Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τουτα και με εκεινα γυρισε ο καλος μου και ευτυχως τον πηγε εκεινος στους φιλους μας να παιξει!!!χαχα του την εφερα σημερα....

Ε μα βαριομουν τοσοοο να περνω λεωφορειο τετοια ωρα.

Εχει τετοια ορεξη το παιδι μου αυτες τις μερες που ολο τρωει.

Σπιτι ομως ετσι?Σημερα παλι τη γειωσαμε τη φασολαδα στο σχολειο τουλαχιστον εφαγε το ψωμι του το τυρι του και τις ελιες του εκει.

Κοριτσια φαν του ΄΄Μπρουτζινου καβαλαρη'' διαβαστε αν θελετε μια συζητηση που ειχαμε περσυ στο greekmasa για το εν λογο βιβλιο.Εχει ενδιαφερον

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=466.0

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρακι μου τελεια φιλεναδαααα!!!Τελεια τα νεα!!!!Αντε και επισημα πλεον.Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.Με το καλο να ερθει το αδερφακι της Ευουλας.

Πολυ θετικο που σου αρεσε ο γιατρος.Σε ειχα εγνοια για αυτο το θεμα.

Βεβαια τον βρισκω λιγο υπερβολικο στο θεμα με τις αρρωστιες αλλα οκ κατι παραπανω ξερει.

Οσο για το κρεβατι ημουν σιγουρη οτι η Ευα θα τρελαινοταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι τον ρώτησα για αεριους και μου είπε όχι!

Ναι μαλλον γιατι σας δινει fenistil που ειναι επισης αντισταμινικο.

Βεβαια αφου το παιδι εχει αλλεργια απο φαρμακο δεν πρεπει να περνει τιποτα σωστα δε σας εδωσε και κατι αλλο.Απορω ομως που σας εδωσε και αλλη αντιβιωση ενω εχει αλλεργια...εμας τοτε που εγινε πουα ηταν πολυ επιφοβη φαση...μονο ataraχ.Tιποτα αλλο ,το παραμικρο δεν εκανε για το συκωτι.Μεχρι και τα αυτια ειχαμε αφησει οπως ηταν για να μην τον επιβαρυνουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μαλλον γιατι σας δινει fenistil που ειναι επισης αντισταμινικο.

Βεβαια αφου το παιδι εχει αλλεργια δεν πρεπει να περνει τιποτα σωστα δε σας εδωσε και κατι αλλο.Απορω ομως που σας εδωσε και αλλη αντιβιωση ενω εχει αλλεργια...εμας τοτε που εγινε πουα ηταν πολυ επιφοβη φαση...μονο ataraχ.Tιποτα αλλο ,το παραμικρο δεν εκανε για το συκωτι.Μεχρι και τα αυτια ειχαμε αφησει οπως ηταν για να μην τον επιβαρυνουμε.

τι να σου πω ρε φιλενάδα δεν ξέρω...προσπαθώ απλά να χαλαρώσω αυτή την στιγμή γιατι τα νεύρα μου είναι κρόσια, η ψυχολογία πεσμένη κι απλά εύχομαι να πιάσει η αντιβίωση και να μην έχουμε άλλες παρενέργιες! Μας έδωσε την αντιβιώση γιατι οι αμυγδαλές του έχουν πύον και δεν γίνεται να μας αφήσει έτσι!

m57Zp2.png

Καλησπέρα δεν θα καθίσω

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

να γράψω ΜΟΝΟ συνταγή τζαλανετι

Ενήλικες

Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές γλυκού αλάτι ΜΕ 1 ποτήρι νερό το αφήνουμε να κρυώσει χλιαρό και κάνουμε στην μύτη με σύριγμα αντί του όρου 1-2 φορές καλό ξέπλυμα

γυρνάς το κεφάλι στο πλάι ώστε να βγαίνει το υγρό από την μια μύτη στην άλλη φυσάς δυνατά μετά

Παιδία 1 κουταλιά του γλυκού κανονικά η συνταγή και η μέθοδος αν δεν μπορεί αν φυσήξει το μικρό ροΥφάς με ουτροσαλιν

Ξεμπουκώνει αμέσως και φυσικ για το μπούκωμα σφυρίχτρα γλυτώνεις ωτίτιδες

:tongue::tongue:

Όσον αφορά το μεσημεριανό ύπνο που θίξατε, να σα πω λίγο τη δικιά μας πραγματικότητα. Περίπου 07.00 έχει ξυπνήσει όλη η οικογένεια για να ετοιμαστούμε και το αργότερο 08.00 έχουμε φύγει από το σπίτι. Την Αλεξάνδρα τη σχολάω εγώ και είμαστε πίσω περίπου 15.00 με 15.20. Αυτό σημαίνει ότι πρν στις 16.00 δεν θα κοιμηθεί και συνεπώς δεν θα ξυπνήσει πριν τις 17.30 με 18.00.....και συνήθως την ξυπνάω εγώ. Συνεπώς το βράδυ αργεί και πάλι να κοιμηθεί και είναι φαύλος κύκλος. Το Καλοκαίρι που η μέρα έιναι πιο μεγάλη, με τις άδειες, το κόψιμο λίγο του παιδικού βολευτήκαμε και δεν με πείραζε τι ώρα θα κοιμηθεί το βράδυ και τι ώρα θα ξυπνήσει το πρωί. Τώρα πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα και εγώ να της κόψω το μεσημεριανό ύπνο και να ξαπλώνει το βράδυ κατά τις 20.00......θα δούμε......
Συγγνώμη, τόσες ώρες η Αλεξάνδρα δεν κοιμάται στο σταθμό;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ναι δεν ειναι της ιδιας εντασης αλλα αν δε διαβασεις και το δευτερο ''τριανταφυλλο του χειμωνα''σου μενουν ερωτηματικα.

Βεβαια τα βιβλια ειναι καθαρα θεμα γουστου .

Καλά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, το δεύτερο δεν αναζήτησα να το διαβάσω, τόσο δε μου άρεσε το πρώτο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Επίσης με ρώτησε αν θα πάμε σταθμό την Εύα του είπαμε ότι ήταν να πάει και τελικά δεν πάει και μας είπε ''βγάλτε το από το μυασλό σας τελείως'' και γενικά να μην έχω επαφές με παιδάκια που πάνε σχολείο για να μην αρρωστήσω..:roll:
Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει η παραπάνω νοοτροπία σε γιατρό. Λίγο υπερβολή μου βγάζει. ?????

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη, τόσες ώρες η Αλεξάνδρα δεν κοιμάται στο σταθμό;

Όχι......σιγά μην χάσει το παιχνίδι για να κοιμηθεί

Άρμα μπράβο που είδατε τη φακίτσα σας και χάρηκα που είσαι ευτυχισμένη. Αν και εμένα λίγο υπερβολικός μου φάνηκε ο γιατρός, χμμμμμ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Είδαμε το σποράκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όλα φαίνονται μια χαρά,ακριβώς το μέγεθος στις βδομάδες, είχε καρδιακή λειτουργεία, ο γιατρός μου φάνηκε πααααρα πολύ καλός, ευγενέστατος και πολύ πολύ υπέρ του φυσ/κου τοκετού. Κορίτσια τρελλαθήκαμε όπως είχαμε τρελλαθεί και στην Εύα! Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα, αλλά ο ενθουσιαμός ήταν ο ίδιος!
Αχ, μπράβο κοριτσάκι μου, στο λέω κάνεις την καρδιά μου να χτυπάει, δηλ. θα πάθω την ίδια ευτυχία;;; Μπράβο για το σποράκι σας, ξεκινά το ταξιδάκι του, όλα να πάνε καλά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

sardela χρονια σας πολλα να τα 1000σετε και με το καλο ενα δευτερο οταν το αποφασισετε!

περαστικα στον αστερακη.τελικα τι αντιβιωση θα δωσεις?

αρμα χαρηκα πολυ για σενα.πολυ συγκινηθηκα με αυτα που γραφεις.μακαρι να νιωσω κι εγω ετσι οταν θα κανω δευτερο μωρο.

μεγεια και το κρεββατακι της ευουλας.καλους υπνους να εχετε!

φιλακι μου πολυ χαρηκα που σε ακουσα και για το ενδιαφερον σου.οσο γιατις παλιες γυνεικες κι εγω αναρωτιεμαι πολλες φορες πως η μανα μου τα καταφερε αλλα εχω απαντηση.

πρωτον μεγαλωσαμε στις αλανες αφοβα.μιλαμε σαν αλητακια γυριζαμε.

δευτερον δεν θυμαμαι ποτε να καθεται κατω στο πατωμα μαζι μας και να παιζουμε.απο παιχνιδι ειχαμε τις πετρες και τα καπακια!

τριτον δεν υπηρχανε αυτοι οι ρυθμοι και αυτες οι απαιτησεις που εχουμε σημερα.

τεταρτον ακομη και η γειτονια ηταν σαν οικογενεια σου.

ουκ ολιγες φορες εφαγα σε γειτονισες και ποσες φορες με πηγαινανε και με περνανε απο το σχολειο.

ασε εσυ το παιδι σου τωρα σε γειτονισα ή στην αλανα μεχρι τις 12 να παιζει κλεφτες κ αστυνομους.

και ποσα αλλα παραδειγματα..

κατα τα αλλα οι εξετασεις μου βγηκανε καλες οσο αφορα το στηθος.δηλ δε υπαρχει μικροβιο ευτυχως.και οι δυο εξετασεις βγηκανε καθαρες.τωρα μενει μια προλακτινη και μετα ενας υπερηχος στο στηθος για να δουμε αν ειναι ορμονολογικο το προβλημα.

απλα μου βγηκε πανω απο το οριο πηκτικοτητα στο αιμα και χαμηλη β12.θα περνω μια βταμινη τωρα σαν συμπληρωμα.

αυτο να σας πω ουτε καν το περιμενα.

απο το αγχος μου ειπε!αυτα τα δικα μου

βικυ τι ωραια οικογενεια που ειστε.μακαρι να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι και ενωμενοι.

1654096yn4fep17z7.gif

λαζαρένια μου μου έδωσε την procef τώρα...χμμμμμμμμμμμ καλά την είπα;

φιλάκια και καληνύχτα...ευχηθείτε μας απλά μιά ήρεμη νύχτα κι αύριο να είναι πολύ καλύτερα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...