Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα !

Κυρια Φωτεινη ειστε φοβερή ! Εγω με την κουμπαρα μου το παλευουμε εδω και ενα χρονο και ακομα δεν κατορθωσαμε να μιλησουμε !!!

Λε κοριτσια εγω δεν ειπα μονο για διατροφη , ειπα και πολλα ακομα και φυσικά συμφωνω οσο μικροτερο το παιδι τοσο πιο αδυναμο το ανοσοποιητικό . Επισης να προσθεσω το τι θεωρει κανεις "καλη διατροφη" ειναι μια μεγαλη κουβεντα . Συμφωνω επισης Ιωαννα μου οτι καθε παιδακι εχει και την κραση του .

Ντελενι μου με το καλο να κανει την επεμβασουλα σου . Εκανε η νονα της Χριστιάννα περισυ και ειναι κατενθουσιασμένη ! Πραγματικά αλλαξε η ζωή και η καθημερινοτητα της .

Πετρουλα συνεισφερω και γω στο γκαλοπ σου ! χαχααα Εγω με την αδερφή μου εχω 1.5 χρονο διαφορα και με τα αδερφια μου (διδυμα αγορια) εχω 4 χρονια . Δεν επαιξα μικρη με κανεναν τους ! Εμεις βεβαια μεγαλωσαμε στο χωριο , ολη μερα στην αυλή ή στον δρομο με τα γειτονακια . Η αδερφή μου εκανε παρεα με τα συνομιλικα αγορια ή τα μεγαλυτερα κοριτσια και γω με αλλα κοριτσάκια της γειτονιας . Δεν θυμαμαι ποτε να παιξαμε μαζι , δεν με ηθελε , αλλα με υπερασπιζοταν παντα και με φροντιζε !

Με τα αδερφια μου δεν το συζητώ δεν παιξαμε ποτε , τα βλεπαμε παντα σαν τα μικρά .

Με την αδερφη μου αρχισαμε να δενομαστε γυρω στα 12-15 που παλι ειχε αλλες παρεες αλλα καναμε και μαζι παρεα . Τωρα βεβαια δεν μπορω να σκεφτω την ζωη μου χωρις την αδερφή μου , ειμαστε παρα πολυ δεμενες (σκοτωνομαστε συνεχεια βεβαια) , πολυ διαφορετικές μεταξυ μας αλλα αυτο μας κανει καλο γιατι συμπληρωνει η μια την αλλη .

Για το δευτερο μωρο με χει καλυψει η Ριτα με τα σεντονια της ! χαχααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Delenaki με το καλό κοπέλα μου η επέμβαση!!!

Αχ τι κουβέντα ανοίξατε πάλι καλά μου κοριτσάκια!!!

Δεν θα σχολιάσω με κάλυψαν οι προλαλήσασες χαχαχα!

2ο για την ώρα δεν το συζυτώ. Μόνο η νονά μας, ναι αυτή με τα 3 κοριτσάκια, με πρήζει για 2ο! Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο εύκολα τα βρίσκει όλα?

Οι δε γονείς μου μια φορά πέρσι με ρώτησαν. Μετά τη συναναστροφή με τον Γρηγόρη δε νομίζω να με ξαναρωτήσουν χιχιχι.

Να σας συγκινήσω με κάτι που διάβασα????

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1287618&postcount=1

Κατά τα λοιπά δεν κοιμηθήκαμε το μεσημέρι, δαγκώναμε τα χέρια μας και νααααα τα σάλια! Αντε να τελειώνουμε με τα δόντια γιατί παραέγινε το κακό. Επίσης έχουμε και μύξες. Ελπίζω να είναι από τα επερχόμενα δόντια και να μην τον κόλλησα :(

Του Σταυρού σήμερα! Καμία εορτάζουσα? Κανένας εορτάζων?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!!!!:D:D

Ελένη πολύ συγκινήθηκα με το λινκ...

Κίκο και Πετρούλα οι μετρήσεις ςίναι πολύ σούπερ!!!!

Τώρα τον Οκτώβριο σκέφτομαι και εγώ να της κάνω το εμβόλιο για την Ηπατίτιδα εν όψει του παιδικού και να δω και πόσο είναι το κοριτσάκι μου...

Βικάκι όσο για το skype είχαμε εγώ και οι δύο κουμπάρες μου και ανάθεμα με αν μετά την πρώτη μέρα ξαναμιλήσαμε...όλο στα τηλέφωνα τη βγάζουμε...:lol::lol::lol:

Καλό βράδυ...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κοριτσια σημερα ειναι του σταυρου?(ασχετο)

σορυ που θα ξαναθιξω το θεμα με τα δευτερα μωρα αλλα να σας πω οτι εμενα μου αρεσει η ηλικια των παιδιων σαν αδερφακια ναμην ξεπερναει τα τρια χρονια.ναι κανει καλο στα παιδια αλλα αν οι γονεις θεωρουνε οτι δεν μπορουνε για χι ψι λογους καλο ειναι να μην το τολμισουν.

προσπαθω να μιλησω με οση περισσοτερη ωριμοτητα μπορω κι εχω.

αν δεν ειχα καποια προσωπικα μου προβληματα και θεματα ναι θα εβαζα μπρος για δευτερο και δεν ειναι που ειμαι μονη εδω.τοσες ειναι και τα καταφερνουν.

θα εσφιγγα τα δοντια και θα τα καταφερνα.

ειμαι σιγουρη.

αλλα υπαρχουν πολλα θεματα που θεωρω οτι αν δεν λυθουν το δευτερο για μενα ειναι πολυυυυυυυυυυ μακρυα!!!!

σας φιλω και σας καληνυχτω ολες σας μανουλες και γλυκα παιδακια!!!!

πετρουλα φοβερες οι μετρησεις σς!μπραβο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κορίτσια .

Παλι σας εχασα!

Ελπίζω να ειναι παιδακια και μαμαδες καλα.

Εμείς μια από τα ίδια .Ξενύχτι ξενυχτι ξενυχτι!!!!

Κναμε και αρκετες βόλτες οικογενειακως το σ/κο καλα ηταν./

Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι κατι σπυρακια που εβγαλε η μικρη και χθες και σημερα.

Εμφανίζονται ξαφνικα και ειναι οπως οταν ακουμπήσουμε τσουκνιδφα αλλα φευγουν πολυ γρηγορα.

χθες εβγαλε στο ποδι και σημερα στο χερι.

Πηρα και τον παιδιατρο και μου ειπε οτι απο κατι ερεθιζεται αλλα δεν μπορω να βρω απο τι.

Τελως παντων.

Παω γιατι εχω να απλωσω ρουχα , μαγειρευω και μετα θελω να κανω και ενα μπανακι.

Πολλα φιλια

Διαφημίσεις

σπουδαίο πράγμα να προλάβεις αν πεις σ αγαπώ μια τόσο μικρή λέξη που την ξεχνάμε να την πούμε που πολλές φορές φοβόμαστε να την πούμε μήπως και είναι άσκοπη και όταν χάσουμε ανθρώπους τότε καταλαβαίνουμε πως είχαμε ξεχάσει να την πούμε έλιωσα γιατί εγώ κάπου δεν πρόλαβα να πω σαγαπω και δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω φοβόμουννννννννννννννννννννν να το κάνω ντρεπόμουν την αντίδραση του άλλα τώρα θα το βροντοφώναζα παντουυυυυυυυυυ σαγαπαωωωωωωωωωωω μακουσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ???????????????????????????

:tongue::tongue:

Πετρούλα πολύ καλές οι μετρήσεις! Καλέ το αγόρι σου μεγάλωσε πολύ! Κι εσείς όμως Κίκο είστε πολύ καλοί! Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί σας είπε ο γιατρός ότι είναι παραπάνω στα κιλά! Κάπου 13 και κάτι δεν πρέπει να είναι στην ηλικία τους?

Για τη φώτο που με ρωτάτε δεν είναι στο φατσοβιβλίο, αλλά εδώ στο προφίλ μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τρυγυρναμε ολο το απογευμα...κουραστηκα.

Τωρα ηρθε και ο ανδρας μου...

Πετρουλα μια χαρα ο Αναστασης τελειος.

Ελενη μου με το καλο η επεμβαση.Μια χαρα θα νιωθεις αλλος ανθρωπος.

Λαμπρινηηη!Κι εσυ Βρουτε?Με κοροιδευετε ε?τσς τσς....θα γινω μονολεκτικη χαχα

Σουλιτσα φιλια στην κουκλιτσα σου!

Ηλιανα πως εισαι σημερα?

Λαζαρενια ειπαμε εχεις χιλια δικια.Θα ερθει οταν εσυ το θελησεις.Αληθεια τι εγινε με τις εξετασεις σου?

Σαρδελινα περαστικα και παλι..ελπιζω να μην την ξαναραπαξε...και γιατι σας εδωσε αλλη αντιβιωση?Τι του βρηκε?

Μαελενη περαστικα και σε σενα ας τη γλιτωσει ο μικρος μονο.

Βατραχακι ξανανιωσες ε?Μπραβο προτυπο μου τετοια να διαβαζω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ καλε Μαρινα...τωρα την ειδα δεν καταλαβαινα και γιατι μου στελνουν friend request εδω τοσο καιρο...

Εισαστε τελειοι!!!ολα υπεροχα!αλλα το φορεμα σου ηταν ολα τα λεφτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να είσαι καλά Ρίτα μου! Κρίμα που δε φαίνεται και το κοριτσάκι μου, αλλά θα περιμένω υλικό από το φωτογράφο! Το φόρεμα καλό, αλλά λίγο εξάλλου στο μπούστο και ειδικά τώρα με το θηλασμό παρά ήταν!

Νυστάζω απίστευτα σήμερα, αλλά πρέπει να περιμένω την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα να ταίσω τη μπουμπού γιατί αν πέσω...δε σηκώνομαι με τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...