Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλήθεια με το γόνατο τι θα κάνεις?

θα το κανω επεμβαση δεν ξερω το ποτε ομως μαλλον μεσα στο χειμωνα ειναι και το ποσο λιγο τσουχτερο 2,500/3000 θα χρειαστει να δωσουμε

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ασε ειπα να παω ξεκιναει τμημα εδω κοντα σε μενα αλλα ο αντρας μου δεν μ'αφηνει να μην κανω ζημια στο γονατο του λεω καλα yoga θα κανω θα ηρεμω δεν θα παω να γυμναστω :lol:

Πρέπει να κάνεις εγχείρηση? Τι έχεις? Μηνίσκο? Χιαστούς?

mrdIp3.png

Πρέπει να κάνεις εγχείρηση? Τι έχεις? Μηνίσκο? Χιαστούς?

και τα δυο :(

εχω ρηξη εμπροσθιου χιαστου και μυνησκου και ισως και προβλημα στον χονδρο δεν φαινετε καλα στην αξονικη

Αντε ρε Βατραχάκι νόμιζα θα την γλίτωνες την επέμβαση. Πολλά τα λεφτά πάντως, μήπως να έρθεις εδώ να πας στο ΚΑΤ να τελειώνεις?

Η βάρδιά μου σχόλασε κούκλες! Σας καληνυχτίζω, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

και τα δυο :(

εχω ρηξη εμπροσθιου χιαστου και μυνησκου και ισως και προβλημα στον χονδρο δεν φαινετε καλα στην αξονικη

Ωχ! Τώρα δηλαδή θα σου κόψουν και το ποδόσφαιρο? ;)

Πάει η καριέρα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

ριτα οχι πολυ καλες οι εξετασεις.αυριο θα μιλησω με τον γιατρο να δουμε τι γινεται........ευχαριστω:wink:

βατραχακι μου περαστικα κοριτσι μου.αν πρεπει ναγινει η εγχειρηση μην σκεφτεσαι τα χρηματα(τι λεω τωρα ε?)κουραγιο.ειναι καλυτεαρ ο μπεμπης?

μαρινα,γιοβανα και ριτα κι εγω εχω τρελα με τα βιβλια.φετος το καλοκαιρι διαβασα για δευτερη φορα το ''ταξιδιωτισα του ανεμου''

το λατρευω αυτο το βιβλιο.πριν απο αυτο διαβασα το ''ανδρας απο τον αρη και γυναικα απο την σεληνη''

και το ''στρες''(ελπιζοντας να με βοηθησει με αγχωσε πιο πολυ:D:D:D)

δεν αγοραζω βιβλια πια γιατι μετα καθονται στο ραφι.λεω να παω να δανειστω απο τηνβιβλιοθηκη εδω και σκεφτομαι να παρω το ''βιτρινα''

το εχει διαβασει καμια σας?

πειτε μου κι αλλα μυθιστορηματα...

ηλιανα πως εισαι?ξεκουραζεσαι καθολου?

σουλα καλη ξεκουραση.τι λες να την πειραξε την μικρη?

μηπως αλλαξες απορυπαντικο?

1654096yn4fep17z7.gif

κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααα έχω μιά πείνα άλλο πράγμα...σήμερα είχα ρεβύθια από την πεθερά, αλλά δεν έφαγα...δυστυχώς ήταν απαίσια, εντελώς άνοστα. Αφού κι ο Αστέρης που τα τρώει κανονικά δεν έφαγε καθόλου!

:lol::lol::lol::lol::lol: εισαι απιστευτη!!!

μαελενι πολυ συγκινητικο αυτο που μας εβαλες να διαβασουμε.

τι να πεις?

δεν εχω λογια..........

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερααααααα..6.10 και εχω ξυπνησει απο τις 5 παρα..τα καλα της εγκυμοσυνης ...παλι θα αρχισω να κανω το φαντασμα...

Αχ δευτερα παιδια...μεγαλο θεμα και τελειως υποκειμενικο..ο καθενας με τα βιωματα ,τις αναγκες και τις υποχρεωσεις του το βλεπει διαφορετικα...Εγω παντως ο κυριος λογος που κανω δευτερο ειναι για τον Χρηστο..γιατι αν η αλυσιδα της ζωης παει σωστα οι γονεις φευγουν πρωτοι και δεν υπαρχει πιο κοντινος ανθρωπος απο τα αδελφια σου..θελω το παιδι μου να νοιωθω οτι δεν ειναι μονο του περα απο την παρεα που θα εχει μεγαλωνοντας..

Βιβλια...π.χ (προ χρηστου)διαβαζα 2 το μηνα ,πλεον μονο το καλοκαιρι ...

Αγαπημενα μου το ευτυχως που δεν γεννηθηκα ομορφη του Καρακαση ι think και της Ροζαμουντ Πλιτσερ τα κοχυλια..

το νησι γιοβανακι θα σε ξετρελανει το διαβασα προπερσι ..αναμενω με χαρα το σηριλ..το καλοκαρι διαβασα ενα της οικονομου και αγκαθα κριστι !!!(ειμαι και αστυνομικο δαιμονιο τρομαρα μου..)

Παω να δω τις φωτο της Μαρινας...

Μαρινα εισα θεα!!!!!το φορεμα καταπληκτικο και το μαλλι τελειο !!!μια κουκλα μαμα !!να χαιρεσαι την κορουλα σου και εγω την νυφουλα μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια είμαι να σκάσω :(:(:(:(:(:(

Από την ημέρα που ήρθε η πεθερά μου του μικρου του έφευγαν σταγόνες κρατούσε το τσουτσουνι του και αρνιόταν να πάει τουαλέτα τον έπαιρνα με το ζόρι κ όταν ήταν μπροστά η πεθερά δεν έκανε:?:?:?:?

δεν ξέρω την ντρέπεται στέκετε κ αυτήν από πάνω

ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ και αυτοσ δεν θέλει νευριαζει ?

χτες έκανε /3φορες πάνω του τσισα ενώ έπαιζε στην βεράντα με τα γειτονόπουλα τα έκανε

και δεν μίλησε καν το είδα βρεγμένο:shock::shock::shock:

αυτός πάντα έλεγε ποτέ δεν ξεχνούσε

έτρεχε μόνος στην τουαλέτα

και αποκορύφωμα το πρωί ήταν βρεγμένος στο κρεβάτι να σκάσω είμαι

πάει τελείωσε θα βάλουμε πάλι πάνα?

Και έχω κ την πεθερά χααχαχαχ έτσι την βγάλατε την πάνα αυτός όλο κατουριέται πάνω του και χασκογελάει:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:tongue::tongue:

καλημερα!!!!

σορρυ για εχθες που εφυγα ετσι αλλα ξυπνησε ο Θοδωρακος για μαμ και μετα με πηρε ο υπνος!

Ηλιανα μου εξηγησε της οτι τον αγχωνει ετσι που του κανει η πηγαινε τον εσυ στην τουαλετα και μετα παρε την πεθερα εξω και πες της δεν θελει παρεα μονος του θελει κριμα τωρα που καθαρησε να ξαναγυρησετε στην πανα

εξηγησε και του Λευτερη ομορφα οτι τι καλα που πριν πηγαινες στο γιογιο και τετοια και ισως την δει αλλιως!

Αντε ρε Βατραχάκι νόμιζα θα την γλίτωνες την επέμβαση. Πολλά τα λεφτά πάντως, μήπως να έρθεις εδώ να πας στο ΚΑΤ να τελειώνεις?

Μαρινα μου κι εδω αν πω να την κανω στο νοσοκομειο δεν θα πληρωσω αλλα δεν τους εμπιστευομαι τους γιατρους εδω θα την κανω με τον γιατρο που ειχε κανει και του αντρα μου το γονατο κι αυτος χειρουργει μονο διαβαλκανικο οποτε καταλαβαινεις χλιδη κι ενας σκασμος λεφτα για ενα βραδυ μονο που θα μεινω μεσα!

Ωχ! Τώρα δηλαδή θα σου κόψουν και το ποδόσφαιρο? ;)

Πάει η καριέρα...

ναι μωρε και ειχα ονειρα για μεγαλη καριερα :D:D:D:D

βατραχακι μου περαστικα κοριτσι μου.αν πρεπει ναγινει η εγχειρηση μην σκεφτεσαι τα χρηματα(τι λεω τωρα ε?)κουραγιο.ειναι καλυτεαρ ο μπεμπης?

αχ προσπαθω να μην τα σκεφτομαι τα ατιμα αλλα ειναι πολλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα στα γρηγορα γιατι σημερα εχω πολυ δουλεια.

Ηλιανα ακου

1.Μην το συζητας μπροστα στο παιδι με την πεθερα σου καθολου.

2.πιαστην οταν δεν ειναι ο λευτερης κοντα και μιλησε της,πες της να μην του λεει τιποτα απολυτως ξερει το παιδι ποτε θελει να κανει.

3.Πες στο Λευτερη οτι αν θελει μπορει να το λεει και στη γιαγια αλλα αν δε θελει παρεα δεν πειραζει μπορει να πηγαινει μονος του και να καθεται στο γιο γιο του

4.Μην του ξαναβαλεις πανα επουδενι.

5.Ατυχηματακια ηταν και θα ξαναστρωσει αν δεν το κανετε μεγαλο θεμα.Απλα ο μικρος εχει διαταραχτει τωρα με τις αλλαγες και ισως διαταραχτει ακομα περισσοτερο με τον ερχομο του νεου μωρου οποτε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και τι εγινε αν κατουρηθηκε καποιες φορες?

6.Προσπαθησε οσο εισαι εκει να τον παρακολουθεις στενα και να τον βαζεις εσυ (οσο μπορεις βεβαια) ή να τον παρακινεις αν δεις οτι περναει το 3ωρο οχι τιποτα αλλο μην παθει και καμμια ουρολοιμωξη.

7.Ισως βοηθουσε να ελεγες στη γιαγια να του φερει και να του δωσει ενα αυτοκολλητακι,ενα παιχνιδακι κατι τελοσπαντων οταν κανει τα τσισα του χωρις πολλα πολλα λογια απλα λεγοντας του ''ζητωωωω''χρειαζεται να χτισουν μια σχεση εμπιστοσυνης εξ αρχης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Ηλιάνα πώς πας? Αν και δεν είμαι τόσο "έμπειρη" στο θέμα της πάνας, θα συμφωνήσω με την Ρίτα να μην του ξαναβάλεις πάνα και γενικά να μην το συζητάτε και να τον αγχώνετε.

Βατραχάκι, νομίζω ότι κατάφερα να βάλω μια φωτογραφία. Αν μπορείς, δες κάποια στιγμή να μου πεις αν φαίνεται. Αλλά κάποιες άλλες που προσπάθησα να ανεβάσω, δεν τις δεχότανε. Έχει να κάνει και με το μέγεθος του αρχείου?

Γειτόνισσα, Ρίτα και στις υπόλοιπες που είναι εδώ... καλημέρα!

Μίλησα και με το κοριτσάκι μου στο τηλέφωνο... πω!πω! ρε κορίτσια, μου φαίνεται ότι μιλάει σαν μεγάλο παιδάκι... Τώρα έχει φάει κόλλημα και με δύο καινούριες λέξεις "αποκλείεται" και "πραγματικός"! Την ώρα που της μίλησα έβλεπε κινούμενα σχέδια. Την ρωτάω "η γιαγιά πήγε να σου πάρει τυρόπιτα?" και μου λέει "τυρόπιτα σε μένα, μπουγάτσα στον παππού, τυρόπιτα στη γιαγιά! Μαμά αύριο θα έρθει ο πραγματικός μάστορας!" (θα πάει ένας μάστορας να κάνει στεγανοποίηση στην ταράτσα του σπιτιού και τον περιμένει πως και πως!) Αχ! Σας τα είπα... Το κοριτσάκι μου...

mrdIp3.png

πανμαρ μου τελεια η φωτο!!!

πωπω σκυλος αλογο ε;

κι εμεις ειχαμε ενα ντοπερμαν και περυσι πεθανε :(

Κι εμάς δυστυχώς, για την ράτσα του, είναι στα γεράματά του...

Άλογο... δεν λες τίποτα! Είναι γύρω στα 65 με 70 κιλά!

Αυτή όμως την ανέβασε γιατί είναι από το κινητό. Κάτι άλλες που δοκίμασα από την μηχανή, δεν τις δέχεται...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...