενωμενο ειναι να εχω καποια θεματα με την υγεια μου.

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια για κουλαρε!!!Συνελθε βρε κουκλα μου.Εισαι μικρο κοριτσι εχεις την οικογενεια σου,τον ανδρα σου,την υγεια σου,την κουκλα την κορουλα σου!Τι σου λειπει?Για ανεβα λιγο σε παρακαλω.Με αγαπη στο λεω.Δεν αξιζει να σκας για τιποτα και να χαλας την υγεια σου.Λιγη αναισθησια δε βλαπτει που και που οκ?

Ναι ο Αστερακος εγινε πουα μωρε η ψυχουλα μου...σαν τον δικο μου και αυτος...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...