Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια φαν του ΄΄Μπρουτζινου καβαλαρη'' διαβαστε αν θελετε μια συζητηση που ειχαμε περσυ στο greekmasa για το εν λογο βιβλιο.Εχει ενδιαφερον

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=466.0

Ρίτα, από ότι βλέπω, η συζήτηση πήγε στα πολιτικά, πράγμα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ, εξάλλου είμαι και πολύ αθώα. Ο φανατισμός όμως με ενοχλεί πολύ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι......σιγά μην χάσει το παιχνίδι για να κοιμηθεί
Μου κάνει εντύπωση, νόμζα ότι ο ύπνος είναι "υποχρεωτικός". Περίεργο που δε νυστάζει πάντως. Τί να πω, τύχαίνει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γιατι καλε τιθεται θεμα 2μισαχρονα να τα βαλουν στο σταθμο για υπνο μεσα στη μερα?Δηλαδη πριν το μεσημερι που βαζουν κανονικα οσα φευγουν αργα?
Δε κατάλαβα, με μπέρδεψες. Η δική μου, που φεύγει στις 4.30, μετά το φαγητό, κατά τις 13.30-2.00 τον παίρνει για κανένα 2ωρο (το πολύ).

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σαρδελάκι μου χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα ερωτευμένοι!!! Περαστικά στον Αστεράκο σου, εύχομαι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σας..

Μαρακι μου τελεια φιλεναδαααα!!!Τελεια τα νεα!!!!Αντε και επισημα πλεον.Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.Με το καλο να ερθει το αδερφακι της Ευουλας.

Πολυ θετικο που σου αρεσε ο γιατρος.Σε ειχα εγνοια για αυτο το θεμα.

Βεβαια τον βρισκω λιγο υπερβολικο στο θεμα με τις αρρωστιες αλλα οκ κατι παραπανω ξερει.

Οσο για το κρεβατι ημουν σιγουρη οτι η Ευα θα τρελαινοταν.

Ριτάκι μου ευχαριστώ! Για το κρεβάτι εγώ δεν ήμουν καθόλου σίγουρη! Μετράγαμε τις μέρες με τον καλό μου(και καλά πόσο μας μένει ακόμα να κοιμηθούμε..:lol: ) Πάντως και τώρα είναι ξύπνια και από την ώρα που την βάλαμε δεν έχει κουνηθεί. Κάθεται και παίζει στο κρεβάτι αλλά δεν κατεβαίνει. Αέρα βέβαια δεν παίρνω γιατί είναι πολύ νωρίς αλλά τουλάχιστον έγινε μια καλή αρχή.

Βικάκι, Φιλάκι, Giovanna και Λαζαρένια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! Όπως λέει και το Βικάκι ''η χαρά όταν μοιράζεται διπλασιάζεται!!!''

Αχ, μπράβο κοριτσάκι μου, στο λέω κάνεις την καρδιά μου να χτυπάει, δηλ. θα πάθω την ίδια ευτυχία;;; Μπράβο για το σποράκι σας, ξεκινά το ταξιδάκι του, όλα να πάνε καλά!

Ναι κοριτσάκι μου..την ίδια ακριβώς ευτυχία, το ίδιο καρδιοχτύπι, το ίδιο δάκρυ χαράς...ήταν υπέροχο...

Κορίτσια γι'αυτό που μου είπε ο γιατρός για τα παιδιά και εγώ το βρήκα υπερβολικό. Βέβαια δεν το είπε και με την απόλυτη αυστηρότητα. Κατα τ'άλλα όμως μου φάνηκε γενικά χαλαρός και ήρεμος. Ούτε της υπερβολής, ούτε και υπερβολικά χαλαρός. Μακάρι να τα πάμε καλά...πάντως είναι πολύ γλυκούλης! Έχει και δίδυμα 4 μηνών και μας έλεγε ότι περάσανε μεγάλα ζόρια με τα δύο! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

αυτο να σας πω ουτε καν το περιμενα.

απο το αγχος μου ειπε!αυτα τα δικα μου

Η ασθένεια της εποχής... Έχεις πολλά στο μυαλό σου κοριτσάκι και προσπαθείς να τα λύσεις. Χαλλλλαραααααααααααα. Κατάλαβες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρίτα, από ότι βλέπω, η συζήτηση πήγε στα πολιτικά, πράγμα που δεν είχα σκεφτεί ποτέ, εξάλλου είμαι και πολύ αθώα. Ο φανατισμός όμως με ενοχλεί πολύ.

Ναι ειδες?Για αυτο σας ειπα να το διαβασετε...και εμενα μου ειχε κανει εντυπωση τοτε αυτη ησυζητηση για αυτο και καθισα και το φιλοσοφησα...τελικα δεν ειναι απλα ενα μυθιστορημα αγαπης...χαχα

Δε κατάλαβα, με μπέρδεψες. Η δική μου, που φεύγει στις 4.30, μετά το φαγητό, κατά τις 13.30-2.00 τον παίρνει για κανένα 2ωρο (το πολύ).

Α οκ ναι και στον δικο μας ετσι κανουν αυτα που ειναι να φυγουν μετα τις 2 τα πανε για υπνο μετα το φαγητο.Απλα νομιζα εννουσατε υπνο μεσα στην ημερα νωρις πχ.11 και απορησα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμακι μου και να αρχισει να κατεβαινει που θα το κανει και αυτο καποια στιγμη σιγα το πραγμα θα ξαναανεβει οταν θελησει και θα αποκοιμηθει.Εδω ο Γρηγορης που σβουριζοταν ατελειωτα τον πρωτο καιρο ,τωρα καθεται και μιλαει ,παιζει και μετα κοιμαται μια χαρα.

Βέβαια δεν το είπε και με την απόλυτη αυστηρότητα. Κατα τ'άλλα όμως μου φάνηκε γενικά χαλαρός και ήρεμος.

Οσο για το γιατρο...τι να πει βρε φιλεναδα με απολυτη αυστηροτητα?Μην αρρωστησεις?Στο χερι μας ειναι?Μη σε αγχωνει αυτο παντως ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και να αρρωστησεις που λεει ο λογος μια χαρα προστατευμενο ειναι το σποριδιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ειδες?Για αυτο σας ειπα να το διαβασετε...και εμενα μου ειχε κανει εντυπωση τοτε αυτη ησυζητηση για αυτο και καθισα και το φιλοσοφησα...τελικα δεν ειναι απλα ενα μυθιστορημα αγαπης...χαχα
Για μένα, παραμένει ένα μυθιστόρημα αγάπης, αλλά και με πολλά ιστορικά στοιχεία. Δεν πιστεύω κάτι άλλο.
Απλα νομιζα εννουσατε υπνο μεσα στην ημερα νωρις πχ.11 και απορησα...
Όχι βρε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου μακάρι να σας περάσουν όλα σήμερα και αύριο να είστε περδίκια! Να τα εκατοστήσετε με το σύζυγο!

Εμένα η μικρή χειροτέρεψε πολύ με το μπούκωμα, συνέχεια φτερνίζεται και τρέχουν ποτάμια οι μύξες! Κι ο Γιώργος είναι κι αυτός αρκετά μπουκωμένος και με έσκασε για να κοιμηθεί ελάχιστα το μεσημέρι -εντάξει κοιμήθηκε κατά τις 5.30 οπότε ένα 45' τον άφησα- αλλά και τώρα το βράδυ! Πάντως εμάς με τα άπειρα μπουκώματα ουδέποτε πρότεινε η παιδίατρος σιρόπι για αυτό, ούτε στο παίδων, ούτε και στο ιδιωτικό νοσοκομείο (μου διαφεύγει το όνομα)που τα πήγαινα. Όλοι ορό και ρουφηχτήρι (κι αυτά με σύνεση) και καλό αερισμό στο δωμάτιο! Για τον υγραντήρα σχεδόν όλοι οι γιατροί μου είπαν όχι! Επίσης και για τον ορό προληπτικά, μόνο τις πρώτες μέρες της ζωής τους όταν ήταν βρεφάκια το έκανα, στο Παίδων μου είπαν ότι και ο πολύ ορός δεν κάνει καλό!

Αρμάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Εϊδες φιλενάδα εκεί που δεν το περιμένεις νιώθεις πάλι τα ίδια δυνατά συναισθήματα! Πού να δεις μεγαλώνοντας το μπεμπέ στην κοιλίτσα, αλλά κυρίως αφού γεννηθεί μέρα με τη μέρα που θα νιώθεις ότι τελικά είχες πολλά αποθέματα αγάπης και στοργής να προσφέρεις ακόμα! Όσο για τον γιατρό, εγώ δε θα μπορούσα να εφαρμόσω αυτά που σου λέει, αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρυσι που έκανα ακριβώς τα αντίθετα είχα πάθει τα άπειρα στην εγκυμοσύνη, γαστρεντερίτιδες, λαρυγγίτιδες, πυρετούς! Σε κάποια φάση είχα χάσει σε μία εβδομάδα 4-5 κιλά (τα ξαναπήρα φυσικά) από τις διάρροιες και τους εμετούς και είχα συνέχεια δέκατα, γιατί μην ξεχνάμε ότι τότε δεν επιτρέπεται να πάρουμε και τίποτα και ο οργανισμός είναι ηδη επιβαρύμένος.

Φιλάκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι θαυμάζω απεριόριστα τις γυναίκες με πολλά παιδιά! Μόνο το μαγείρεμα και το άλλαγμα φτάνει, μακάρι να είχα τις αντοχές τους και όλα τα άλλα θεματάκια λύνονται, εξάλλου νομίζω ότι τελικά στις υγιείς πολυμελείς οικογένειες επιτυγχάνονται καλύτερες ισορροπίες για όλα τα μέλη τους!

Λαζαρένια μπράβο που πήγαν όλα καλά με τις εξετάσεις σου!

Πετρούλα γιατί δε σε πετυχαίνω ποτέ οεο?

Ηλιάνα θα σου πω όταν μιλήσω με το Κωνκωνάκι μας!

Πάρτε κι από μένα ένα ημίδιπλο!!!!!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Για να μην το κάνω διπλό το σεντονάκι μου μιας και σήμερα έχω μοναξιές, συνεχίζω σε 2η δόση!

Λαζαρένια μου να ξέρεις ότι η προλακτίνη επηρεάζεται από το άγχος και επίσης αν έκανες πρωί την εξέταση συνήθως είναι πιο ανεβασμένη. Δοκίμασε να πας και αργότερα τελείως χαλαρή!

Εμάς στο σταθμό σημειώνεις εσύ αν θέλεις να βάζουν το παιδί για ύπνο ή όχι. Ο Γιώργος μόνο τους πρώτους μήνες κοιμόταν στο σταθμό και τελικά κατέληγε κατά τις 4 να κοιμάται σπίτι.

Επίσης, φτύνω και ξαναφτύνω το παιδάκι μου! Σήμερα που είχα κάτι επισκέψεις και παρόλο που ξύπνησε τελείως στραβωμένος το απόγευμα αφού δεν κοιμήθηκε καλά και είχε και το μπούκωμα, μου ζήτησε τα πλέιμομπιλ που τα έχουμε καταχωνιάσει σε μια ντουλάπα για να μην τα σκορπάει διαρκώς. Από εκείνη τη στιγμή και για 2 ώρες ξέχασα ότι ήταν σπίτι και για κατούρημα με το ζόρι πήγε! Γενικά παίζει πάρα πολύ με μικροαντικείμενα και ανθρωπάκια και τα βάζει με τέτοια σειρά σε φρούρια που φτιάχνει με τουβλάκια και ότι άλλο ανακαλύψει που παθαίνω πλάκα γιατί εγώ δεν καταφέρνω να τα στερεώσω και να τα στοιχίσω πολλές φορές και τσατίζεται! Κουβάαααααου! Λέτε να κρύψω και τα άλλα παιχνίδια μπας και έχουμε καλύτερη τύχη??????

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι μαρινα εχεις δικιο...και ο πολυς ορος δεν κανει καλο γιατι προωθειται προς τα αυτια αν δεν καταφερνουμε να τον βγαζουμε απο το αλλο ρουθουνι.

Αλλα και παλι σου λεω...δεν εχετε ευτυχως θεμα με ωτιτιδες γιατι αν ειχατε το σιροπι μεχρι και προληπτικα το δινουν για να μην μπουκωσουν τα παιδια.Και εμας η ωρλ στο παιδων μας ειπε οτι αν δουμε το φετινο χειμωνα τιγκα στη μυξα και την ωτιτιδα να δινουμε προληπτικα aerius.Εγω φυσικα δεν το σκεφτομαι καν προς το παρον διοτι ειμαστε μια χαρα αλλα αν καταληξουμε να περνουμε αντιβιωση καθε μηνα απο μυξα-ωτιτδα τοτε ισως το συζητουσα.

Το θεμα με τα πολλα παιδια ειναι πολυ μεγαλο.Δεν θελω να επεκταθω διοτι η σκεψη μου μπορει ευκολα να παρεξηγηθει.Παντως το να κανει ενα ζευγαρι πολλα παιδια συνεπαγεται και πολλες υποχρεωσεις δια βιου.Δεν εινα μονο αλλαγμα και ταισμα η υποθεση και δυστηχως απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι υπαρχουν και γονεις που περιοριζονται σχεδον μονο σε αυτο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ, μπράβο κοριτσάκι μου, στο λέω κάνεις την καρδιά μου να χτυπάει, δηλ. θα πάθω την ίδια ευτυχία;;; Μπράβο για το σποράκι σας, ξεκινά το ταξιδάκι του, όλα να πάνε καλά!

Φιλάκι ακριβώς τα ίδια να μην σου πω και "χειρότερα":D:D Εγώ που είμαι και λίγο "ψυχρός" άνθρωπος επειδή 'ηξερα την πορεία της εγκυμοσύνης, τα συναισθήματα που ακολουθούν, τα πρώτα σκιρτίματα του παιδιού,τις πρώτες κλοτσιές... να μη σου πω ότι συγκινήθηκα περισσότερο απο το πρώτο!!!!:rolleyes::rolleyes::D

Κατά τα άλλα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! δεν ξέρω΄πόσο θα μπορώ να κόθομαι στον υπολογιστή απο αύριο οποτε θα τα πούμε μάλλον τηλεφωνικά!!! Ο άντρας μου την κοπάνισε να πάει να πιει κανένα ποτάκι γιατί τον έχει φάει το άγχος!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ είμαι παντελώς αναίσθητη!!!! ίσως δεν το συνειδητοποιησα ακόμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άρμα συγχαρητήρια!!!! όσο για τον γιατρό η πρώτη εντύπωση είναι σίγουρα σημαντική αλλά νομίζω ότι καλύτερα θα τον γνωρίσεις απο δω και πέρα...;););)

Λαζαρένια να ξέρεις ότι το στρες αυξάνει και την προλακτίνη... καλά αποτελέσματα εύχομαι;)

Ρίτα στείλε μου λίγο τον Γρηγόρη να ταίσω και εγώ επιτέλους ένα παιδί που θέλει να φάει!!!:D:D:D

Κίκο μου καλά έκανες και πήρες το γιατρό...εμένα ο δικός μου μου είχε πει ότι το μωρό δεν κινδυνεύει απο τις επιθέσεις των αδερφών, το αμνιακό υγρό λειτουργεί σαν αερόσακος!!!

Αυτάαααα

Ξεχνάω πολλές το ξέρω αλλά σας σκέφτομαι όλες:D:D:D:D

Καλό βράδυ!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ντελενι με το καλο!!!Ποσες μερες θα εισαι εκτος υπολογιστη?

Μαρινα οχι ρε μην του τα κρυψεις εγω θα σου προτεινα να του παρεις κι αλλα να εχει να παιζει.Τι καλυτερο απο το να ασχολειται τοσο δημιουργηκα με lego?

Kαι εγω του πηρα το καλοκαιρι ενα playmobil ηταν για 4 ετων και ειχε ψιλα κομματια και το φοβομουν αλλα τελικα μια χαρα.Δηλαδη ηταν ενα σπιτακι με αυλιτσα,ενα αυτοκινητο ,ενα τρακτερ και ενα ανθρωπακι.Τον βοηθησαμε τις πρωτες φορες να το κανουμε και μετα το εφτιαχνε μονος του σχεδον.Αλλα δυσκολα ρε παιδι μου εγω με τις οδηγιες στο χερι ημουν...χαχα δεν φημιζομαι κιολας για την υπομονη μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...