Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ δεν αντεχω σημερα ο τιμος μ'εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου του φωναξα πολυ πριν και τον εβαλα τιμωρια και τωρα εχω τυψεις :oops:

αλλα απο το πρωι εχει κανει τα παντα τι να σας πω αλλα αυτο που μ'εβγαλε εκτος ηταν που μπηκε μεσα στην κουνια του μικρου και κατουρησε :mad:

τα νευρα μου ολα χαλια στρωματα ολα τα επλυνα και τα εχω στον ηλιο να στεγνωσουν γρρρρρρρ....

και το εκανε επιτηδες γιατι γελουσε μετα σαν να εκανε κατι σπουδαιο!

ο μπετοβεν κατουραει οταν τον τιμωρω!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ

ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ?

ΕΚΛΕΓΕ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ

ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΠΕΘΕΡΑ

:tongue::tongue:

Ααααα ένα ένα τα θυμάμαι. Για πείτε μου, ποιος είναι αυτός ο φυσιολογικός ορός σε σπρέυ;

Ρίτα γιατί σου είπε η παιδίατρος να το βάζεις προληπτικά; Ακόμα και αν είναι όλα εντάξει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ααααα ένα ένα τα θυμάμαι. Για πείτε μου, ποιος είναι αυτός ο φυσιολογικός ορός σε σπρέυ;

Ρίτα γιατί σου είπε η παιδίατρος να το βάζεις προληπτικά; Ακόμα και αν είναι όλα εντάξει;

Αυτός με θαλασσινό αλάτι αχ δεν θυμάμαι φισιομερ σωστά ?

Το θυμόμουν που μου το είχες αναφέρει κι "έκλεψα" λίγο παραλλαγμένη την ιδέα σου.

Lazarenia μου για δοκίμασε κι εσύ μήπως και πιάσει?

Αλλιώς τι να πω! Υπάρχει και το κόλπο της Deleni με το κόψιμο με ψαλίδι!

Μα γιατί να ξαναδώσει πιπίλα???? Εξήγησε σε όποιον την αγόρασε ότι εκτός όλων των άλλων ζητημάτων, η πιπίλα κάνει κακό στα δόντια! Πετάγονται τα μπροστινά σαν κουνελάκι, όπως θα την πατούσαμε εμείς! Καλή επιτυχία.

με φωναξες???ηρθα!!! και εγω και η κορη μου κουνελακια ειμαστε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

με φωναξες???ηρθα!!! και εγω και η κορη μου κουνελακια ειμαστε.

Από την πιπιλά αληθεια λεσ ?

η είναι τα δόντια σας κατασκευαστικά πεταχτά ?

ποιά κοπέλα δίνει gantil? μαράκι εσύ νομίζω...πώς είναι η δοσολογία σ΄αυτό...μέρες θέλω να σας ρωτήσω!
Κι εγώ της δίνω σε εναλλαγή με ντεπόν, το μισό από τα κιλάκια τους.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγώ της βάζω ένα "σεμεδάκι" (δεν ξέρω πώς το λένε ακριβώς), αυτά που είναι πλαστικό από κάτω και πετσέτα από πάνω, κι από πάνω έχω αγοράσει από την candia ένα επίστρωμα που είναι αφράτο σαν παπλωματάκι και μετά το κατωσέντονό της. Όποτε και να κατουρηθεί στον ύπνο της, το βγάζω, το πλένω, στεγνώνει πολύ γρήγορα και στο στρώμα δεν περνάει τίποτα!

Σελτεδάκι εννοείς. Εχω αγοράσει κι εγώ κάλυμμα στρώματος ειδικά γι' αυτήν την περίπτωση που βγαίνει και πλένεται. Σαν σεντόνι είναι, αλλά ξέρω πως έχει κάποια και το ΙΚΕΑ.

Παιδιά δεν θέλω να κόψει τον μεσημεριανό ύπνο. Δεν υποφέρεται μετά! Σαν στριμμένο άντερο συμπεριφέρεται από την υπερένταση.

Τελικά με τα πολλά, με γκρίνια, με κλωτσιές στο κεφάλι, ναι Lazarenia μου κι εγώ τις έφαγα σήμερα, έπεσε και κοιμήθηκε και μάλλον δεν θα πάμε εκεί που θέλω.

Πανμαρ, σκύλαρος και ο δικός σας!!! Ωραίος και χορταστικός!

Sardelaki καλά σου πηγαίνει η μέρα σήμερα!!!! Να ζήσετε κοπέλα μου!

Ηλιάνα τη συνταγή για το τζαλανετι!!!!! Και γρήγορα μάλιστα χαχαχαχα!!!

Κι εγώ περιμένω να μάθω για τον ορρό σε σπρέυ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

σήμερα έχω επέτειο γάμου...

σήμερα έκλεισα ένα ραντεβού με νυφούλα για την άλλη βδομάδα

σήμερα πήρα προέγκριση από τον ΟΑΕΔ...τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Θα πάω πάλι το μικράκι μου στον γιατρό μετά...το σωματάκι του έβγαλε όλο κοκκινίλες. Πήρα τον γιατρό να ρωτήσω μήπως είναι από το Claripen και μου λέει πολύ σπάνια , αλλά καλύτερα να τον δεί! :rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

σήμερα έχω επέτειο γάμου...

σήμερα έκλεισα ένα ραντεβού με νυφούλα για την άλλη βδομάδα

σήμερα πήρα προέγκριση από τον ΟΑΕΔ...τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Θα πάω πάλι το μικράκι μου στον γιατρό μετά...το σωματάκι του έβγαλε όλο κοκκινίλες. Πήρα τον γιατρό να ρωτήσω μήπως είναι από το Claripen και μου λέει πολύ σπάνια , αλλά καλύτερα να τον δεί! :rolleyes::rolleyes:

να ζησετε κουκλα μου.να ειστε ευτυχισμενοι.

και να εχεις ουρες απο νυφες στον οικο σου

Διαφημίσεις

Ηλιάνα τη συνταγή για το τζαλανετι!!!!! Και γρήγορα μάλιστα χαχαχαχα!!!

Κι εγώ περιμένω να μάθω για τον ορρό σε σπρέυ.

Καλέ τι τον θες τον όρο σε σπρέι μια να κάνεις τζαλανετι θα δει φωσσσσσσσσσσσσσσς ΦΙΣΙΟΜΕΡ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΡΕΙ

δράμα η κατάσταση...ο Αστέρης από το μεσημέρι κλαίει...τον πήγα στον γιατρό διότι έχει τόσο πολύ μπούκωμα, έχει και την αμυγδαλίτιδα και δεν μπορεί ούτε να αναπνεύσει. Να φάει δε ούτε συζήτηση...ότι τρώει το βγάζει!

Τον πήγα γιατρό...ο λαιμός χειροτέρεψε από χθες...κι όσο για τα εξανθήματα δεν μπορεί να πεί αν είναι από την augmentin ή από το claripen. Αλλάζουμε σε procef και αύριο θα τον ξαναπάω. Θα παίρνουμε και fenistil για τα εξανθήματα, τί να πω; Δεν ξέρω...η μύτη δεν ξεμπουκώνει με τίποτε!

m57Zp2.png

Εγω λαζαρενια εχω παρει απο το σ/μ κατι πακετα υποσεντονα λεγονται που ειναι για τους ηλιωμενους και του εχω στρωμενο τετοιο κατω απο το σεντονι.

Στις αρχες για τη νυχτα εστρωνα ενα κατω και ενα πανω απο το σεντονι αν βρεχοταν εβγαζα το πανω και εμενε το σεντονι με το αλλο απο κατω για να μην αλλαζω σεντονια μεσα στη νυχτα

ρε παιδια δεν προλαβαινω.πρεπει να ταισω και την μικρη

τι μου θυμησες ριτακι?ασχημες καταστασεις.τετοια ειχαμε και εμεις οταν απο τον υπερβολικο πονο που ειχε πριν τα χειρουργεια ειχς συγκαει πολυ ασχημα και την ειχαμε γυμνη χειμωνιατικα πανω σε αυτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...