Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Εγω το σκεφτηκα ως εξης: αφου τωρα δεν υπαρχει βιασυνη να του κανω την κουνια κρεβατι να δω πωε θα παει και κοντα να ερθει το δευτερο μωρο να του παρουμε κρεβατι για να χαρει και αργοτερα να κανουμε και στα 2 τα παιδικα τους δωματια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εδώ.

Ο αντρούλης μου είναι κάπως καλύτερα. Το βράδυ έκανε πυρετό ως 38,3 αλλά το πρωί ξύπνησε απύρετος. Βέβαια δεν πήγε σήμερα για δουλειά γιατί είχε αδυναμία. Η Αλεξάνδρα μες την καλή χαρά

Soula, Joa και Μαρίνα περαστικά βρε κοριτσάκια. Να δώσετε στα μικράκια σας πολλά φιλάκια.

Arma μήπως ο αντρούλης σου διαβάζει και την παλάμη;:P:p:p:p Να του στείλω μια φωτοτυπία να μου πει τι γίνεται; Καλή επιτυχία στην παιδίατρο.

Ρίτα τέλειο το δέντρο σου και πολύ όμορφο το σπίτι σου. Δεν είδα ρε γμτ το φωτογραφία του Γρηγόρη. Ούτε του Τίμου είδα :-(:sad::-(:sad::-( Γρήγορα τις βγάλατε. Ήθελα να σου πω ότι η κούνια που έχεις είναι κοντή. Της Αλεξάνδρας τώρα το κάγκελο είναι στα 35 εκ ύψος από το στρώμα, αλλά το στρώμα κατεβαίνει ένα επίπεδο ακόμα και τότε θα είναι περίπου στα 55 εκ.

Όσο για τα έπιπλα που λέτε κορίτσια, τι βγάλατε και τι αφήσατε σπίτι σας, ένα θα σας πω. Αν με είχε συμβουλέψει κάποιος σωστά πριν παντρευτώ, θα αγόραζα φτηνά έπιπλα, τύπου ΙΚΕΑ κλπ, και θα έφτιαχνα καλύτερα το σπίτι μου όταν τα μωρά μου θα ήταν περίπου 5. Τώρα η Αλεξάνδρα μου έχει ήδη κάνει κάτι γρατζουνιές και κλαίμε 15.000 ευρώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α η κουνια η δικια μας ειναι απο το πατωμα στους 80 ποντους.

Μονο το καγκελο ειναι 65 ποντοι αν αφαιρεσεις ομως το στρωμα που ειναι 12 ποντοι πανω στο οποιο παταει μενουν δλδ 53 ποντοι ο Γρηγορης ειναι 93 εχει δλδ 40 ποντους περιθωριο δλδ ο μισος προεξεχει..οποτε καταλαβαινεις..

Giovanna περαστικα σας!

οχι δεν ειναι πιο κοντη διαβασε τι λεω πιο πανω

Αυτη τη στιγμη στην κατωτατη θεση ειναι στα 53 εκατοστα απο το στρωμα.

Θα βαλω φωτο ξανα να δεις το Γρηγορη και θα βαλω και φωτο του παιδικου να δεις την κουνια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον επειδη τωρα δεν εχω μπαταρια να φωτογραφισω σου βαζω τις φωτο που εχω απο πριν γεννησω..(χαχα τωρα ειναι χαοτικη η κατασταση απο τα παιχνιδια)

3870013637_4a35b08e99_m.jpg3870013077_79e00ab989_m.jpg3870012597_fdb2fab083_m.jpg

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απο βηχα καλα ειμαστε αρμα μου δεν βηχει καθολου . Και πιστευω οτι ο πυρετος ειναι απο τα δοντια γιατι εχει συνεχεια τα χερακια χωμενα στο στομα..

Εσεις με τα δοντακια πως πατε??

To πιστεύεις ότι σκέφτομαι κι εγώ μήπως είναι τα δοντάκια??? Έχει βγάλει τα 16 όμως είναι συνέχεια με τα δάχτυλα στο στόμα...Δεν ξέρω τι να πω ίσως πονάει και ο λαιμός τους και γι αυτό τα χέρια στο στόμα. Ούτε ο Γώγος βήχει! Δώσε φιλάκια στο Χρηστάκο! Ήθελα να σε ρωτήσω στο ιατρικό κέντρο που πήγατε πηγαίνεις χωρίς ραντεβού και πάντα υπάρχει παιδίατρος που σε βλέπει ή έχεις κλεισει ραντεβού από πριν? Εσείς ζητήσατε συγκεκριμένη γιατρό?Αν επιτρέπεται πόσο παίρνει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εχειςδκικο και εμενα μου το εχει πει αυτο..και νομιζω απο οτι βλεπω απο τον Γρηγορη οτι ισχυει..

Περισυ στο χιλιομετρο να ειχες μυξα και θα την κολλουσε την ιωση αμεσως.

Ααααχχχχ! Πέρυσι...ωραίες εποχές! Εμείς θηλάζαμε και δεν κολλούσε απολύτος τίποτα! Ούτε καν μυξουλα! Τώρα πάλι...τα έχουμε πάρει όλα αμπάριζα! Το 2ο να είμαστε καλά πρέπει να το θηλάζω μέχρι να πάει σχολείο μου φαίνεται.:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...