Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όσο για τις παλιές μανούλες το είπα κι εγώ δεν θα ασχολήθηκαν τόσο πολύ όσο εμείς(που εδώ που τα λέμε δεν πιστεύω ότι με το 2ο θα ασχοληθούμε όπως με το 1ο γιατί απλά δεν γίνεται..) αλλά όπως και να το κάνεις μόνο το καθημερινό φαγητό, πλύσιμο και να μας τρέχει και σε διάφορες δραστηριότητες(πιάνο, χορό κλπ) αρκούσε!
Κορίτσια σοβαρολογείτε; Mόνο αλλαγές πάνας και ταΐσματα να βάλεις ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! ,μεγάλη μέρα σήμερα! Θα σας τα πω στα γρήγορα γιατί δεν το έχω δει σχεδόν καθόλου το κοριτσάκι μου σήμερα.

Είδαμε το σποράκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όλα φαίνονται μια χαρά,ακριβώς το μέγεθος στις βδομάδες, είχε καρδιακή λειτουργεία, ο γιατρός μου φάνηκε πααααρα πολύ καλός, ευγενέστατος και πολύ πολύ υπέρ του φυσ/κου τοκετού. Κορίτσια τρελλαθήκαμε όπως είχαμε τρελλαθεί και στην Εύα! Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα, αλλά ο ενθουσιαμός ήταν ο ίδιος!

Φιλάκι αν θες να πας σε αυτόν βάλε μπρος:lol: Θα σταματήσει σε λίγο καιρό να αναλαμβάνει εγκύους γιατί έχει άπειρο κόσμο και δεν προλαβαίνει. Επίσης με ρώτησε αν θα πάμε σταθμό την Εύα του είπαμε ότι ήταν να πάει και τελικά δεν πάει και μας είπε ''βγάλτε το από το μυασλό σας τελείως'' και γενικά να μην έχω επαφές με παιδάκια που πάνε σχολείο για να μην αρρωστήσω..:roll:

Το δεύτερο μεγάλο γεγονός είναι ότι ήρθε το κρεβάτι της Εύας, φάγαμε μια μικρή τάπα γιατί το κεφαλάρι είναι πολύ μεγάλο και το κρεβάτι δεν κολλάει στον τοίχο, αλλά το σημαντικό είναι ότι η Εύα ξετρελλάθηκε, μιλάμε ήταν απίστευτα χαρούμενη και το μεσημέρι κοιμήθηκε κανονικότατα χωρίς να σηκωθεί καθόλου. Αν το κάνει και το βράδυ μιλάμε δεν θα κρατηθώ, θα πάω να της πάρω δώρο! :lol: Μας έκανε πολύ χαρούμενους!

Αυτά! Πάω στο κοριτσάκι μου και ελπίζω να καταφέρω να σας διαβάσω!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ο γιος μου αποφασισε να φαει απογευματινο οποτε περιμενω...

Γιοβαννα ναι προληπτικα !Γιατι αφενος εχουμε την ευαισθησια στα αυτακια οποτε να προλαβουμε λιγο το μπουκωμα με τις μυξες πισω.Αν δλδ ειναι να μπουκωσει βαζοντας ορο πρωι βραδυ ακομα και οταν ειναι καλα θα τις κατεβασει τις μυξες πιο αμεσα...Και αφαιτερου, νομιζω μας το ειχε πει και η deleni αυτο το κολπακι, οταν η μυτουλα ειναι υγρη πιο δυσκολα κολλανε κατι...κατι με τη βλενογονο αν θυμαμαι καλα.Το ιδιο μου ειπε και η παιδιατρος.

Εγω να πω την αληθεια εκανα λιγο τη χαζη αυτες τις μερες διοτι ο ορος ειναι το χειροτερο του του Γρηγορη και δεν τον εβαζα αλλα επειδη ακουω τρελα μπουκωματα στον περιγυρο απο σημερα το βραδυ θα του βαζω.

Νομιζω και η Ιωαννα βαζει προληπτικα στο Χρηστακο.

Ορος σε σπρευ ειναι το physiomer και το sinomarine .Τα παιδικα ετσι?Εγω με το sinomarine οταν ημουν χαλια απο μπουκωμα βρηκα την υγεια μου.

Σαρδελακι αν δε σας δωσει ενα σιροπακι για το μπουκωμα clarityne,aerius κατι τελοσπαντων δυσκολα θα ξεμπουκωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

sardelaki, έτσι μιλάει ο Αστέρης;;;;;; Καλέ, αυτός έχει πολύ προχωρημένο λεξιλόγιο!

και εμενα δεν μου ελυσες την απορια ακομη σαρδελα.ειπε υπερασπιζομαι ο αστερης?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλε και οι 2 ντινες ειναι και εχουν 2 παιδια.

ας παω πιο κατω!!!

τελικα μονο εγω το σχολιασα αυτο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

χαχα Βικυ...γραφεις μιλαμε!χαχαχα!

το παλευω ριτακι μου.με χρονοκαθυστερηση βεβαια αλλα δεν πειραζει

Μπραβο Βικυ μου πολυ ομορφο αυτο που περιγραφεις!!!

Σπανιζουν στις μερες μας τοσο ισχυροι δεσμοι.Και φυσικα συγχαρητηρια στη μαμα Φωτεινη που καταφερε να ειναι τοσο δεμενα τα παιδια.Μπραβο Φωτεινη μου φαινεται οτι εκανες πολυυυ καλη δουλεια.η ΜΑΝΑ ειναι το Α και το Ω σε τετοιους δεσμους.

και στον μπαμπουλη μου μπραβο που στεκεται βραχος και κολωνα διπλα μας και μας στηριζει συνεχως.αλλα και στη γιαγια μου που μας λατρευει και την λατρευουμε και εμεις.

οχι επειδη ειναι οικογενεια μου αλλα ειλικρινα ειμαστε ολοι πολυ δεμενοι και αγαπημενοι,οχι μονο μεταξυ μας αλλα και με οσους συγκατοικουμε.θειους ξαδελφια.

μακαρι να ειμαστε ολοι ετσι και αυτο να το κρατησω και εγω στην νεα μου οικογενεια.

αχ με πηρε τηλ η συνυφαδα μου.η καημενη ολο αποριες ειναι και ψαχνει βοηθεια και στηριξη απο μενα.

Πάω να διαβάσω το τελευταίο κεφάλαιο από το 2ο βιβλίο που είχα προμηθευτεί για τις διακοπές! Το 1ο το διάβασα σε 3 μέρες, από τη μέρα που γυρίσαμε παλεύω να τελειώσω το 2ο όμως! ΓΙατί να μην είμαστε συνέχεια σε διακοπές?
Τί διαβάζεις Μαρινάκι;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Και εγω μη φανταστεις μονο τα βραδια.Παλιοτερα ετρωγα μεγαλο σκαλωμα και αν ξεκινουσα ενα βιβλιο δεν το αφηνα...τωρα και να θελω πρεπει να ξενυχτησω...

Στις διακοπες το παρακανα.Εχω τρελα!

Koρίτσια μου, αντί να διαβάζω βλέπω τηλεόραση... κρίμα, μόνο στις διακοπές το κάνω πια... αφού έχω αφήσει το βιβλίο μου στη μέση... Αν θέλετε το πιστεύετε, ένα βιβλίο που ξεκίνησα στις διακοπές του 2009 το τελείωσα φέτος μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές του 2010. Ε, αυτό θα το τελειώσω στις διακοπές του 2011...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Από την πιπιλά αληθεια λεσ ?

η είναι τα δόντια σας κατασκευαστικά πεταχτά ?

το δευτερο!!!δεν με ενοχλει καθολου.

θυμισε μου τι ειναι το τζαλανετι?

δράμα η κατάσταση...ο Αστέρης από το μεσημέρι κλαίει...τον πήγα στον γιατρό διότι έχει τόσο πολύ μπούκωμα, έχει και την αμυγδαλίτιδα και δεν μπορεί ούτε να αναπνεύσει. Να φάει δε ούτε συζήτηση...ότι τρώει το βγάζει!

Τον πήγα γιατρό...ο λαιμός χειροτέρεψε από χθες...κι όσο για τα εξανθήματα δεν μπορεί να πεί αν είναι από την augmentin ή από το claripen. Αλλάζουμε σε procef και αύριο θα τον ξαναπάω. Θα παίρνουμε και fenistil για τα εξανθήματα, τί να πω; Δεν ξέρω...η μύτη δεν ξεμπουκώνει με τίποτε!

εγω σε τοσο ασχημες καταστασεις εχω το σωτηριο μηχανημα.υγραντηρας με ευκαλυπτο.δεν κανει συχνα αλλα ειναι καλα το παιδι και δεν ταλαιπωρειται

περαστικα

Καλησπέρα! ,μεγάλη μέρα σήμερα! Θα σας τα πω στα γρήγορα γιατί δεν το έχω δει σχεδόν καθόλου το κοριτσάκι μου σήμερα.

Είδαμε το σποράκι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όλα φαίνονται μια χαρά,ακριβώς το μέγεθος στις βδομάδες, είχε καρδιακή λειτουργεία, ο γιατρός μου φάνηκε πααααρα πολύ καλός, ευγενέστατος και πολύ πολύ υπέρ του φυσ/κου τοκετού. Κορίτσια τρελλαθήκαμε όπως είχαμε τρελλαθεί και στην Εύα! Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα, αλλά ο ενθουσιαμός ήταν ο ίδιος!

Φιλάκι αν θες να πας σε αυτόν βάλε μπρος:lol: Θα σταματήσει σε λίγο καιρό να αναλαμβάνει εγκύους γιατί έχει άπειρο κόσμο και δεν προλαβαίνει. Επίσης με ρώτησε αν θα πάμε σταθμό την Εύα του είπαμε ότι ήταν να πάει και τελικά δεν πάει και μας είπε ''βγάλτε το από το μυασλό σας τελείως'' και γενικά να μην έχω επαφές με παιδάκια που πάνε σχολείο για να μην αρρωστήσω..:roll:

Το δεύτερο μεγάλο γεγονός είναι ότι ήρθε το κρεβάτι της Εύας, φάγαμε μια μικρή τάπα γιατί το κεφαλάρι είναι πολύ μεγάλο και το κρεβάτι δεν κολλάει στον τοίχο, αλλά το σημαντικό είναι ότι η Εύα ξετρελλάθηκε, μιλάμε ήταν απίστευτα χαρούμενη και το μεσημέρι κοιμήθηκε κανονικότατα χωρίς να σηκωθεί καθόλου. Αν το κάνει και το βράδυ μιλάμε δεν θα κρατηθώ, θα πάω να της πάρω δώρο! :lol: Μας έκανε πολύ χαρούμενους!

Αυτά! Πάω στο κοριτσάκι μου και ελπίζω να καταφέρω να σας διαβάσω!

Φιλιά σε όλες!

ποσο χαιρομαι για σενα αγαπη μου!!!

εγω σε τοσο ασχημες καταστασεις εχω το σωτηριο μηχανημα.υγραντηρας με ευκαλυπτο.δεν κανει συχνα αλλα ειναι καλα το παιδι και δεν ταλαιπωρειται

περαστικα

θα τον βάλω κι εγώ το βράδυ με ευκάλυπτο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...