Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

.

Λαζαρένια μου καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι με το σκηνικό της πιπίλας γιατί και εμένα ο δικός μου άντρας προκειμένου να μη κλαίει το παιδί θα κάνει τα πάντα και νιώθω πως όλες μου οι προσπάθειες για τον ύπνο και για την πιπίλα είναι άκαρπες χωρίς τη δική του υποστήριξη.

ακριβως αυτο νιωθω........

περαστικα σου για το μπουκωμα και πραγματικα κι εγω φοβηθηκα με αυτο που επαθες!πονεσες πολυ?

Και ναι την πιπίλα την κόψαμε εδώ και πολύ καιρό! Βέβαια χωρίς πιπίλα άλλαξε το πρόγραμμα του μεσημεριανού μας ύπνου και πάμε και για την πιθανή κατάργηση του!

Σήμερα όμως δεν θα τον αφήσω εγώ να κοιμηθεί, μιας και θέλω να πάμε κάπου.

αυτο εγινε και με εμας.κοβει τον μεσημεριανο υπνο κι ο αντρας μου δεν το αντεχει.ουτε εγω να πω την αληθεια αλλα δεν πρεπει να κανουμε πισωγυρισματα.

Αχ Ελενη μου οχι...μην τον αφησεις να καταργησει το μεσημεριανο(ασχετα απο σημερα λεω)...ειναι πολυυυυ κουραστικο και για σενα και για το παιδι.

Εγω θελω οπωσδηποτε να κοιμαται το μεσημερι και ας αργει το βραδυ.Δεν εχουμε γκρινες και τετοια μετα,ειναι φρεσκος αλλιως δε βγαινει η μερα.

αυτο ακριβως εχουμε παθει κι εμεις.

και μετα νιωθω ενα ρακος .εχει τοση υπερενταση και γκρινια που δεν ξερω τι να της κανω!

αυτην την στιγμη την εβαλα στην κουνια της με κλαματα φυσικα.

της μιλησα 10 λεπτα και της εξηγησα για ποιο λογο πρεπει να κοιμαται στο κρεβατι της.της το χτυπησα στο φιλοτιμο.οτι αλλα παιδακια δεν εχουν κρεββατακια οπως αυτη ουτε τοσο ωραια δωματια κι οτι αν δεν κοιμαται εκει θα της τα παρω και θα τα χαρισω στα φτωχα.

συμφωνησε ,μου εδωσε την πιπιλα της και τωρα δεν ακουω τιποτα.μαλλον κοιμηηκε!

δεν παει αλλο βρε κοριτσια.χθες το βραδυ ξυπνησε κατα τις δυο και ηθελε να κοιμηθει μαζι μας.την πηρα γιατι δεν ηρεμουσε με τιποτα και αρχισε ναμε χτυπαει και να με διωχνει.

μου εδωσε μια καλη με το ποδι της στο ματι μου κι εφυγα να κοιμηθω στον καναπε.δεν κοιμηθηκα καθολου σκεφτομενη παλι τι να κανω,που και τι δεν κανω καλα!

1654096yn4fep17z7.gif

Ουουφ... Γεια σας κι από μένα!

Σήμερα έχω πλακωθεί στις δουλειές, οπότε έκατσα να φάω λίγο σταφυλάκι, να κάνω και κανα τσιγαράκι και να χαλαρώσω γιατί έχω συνέχεια...

Ελένη κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια για τον μεσημεριανό ύπνο. Προσπάθησε να μην τον κόψει. Κι εμένα η Σοφία αν δεν κοιμηθεί το μεσημέρι είναι δράμα... Ασε που μετά από τις 6 αρχίζει τη γκρίνια ότι θέλει γάλα και να κοιμηθεί!

Κίκο, το σκυλάκι μας δεν το είδες γιατί πρέπει να σε κάνω "φίλη" μου. Θα πάω μετά να σου στείλω αίτηση.

Ρε βατραχάκι, τι σου έκανε ο Τίμος? Και η Σοφία σήμερα μου είπε η μαμά μου ότι πήγε και έκανε κακά της στη βεράντα (εσκεμμένα), αλλά τουλάχιστον άλλο η βεράντα κι άλλο το κρεβάτι του παιδιού (και όχι ένα τυχαίο παιδί!!! χα!χα!χα!)

Ρίτα, την φάση του "νομίζω" την πέρασε και η Σοφία. Και το άλλο που έχει πλάκα όταν λέει είναι το "βεβαίως". Το λέει και με στόμφο! Αλλά εκεί που πέθανα στο γέλιο ήταν μια μέρα που έβλεπε "Ντόρα" και έλεγε στο επεισόδιο ότι πρέπει να περάσει την "ανεμοδαρμένη γέφυρα". Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς έλεγε η Σοφία το "ανεμοδαρμένη"... Την έβαζα και μου το έλεγε ξανά και ξανά... Ηταν ένα ακαταλαβίστικο πράγμα που τελείωνε σε "..μένη". Πολύ γέλιο!

mrdIp3.png

Υπομονή βρε Λαζαρένια μου...

Φάση είναι και θα περάσει...

Πριν από κάποιο καιρό κι εγω σας έλεγα ότι θέλω να την "σκοτώσω" και ότι δεν αντέχω και μου λέγατε να κάνω υπομονή...

Θα ηρεμήσει...

mrdIp3.png

πανμαρ το ''βεβαιως '' το λεει και η δικια μου καιοντως εχει πολυ πλακα.

η σοφια αστερι την βρισκω!!!

βατραχακι και η δικια μου τα εκανε αυτα.ανεβαινε στο κρεββατι και μου λεγε ''μαμα κοιτα τσισα''

και τα εκανε πανω για να μου τραβηξει την προσοχη.

ξερετε αν υπαρχουν ειδικα κατωσεντονα αποροφητικα?

σαρδελινα μπραβο για την εγκριση του οαεδ.

παντως οι δημιουργιες σου ειναι φανταστικες.τρελαθηκα μ ετο νυφικο που εχεικοκκινη κορδελα.μου αρεσε πολυ.

και ξερεις οτι στην τουρκια ολες οι νυφες φορανε μιακοκκινη κορδελα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Υπομονή βρε Λαζαρένια μου...

Φάση είναι και θα περάσει...

Πριν από κάποιο καιρό κι εγω σας έλεγα ότι θέλω να την "σκοτώσω" και ότι δεν αντέχω και μου λέγατε να κάνω υπομονή...

Θα ηρεμήσει...

χαπι ipomonotil υπαρχει??

τι αλλο να κανω?ισως η αλλαγη περιβαλλοντος παλι?

το θεμα ειναι οτι δεν εχει υπομονη και ο συζ κι εκει τα χανω πιο πολυ.

θελω κι εγω να ηρεμησω για να δω λιγο και μενα.

1654096yn4fep17z7.gif

σήμερα έχω επέτειο γάμου...

σήμερα έκλεισα ένα ραντεβού με νυφούλα για την άλλη βδομάδα

σήμερα πήρα προέγκριση από τον ΟΑΕΔ...τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Θα πάω πάλι το μικράκι μου στον γιατρό μετά...το σωματάκι του έβγαλε όλο κοκκινίλες. Πήρα τον γιατρό να ρωτήσω μήπως είναι από το Claripen και μου λέει πολύ σπάνια , αλλά καλύτερα να τον δεί! :rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

Το ''βεβαιως'' το ''ισως'' το ''μαλιστα'' κτλ ειναι τα must μας ιδιως το ''ισως'' το οποιο ευτυχως και μετριασε διοτι θα με οδηγουσε στην παρανοια.

Επισης με τη ντορα εκτος απο αυτο το επεισοδιο με τη γεφυρα που λες και εσυ..νομιζω ειναι αυτο που μετραει τα σανιδακια στα αγγλικα.Απο εκει μαθαμε να μετραμε αγγλιστι απο πολυ νωρις , του αρεσει τρελα και ενα αλλο ντορα με τα μωρα buga buga που εχει ολων των ειδων τα ζουζουνια και κατι σκαθαρια που τα λεει buga buga και μενουν στον μεγαλο Θαμνο.Ε ειχε φαει σκαλωμα να ''παμε στο μεγαλο θαμνο μαμα βρουμε μωρακια (σκαθαρια) buga buga ''αιντε βρες τωρα μεγαλο θαμνο στο παγκρατι που δε βρισκες ουτε φυλλο...χαχα

Και ολο του ελεγα θα δουμε μεγαλο θαμνο αγαπη μου στις διακοπες..

Και αντε βρες πρασιναδα στη Σικινο που δεν εχει ουτε εκει φυλλο...χαχα

Και ολο ελεγε στους φιλους μας ''που ειναι μεγαλος θαμνος''? και ριχναμε το γελιο που τους δουλευα για το πρασινο του νησιου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ξερετε αν υπαρχουν ειδικα κατωσεντονα αποροφητικα?

Εγώ της βάζω ένα "σεμεδάκι" (δεν ξέρω πώς το λένε ακριβώς), αυτά που είναι πλαστικό από κάτω και πετσέτα από πάνω, κι από πάνω έχω αγοράσει από την candia ένα επίστρωμα που είναι αφράτο σαν παπλωματάκι και μετά το κατωσέντονό της. Όποτε και να κατουρηθεί στον ύπνο της, το βγάζω, το πλένω, στεγνώνει πολύ γρήγορα και στο στρώμα δεν περνάει τίποτα!

Για την πιπίλα, εμείς την κόψαμε με μαχαίρι! Της την έσκισα λίγο (δεν της έκοψα κομμάτι) από την πλευρά που ακουμπάει η γλώσσα, όχι ο ουρανίσκος. Με το που την έβαλε στο στόμα σκισμένη δεν ήθελε να την ξαναβάλει. Απλά τον πρώτο καιρό την κρατούσε στο χέρι μέχρι να κοιμηθεί και μετά από λίγο ούτε αυτό.

Αν θες δοκίμασε το. Δεν χάνεις τίποτα!

mrdIp3.png

ωχ σαρδελακι ...να τον δει...ξερουν αυτοι να ξεχωριζουν την αλλεργια.Παντως μην του δωσεις αλλη δοση αν δεν τον δει πω πω μου θυμησες εκεινη τη φρικη με την αλλεργια μας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

σήμερα έχω επέτειο γάμου...

σήμερα έκλεισα ένα ραντεβού με νυφούλα για την άλλη βδομάδα

σήμερα πήρα προέγκριση από τον ΟΑΕΔ...τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Θα πάω πάλι το μικράκι μου στον γιατρό μετά...το σωματάκι του έβγαλε όλο κοκκινίλες. Πήρα τον γιατρό να ρωτήσω μήπως είναι από το Claripen και μου λέει πολύ σπάνια , αλλά καλύτερα να τον δεί! :rolleyes::rolleyes:

Σήμερα ΔΕΝ είναι μια τυχαία μέρα, λοιπόν...

Οπότε και στον γιατρό που θα πάτε το απόγευμα, θα σας πει καλά νέα!!!

mrdIp3.png

Εγω λαζαρενια εχω παρει απο το σ/μ κατι πακετα υποσεντονα λεγονται που ειναι για τους ηλιωμενους και του εχω στρωμενο τετοιο κατω απο το σεντονι.

Στις αρχες για τη νυχτα εστρωνα ενα κατω και ενα πανω απο το σεντονι αν βρεχοταν εβγαζα το πανω και εμενε το σεντονι με το αλλο απο κατω για να μην αλλαζω σεντονια μεσα στη νυχτα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το ''βεβαιως'' το ''ισως'' το ''μαλιστα'' κτλ ειναι τα must μας ιδιως το ''ισως'' το οποιο ευτυχως και μετριασε διοτι θα με οδηγουσε στην παρανοια.

Επισης με τη ντορα εκτος απο αυτο το επεισοδιο με τη γεφυρα που λες και εσυ..νομιζω ειναι αυτο που μετραει τα σανιδακια στα αγγλικα.Απο εκει μαθαμε να μετραμε αγγλιστι απο πολυ νωρις , του αρεσει τρελα και ενα αλλο ντορα με τα μωρα buga buga που εχει ολων των ειδων τα ζουζουνια και κατι σκαθαρια που τα λεει buga buga και μενουν στον μεγαλο Θαμνο.Ε ειχε φαει σκαλωμα να ''παμε στο μεγαλο θαμνο μαμα βρουμε μωρακια (σκαθαρια) buga buga ''αιντε βρες τωρα μεγαλο θαμνο στο παγκρατι που δε βρισκες ουτε φυλλο...χαχα

Και ολο του ελεγα θα δουμε μεγαλο θαμνο αγαπη μου στις διακοπες..

Και αντε βρες πρασιναδα στη Σικινο που δεν εχει ουτε εκει φυλλο...χαχα

Και ολο ελεγε στους φιλους μας ''που ειναι μεγαλος θαμνος''? και ριχναμε το γελιο που τους δουλευα για το πρασινο του νησιου.

Αααα αυτό το επεισόδιο με τον θάμνο δεν το έχουμε δει...

Η Σοφία αγγλικά έμαθε να μετράει από τον "μαστοράκο" (έρωτας, όχι αστεία).

Κατά τ'άλλα, αν θέλεις νησί με πράσινο, του χρόνου ελάτε στην Σέριφο...

Έχει ένα δέντρο πάνω στην χώρα!!!:P:p

mrdIp3.png

Εγώ ήθελα να κάνω τώρα γιατί πιστεύω έτσι όπως με ξέρω ότι αν ξεπεταγόταν κι άλλο η Εύα δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναχάσω την βολή μου και να μπω στη διαδικασία. Και ο κύριος λόγος που ήθελα δεύτερο ήταν για να έχει η Εύα αδερφάκι. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι τώρα που το έχω στην κοιλίτσα μου νιώθω όπως και στην Εύα..δεν το περίμενα!
Αχ τέτοια λες, τέτοια λες και με τρελαίνεις, κι ανυπομονώ!!!

ana, για χτες λέω, ευτυχώς που δεν προλάβαινες να γράψεις σεντόνι (κι έγραψες σεντονάρα), χαχαχαχα!

Καλησπέρα κορίτσια μου όλα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...