Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Αστέρης θέλει χαχα...μου λέει "μανούλα να κάνουμε ένα κοριτσάκι θέλω" χαχα λέω κι εγώ "μαζί θα το κάνουμε καλέ; εγώ θα τα τραβάω πάλι χαχα" απάντηση "όχι μανούλα εγώ σε βοηθάω...εγώ υπερασπίζομαι μαμά μου γιατι είναι το αζύναμο πλάμα" (αδύναμο πλάσμα) χαχα
sardelaki, έτσι μιλάει ο Αστέρης;;;;;; Καλέ, αυτός έχει πολύ προχωρημένο λεξιλόγιο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Την ειδα τη Σεριφο απο εκει περασαμε....ετσι και η Σικινος...ιδια...χαχα

Άρα θα έχει και κάπαρη...

Άσχετο, αλλά το πλοίο για την Σίκινο περνάει κι από Σέριφο?

mrdIp3.png

εγώ θα μείνω τελευταία να τα αναλύω όλα μόνη μου χαχαχα :-P:-P

ή μάλλον με την φίλη μου την Βίκυ διότι τα συμφωνήσαμε εμείς περί 2ου :tongue:

α ρε σαρδελα!!!ακριβως ετσι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ναι περναει.Το συμβατικο ετσι?Το γρηγορο οχι..

Καπαρη αγορασα παρααα πολυ.Μου αρεσει τρελα.

Ααααα δηλαδή κάνατε και κρουαζιέρα!!!

Κι εγώ τρελένομαι για κάπαρη και πήρα και καπαρόφυλλα και αγγουράκι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

χθες μίλησα με την Ντίνα...καλά είναι! Πολύ τρέξιμο με τα μωρά και δεν μας πολυπρολαβαίνει!

καλε και οι 2 ντινες ειναι και εχουν 2 παιδια.

ας παω πιο κατω!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

α τωρα που το θυμηθηκα,με την αδελφη μου εχουμε 9 χρονια διαφορα και ειναι το καλυτερο δωρο που μου χαρισαν οι γονεις μου.μεχρι που γεννηθηκε η φωτεινη ηταν ο μοναδικος ανθρωπος που λατρευα τοσο πολυ.εννοειται οτι δεν πεφτουν κατηγορια οι γονεις μου και η γιαγια μου αλλα οσο να ναι σιγουρα με την καλλη ειναι αλλιως.θα της πω τα παντα χωρις ντροπη και αν και 9 χρονια μικροτερη ναι.....με συμβουλευει

Διαφημίσεις

Μπραβο Βικυ μου πολυ ομορφο αυτο που περιγραφεις!!!

Σπανιζουν στις μερες μας τοσο ισχυροι δεσμοι.Και φυσικα συγχαρητηρια στη μαμα Φωτεινη που καταφερε να ειναι τοσο δεμενα τα παιδια.Μπραβο Φωτεινη μου φαινεται οτι εκανες πολυυυ καλη δουλεια.η ΜΑΝΑ ειναι το Α και το Ω σε τετοιους δεσμους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Πήρα τον γιατρό να ρωτήσω μήπως είναι από το Claripen και μου λέει πολύ σπάνια , αλλά καλύτερα να τον δεί! :rolleyes::rolleyes:

Και η Αλεξάνδρα είχε βγάλει κοκκινίλες από την claripen.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Συγχαρητήρια και για την προέγκριση του ΟΑΕΔ.

Και ολο του ελεγα θα δουμε μεγαλο θαμνο αγαπη μου στις διακοπες..

Και αντε βρες πρασιναδα στη Σικινο που δεν εχει ουτε εκει φυλλο...χαχα

Και ολο ελεγε στους φιλους μας ''που ειναι μεγαλος θαμνος''? και ριχναμε το γελιο που τους δουλευα για το πρασινο του νησιου.

Εμ σου είπα. Φέρτο το παιδί Κέρκυρα να δει πράσινο να ευχαριστηθεί το μάτι του, ή έστω.........Κεφαλλονιά. Ιόνιο και πάλι Ιόνιο.;);););)

Να, εγώ τώρα απολαμβάνω για άλλο ένα μεσημεράκι τη βεραντούλα μου, χαζεύοντας τα φυτά μου και πίνοντας το φρέντο μου.

Λαζαρένια μου κρίμα μωρέ να μην υπάρχει συνεργασία με το σύζυγο σε αυτά τα θέματα. Θα σου έλεγα και εγώ να πάρεις αυτά τα υποσέντονα που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ ή και τα φαρμακεία που είναι για τους ηλικιωμένους.

Κίκο θα στο ξαναπώ. Είσαι μεγάλο όργιο. Η χαρά του καφέ;:lol::lol::lol::lol: Άκου εκεί μετωπική.:D:D

Βατραχάκι το έκανε το θαύμα του ο Τιμάκος έτσι; Τι να τους κάνεις μωρέ; Παιδάκια είναι και θα την κάνουν την σκανδαλιά τους. Θα σου έλεγα και εγώ ότι θα πρέπει να τον παίρνει κάποιος για λίγες ώρες, και για να απασχολείται με κάτι άλλο αλλά και για να ηρεμεί και το δικό σου μυαλό.

Joa όλοι λένε ότι το ΝΗΣΙ είναι καταπληκτικό βιβλίο. Το πήρα γιατί ξέρω ότι δεν θα καταφέρνω πάντα το Χειμώνα να παρακολουθώ το σήριαλ και θα σκάσω. Αυτό το είχα πάθει και με το ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ του Ταχτσή. Αγόρασα το βιβλίο γιατί είχα αγωνία για τις εξελίξεις.;););)

Ηλιάνα μην τον μαλώσεις με τα ατυχήματα. Εξήγησε όμως και στην πεθερά σου με όμορφο τρόπο ότι δεν πρέπει να τον στρεσάρει και να τον αγχώνει.

Και μιας και λέτε τελευταίες ατάκες, να σας πω ότι η Αλεξάνδρα τελευταία, ότι και αν κάνω, μου πετάει ¨μαμά μην το κάνεις αυτό το πράγμα¨

. Επίσης, χτες την είχα αγκαλιά και μου λέει ¨μαμά είσαι όμορφη, καλή και σε αγαπώ¨.....έλιωσα

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ τι γλυκια η Αλεξανδρα!!!

Εμενα παλι ειπε κατι πολυ τρυφερο χθες...''ωωω τι ωραια πιτσουλα'' χαχαχαχαχαχα με καταυποχρεωσε!χαχα

Το ''νησι'' εμενα παιδια δεν μου πολυ αρεσε...σαν στορυ καλο σαν γραφη ομως...κατι μου ελειπε...πολυ λιγο μου φανηκε...τεσπα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!!!!

Τι κανετε πάλι βρε πολυλογούδες;;;:D:D:D

Κορίτσια μιας και πιάσαμε το θέμα του δεύτερου να σας πω ότι και εγώ είμαι της άποψης που υποστηρίζει ότι όλα τα πράγματα στη ζωή καλό είναι να τα κάνουμε όταν θέλουμε και είμαστε(;) έτοιμοι, τα άλλα όλα είναι περιττά...:rolleyes::rolleyes: Και εγώ ήθελα δεύτερο ίσως όχι τόσο σύντομα αλλά απο τη στιγμή που είχα αφήσει το θέμα στην "τύχη" του μια χαρά μου ήρθε!!!;)

Πήγα στον οφθαλμίατρο και την Πέμπτη τελικά είναι η ώρα μου!!! Θα ξεφωρτωθώ τα γυαλιά μου!!!!! Και Βατραχάκι μου, αν θέλεις το πιστεύεις, το κάνω και μόνο για να νιώσω ότι κάνω και κάτι για μένα....τι να πεις αφού δεν μπορώ να βάψω το μαλί (μετά απο χρόοοονια βαφών, έπαθα αλλεργία, ω ναι!!!) θα κάνω λέιζερ!!! Λέτε αργότερα να το ρίξω στις πλαστικές;;;;:tongue::tongue::tongue:

καλη επιτυχια κουκλα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...