Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα μου δεν σας παρεξήγησα καλέ! Άλλωστε μίλησα σε α' πληθυντικό! Κι εγώ συμμετέχω! Όλες τις φορές πάντως έτσι έχει γίνει. Εγινε τώρα μία''μίνι'' κουβέντα που είχε πει η λαζαρένια μας ότι δεν θέλει και τώρα με αφορμή την γνώμη του σαρδελακίου τα είπαμε. Το ίδιο πράγμα είναι!

Όσο για τις παλιές μανούλες το είπα κι εγώ δεν θα ασχολήθηκαν τόσο πολύ όσο εμείς(που εδώ που τα λέμε δεν πιστεύω ότι με το 2ο θα ασχοληθούμε όπως με το 1ο γιατί απλά δεν γίνεται..) αλλά όπως και να το κάνεις μόνο το καθημερινό φαγητό, πλύσιμο και να μας τρέχει και σε διάφορες δραστηριότητες(πιάνο, χορό κλπ) αρκούσε!

Σε ολες δλδ τις εγκυμοσυνες εχουμε πει τα ιδια?..τι λετε βρε παιδια...πω πω!οιμε!:tongue:

Πολυ κουραστικο το βρισκω.Θα το ψαξω ομως διοτι δε θυμαμαι να ειπαμε τα ιδια τωρα τελευταια στην Ιωαννα,την Κικο κτλ ουτε και τωρα τα ειπαμε με αφορμη καποια εγκυμοσυνη θεωρω..απλα ενιοτε ο καθενας μας λεει τον καημο του σε ασχετες φασεις...χαχα.Μην το βλεπετε ετσι ,κουβεντα να γινετε....εμεις αλλωστε (ολοι μας) τι εχουμε να κερδισουμε ή να χασουμε αν καποιος αλλος περιμενει ή δεν θελει παιδι?

Οσο για το αν θα μπορεσουμε ή οχι να κανουμε τα ιδια...εγω θα ηθελα να κανω τα ιδια σε καποια θεματα και οχι κατι λιγοτερο.Μακαρι να ευνοησουν οι συνθηκες στο μελλον και να μπορεσουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να διαβάσω το τελευταίο κεφάλαιο από το 2ο βιβλίο που είχα προμηθευτεί για τις διακοπές! Το 1ο το διάβασα σε 3 μέρες, από τη μέρα που γυρίσαμε παλεύω να τελειώσω το 2ο όμως! ΓΙατί να μην είμαστε συνέχεια σε διακοπές?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Το τελείωσα, λίγο γλυκανάλατο το τέλος και ξενέρωσα! Τέσπα, λέγεται "κρατήσου απ' τα όνειρά σου" της Γιόλας Δαμιανού. Το προηγούμενο νομίζω λεγόταν "για πάντα" και μου άρεσε περισσότερο! Εγώ πια δυστυχώς μόνο τα καλοκαίρια διαβάζω, αλλά πέρυσι που ήμουνα έγκυος και με είχε ο καλό μου στα όπα όπα είχε αναλάβει εξ' ολοκλήρου το Γιώργο και είχα διαβάσει κάμποσα! Φέτος 1,5 και πολύ μου πάει! Ελπίζω να μην πάει του χρόνου για να ξαναδιαβάσω! Πάντως, στην επόμενη συνάντηση πρέπει να κάνουμε καμιά ανταλλαγή!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και εγω μη φανταστεις μονο τα βραδια.Παλιοτερα ετρωγα μεγαλο σκαλωμα και αν ξεκινουσα ενα βιβλιο δεν το αφηνα...τωρα και να θελω πρεπει να ξενυχτησω...

Στις διακοπες το παρακανα.Εχω τρελα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βρε Μαρινα προλαβαινεις και να διαβασεις;ααα κατι δεν κανω καλα θα το ψαξω χαχα!

ριτα μου πολυ γελαω με το αγορομανα προτυπο χιχιχι!

deleni μου καλη επιτυχια στην επεμβαση!!!

λες να κανω κανενα μποτοξ τωρα που ειναι και της μοδος;

χαχαχα να ανεβω ψυχολογικα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

λες να κανω κανενα μποτοξ τωρα που ειναι και της μοδος;

χαχαχα να ανεβω ψυχολογικα!

και μπότοξ να μην κάνεις, έστω λίγο yoga, pilates κι αυτά είναι πολύ in στις μέρες μας!

mrdIp3.png

Μαρίνα τέλειοι είστε.....και το φόρεμα καταπληκτικό. Να σας ζήσει η μικρή.

Βιβλία διαβάζω και εγώ αλλά είμαι πολύ αργός αναγνώστης. Μέσα στο Καλοκαίρι διάβασα το ''Νοικοκυρά για κλάμματα''.....πολύ γέλιο και τώρα παλεύω να τελειώσω ένα που λέγεται ''Ο Δρόμος για την Ιερουσαλήμ''......χάλια είναι για τα γούστα, αλλά δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες :tongue::tongue::tongue: Μετά θα ξεκινήσω το ''ΝΗΣΙ'', γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα καταφέρω να δω όλα τα επεισόδια.

Ντελένι καλή επιτυχία στην επεμβασούλα σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

και μπότοξ να μην κάνεις, έστω λίγο yoga, pilates κι αυτά είναι πολύ in στις μέρες μας!

αχ ασε ειπα να παω ξεκιναει τμημα εδω κοντα σε μενα αλλα ο αντρας μου δεν μ'αφηνει να μην κανω ζημια στο γονατο του λεω καλα yoga θα κανω θα ηρεμω δεν θα παω να γυμναστω :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι μου τα μεσημέρια στις διακοπές ή σας διάβαζα ή είχα το βιβλίο και ξεφύλλιζα! Τώρα, είπαμε 50 σελίδες εδώ και χμμμ 3 εβδομάδες! Πάντως σου λέω απ΄όταν άρχισε ο Γιώργος σχολείο, νιώθω ότι είμαι πολύ χαλαρά! Καμία σχέση με το να είναι και τα 2 σπίτι. Αν δεν αρρωσταιναν κιόλας θα έλεγα ότι τα πιο δύσκολα πέρασα, Αλλά... προμηνύεται άσχημος Χειμώνας πάλι με τις παλιοιώσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...