Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα παλι ειπε κατι πολυ τρυφερο χθες...''ωωω τι ωραια πιτσουλα'' χαχαχαχαχαχα με καταυποχρεωσε!χαχα

ΦΟΒΕΡΟΣΣΣ!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι λεει πολλα τετοια ...''κολακευτικα''...''ωωω τι ωραιο σπιτι'' οταν εγω καθαριζω σαν το σκυλι..

''ωωω τι ωραιες πετσετουλες΄'' οταν καθαριζω το μπανιο...και αλλα τετοια...ανατολιτης σας λεω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ! Τώρα δηλαδή θα σου κόψουν και το ποδόσφαιρο? ;)

Πάει η καριέρα...

γεια σου ρε μαρια.

ετσι μου λεει ο αντρας μου που ποναει κατα καιρους το δικο μου γονατο αλλα φετος κουτσαθηκε εκεινος

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Έτσι είναι αυτά τα "σκατούλια" μας...

Από την μια σε εκνευρίζουν απίστευτα και από την άλλη, αρχίζουν τα χάδια και τα γλυκόλογα και σε κάνουν να τα ξεχνάς όλα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Όσον αφορά το μεσημεριανό ύπνο που θίξατε, να σα πω λίγο τη δικιά μας πραγματικότητα. Περίπου 07.00 έχει ξυπνήσει όλη η οικογένεια για να ετοιμαστούμε και το αργότερο 08.00 έχουμε φύγει από το σπίτι. Την Αλεξάνδρα τη σχολάω εγώ και είμαστε πίσω περίπου 15.00 με 15.20. Αυτό σημαίνει ότι πρν στις 16.00 δεν θα κοιμηθεί και συνεπώς δεν θα ξυπνήσει πριν τις 17.30 με 18.00.....και συνήθως την ξυπνάω εγώ. Συνεπώς το βράδυ αργεί και πάλι να κοιμηθεί και είναι φαύλος κύκλος. Το Καλοκαίρι που η μέρα έιναι πιο μεγάλη, με τις άδειες, το κόψιμο λίγο του παιδικού βολευτήκαμε και δεν με πείραζε τι ώρα θα κοιμηθεί το βράδυ και τι ώρα θα ξυπνήσει το πρωί. Τώρα πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα και εγώ να της κόψω το μεσημεριανό ύπνο και να ξαπλώνει το βράδυ κατά τις 20.00......θα δούμε......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μπρουντζινος Καβαλαρης λεγεται, το εχει διαβασει καμια????
Ααααααααχ τί είχα πάθει με αυτό το βιβλίο...................................... κλάααααααααααμααααααααααααααααααα, ωραίο πράγμα ο έρωτας ο λογοτεχνικός, σε εξτασιάζει. Και λά-τρε-ψα το Λένινγκραντ, άραγε θα πάω ποτέ... ana, για πολλούς μήνες ήμουν υπό την επήρεια της αίσθησης που μου άφησε αυτό το βιβλίο. Κορίτσια διαβάστε το. Α, και εννοείται ότι δεν πήγαινα πουθενά χωρίς το βιβλίο, και στη δουλειά το άνοιγα κάτω από το γραφείο να διαβάσω λίγο, αλλά δεν ήθελα γιατί μπορεί και να έκλαιγα και θα με κορόιδευαν.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχ τελικά κορίτσια χθες συνηδειτοποίησα πως δεν είναι να κοροϊδευείς τίποτα γιατί όλα τα λουζόμαστε. Κορίτσια σας εκλιπαρώ πείτε μου ότι και σε εσάς έχει τύχει αντίστοιχο σκηνικό γιατί αν δεν το ακούσω θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.
kiko μου, ε όλο και κάτι μας κάνουν και τα δικά μας.... σε παρόμοια σκηνικά που μου έχει κάνει η Ναταλία, δεν μπορώ να πω ότι έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα, εκτός από μια φορα που προσπαθώντας να τη βάλω στο κάθισμα κι εκείνη ούρλιαζε με είχε πιάσει νευρικό γέλιο... αλλά γενικά, είναι μινιόν το παιδί μου, κι εγώ δεν είμαι έγκυος, οπότε την αρπάζω και τη χώνω μέσα χωρίς να της αφήνω πολλά-πολλά περιθώρια...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σε αυτο το στυλ ειναι μια αλλη τριλογια ''το τριανταφυλλακι''' φ ο β ε ρ ο!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=1130.msg28593;topicseen#msg28593Όχι, όχι, καθόλου δε μου άρεσε Το Τριανταφυλλάκι, μην το πάρεις ana θα σου το φέρω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. Κι ούτε έχει αυτή τη δύναμη του Μπρούτζινου Καβαλάρη. Ρίτα δε συμφωνούμε!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

η κορη μου πραγματικα φαγωθηκε με το skype με εβαλε και εμενα να γραφτω και τωρα περιμενω σαν την χαζη :) να με παρουν απο αυστραλια τηλ....χτενιστηκα κιολας, βαφτηκα, εβαλα και μια ωραια μπλουζιτσα...:lol::lol::lol: ετσι για να με δουνε περιποιημενη.....γελαω μονη μου
Χαχαχαχαχαχαχα! Είσαι πολύ μπροστά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σε αυτο το στυλ ειναι μια αλλη τριλογια ''το τριανταφυλλακι''' φ ο β ε ρ ο!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=1130.msg28593;topicseen#msg28593

Όχι, όχι, καθόλου δε μου άρεσε Το Τριανταφυλλάκι, μην το πάρει ana θα σου το φέρω την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. Κι ούτε έχει αυτή τη δύναμη του Μπρούτζινου Καβαλάρη. Ρίτα δε συμφωνούμε!

ναι δεν ειναι της ιδιας εντασης αλλα αν δε διαβασεις και το δευτερο ''τριανταφυλλο του χειμωνα''σου μενουν ερωτηματικα.

Βεβαια τα βιβλια ειναι καθαρα θεμα γουστου .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάντα όμως απορώ..πως κατάφερνε η μάνα μου μόνη της να τα βγάζει πέρα με 4 παιδιά χωρίς καν την παρουσία του συζήγου? (ναυτικός..). Καλά, οι γιαγιάδες ανύπαρκτες..Και οκ θα μου πείτε παλιά δεν ασχολιόντουσαν και τόσο όσο εμείς στο να ''δώσουν'' στα παιδιά πολλές ώρες παιχνιδιού κλπ. Αλλά μόνο να βάλεις ότι κάθε καλοκαίρι τσουβάλιαζε 4 παιδιά και μας πήγαινε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για μπάνιο με το πούλμαν παρακαλώ το θεωρώ άθλο!
Πολύ άχρηστη αισθάνομαι μπροστά σε τέτοιες γυναίακες. Κι εγώ έχω το παράδειγμα μέσα στο σπίτι μου, πολύτεκνη οικογένεια κι η δική μου, στην ηλικία που είμαι εγώ τώρα και κάθομαι και ψυρίζω πότε θα κάνω δεύτερο, εννοείται ότι η μαμά μου μας είχε κάνει και τους 4 προ πολλού! Α ρε μάνα, για αυτό της έχει μείνει και τρέχει σα Βέγγος!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

vatraxaki συγγνώμη αλά γελώ απίστευτα με το κατούρημα φαντάζομαι την φάτσα του ποπό ύφος ικανοποιήσεις και πονηρία στα μάτι που θα είχε και εσύ μπουρλότο……………..:D:D:D

marina28 καλά πάνα από το βρακί ?

ποπό τι κάνουμε βρε παιδί μου?

άρε μάνες …………………….:P:p:p:p

maeleni

τι να πω να κάνατε τζαλανετι ηα θα με κοροϊδεύεται πάλι.???????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

sardelaki ελπίζω να είναι όλα περαστικά κ για εσάς και μπράβο για την έγκριση του οαεδ. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑ

ΤΥΧΑΙΟ ΟΧΙ

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ;);)

ριτα79 ευχαριστώ για της συμβουλές η αλήθευα είναι ότι πανικοβλήθηκα δεν ήξερα πώς να το χειριστώ μόλις γύρισαν από τον γιατρό η πεθερά μου με τον άντρα μου τους είπα ότι δεν θα ξανά πουν τίποτα στο παιδί για τα τσισα ούτε αναφορές μπροστά του ότι κ αν γίνει θα το χειριστώ εγώ

το ότι δεν μιλαει δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει και εστι λίγες σταγόνες σήμερα μια φορά ελπίζω να πάνε όλα καλά

kiko ποπό είσαι εγκυουλα και έχεις και όλα αυτά να σ ε ταχυπορούν περαστικά σου καλή μου σοκ που έπαθες όταν σε χτύπησε ε κουτουλιά?

και εγώ τα φοβάμαι αυτά όταν τα κάνει κ ο δικός μου :?:?:?

πανμαρ είναι κ η δίκια σου μια σουρλου λου αχ αχ πολλά φιλία καλός ήρθες

ΛΑΖΑΡΕΝΑΙ τα ιδία σκαφτόμουν και εγώ το πρωί τι έκανα λάθος τι πήγε στραβά όλες της ίδιες αγωνίες περνάμε τελικά

marina28 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΩΝ ΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D:D:D

GiovannaXA άσε τον μάλωσα να λέω την αλήθεια και νιώθω απεσιαααααααααααααααααααααααα:(:(:(:(:(

Τι όμορφα που μιλανε τα παιδάκια σας και εκφράζουν την αγάπη τουσ εμείς μονό με αγκαλιές :D:D:D

filaki καλησπέρα ελπίζω να μην ξέχασα καμία έγραψα σεντόναραααααααααααα

θέλω τίτλο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...