Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμάς δυστυχώς, για την ράτσα του, είναι στα γεράματά του...

Άλογο... δεν λες τίποτα! Είναι γύρω στα 65 με 70 κιλά!

Αυτή όμως την ανέβασε γιατί είναι από το κινητό. Κάτι άλλες που δοκίμασα από την μηχανή, δεν τις δέχεται...

μαλλον ειναι μεγαλες μικρενετες

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον ειναι μεγαλες μικρενετες

Θα το προσπαθήσω κάποια στιγμη...

Απλά αυτές τις μέρες η σύνδεση μου σέρνεται... Κολλάει, με πετάει έξω και γενικότερα μου σπάει τα νεύρα!

Πάω να σιδερώσω... Αρκετά χάζεψα...

mrdIp3.png

όσο για βιβλία το έχω πεί κι άλλη φορά ...ο άντρας μου λέει πως δεν συμφέρω χαχα. Σε 2 μήνες διάβασα 8 βιβλία της Αγκάθα Κρίστι! Έλεος δηλαδή...έχει και δίκαιο ο άνθρωπος.

Ο Αστέρης έχει ένα μπούκωμα άλλο πράγμα κι εχθές μας έβγαλε το λάδι με την γκρίνια του, λογικό βέβαια. Ούτε να φάει δεν θέλει από το μπούκωμα. Βάζω ορούς και ρουφάω αλλά δεν βγαίνει τίποτε. Υπομονή!

m57Zp2.png

Σας εχασα σημερα...θα παει ο ανδρας μου να παρει τον μικρο αργοτερα.

Τι νεα?Πως πανε τα κεφια?

Φωτενη ακομα σημαιοστολισμενη μιλας στο skype?:tongue:

Σαρδελινα μου ελπιζω αυτο το υπερμπουκωμα να μην ειναι νεα γυρα...κατι τετοιο μου κανει.Παντως με την αντιβιωση θα του περασσει μην αγχωνεσαι.

Εμεις φτηνα την εχουμε γλιτωσει...εχω να του κανω ορο στη μυτη απο το 2009..ουτε που θα το θυμαται θα μας γανιασει μου φαινεται...

Κανονικα λεει η παιδιατρος να του βαζω καθε πρωι και βραδυ προληπτικα τωρα που πηγαινει σχολειο αλλα το αμελησα.Θα το ξεκινησω απο αυριο κιολας.

Παν μαρ τελεια η Σοφια!Αν ακουγε ο Γρηγορης για μαστορα θα ερχοταν κολυμπωντας...χαχα

Εμεις εχουμε κολλησει με τη λεξη ''χρειαζομαι''.Ολη μερα λεει οχι δε χρειαζομαι μαμακα ευχαριστω ή χρειαζομαι λιγο νερακι,ή χρειαζομαι το σφυρι μου ή χρειαζομαι ενα πηρουνι...χαχα

Ααα και το ΄΄νομιζω''.Τον ρωταω κατι και ξεκιναει...νομιζωω ναι μαμακα ή νομιζω (δ)εν χρειαζομαι χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από το βήχα, είχα και τον μικρό να ξυπνάει ανά διαστήματα....οπότε καταλαβαίνετε.

Ακόμα βραχνιασμένη είμαι και βήχω. Νόμιζα θα μου είχε περάσει ήδη και θέλω να αποφύγω το γιατρό, αλλά δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Σαν κάποιος να μου πατάει το λαιμό. Και δυστυχώς και ο μικρός δεν είναι και στα καλύτερα του. Μύξες, μύξες, μύξες. Βάζω ορρό, αλλά με καυγά! Ελπίζω τουλάχιστον να περιοριστεί στις μύξες το όλο θέμα μας.

Μαρινάκι τέλειες οι φωτο σας! Να σας ζήσει και πάλι η μικρούλα.

Sardelaki έχω πάαααρα πολλά της Αγκάθα! Να κάνουμε κι εμείς ανταλλαγή χαχαχα! Αλλά υπάρχουν κι άλλα τέτοιου είδους μυστηρίου που μου αρέσουν!

Πανμαρ δεν είδα το σκύλο σου, αλλά κι εμείς έχουμε ένα τέτοιο αλογόσκυλο και μάλιστα οικόσιτο. Τον έχει ο παππούς και δεν αφήνει κανέναν να πειράξει το Γρηγόρη όταν πηγαίνουν βόλτα ;)

Ηλιάνα μου, απο πάνες κι εγώ δεν ξέρω, αλλά μάλλον το σωστό είναι αυτό που σου λέει η Ρίτα! Αχ τώρα κι αυτή τι χώνεται σε χωράφια αλλουνού βρε παιδί μου? Να βοηθήσει είπαμε, όχι να μας χαλάσει τη σειρά.

Καλημέρα και φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια του cafe μας που δεν αναφέρθηκα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

αχ δεν αντεχω σημερα ο τιμος μ'εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου του φωναξα πολυ πριν και τον εβαλα τιμωρια και τωρα εχω τυψεις :oops:

αλλα απο το πρωι εχει κανει τα παντα τι να σας πω αλλα αυτο που μ'εβγαλε εκτος ηταν που μπηκε μεσα στην κουνια του μικρου και κατουρησε :mad:

τα νευρα μου ολα χαλια στρωματα ολα τα επλυνα και τα εχω στον ηλιο να στεγνωσουν γρρρρρρρ....

και το εκανε επιτηδες γιατι γελουσε μετα σαν να εκανε κατι σπουδαιο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαελένη μου τελικά εσύ δεν τη γλιτώνεις, πήγαινε γιατρό μπας και ηρεμήσεις γιατί δεν παλεύεται η αυπνία λόγω μπουκώματος και βήχα! Μακάρι ο μικρός να τη σκαπουλάρει! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια, με ανέβασες 2-3 πατώματα!

ΠανΜαρ και Ρίτα καλέ τι κουβέντες είναι αυτές που λένε τα παιδιά σας? Έχω μείνει!!!! Μπράβο τους!

Λαζαρένια όπως την αγόρασε εξαφάνισέ την! Εσύ πέρασες τα μεγάλο ζόρια, βλακεία για μένα σε λίγο να ξαναρχίσετε από την αρχή για να γλιτώσετε λίγο γκρίνια! Εξάλλου η γκρίνια είναι χαρακτηριστικό της ηλικίας τους δεν τη γλιτώνεις με την πιπίλα!

Ηλιάνα μου θα συμφωνήσω σε καμιά περίπτωση να μην πισωγυρίσετε στην πάνα! Το ότι υπάρχει η γιαγιά μέσα στο σπίτι ενώ είχε συνηθίσει αλλιώς είναι μεγάλο θέμα! Δε χρειάζεται να δίνεις διαστάσεις στα ατυχήματα, το πολύ-πολύ να πεις κρίμα τώρα δεν ξέρω αν έχουμε άλλο τόσο όμορφο βρακάκι μέχρι να στεγνώσει αυτό! Εμένα το έχω παρατηρήσει κάποιος φορές που έκανε πυρετό κατουρήθηκε στον ύπνο του, στις διακοπές ειδικά όταν τον έπιασε το τσίρλι πίπι δεν προλάβαινα πάντα να πάει τουαλέτα, οπότε ένα βράδυ από το φόβο μου μην έχουμε κανένα ατύχημα με τα ξένα στρώματα είπα να τού βάλω πάνα (από της μπουμπούς τρομάρα μου!), δεν ήθελε με τίποτα έγινε ο χαμός, τελικά του έβαλα αφού κοιμήθηκε πάνω από το βρακάκι του και όταν ξύπνησε ο καλός μου το πρωί την έσκισε να τη βγάλει! Μπεμπέ, μπεμπέ έλεγε.

Τι άλλα μπούκωμα και πολλές μύξες είχε και ο ΓΙώργος 3-4 μέρες, τώρα είναι λίιιγο καλύτερα, αλλά φυσικά τις τσίμπησε η Μαριαλένα και ούτε αυτή θέλει ορό! Γκρρρ! Ο Γώγος ευτυχώς ζητάει από μόνος του αυτό το σπρέυ ορού που έχει βγει!

Joa άρχισες από τώρα τις ξαγρύπνιες με την εγκυμοσύνη? Πόπο μεγάλο θέμα κι αυτό, να θέλεις να κοιμηθείς και να ξυπνάς! Το μπεμπέ είναι ζωηρούτσικο? Να 'σαι καλά για τις ευχές συμπεθερούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Βατραχάκι πολύ δύσκολη μέρα σήμερα! Άντε τώρα να πλύνεις όλα αυτά! Μήπως μπορεί να τον παίρνει λίγο και ο μπαμπάς στο μαγαζί να ξεχνιέται γιατί μου φαίνεται στο σπίτι βαριέται και κάνει σκανδαλιές? Θυμάσαι αυτό το έκανε και ο δικός μου στο πιο...χοντρό του στη δική του κούνια 2 φορες και είχε πασαλείψει τα πάντα! Είχα βγει εκτός εαυτού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Βατραχακι...καλα κουραγια...μεγαλωνει και ο μικρος και θα οργιαζουν τα δυο τους σε λιγο.

Εγω ευτυχως δεν εχω ζησει κατι αντιστοιχο αλλα αν σκεφτεις οτι 5 μηνων και 2 ημερων οσο δλδ ο μπεμπης σου ο Γρηγορης βγηκε(επεσε) απο το παρκοκρεβατο φανταζομαι να ειχα και αλλον εναν ταλιμπαν τι θα παθαινα...

Μα ρε παιδι μου ειναι να μη βγαινεις απο τα ρουχα σου?

υπομονηηηη!!!

Λαζαρενια δεν το συζητω...σκ@τ@ τα εκανε...σορρυ κιολας.Τωρα αντε να της την παρεις και τι να πεις?Θα σου πει να παει να μου παρει αλλη....Λοιπον εγω λεω να την αφησεις ελαχιστα και μετα να εξαφανιστει...τι να πω αλλο δε ξερω?Αυτα τα πισωγυρισματα τα απεχθανομαι...

Μαρινα μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα με τον ορο σε σπρευ .Αυτο θα του δινω καθε πρωι να βαζει.Μια φορα περσυ οταν το ειχα αγορασει για να το εχω σπιτι ειχε εκστασιαστει και το εβαζε μονος του!

Οσο για τις μυξουλες περαστικα και στα δυο σου παιδακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι μου εγώ από μικρούλη του βάζω πάντα προληπτικά ορό στην μυτούλα . Ας είναι και νέα γύρα, τί να κάνουμε; Θα το παλέψουμε κι αυτό! Όσο δεν έχει πυρετό την παλεύω...με τον πυρετό δεν μπορώ μου σφίγγεται το στομάχι!

μαελενάκι μου για πες κανένα άλλο καλό βιβλίου μυστηρίου τύπου Πουαρώ που έχει γίνει ο αγαπημένος μου χαχα

βατραχουλίνα μου καταλαβαίνω ότι βγήκες εκτός εαυτού. Έχεις κι εσύ τα δίκια σου!

m57Zp2.png

Μαρινάκι δεν είπα κάποια υπερβολή :) Αν σε ανέβασα και μερικά πατώματα, αυτό είναι ευχάριστο :) :)

Αλήθεια τι σπρέυ ορρού είναι αυτό μήπως και σωθούμε κι εμείς?

Lazarenia μα ποιός αγόρασε πιπίλα και για ποιό λόγο?

Εγώ όταν έπεσε στα χέρια του μικρού πιπίλα, του είπα ότι αυτό είναι για τα νινάκια, ότι αυτός μεγάλωσε πια και δεν τη χρειάζεται και να τη δώσουμε δίπλα στο Χρηστάκη που είναι νινάκι για να κοιμηθεί. Δόξα το Θεό, έπιασε!

Και κάθε φορά που κάνει φασαρία το μεσημέρι ή τσιρίζει ή θέλει να παίξει πιάνο, το ίδιο του λέω. Οτι το νινί ο Χρήστος κοιμάται και είναι κρίμα να τον ξυπνήσουμε.

Sardelaki μου ο "Δικαστής Τ". Μυστήρια που διεξάγονται στην Κίνα, κάποιας εποχής, αλλά πολύ έξυπνα!

Αχ Vatraxaki μου! Υπομονή τι άλλο να ευχηθώ.

Κρίμα μωρέ να έχει τέτοια αντίδραση! Μα να κατουρήσει στην κούνια! Ναι το θυμάμαι της Μαρίνας το πασάλειμα.

Αααα και για τις Θεσσαλονικιές δείτε αυτό για τα παιδάκια μας

http://www.pamebolta.gr/εκδηλώσεις/το-μαγεμένο-δάσος-στο-public-θεσσαλονίκης

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενη και εγω την ιδια μεθοδο ειχα ακολουθησει.Τις δωσαμε στον Αγιο Βασιλη να τις δωσει σε αλλα μωρακια και εκεινου του εφερε δωρα.Τωρα οποτε δει μωρο μου λεει'' αα να πιπιλα μου..εδωσε Αη Βασιλης''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελενη και εγω την ιδια μεθοδο ειχα ακολουθησει.Τις δωσαμε στον Αγιο Βασιλη να τις δωσει σε αλλα μωρακια και εκεινου του εφερε δωρα.Τωρα οποτε δει μωρο μου λεει'' αα να πιπιλα μου..εδωσε Αη Βασιλης''

Το θυμόμουν που μου το είχες αναφέρει κι "έκλεψα" λίγο παραλλαγμένη την ιδέα σου.

Lazarenia μου για δοκίμασε κι εσύ μήπως και πιάσει?

Αλλιώς τι να πω! Υπάρχει και το κόλπο της Deleni με το κόψιμο με ψαλίδι!

Μα γιατί να ξαναδώσει πιπίλα???? Εξήγησε σε όποιον την αγόρασε ότι εκτός όλων των άλλων ζητημάτων, η πιπίλα κάνει κακό στα δόντια! Πετάγονται τα μπροστινά σαν κουνελάκι, όπως θα την πατούσαμε εμείς! Καλή επιτυχία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...