Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα. Βιβλίο γράφουμε κορίτσια :tongue::tongue::tongue: Εξαντλήσαμε τα θέματα πάνες, γάλα, ύπνος, παιδικοί σταθμοί και παιχνίδια και πιάσαμε τις 2ες εγκυμοσύνες και τα αδέρφια.

Συμφωνώ με όλες. Τα παιδιά πρέπει να έρχονται όταν το ζευγάρι νοώθει έτοιμο και όχι όταν το με τον τρόπο τους το επιβάλλουν οι τρίτοι. Εγώ με την αδερφή μου έχουμε ακριβώς 3,5 χρόνια διαφορά (μικρότερη εκείνη) και μπορώ να πω ότι παίξαμε πάααααραααααα πολύ μαζί. Και με κούκλες και επιτραπέζια και στη γειτονιά κλπ. Απλά μεγάλωσε λίγο πιο γρήγορα εκείνη και έμεινα και εγώ "παιδί" λίγο παραπάνω. Οι γονείς μας φρόντισαν να έχουμε και κάποιες κοινές δραστηριότητες που μας έδεσαν ακόμα πιο πολύ, αν και δεν έγινε με πρόγραμμα.

Σημερα στη λαϊκή με συναντησε ενας πανηλιθιος προμηθευτης (εκει που δουλευω) και μου λέει "ετσι ετσι να κανεις παιδια!!Για αυτο δεν σε βλέπω??Καλα τους κανεις, παιρνεις και αδειες...." και η απαντηση που του εδωσα ηταν "και 3 και 5 και 10 θα κανω, εσυ με πληρωνεις ή μηπως εσυ θα τα μεγαλώσεις???"

Αααα κάτι μου θυμίζει αυτό. Το έχω ήδη γράψει στα κορίτσια αλλά εσύ δεν έμπαινες πέρσι. Όταν είχα πρωτογυρίσει στη δουλειά ήθελε μια τρελή δικηγόρος να την εξυπηρετήσω αλλά ζητούσε κάτι παράλογο. Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν γίνεται και στο τέλος μου έβαλε τις φωνές λέγοντας μου: "Πήγες γέννησες, έκατσες ένα χρόνο σπίτι σου, σε πλήρωνε το ελληνικό δημόσιο τσάμπα και τώρα έρχεσαι και μας κάνεις και τον τσαμπουκά" ....... την αναφορά που της έκανα ακόμα τη φυσάει να κρυώσει.

Άρμα αχ αυτές οι ανακατωσούρες, ούτε να τις θυμάμαι δεν θέλω. Θα περάσουν όμως. Μην λές στην Εύα από τώρα για το μωρό. Ο γυναικολόγος είπε σε μια φίλη μου που τώρα είναι έγκυος στο 2ο ότι πρέπει να τους μιλάμε αφού φαίνεται καλά η εγκυμοσύνη. Διαφορετικά νομίζπυν ότι τα κοροίδέυουμε.

Κίκο καλές είναι οι μετρήσεις του Γρηγόρη σου. Γιατί είπε ο παιδίατρος ότι είναι παραπάνω από το κανονικό; Είναι;

Πανμάρ όλα καλά με το Σοφάκι. Τι όμορφα που συνεχίζει τα μπάνια της. Εμείς τα κόψαμε απότομα ρε γμτ. Καλό ταξίδι τώρα και να περάσετε καλά.

Λαμπρινή και η Αλεξάνδρα μου σωστά τρέφεται. Φρούτα, γάλα, λαχανικά, ψάρι, κρέας (με το ζόρι βέβαια αυτό). Παρόλα αυτά τις ιώσεις τις αρπάζει για αστείο.

Ρίτα μια χαρά ο Γρηγόρης σου. Ξεαγχώθηκες εσύ ή όχι ακόμα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω γιοβαννα μου τη γνωμη για τον παιδικο σε αυτη την ηλικια δεν την αλλαζω..αν ξεαγχωθηκα?Οχι φυσικα...μεχρι τουλαχιστον να πειστω οτι το παιδι περναει πραγματικα καλα και το προσεχουν οπως πρεπει.

Και φυσικα εφοσον παραμεινει οσο το δυνατον πιο υγιης γινεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινάκι νομίζω 5-6 φορές έμειναν ακόμα! :lol:

Σαρδελάκι αποκλείεται! Άλλωστε συμμετέχουν όλες και αυτές που έχουν και αυτές που δεν έχουν 2ο. Οπότε θα το αναλύσουμε μέχρι τελικής πτώσεως!!!!! χαχαχαχα!!!

χαίρομαι γιαυτό :tongue::tongue:

m57Zp2.png

γεια σας!!!!

ναι ειμαι καλυτερα χαχα πηγαμε βολτα το πρωι ολοι μαζι εννοητε αλλα εφτιαξε λιγο η διαθεση μου με πειραζει η κλεισουρα βρε παιδι μου!

οσο για το θεμα με το παιδι ο καθενας κανει οποτε πιστευει αυτος οτι ειναι ετοιμος δεν σου το επιβαλει κανεις (εμενα τουλαχιστον)

το να κανω τοσο κοντα το ενα με το αλλο ηταν κοινη μας αποφαση με τον συζηγο αλλα για το τριτο ειπα θελω να το κανω αργοτερα οχι αμεσα σε 1-2 χρονια.

αρμακι μπραβο την μαμα σου την θαυμαζω εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να κανω οικογενεια ετσι.

Μαρινα καλα κοπελια εισαι θεα τελεια στη βαπτιση φοβερη!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλησπερα κοριτσια....:)

η κορη μου πραγματικα φαγωθηκε με το skype με εβαλε και εμενα να γραφτω και τωρα περιμενω σαν την χαζη :) να με παρουν απο αυστραλια τηλ....χτενιστηκα κιολας, βαφτηκα, εβαλα και μια ωραια μπλουζιτσα...:lol::lol::lol: ετσι για να με δουνε περιποιημενη.....γελαω μονη μου

καλα Φωτεινη εισαι θεα :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

πω ρε κοριτσια τι κακο δεν εχω καθολου γευση και οσφρηση τιποτα μιλαμε βοθρος να ειναι διπλα μου χαμπαρι δεν θα παρω χαχαχα

μαλλον μονη μου μιλαω ε;χαχα δεν πειραζει

καλα εχω ενα σπιτι τι να σας πω το χαος ειναι μικρος μπροστα σ'αυτο χαχα δεν ειχα καμια διαθεση για δουλειες αυτες τις μερες κι ολα εμεινα πισω

sardelaki μου οπως στο πονσταν το μισο του βαρους

γιατι;εχετε πυρετο η ετσι για να ξερεις;

τώρα μίλησα με την θεία (που τον κρατάει σήμερα) και μου λέει ότι δεν είναι και πολύ ευδιάθετος. Το μεσημέρι εντωμεταξύ τον πήγα στον γιατρό για να τον ξαναδεί μετά από 8 ημέρες αντιβίωσης και η augmentin δεν έκανε την δουλειά που περίμενε κι έτσι αλλάζουμε αντιβίωση από σήμερα. Φοβάμαι μην υποτροπιάσει γιαυτό ρώτησα για το gantil πως το δίνουμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

η κωνκων μας τι κανει;μιλαει καμια μαζι της;

ο πανουλης του πικουλινακι ειναι καλα;

χθες μίλησα με την Ντίνα...καλά είναι! Πολύ τρέξιμο με τα μωρά και δεν μας πολυπρολαβαίνει!

m57Zp2.png

Ρίτα μου δεν σας παρεξήγησα καλέ! Άλλωστε μίλησα σε α' πληθυντικό! Κι εγώ συμμετέχω! Όλες τις φορές πάντως έτσι έχει γίνει. Εγινε τώρα μία''μίνι'' κουβέντα που είχε πει η λαζαρένια μας ότι δεν θέλει και τώρα με αφορμή την γνώμη του σαρδελακίου τα είπαμε. Το ίδιο πράγμα είναι!

Όσο για τις παλιές μανούλες το είπα κι εγώ δεν θα ασχολήθηκαν τόσο πολύ όσο εμείς(που εδώ που τα λέμε δεν πιστεύω ότι με το 2ο θα ασχοληθούμε όπως με το 1ο γιατί απλά δεν γίνεται..) αλλά όπως και να το κάνεις μόνο το καθημερινό φαγητό, πλύσιμο και να μας τρέχει και σε διάφορες δραστηριότητες(πιάνο, χορό κλπ) αρκούσε!

Σαρδελάκι ναι, το μισό του βάρους.

Βατραχάκι ο Πανούλης καλύτερα. Είχε πυρετό με διάρροιες.

Με την κωνκων είχαμ εμιλήσει πριν μέρες, καλά ήταν απλά παιδευόταν λίγο η μπουμπούκα με δυσκοιλιότητα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα!!!!

Τι κανετε πάλι βρε πολυλογούδες;;;:D:D:D

Κορίτσια μιας και πιάσαμε το θέμα του δεύτερου να σας πω ότι και εγώ είμαι της άποψης που υποστηρίζει ότι όλα τα πράγματα στη ζωή καλό είναι να τα κάνουμε όταν θέλουμε και είμαστε(;) έτοιμοι, τα άλλα όλα είναι περιττά...:rolleyes::rolleyes: Και εγώ ήθελα δεύτερο ίσως όχι τόσο σύντομα αλλά απο τη στιγμή που είχα αφήσει το θέμα στην "τύχη" του μια χαρά μου ήρθε!!!;)

Πήγα στον οφθαλμίατρο και την Πέμπτη τελικά είναι η ώρα μου!!! Θα ξεφωρτωθώ τα γυαλιά μου!!!!! Και Βατραχάκι μου, αν θέλεις το πιστεύεις, το κάνω και μόνο για να νιώσω ότι κάνω και κάτι για μένα....τι να πεις αφού δεν μπορώ να βάψω το μαλί (μετά απο χρόοοονια βαφών, έπαθα αλλεργία, ω ναι!!!) θα κάνω λέιζερ!!! Λέτε αργότερα να το ρίξω στις πλαστικές;;;;:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Να'μαι πάλι!!

Ελένη καλή επιτυχία στην επεμβαση η οποια δεν θα βελτιωσει μονο το θεμα της ορασης αλλα θα σε κανει να αισθανθεις και καλύτερα!!

Περαστικα και στον Πανουλη μας!

Κικη μην απελπίζεσαι!Θα ερθουν καλύτερες μερες, τα παιδακια μας οταν περνανε καλά μετα φερονται λίγο εγωιστικα προκειμενου να μη χασουν αυτο που απολαμβανουν!!Ειδες τι καλα το χειριστηκες με τον παρκαδορο??

Και ο μικρος ειναι super στις μετρησεις!!

Βατραχακι αισθανεσαι καλύτερα βλέπω...Μπορα ηταν και περασε!!

Εμεις πηγαμε μια βολτα στη νονα μας και πήραμε πάλι το δωρακι μας, εκπαιδευτικος καθως ειναι τι αλλο θα μας επαιρνε??Τσαντουλα με τα πρωτα ειδη..πολύ πλάκα εχει, την φοραει και νομιζω ειναι μεγαλος μαθητης!!

Τωρα περιμενουμε τον μπαμπα μας να πάμε για καποιες κατασκευες που εχουμε παραγγειλει για το υπογειο..

Ααα δεν σας ειπα!!Επιτελους εχω ετοιμη την παραγγελια για το δωματιο και μενει τωρα να φυγει με fax αυριο και να δουμε ποτε θα εχουμε νεα..

Σημερα καναμε και το εμβολιο της ηπατιτιδας, στο υψος ειμαστε 95 πόντους και ζυγιζουμε 14.5 κιλα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πετρούλα μου της ηπατίτιδας Α; το κάνατε κιόλας ε;

κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααα έχω μιά πείνα άλλο πράγμα...σήμερα είχα ρεβύθια από την πεθερά, αλλά δεν έφαγα...δυστυχώς ήταν απαίσια, εντελώς άνοστα. Αφού κι ο Αστέρης που τα τρώει κανονικά δεν έφαγε καθόλου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...