Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μπραβο βρε Σαρδελακι.Να σε ρωτησω πιο προγραμμα ειναι αυτο?

Και τι ποσο ?Το συζητουσα με μια φιλη προχθες και ηθελα να το ψαξω αλλα δε ξερω πιο ειναι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε;

Εγώ χάλια , τρελό μπούκωμα και ο λαιμός μου νιώθω ότι έχει γδαρθεί και δε λέει να συνέλθει, μακάρι να τη γλιτώσει ο μικρός μου τουλάχιστον γιατί είναι ότι χειρότερο για εκείνον το μπούκωμα αν και δυστυχώς νομίζω ότι θα με ακολουθήσει όπως και κάθε άλλη φορά που αρρωσταίνω πρώτη.

Πετρούλα να πω ότι σούπερ και εσάς οι μετρήσεις σας , μπράβο.

Γιοβαννούλα μου , μου είπε ο γιατρός ότι ναι μεν οι μετρήσεις είναι πάνω από την καμπύλη αλλά θα προτιμούσε όλο αυτό το διάστημα (4 μήνες συνολικά) που είχε να τον δει να είχε πάρει έστω και λίγα γραμμάρια και να μην ήταν σταθερός. Έχει γίνει πολύ δύσκολος στο φαγητό , θέλει να τρέφεται μόνο με γάλα, σουβλάκια , οτιδήποτε κρεατοειδή , φασόλια και φακές.

Λαζαρένια μου καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι με το σκηνικό της πιπίλας γιατί και εμένα ο δικός μου άντρας προκειμένου να μη κλαίει το παιδί θα κάνει τα πάντα και νιώθω πως όλες μου οι προσπάθειες για τον ύπνο και για την πιπίλα είναι άκαρπες χωρίς τη δική του υποστήριξη.

Μαρινάκι εγώ γιατί δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες σου; Εκτός και αν τις έχεις ανεβάσει στο facebook γιατί εγώ έψαχνα στο προφιλ σου εδώ στο parents.

ΠανΜαρ βλέπω και το Σοφάκι τρομερή βελτίωση στα λογάκια της , μια χαρά είσαστε, παρεπιπτόντως ούτε και το δικό σας σκυλάκι είδα.

ΜαΕλένη εσύ δηλαδή ξεμπέρδεψες τελείως με το θέμα πιπίλα ;

Ριτάκι τι ώρα σχολάτε πλέον από τον παιδικό;

Ηλιάνα μου θέλει ειδικό χειρισμό από εδώ και στο εξής το θέμα με τη πάνα γιατί είσαστε στο τέλος και είναι κρίμα να παλινδρομήσει ο μικρός.

Καλά Κυρία Φωτεινή ξελιγώθηκα στα γέλια χθες με την περιγραφή σας που αναμένατε να δείτε τους συγγενείς on line.

Σαρδελάκι μου συγχαρητήρια κοπέλα μου, μπράβο , αυτά είναι ευχάριστα νέα.

Βατραχάκι τα έζησα επροχθές αυτά τα σκηνικά με το γιό μου , σήμερα μπορώ να πω είμαι πιο ήρεμη.

Να σας πω και σκηνικό που έγινες χθες το βράδυ και τα είδα όλα, εκεί που καθόμουν αμέριμνη στο καναπέ έρχεται με φόρα ο μικρός για να τον χαϊδέψω έρχεται με την κεφάλα του πάνω στη κοιλιά μου και μου δίνει μία που έμεινα ακίνητη επι 10 λεπτά γιατί φοβήθηκα ότι το μωρό το διαλύσαμε. Τέτοια μετωπική δεν θα πρέπει να έχει ξαναφάει. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο γιατί είχα και την άλλη ευπαθή ομάδα τον άντρα μου που είδε το σκηνικό και κόντευε να λιποθυμήσει αλλά με καθησύχασε ο άνθρωπος και μου είπε μη φοβάσαι , είναι σα να έβηξες με τρομερή δύναμη , ένας μετασεισμός για το μωρό και τίποτε άλλο. Καλά μιλάμε κορίτσια χ@#@# στην κυριολεξία.

Κικο τον πηρε ο ανδρας μου κατα τη μιαμιση μιας και ηταν εξω με το αυτοκινητο για δουλειες και ο σταθμος ειναι κοντα στο γραφειο μας.Περασε απο το γραφειο με πηραν και μας εφερε σπιτι.

Ο Γρηγορης εχασε το μπουσουλα...σου λεει η μαμα ερχεται και με περνει και παμε σπιτι ενω ο μπαμπας ειναι στη δουλεια .Σημερα του τα καναμε μπαχαλο.Τον πηρε ο μπαμπας και ηρθαν στη δουλεια να βρουν τη μαμα η οποια, κατα το Γρηγορη, δουλεια εχει μονο σπιτι.....χαχα ανατολιτης.. ηταν σε συγχιση το παιδι.

Απο την αλλη βδομαδα θα τον περνουμε κατα τις 2 θα τον φερνει για λιγο στη γιαγια του εδω σπιτι μας και θα γυρναω εγω κατα τις 3 ..καλα οχι και καθε μερα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο γιατί είχα και την άλλη ευπαθή ομάδα τον άντρα μου που είδε το σκηνικό και κόντευε να λιποθυμήσει αλλά με καθησύχασε ο άνθρωπος και μου είπε μη φοβάσαι , είναι σα να έβηξες με τρομερή δύναμη , ένας μετασεισμός για το μωρό και τίποτε άλλο. Καλά μιλάμε κορίτσια χ@#@# στην κυριολεξία.

Ρε συ κικο εισαι ΟΡΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχω ξεπατωθει στα γελια λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ να'σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα δεν ειπα... Καλησπερα κοριτσια!!!

Πηζω σημερα, μπηκα για λιγο! Φιλια πολλα!!!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κικο τον πηρε ο ανδρας μου κατα τη μιαμιση μιας και ηταν εξω με το αυτοκινητο για δουλειες και ο σταθμος ειναι κοντα στο γραφειο μας.Περασε απο το γραφειο με πηραν και μας εφερε σπιτι.

Ο Γρηγορης εχασε το μπουσουλα...σου λεει η μαμα ερχεται και με περνει και παμε σπιτι ενω ο μπαμπας ειναι στη δουλεια σημερα του τα καναμε μπαχαλο.Τον πηρε ο μπαμπας και ηρθαν στη δουλεια να βρουν τη μαμα η οποια κατα το Γρηγορη δουλεια εχει μονο σπιτι.....χαχα ανατολιτης.. ηταν σε συγχιση το παιδι.

Απο την αλλη βδομαδα θα τον περνουμε κατα τις 2 θα τον φερνει για λιγο στη γιαγια του εδω σπιτι μας και θα γυρναω εγω κατα τις 3 ..καλα οχι και καθε μερα...χαχα

Δηλαδή Ριτάκι πλέον στις 2 θα σχολάει ο Γρηγόρης κάθε μέρα απ’ότι κατάλαβα.

Να πω σχετικά με βιβλία ότι μέχρι πρότινος που κοιμόταν μόνος του ο μικρός κατάφερα και διάβασα σε 2 εβδομάδες 3 βιβλία.

Την Ερωμένη (Ανίτα Ναίρ)

Το πρόσωπο και τα προσωπείο (Χέσους Δίας)

Και το έγκλημα και τιμωρία – Κατάδικος του Θεοτόκη, καμία σχέση μεταξύ τους αλλά και τα τρία εξίσου ενδιαφέροντα βιβλία. Τώρα που δεν πολυκοιμάται ο μικρός μόνος του διαβάζουμε το Φεγγαρούλη , το Τσαγκάρη και τον Ξυλοκόπο και το Μικρό Αηδόνι.χιχιχιχι

Ναι κοντα στις 2 ..λιγο αργοτερα ή λιγο νωριτερα...δε ξερω ακριβως ..αναλογως αν ειναι κοντα ο μπαμπας μας γιατι συνηθως ειναι εξω,αν ειναι καλα το παιδι(εννοω απο ιωσεις κτλ αργοτερα),αν βρεχει ,αν εχει πολυ κρυο..θα δουμε...

Παντως και μεχρι τις 5 μπορω να τον αφηνω αν θελω αλλα εμεις εχουμε αποφασισει μεχρι τις 2μιση το πολυ να ειναι το παιδι σπιτι τουλαχιστον για αρχη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι καλή σου όρεξη!

Ωχ βρε Κικο τι ήταν κι αυτό πάλι???? Φαντάζομαι μείνατε μ' ανοιχτό το στόμα!

Και ναι την πιπίλα την κόψαμε εδώ και πολύ καιρό! Βέβαια χωρίς πιπίλα άλλαξε το πρόγραμμα του μεσημεριανού μας ύπνου και πάμε και για την πιθανή κατάργηση του!

Σήμερα όμως δεν θα τον αφήσω εγώ να κοιμηθεί, μιας και θέλω να πάμε κάπου.

Πετρούλα μου τώρα είδα τις μετρήσεις σας! Super!

Σούλα διάβασα και τα δικά σας. Ακόμα ταλαιπωρείστε ε? Τα σπιθουράκια μήπως ήταν από κανένα φυτούλι? Εγώ βγάζω κάτι τέτοια από κάποιο φυτό που ποτέ δεν έχω καταλάβει ποιό είναι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αχ Ελενη μου οχι...μην τον αφησεις να καταργησει το μεσημεριανο(ασχετα απο σημερα λεω)...ειναι πολυυυυ κουραστικο και για σενα και για το παιδι.

Εγω θελω οπωσδηποτε να κοιμαται το μεσημερι και ας αργει το βραδυ.Δεν εχουμε γκρινες και τετοια μετα,ειναι φρεσκος αλλιως δε βγαινει η μερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συμφωνώ και εγώ σε αυτό κορίτσια , ότι δηλαδή είναι απαραίτητος ο μεσημεριανός ύπνος , παρόλο που και ο δικός μου δεν τον εγκρίνει ιδιαίτερα εγώ επιμένω πολύ γιατί όσες φορές τον έχω αφήσει και δεν τον έχω κοιμήσει μετά έχει τρομερή υπερένταση και γκρίνια. Νομίζω όμως επειδή είναι και μικρά ακόμα τον έχουν ανάγκη τον μεσημεριανό ύπνο.

Βρε Νατάσα γελάς με την ευπαθή ομάδα , να δω τώρα που θα γεννηθεί το 2ο τι θα κάνω....

Ρίτα τι τυροψωμάκι έφτιαξες; Θέλω να φτιάξω σήμερα κουνελάκι αλλά δεν το έχω μαρινάρει , λέτε να μυρίζει;

Δε θα μυριζει μωρε απλα καλο ειναι να το ξεπλυνεις με λιγο ξυδι.

Βαλτο στο σουρωτηρι και ριξε μπολικο ξυδι και αστο κανα μισαωρο.Μετα ξεπλυνε το.

Θες συνταγη για κουνελακι με μπυρα που δε θα μυριζει σιγουρα?

Τυροψωμο εκανα της φιλης μου αυτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4981&Itemid=49

τωρα θα παω να το φουρνισω.

Οσο για τον μεσημεριανο υπνο και η παιδιατρος ειχε πει οτι ειναι απαραιτητος για τα παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...